bence koyulması çok yanlış. sonuçta burda birbirimize güvenerek bir samimiyet kuruyoruz. bende evlilik kategorisinde böyle birşey yapalım demiştim zamanında. ama düşündükçe bana çok saçma geldi. yani ben o fotografı çekip koyunca ne olacak sonucu söyleyince. ona bakarsanız hilesini yapacak olan ordada becerir.
bence gereksiz..
bu arada bana benginin böyle çökmesi sıkı diyet yapmasından ötürü geliyor. 4ten sonra bişey yememek ne demek. ben o diyete ancak bir gün dayanabilirim onda bile emin değilim. dondurmada ye. annem zayıfladığı dönemde kocaman külahlarda yiyordu. ama sen nefsini köreltmek yerine kalkıp birden hayatla bağlantını kesiyorsun. bence yanlışın burda. birde çevrene diyet fikrini kabullendir. bunları yapmış olabilirsin ama benden sana tavsiye. hayır demesini bil. önüne gelen tabağı yemiyorum diyetteyim diye geri çevir. markete girdiğinde abur cubur reyonuna sakın girme. girdiğinde dayanamaz alırsın. haftada bir gün bir öğün ödülün olsun. ozaman ye ne yiyeceksen. her gün kendine eziyetten daha iyidir. veya bir hafta diyet yap 2 gün ara ver. her hafta 500gr yerine 300 ver ama nefsin dayansın bu duruma. kendini korumaya alıyor vücudun ondan sonrada saldırıyorsun yiyeceklere. bende kaçırıyorum. kaçırabilirimde. insanız sonuçta. ve çevremiz kalorisiz yiyeceklerle dolu değil doldursakta değil. dışarıda bir hayatımız var mecburen yediğimizde oluyor isteyerek kaçırdığımızda. ama kaçırmalarından sonra gene aynı diyete dahil olmalısın. ama benim düşünceme göre yaptığın diyetleri sağlıklı bulmuyorum.
melindaaaaaa
benimde 6sında başlıyor finallerim 13üne kadar. ondan sonraaa ver elini ana kucağı