- 6 Mart 2010
- 1.436
- 5
gdogan 3. kez yazıyorum.. innuk için ödev vermeniz gerekiyor.. çook sakıncalı şeyler yemş h.sonu
tamam chentiq, innuka ödevim 50 kez ip atlasın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gdogan 3. kez yazıyorum.. innuk için ödev vermeniz gerekiyor.. çook sakıncalı şeyler yemş h.sonu
Haklisin canım ama yapamıyorum.. Sıkınca sıkıyorum salınca gözüm donüyor.. 2 hafta kaçamaksiz diyet yapsam toparlanacağım..
Kızlar bana 2 hafta diyetini delmeden devam edebilmem icin bir yöntem söyleyin.. Hepinizin kaçamaklari oluyor ama az yiyorsunuz ben kaçamak yapınca dunyaları yiyorum... Dukan iyi geldi bana ama 2 hafta kaçamak yapmadan uymam lazım.. Bu aksam kendi kendime konuştum gidip pizza dondurma alma diye anlaştık kendimle ama sonra 10dk sonra kendimi kandırmayın başardım.. Rica ediyorum beni öyle motive edin ki 2 hafta kendimi kandırmayayim sonra normal seyleri yesem bile sorun olmaz...
Yarın acil toparlanmam lazım...
Onlar dündü bunlar bugün bana çok kızdın degil mı??
27 mayıs
sabah
2 dilim tam buğday ekmek arası peynir 4 adet zeytin
ara 2 kayısı
öğlen
salata
3-4 yk zy bamya
yoğurtlu nohut salatası
2yk kısır
ara ..
meyve suyu 1 bardak
2 adet malta eriği
akşam
4-5 yk taze fasulye
4 çatal pilav
1 dilim ekmek
salata
meyve..
2 litre su
hayır dün değildi.. iri 25 mayıs biri 26 mayıs... her geçen gün artan bir grafiğin var.. bir gün yedin dur, hadi ikinci gün yedin gene dur.. bugün 3. gün..
bir üst planda nelerden konuşuluyor haberiniz var mı? katı kurallar konulmaktan bahsediliyor. ortalamalar çok düşük diye. ve ben hiç sevmem disiplin-ceza kelimelerini.. hatırlarsanız takım kurallarımız bile yoktu bizim.. dallarımız vardı.. o kelimeye bile gıcıktım.. ben kişi art niyetli olmadıkça çıkartılmaması gerektiğini savunuyorum. sadece öneriler oluşturuluyor şimdilik.. ne sonuca ulaşılır bilemiyorum..
bengi... evet çok kızdım.. senin adına üzüldüm. kendi adıma üzüldüm.. normal bir durum değil.. o 4 saatlik ödevin baki.. bunun haricinde, eğer bir kez daha dondurma fındık fıstık bilumum kuruyemiş türevi yersen, takımda hem bana, hem de kura sonucu çıkan iki kişiye (internette kura çeken programlar var) bu sabah bahsettiğin kitap çeklerinden gönderiyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!!
ayy bilmem ağlasam mı ağlamasam mı ya... hah.. bir de saat 4 çok erken.. saat 6 dan sonra bir şey yeme..
Eki Görüntüle 722261 ayrıca bir diğer ödevinde bunu iş yerinde yada evde masa üstü resmin yapacaksın 2 hafta boyunca
kuzumm.. spor da olsa iyi olacaktı.. neden bıraktın ki sporu bugün 4. gün heralde... bu menüler+sporla 2 kiloya yakın verirsin... bir de her şey yolunda mı? genelde ertesi gün verirdin sen menülerini?
Off off haklisin... Kendime ceki düzen verip düzgün bir grafik tutturmam lazım...
O zaman söyle yapıyoruz.. 4 saat sporum baki ve 2 tartı haftası diyetimden kaçamak yaparsam 2 kişiye yok yok hepinize 10tl hediye ceki göndereceğim... Yeme saatlerimizde sıkıştırmamak icinde caba harcayacağım .. Tum öğünlerimi 4 e kadar yemiş oluyorum çünkü..
Sabah: 08:45
Öğlen: 12:15
Ara: 14:30
Akşam: 17:00
bu akşam birşeyleri fazla kaçırdım sanırım, kendimi çok şiş hissediyorum
herhangi bir şekilde herhangi bir cıss yersen, ben dahil 3 kişiye hediye çeki yolluyorsun.. 2 hafta meselesi ve 6 kişi henüz beklemede..
..Ekmek ve pilavı aynı amda yediğinden olabilir.. Ben kendi durumumda yorum yapmasam daha iyi olur ama :) guzel bir beslenme grafiğin var..
Belli bir süre yok mu??;(
Sonsuza kadar mı??
Süre koyalım kaptanım boyle motive olamam şafak saymam lazım