- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gdogan 3. kez yazıyorum.. innuk için ödev vermeniz gerekiyor.. çook sakıncalı şeyler yemş h.sonu
sen yedin diye ben de yedim bunu olumlu şekilde de kullanmalıyız ıspanağa marula geçmeliyizValla yoğurt yedim
bence güzel menü nefis köreltmek açısından 4 çatal veya 2 yemek kaşığı kısırı çok bulmuyorum.Ama bi gün için ikiisinden birini yesen daha güzel olur ya da 3-4 yemek kaşığı onlardan birini yeyip ekmeği çıkarabilirsin..27 mayıs
sabah
2 dilim tam buğday ekmek arası peynir 4 adet zeytin
ara 2 kayısı
öğlen
salata
3-4 yk zy bamya
yoğurtlu nohut salatası
2yk kısır
ara ..
meyve suyu 1 bardak
2 adet malta eriği
akşam
4-5 yk taze fasulye
4 çatal pilav
1 dilim ekmek
salata
meyve..
2 litre su
26.05.2013
aç karnına
2 ceviz
5badem
5fındık
3kayısı
kahvaltı
2bardak süt yeni kaynatmıştım
peynir
2dilim ekmek
ara
sevdiceğimle yıldönümümüzdü film izledik. yani mısır yedim.
akşam
8 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek
su 1.5-2 lt
benim sevdiceğim annesinden mısır patlatma makinası getirdi yağsız tuzsuz güzel oluyor.26.05.2013
aç karnına
2 ceviz
5badem
5fındık
3kayısı
kahvaltı
2bardak süt yeni kaynatmıştım
peynir
2dilim ekmek
ara
sevdiceğimle yıldönümümüzdü film izledik. yani mısır yedim.
1 bardak ice tea
akşam
8 kaşık patates yemeği
1dilim ekmek
su 1.5-2 lt
ooffff... 8 kaşık çok olmuş.. dün yazdığımı okumadın mı melindaya? ha pattiz ha ekmek ikisi de tehlikeli demiştim. sen ateşle barut yapmışsın.. patatesle ekmek, pilavla beraber makarna yemek gibidir. bir de 27 diye düzelt istersen menünün tarihini
aa sen 26 sını vermemişsin o yüzdennnnn... pardon :)))
acaba nedir nedir?bugün için:
yarının çalışmasına hazır mısın
acaba nedir nedir?
öncelikle, bu hafta sadece o bahsettiğimiz 3 şey yasak... her gün bir ekleme yapmayacağız..
gelelim yarının ödevine;
herhalde 6. takımdı emin değilim. concept adında bir üye var. 2 ayda 86,5 tan 72,7 ye inmiş. kilonuz yakın.. ben senin de 70 leri görmeni istiyorum. onunla kaynaşmanı istiyorum. kendini tanıt, takımımızı tanıt. müsait bir zamanına randevu alıp bir röportaj yap bakalım başarısının sırrı neymiş. sonra da röportajını yaz burada da tıklanma rekoru kırsın..
öncelikle, bu hafta sadece o bahsettiğimiz 3 şey yasak... her gün bir ekleme yapmayacağız..
gelelim yarının ödevine;
herhalde 6. takımdı emin değilim. concept adında bir üye var. 2 ayda 86,5 tan 72,7 ye inmiş. kilonuz yakın.. ben senin de 70 leri görmeni istiyorum. onunla kaynaşmanı istiyorum. kendini tanıt, takımımızı tanıt. müsait bir zamanına randevu alıp bir röportaj yap bakalım başarısının sırrı neymiş. sonra da röportajını yaz burada da tıklanma rekoru kırsın..
aaa maymun tabanları yağladı
[
Anlaşıldı kaptan .Tamamdır ben bu ödevi çok sevdim :)
Erken uyuma girişiminde bulunuyorum da
afferin kız.. erken uyuma girişimine şimdiden başlaman iyi olmuş.. ilerideki ödevlerinden briydi çünkü
Gırişimler sonuçsuz .gözler fıldır fıldır. :)neyse ben daha deniyim :) iyi geceler.
Hatırlamazmıyım bi biz varız .Bizim kızlar şu an rüyalarında pasta börek baklava yiyolar
ay keşke rüyalarında yeseler maymuş ya.. gerçekte de yiyorlar...
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla oldu bu
hem kız hem gelin anlasın... senin sınavların başladı mı başlayacak mı? normalde de mi böylesin sadece sınav zamanı mı?annen öğlen uyanmana bir şey demiyor mu