Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

25.05.2013

Sabah

4-5 kaşık menemen
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
2 dilim kek
1 dilim börek
1 bardak kola

Akşam

3 dilim pizza
1 bardak kola

1 küçük kase dondurma

Spor : sabah 25 dk eliptik
su 1 litre kadar

Cumartesi iş çıkışı arkadaşımın bebek partisine gittik. herşey ordan sonra koptu..
çok üzgünümmm:KK43:

26.05.2013

Sabah
1 avuç kuru kayısı

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates
2 dilim peynir

Öğle

1/2 simit
5 erik

Ara
1 avuç çerez

Akşam
1 kase çorba

su 1 litre
Spor yok :KK43:

hafta sonu ben de uğrayamadım doğru dürüst innuk.. o yüzden çok korktum ya zaten, kızlar ben yokken uğramazlar, ya kaçamak yaptılarsa diye.. innuk daha kontrol etmedim menüleri girip çıkmaları ama, geciktirme bir daha.. çok yoğun olsan da uğra mutlaka. sizin motiveniz için çok önemli.. ihmal etme burayı.. daha dikkatli olman lazım..

haftaya yok öyle 300 olsun bizim olsun... çok pis planlarım var sizlerle ilgili olarak. bu geçtiğimiz hafta boyunca onları düşündüm (uyanık olduğum nadir zamanlarda :KK60::KK60::KK60:)

Biz yeni kurulan bir takımız. haftalarca listelerden inmememiz lazım. hele ki yazın başlamışız ki, diğer takımların ivme kaybettiği zaman.. önümüzdeki hafta kilo vermeyeni asarım keserim dilim dilim doğrarım...

nasıl ama tırstınız mı azıcık :KK47::KK47::KK47:

:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

ah şöyle herkes aynı anda online olsa da konuşsak..2-3 kişi oluyoruz hep .. ben de evi toplayım bari naoayım :KK25::KK25::KK25:

bunu yazmıştım ya.. pazartesi geldi artık.. yarın anlatacağım tüm planlarımı.. bu arada bu mesajdaki asarım keserim laflarına takılanınız varsa ya şimdi sussun, ya da sonsuza dek konuşmasın :KK60::KK60::KK60: (bu laflarım şakaydı aslında ama gerçek oldu.. geçen haftaki iğrenç ortalamamızla hakketen 1. olduk. diğer takımlar gerçekten ivme kaybetmiş. aslında çok üzülüyorum. herkes hep beraber zayıflasa... bizim de kendimize çeki düzen vermemiz lazım.. hazır bu kadar hevesliyken esip gürleyelim..)

teşekkürler desteğin için bu hafta bomba gibi olacağız...

eveeeeeet

ben kilo verme çabalarımda 84ü göremedim 85 hep durak noktam oldu. yani kilo verimim hep 85te duraklama dönemine girdi. ama kusura bakmasın bu kilolar yeter yani 84 ü gördükten sonra kendimi 65e çok yaklaşmış hissedeceğim. değil belki ama olsun. önce küçük hedefler koymamız gerektiğini duydum tvde. bilipte uygulamıyordum ama artık uygulama vakti. o nedenle bu haftaki hedefim 85 dahası olursa neden olmasın ama dimi :KK1: 84 ü gördüğüm hafta kendime bir öğün ödül koyacağım. :KK76:

şuranın kilocukları... 70 leri görecek bu kız ona göree.. :KK4::KK4:

Ben de bugüne kadar hep 56da kaldım daha fazla inemedim şu an da 56yım gitmiyo artık yaa:KK43::KK43::KK43::KK43:Ben de 54ü görsem bi yaş pasta kemircem ödül olarak:KK52::KK52:Şakaydı chentiq:83::83::83::83:

kemir bakayım ben de seni kemirmiyor muyum..

Selam kızlar çok çok yoğun bir hafta sonunu geride bıraktım..

Kaptanım kızma ama haftasonu fırsat bulup uğrayamadım haliylede cozutmuş olabirim.

yediğimin içtğimin listesini de tam tutamadım.. Çok üzgünüm...

Cumadan başlayıp listelerimi yazıyorum hemennn..

tamam bekliyorum..

Sabah
Melemen
Çay
Çavdar ek 1 dilim

Öğle
Tavuk
Salata

Akşam
Peynir domates salatalık

1 saat yürüyüş
3 Lt su
Açım yemiyorum :KK14:
Aöf sınavına hazırlanıyorum çok giremiyorum öptüm hepinizi

Yazık sana bügunde dondurma ye... cumaya çok var daha:))
Bu hafta yine biz birinci olacağız ...

Not: umarım bu seni daha çok hırslarımistir.. Sana içten kaçamaksiz bir hafta diliyorum...

çok tatlısın sen ya.. çok güldüm okurken.. bengi senin menü kaynamış irmik muhabbetinden. çok güzel menülerin.. dondurmalara kadar çok beğendim. hele şuraya verdiğin tavsiyeler çok güzel. çok gururlandım. irmik istediğini yazan şurayla, iç sesini susturmaya çalışan sizlerle.. o ruhu yakalamışız. çok güzel..:KK16::KK16: dondurmalar için sana vereceğim ödev, 2 saatlik yürüyüş olacak.. 1+1 şeklinde yapabilirsin. ama hafta içi sporunun yanında bu da ödevimdi yaptım şeklide yaz canım.

evet yedimmmmmm yedim işte. ama nasıl yedim şimdik yaptım irmiği zaten yaparken başıma gelmeyen kalmadı. şekeri döktüm onu temizledim sonra yapınca koyayım dedim oturdum yiyeyim koltuğa döktüm olmadık engeller geldi önüme ama bir tencere irmik helvasından sadece küçük kahvaltı tabakcığı kadar yedim yani biraz fazla sanki ama dayanamadım toplamda 6 tatlı kaşığı yedim :KK36:
sonrada geri kalanı gözüm görmesin gönlüm dayansın diye tencereyle götürdüm komşuma. dedim al bu senin olsun ben daha yemicem hevesim gitti. gözümde uçusan irmik helvası geçti artık. oda şaşırdı tabi tencereyle gidince. birazını alayım geri al diye tutturdu. dedim alırsam yemem çöpe gider. sende kalsın yiyemezsenizde sen dökersin :KK52: ama iyiki de yaptım kızlar en son başıma vurdu nasıl ağrı nasıl anlatamam. birde çok halsiz kaldım malum durumdan dolayı elim ayağım kalkmıyor. uyuyakalmışım raporumuda yazamadım hemen yazıyorum. :KK51:

şura buraya gelip canının çektiğini paylaşman büyük başarı. çünkü sende ki iradeyi gösteriyor. düzelmek istediğin için gelip yazmışsın. bunun için tebrik ederim. reglisin, yanacak kadar başına ağrılar girecek kadar canın istemiş ve 6 kaşık yedikten sonra (umarım tatlı kaşığıdır ve tepeleme değil silmedir :KK52::KK52::KK52:) komşuya vermişsin. :KK9::KK9::KK9: bence sen 70 leri de göreceksin. o kadar umutluyum ki.. her geçen gün çok daha iyi olacaksın..

merhaba kızlar

dün akşam iyi değildim işten geldim kendimi yatağa attım öylelikle sabahı ettim, bugün işyerinde de elektrikler yoktu o yüzden nete giremedim.. şimdi evdeyim, biraz ders çalıştım şimdi de dinleniyorum... dışarıda mis gibi bir hava var.. belki akşama doğru eşimle dışarı çıkarız
bu arada 1. olmuşuz ne çok sevindim,,
ben gün geçtikçe kendimi diyete daha adapte hissediyorum sanki, haftaya da 1 . olucaz inşallah

gelmeyiş mazeretini bildirdiğin için teşekkür ederim. gün geçtikçe sadece sen değil ben de daha çok adapte olduğunu hissediyorum.. bunlar senin için :KK19::KK19::KK19::KK66::KK66::KK66: menülerin o kadar güzel ki maşallah :nazar::nazar: örnek teşkil edecek nitelikte.. bundan sonra şöyle bir uygulama yapacağım, bu iş olmuş dediğim menüleri beğeneceğim. rli) (bu diğer menüleri beğenmediğimi göstermez ama yanlış anlaşılmasın. her yönüyle güzel olanlar için geçeeskiden hiç beğen butonunu kullanmıyordum. şimdi etkili olarak bu amaçla kullanacağım.. su ve sporu genel olarak görmedim. rahatsız mısın?

Çok başarılı menüler ben nasıl menümü yazacağım şimdiiiiiii:KK14:

bu hafta sonu hiç uğramamışsın.. listeler yok.. baklava, lokum, pide yediğin bir menü var onun da tarihi eksik olduğu için bilemedim hangi gün yedin.. neden bu şekilde oldu? sen genelde geceleri uğrardın.. ve baklavaya dayanabileceğini düşünüyordum.. ödev olarak sana da bengi gibi 2 saat yürüyüş veriyorum. aynı şeyler senin için de geçerli..

25-05-2013 cumartesi

16:00
1 simit
1 dilim peynir
1 yumurta

ara 1 mc donalds dondurması
1 sade türk kahvesi

22:00
yarım tabak ton balıklı makarna
1 soda

2 litre su
spor yok

Menümü yazmaya utandım resmen :KK43: sabah 6da uyuyorum 2de uyanıyorum bu arada geceleri ders çalışıyorum

maymun seninle şöyle bir çalışma yapacağız.. ben sana her gün ödev vereceğim... günlük raporunu sunduktan sonra, özel çalışma diye bir başlık daha at ve ödevlerini bu başlığın altına yaz. yarın için ilk ödevin 6 bardak su içmek, ve bu hafta kesinlikle yemeyeceğin 3 şey yazmak.. mesela örnek veriyorum: bu hafta kesinlikle makarna börek ve sarma yemeyeceğim!!!! gibi.. çünkü börek, 14 tane sarma, dondurma, simit,makarna... spor da yok.. baskülde 90 lı rakamlar görmek istemeyiz değil mi?,

Günaydın kaptanım bende gece bir türlü uyuyamadim.. 1-2 saat ancak.. Açlıktan oluyordum :)) ama yemedim bir sey...
Sen ilk günlerde bir tablo yapıyordun ya ben o tabloyu özledim..

ahh ahh o tabloları ben de özledim.. siz ne zaman o tablolara "sığacak" hale gelirsiniz, ben de o zaman yaparım.. baksana herkes için destan yazıyorum :KK50::KK50:

sarma baklava pide akşam yemeğiyle meyva Allah'ımmmm :KK50: neden canın bişey çektiğinde buraya yazmıyorsun ki. birbirimizi güzel frenleyebiliriz en azından. bende yedim geçen gün ama buraya yazmamış olsaydım kim bilir ne kadar yerdim.

kesinlikle katılıyorum canım.. bahsettiğim bu işte.. :KK16::KK16:

25 MAYIS 2013,CUMARTESİ

SABAH

Peynirli maydanozlu salçalı zeytinli bir yumurtayla yapılmış omlet
1 kibrit kutusu peynir
8 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
Çok az dondurma(Bunu da biber aşırı acıymı yandım ondan geçsin diye yedim):KK1:

ÖĞLE

Çeyrek beyaz simit
Küçücük örgü peynir
3 zeytin
Meyveli yoğurt

AKŞAM

4 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Aşırı bol yeşillik

2 litre su
Temizlik yaptım çok yoruldum spor sayılır mı:KK1:

Sen de çok yoruluyosun yaa kaptanım:KK43::KK43:

Çok komik yaa kendimi ruh ikizimi bulmuş gibi hissediyorum:KK1::KK1:Hep aynı şeyleri yiyoruz nerdeyse sen zeytinli poğaça yiyosun ben de yiyorum ben makarna yemiş oluyorum bi bakıyorum sen de yemişsin aynı öğün:KK1::KK1:

çok az dondurma... bir de açıklama yapmış.. çıtırcık pıtırcık ya... bir de şu makarnalar olmasa.. ama maymun yoldan çıkardı seni değil mi.. vodooo bebekler gibi.. o oradan makarna yiyor sen buradan... kabahat onda :KK52::KK52::KK52: sen de daha az ye canın çektiğinde.. 1 kaşık falan ye.. zaten yoğurt yemişsin ıspanak yemişsin.. o fazlalık olmuş biraz...

şura, yazmayı unuttum da rezeneli çay ne için içmiştin?

innukkk..
menüne bilerek alıntı yapmadım. 2 gün hiç uğramamışsın.. ben kendimi biliyorum ne kadar yoğun olduğumu.. gene de bir fırsat bulup gelip iki satır yazıp gidiyorum. dün de hayattayım merak etmeyin yazıp yağladım tabanları.. bununla beraber hiç gelmediğin 5 gün oldu.. buraya gel gelme, benim için değişen bir şey yok. ama bak görüyor musun senin hayatında ne kadar çok şey değişmiş? lütfen bu ilk ve son olsun. kendin için yapmalısın bunu.. mezun oldun sen zaten.. bir işi bir kez yapmışsan yolu biliyorsundur.. bence arkadaşlara da örnek teşkil ediyor bu durumun.. uzak kalmanın nasıl negatif yönde etkisi olduğunu görüyorsunuz değil mi? o yüzden sürekli girin sürekli yazın diyorum.. innuk.. bu durumdan zaten pişman olduğun her halinden belli. inşallah bir daha olmaz.. listedeki 6 kişi de ödev verecek sana.. ve sen bu 6 ödevden 4 tanesini seçeceksin cumaya kadar yapmak için.. belki bu şekilde sağlarız kilo vermeni.. :KK55::KK55::KK31::KK31:

25 MAYIS 2013,CUMARTESİ

SABAH

Peynirli maydanozlu salçalı zeytinli bir yumurtayla yapılmış omlet
1 kibrit kutusu peynir
8 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 biber
Çok az dondurma(Bunu da biber aşırı acıymı yandım ondan geçsin diye yedim):KK1:

ÖĞLE

Çeyrek beyaz simit
Küçücük örgü peynir
3 zeytin
Meyveli yoğurt

AKŞAM

4 yemek kaşığı yoğurtlu ıspanak
3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna
Aşırı bol yeşillik

2 litre su
Temizlik yaptım çok yoruldum spor sayılır mı:KK1:

Çok komik yaa kendimi ruh ikizimi bulmuş gibi hissediyorum:KK1::KK1:Hep aynı şeyleri yiyoruz nerdeyse sen zeytinli poğaça yiyosun ben de yiyorum ben makarna yemiş oluyorum bi bakıyorum sen de yemişsin aynı öğün:KK1::KK1:

ben de senin menünü okurken gülüyorum hep ruh ikizim diye :KK1: beslenme tarzımız çok benziyor :KK1: daha ilk menülerinden anlamıştım:KK1:

24.05.2013

Sabah

Kepekli beyaz peyinirli sandviç
domates,maydanozlu..

Öğlen

Salata
4 piliç köfte (hazır)

Ara
45 gr fındık içi

Akşam

Yok

Spor yok

su 2 litre..

akşam atıştırsaydın keşke biraz salatalık yeşillik falan

25.05.2013

Sabah

4-5 kaşık menemen
2 dilim peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
2 dilim kek
1 dilim börek
1 bardak kola

Akşam

3 dilim pizza
1 bardak kola

1 küçük kase dondurma

Spor : sabah 25 dk eliptik
su 1 litre kadar

Cumartesi iş çıkışı arkadaşımın bebek partisine gittik. herşey ordan sonra koptu..
çok üzgünümmm:KK43:

NE yaptıııııınnn :KK19: beni bile aşmışsın bir an önce toparlaman gereeeek :KK30:

Sabah
Melemen
Çay
Çavdar ek 1 dilim

Öğle
Tavuk
Salata

Akşam
Peynir domates salatalık

1 saat yürüyüş
3 Lt su
Açım yemiyorum :KK14:
Aöf sınavına hazırlanıyorum çok giremiyorum öptüm hepinizi

aç durmaaa atıştır. benimde aynı sınav.ikimiz bir giriyoruz haftasonu

maymun seninle şöyle bir çalışma yapacağız.. ben sana her gün ödev vereceğim... günlük raporunu sunduktan sonra, özel çalışma diye bir başlık daha at ve ödevlerini bu başlığın altına yaz. yarın için ilk ödevin 6 bardak su içmek, ve bu hafta kesinlikle yemeyeceğin 3 şey yazmak.. mesela örnek veriyorum: bu hafta kesinlikle makarna börek ve sarma yemeyeceğim!!!! gibi.. çünkü börek, 14 tane sarma, dondurma, simit,makarna... spor da yok.. baskülde 90 lı rakamlar görmek istemeyiz değil mi?,

çok az dondurma... bir de açıklama yapmış.. çıtırcık pıtırcık ya... bir de şu makarnalar olmasa.. ama maymun yoldan çıkardı seni değil mi.. vodooo bebekler gibi.. o oradan makarna yiyor sen buradan... kabahat onda :KK52::KK52::KK52: sen de daha az ye canın çektiğinde.. 1 kaşık falan ye.. zaten yoğurt yemişsin ıspanak yemişsin.. o fazlalık olmuş biraz...

Vallahi benim suçum yok biz sadece telepati olayını aştık :KK1:

Chentiqcim senin itelemelerin paha biçilemez :KK9: bu benim için çok çok iyi oldu cidden.bugün sadece yarım litre su içtim resmen bugünü de hissetmişsin .içerken çok midem bulanıyor :26: ben yine salatalıklı suya abanayım en iyisi :44:

Son düzenleme:
26-05-2013 pazar

14:00

1 dilim yumurtalı kepek ekmek
1 dilim peynir
1 domates
5 zeytin
1 ada çayı

ara
yeşil çay

21:00
taze fasulye
2 dilim kepek ekmek
1 kase yoğurt

02.00

sade kahve

yarım litre su :KK53: kızlar normalde çok su içmek midemi bulandırıyor ama bugün resmen su içmeyi unuttum
spor: yok ( koşturmacada fırsatım olmadı )

ilk ödevimi şimdiden yazıyorum

tüm hafta boyunca bana dondurma , makarna ve sucuk(salam, sosis ) yasak :KK4: (bu ara canım en çok sucuk ekmek çekiyor ) :KK30:

RAPOR
26 MAYIS 2013 PAZAR

Sabah
1 füme dil
2 dinfi füme sarma
sucuklu yumurta
çeşitli peynirler
yulaf unu ekmeği

öğlen
tavuk sote
ayran

ara
magnum karadut böğürtlen

akşam
tavada biftek
ızgara soğan/biber/domates

ara
gofret
çikolata
çerez
bitter limon/vokta

dün herşey iyi giderken bir anda akşam nişanlım yüzünden birazda ipler koptu...
epey cezalığım sadece kaptanım magnum için 2 saat yürüyüş vermiş :KK43:oyy oyyy
bugün sebze+proteine geçektim ama dün her şeyi bozunca
pzt+salı sadece protein
çşb protein+sebze
perşembe protein yapmayı düşünüyorum her günde yürüyüş..

tünaydın... nasılsınız? h.sonu geliyor, geldiği gibi de gidiyor :KK14::KK14::KK14: meloş btti mi sınavların?

(magnuma ne desem ben ya.. bir de magnum.. içi dışı kalori)

Günaydın kaptanım:KK54:Cuma günü vizelerim bitiyo haftaya cumda finallerim balıyo o da 28 haziranda bitio pazrları da dahil olmak üzere her gün sınav olcak:KK43::KK43::KK43:

günaydın kızlar
oku oku bitmedi geçmiş...
Bu arada dün uğrayamadım, malum yoğun pazarlarımdan biri idi ,, sabah erkenden kalktım, sahile indim 1 saat yürüyüşümü yaptım, sonra tüm evi temzledim, yemeğimi yaptım, akşam serinleyince eşimle dışarı çıktık , çıktık ki o çıkış, süleymaniye eminönü kabataş , beşiktaş ve ortaköy,,, ve birde geri dönüşü... nasıl yoruldum anlatamam, şuan işyerinde oturarak dinlenmeye çalışıyorum.....:KK31:

26 mayıs
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
1 parça kaşar peyniri
4 zeytin
domates
salatalık
1 parça helva
1 dilimtam buğday ekmeği

ara
2 kayısı
1 küçük şeftali

akşam
6-7 yk kuru fasulye
2-3 çatal pilav

akşam 2 çilek
1 top dondurma

1 saat yürüyüş
1,5 litre su

dün herşey iyi giderken bir anda akşam nişanlım yüzünden birazda ipler koptu...
epey cezalığım sadece kaptanım magnum için 2 saat yürüyüş vermiş :KK43:oyy oyyy
bugün sebze+proteine geçektim ama dün her şeyi bozunca
pzt+salı sadece protein
çşb protein+sebze
perşembe protein yapmayı düşünüyorum her günde yürüyüş..

canım ya ben belli kurallara bağlı olunca diyette çok zorlandığımı farkettim,, tebrik ediyorum seni.. haftasonu bende senin gibi dondurma kurbanıyım..:KK3:

Günaydın kaptanım:KK54:Cuma günü vizelerim bitiyo haftaya cumda finallerim balıyo o da 28 haziranda bitio pazrları da dahil olmak üzere her gün sınav olcak:KK43::KK43::KK43:

melindaa bu sıcak havalarda allah yardımcın olsun ya.. emek veriyorsun ama sonucu da güzel olacak inşallah.. siz meszun olduktan sonra hemen işe başlayabiliyor musunuz? herhangi bir sınava tabi tutuluyor musunuz tekrardan?

bu ne ya okul değil sınav merkezi..

Evet tam bi işkence yuvası valla psikolojik olarak da hiç iyi değilim kolye yapıyorum rahatlamak için o da yetmiyo kendimi bi kuyuya atılmış çıkmaya çalışıyo gibi hissediyorum:KK43::KK43:Güne de hiç iyi başlayamadım hayır olsun:KK1:Kabus gördüm sınav kağıdım kayboluyodu:KK43::KK43:Çok bunaldım çooook:KK43:

canım ya ben belli kurallara bağlı olunca diyette çok zorlandığımı farkettim,, tebrik ediyorum seni.. haftasonu bende senin gibi dondurma kurbanıyım..:KK3:

melindaa bu sıcak havalarda allah yardımcın olsun ya.. emek veriyorsun ama sonucu da güzel olacak inşallah.. siz meszun olduktan sonra hemen işe başlayabiliyor musunuz? herhangi bir sınava tabi tutuluyor musunuz tekrardan?

Başlıyabilioruz canım devlete ya da özele girebiliyoruz ya da muaynane.Biz de bizde dus var uzmanlık sınavı ona girip bi alanda uzmanlaşıyoruz ki ben öyle yapmayı düşünüyorum:21:

26 MAYIS 2013,PAZAR

SABAH

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3 minti sucuk
Domates
salatalık
6 zeytin
1 tatlı kaşığı bal

ÖĞLE

1 kase ezogelin çorbası

AKŞAM

1.5 kase ezogelin çorbası
Fırında köfte patates
Salata

2,5 litre su

Chentiq başkanım şöyle oluyo bende ıspanak yedim mesela daha bişey yemicem diyorum annem aaaa olmaz ama iki kaşık diye çat diye koyuyo:KK43:Ki benim annem bana hep kilo ver derdi diyetimi çok destekliyo ama böyle de birtakım huyları var:KK1::KK1:

X