- 23 Ocak 2012
- 375
- 0
Kızlar.. Hatırlarsanız size günlerdir düşünüyorum bir kaç öneriyle geleceğim demiştim. Benim gibi Püsküüt te düşünmüş. (Cuma yarışmasını kuran arkadaşımız). Geçen hafta tüm takım yüzdeleri yerlerdeydi. Hatta melinda çok güzel yazmıştı: "Biz bu hafta birinci olduğumuza göre, diğer takımlar diyet yapmıyorlar o zaman. " demişti. Kurucu arkadaşımız da bir kaç öneriyle gelmiş. Üyelerin de fikrini almak istiyor. Cumaya kadar bir beyin jimnastiği yapalım bakalım sizlerin aklına ne gelecek..
---
3 aylık süre zarfında 6 kere (toplam süre olan 12 haftanın yarısı) takım toplam oranı %0,30 un altında olan takım kapatılsın. Üyeler başka takımlara dağılabilir.
Burayı zaman öldürdüğümüz ve boş yere çabaladığımız değil, kilo verdiğimiz bir yer haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Misal üye 75 kiloyla giriş yaptı. Hedefi 60 kilo olmak.
15 kilo verecek yani.
Ayda 1 kilo vermeli, diye düşünüyorum. Bu da ne eder? Hedefine ulaşmak için 15 ay gerekiyor demektir.
15 ay içinde hedefine ulaşamıyorsa karne hakkını kaybetsin..
---
Bu şekilde moraliniz yükselir mi düşer mi? Bizim analiz yapacak çok geçmişimiz yok ama.. Gene de fikir belirtebiliriz
Bizim takım kapanırsa ben obez olurum kahrımdan söliimAma bence de caydırıcı şeyler yapılmalı