Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

26.05.2013

aç karnına
2 ceviz
5badem
5fındık
3kayısı

kahvaltı
2bardak süt yeni kaynatmıştım :KK1:
peynir
2dilim ekmek

ara
sevdiceğimle yıldönümümüzdü film izledik. yani mısır yedim.
1 bardak ice tea

akşam
8 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek

su 1.5-2 lt

Son düzenleme:
gdogan 3. kez yazıyorum.. innuk için ödev vermeniz gerekiyor.. çook sakıncalı şeyler yemş h.sonu

bence bol bol yürüyüş verelim.İnnuk seni daha çok görmek istiyoruuuz.

Kurallar konusuna gelince ben size eğlence olsun diye ojelerimi sürüp tartıldığımın fotosunu göndericektim ama telefonu elime alınca 300 fram fazla çıktım yapmadım :KK53: bunun konuşulması açıkçası komiğime gitti gerek yok böyle bişeye bu güvensizce geliyor bana.Sonuçta herkesin amacı aynı.Zaten herkes kendini kandırır öyle bişey olursa.

Valla yoğurt yedim:KK1::KK1:
sen yedin diye ben de yedim bunu olumlu şekilde de kullanmalıyız ıspanağa marula geçmeliyiz :KK52:

27 mayıs
sabah
2 dilim tam buğday ekmek arası peynir 4 adet zeytin

ara 2 kayısı

öğlen
salata
3-4 yk zy bamya
yoğurtlu nohut salatası
2yk kısır

ara ..
meyve suyu 1 bardak
2 adet malta eriği

akşam
4-5 yk taze fasulye
4 çatal pilav
1 dilim ekmek
salata

meyve..
2 litre su
bence güzel menü nefis köreltmek açısından 4 çatal veya 2 yemek kaşığı kısırı çok bulmuyorum.Ama bi gün için ikiisinden birini yesen daha güzel olur ya da 3-4 yemek kaşığı onlardan birini yeyip ekmeği çıkarabilirsin..

Son düzenleme:
27.05.2013

aç karnına
5badem
5fındık
2ceviz
3kayısı

kahvaltı
bir bardak adaçayı
peynir
2 dilim ekmek

öğlen
bir tavuk dürüm acı soslu
patates kızartması sınav dönemine giriyorum psikolojim bozuk boşladım işte bende.

ara
1 tanecik craks

akşam
9tane küçük köfte normal büyüklükte 4.5 olur
4-5 yk yoğurt
1-1.5 dilim ekmek

ara
bir türk kahvesi lokumsuz :KK9:

su 2.5-3lt
spor yok

Son düzenleme:
26.05.2013

aç karnına
2 ceviz
5badem
5fındık
3kayısı

kahvaltı
peynir
2dilim ekmek

ara

akşam
8 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek

su 1.5-2 lt

ooffff... 8 kaşık çok olmuş.. dün yazdığımı okumadın mı melindaya? ha pattiz ha ekmek ikisi de tehlikeli demiştim. sen ateşle barut yapmışsın.. patatesle ekmek, pilavla beraber makarna yemek gibidir. bir de 27 diye düzelt istersen menünün tarihini :KK34:

aa sen 26 sını vermemişsin o yüzdennnnn... pardon :)))

Son düzenleme:
26.05.2013

aç karnına
2 ceviz
5badem
5fındık
3kayısı

kahvaltı
peynir
2dilim ekmek

ara
1 bardak ice tea

akşam
8 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek

su 1.5-2 lt
benim sevdiceğim annesinden mısır patlatma makinası getirdi yağsız tuzsuz güzel oluyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/178356-yagsiz-tuzsuz-patlamis-misir-yiyin.html

bunu buldum bir de :KK55:

ooffff... 8 kaşık çok olmuş.. dün yazdığımı okumadın mı melindaya? ha pattiz ha ekmek ikisi de tehlikeli demiştim. sen ateşle barut yapmışsın.. patatesle ekmek, pilavla beraber makarna yemek gibidir. bir de 27 diye düzelt istersen menünün tarihini :KK34:

aa sen 26 sını vermemişsin o yüzdennnnn... pardon :)))

normalde 8kaşıkmıdır bilmiyorum komşucuktaydım. o nedenle ondan koyma bundan koy lüksümde yoktu çünkü sadece bu yemek vardı :KK8: farkındayım kaptancım normalde patates yemiyorum ama dur bugünkindede düzeltmem gereken birşey var :KK53:

acaba nedir nedir? :KK53:

öncelikle, bu hafta sadece o bahsettiğimiz 3 şey yasak... her gün bir ekleme yapmayacağız.. :KK52:

gelelim yarının ödevine;

herhalde 6. takımdı emin değilim. concept adında bir üye var. 2 ayda 86,5 tan 72,7 ye inmiş. kilonuz yakın.. ben senin de 70 leri görmeni istiyorum. onunla kaynaşmanı istiyorum. kendini tanıt, takımımızı tanıt. müsait bir zamanına randevu alıp bir röportaj yap bakalım başarısının sırrı neymiş. sonra da röportajını yaz burada da tıklanma rekoru kırsın.. :KK76::KK76::KK76:

öncelikle, bu hafta sadece o bahsettiğimiz 3 şey yasak... her gün bir ekleme yapmayacağız.. :KK52:

gelelim yarının ödevine;

herhalde 6. takımdı emin değilim. concept adında bir üye var. 2 ayda 86,5 tan 72,7 ye inmiş. kilonuz yakın.. ben senin de 70 leri görmeni istiyorum. onunla kaynaşmanı istiyorum. kendini tanıt, takımımızı tanıt. müsait bir zamanına randevu alıp bir röportaj yap bakalım başarısının sırrı neymiş. sonra da röportajını yaz burada da tıklanma rekoru kırsın.. :KK76::KK76::KK76:

süper olmuş kaptancığım çok beğendim :KK76:

aaa maymun tabanları yağladı :KK53::KK53::KK53:

[

gelelim yarının ödevine;

Anlaşıldı kaptan .Tamamdır ben bu ödevi çok sevdim :)

aaa maymun tabanları yağladı :KK53::KK53::KK53:

Erken uyuma girişiminde bulunuyorum da :KK1:

[

Anlaşıldı kaptan .Tamamdır ben bu ödevi çok sevdim :)

Erken uyuma girişiminde bulunuyorum da :KK1:

afferin kız.. erken uyuma girişimine şimdiden başlaman iyi olmuş.. ilerideki ödevlerinden briydi çünkü :KK60::KK60::KK60:

Gırişimler sonuçsuz .gözler fıldır fıldır. :)neyse ben daha deniyim :) iyi geceler.

hatırlar mısın bu işi bana sormuştun nasıl olacak diye.. ben de tam adamına soruyorsun demiştim.. şekil 3-5-a memnun oldum tanıştığımıza :KK60:

innuk ve damlalar.
gene yoklar. :26:

Son düzenleme:
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu bu :KK1:

hem kız hem gelin anlasın...:KK1::KK1::KK1: senin sınavların başladı mı başlayacak mı? normalde de mi böylesin sadece sınav zamanı mı?:KK52::KK52::KK52:annen öğlen uyanmana bir şey demiyor mu :KK53::KK53:

hem kız hem gelin anlasın...:KK1::KK1::KK1: senin sınavların başladı mı başlayacak mı? normalde de mi böylesin sadece sınav zamanı mı?:KK52::KK52::KK52:annen öğlen uyanmana bir şey demiyor mu :KK53::KK53:

Yok alıştı artık :) genelde böyle.bu haftasonu benim 2gün.profilinde zayıflamış fotoğraf gördüm o sen misin?

X