Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

22 mayıs
sabah
ince bir dilim kek

öğlen
salata
yoğurt
3-4 yk zy börülce

ara
2 top dondurma

akşam
3-4 yk bakla
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

1 adet küçük şeftali
1 adet malta eriği
1 adet kayısı
2 adet yeşil erik

2 litre su
çok yorgunum ip atlayamayacağım:KK43:(

bence mönün gayet hoş olmuş. bugün bende o kötü durumu yapıp akşama meyvaları yükledim. ama bunu aralara serpersek daha iyi olur. bu arada nerde ip atlıyorsunuz yahu ben atlasam alt katımdaki adam çıkar tepeme zemin kattamısınız yoksa :KK53:

bence mönün gayet hoş olmuş. bugün bende o kötü durumu yapıp akşama meyvaları yükledim. ama bunu aralara serpersek daha iyi olur. bu arada nerde ip atlıyorsunuz yahu ben atlasam alt katımdaki adam çıkar tepeme zemin kattamısınız yoksa :KK53:

canımm 15 gün önce alt katımdakiler taşındıii istediğim gibi zıplıyorum:KK52: zaten çok uzun sürmüyor ki ip atlamak gündüz vakti atlayabilirsen çok da rahatsız olmaz heralde alttakiler

canımm 15 gün önce alt katımdakiler taşındıii istediğim gibi zıplıyorum:KK52: zaten çok uzun sürmüyor ki ip atlamak gündüz vakti atlayabilirsen çok da rahatsız olmaz heralde alttakiler

yok belim rahatsız ya ben atlayamam zaten :26: ya bu sıralar birden ayağım boşalıveriyor. sevdicek yanımda olmasaydı kaç kere düşmüştüm afyonda birde atlarsam düşünemiyorum :KK52:

yok belim rahatsız ya ben atlayamam zaten :26: ya bu sıralar birden ayağım boşalıveriyor. sevdicek yanımda olmasaydı kaç kere düşmüştüm afyonda birde atlarsam düşünemiyorum :KK52:

o zaman zorlama kendini aman... yani seni zorlamayacak hareketler yap mesela yürüyüş gibi... gerçi çok yürüyünce benim belim çok ağrır o da sakıncalı olabilir bu arada ablamla annem bugün diyetisyene gittiler i spor yapmalarına gerek olmadığını söylemiş diyetisyen ... ilginç. geldi...

bu arada nasıl geçti afyon gezisi... merkeze gidip gezebildiniz mi...

o zaman zorlama kendini aman... yani seni zorlamayacak hareketler yap mesela yürüyüş gibi... gerçi çok yürüyünce benim belim çok ağrır o da sakıncalı olabilir bu arada ablamla annem bugün diyetisyene gittiler i spor yapmalarına gerek olmadığını söylemiş diyetisyen ... ilginç. geldi...

bu arada nasıl geçti afyon gezisi... merkeze gidip gezebildiniz mi...

bencede çok ilginç :KK53: sporsuz demeyeyimde bol hareketsiz zayıflanırmı yahu. sarkar heryer :KK52: çok güzeldi gezdik kaymakları sucukları yüklendik geldik. ama biri komşuma biri kayınvalideme biride anneme ben kendime ne kaymak ne sucuk almadım :KK52: tebrik ettiler valla beni :KK76:

geçmiş olsun canım önemli birşey olmasın, bence geçiştirme:KK45:

Sağol canım dışardan yemek yedigimde çogunluk kötú oluyorum zaten alıştım artık.ama çabuk toparladım bu kez.yemek yapmayı yeni yeni ögreniyorum.bi ögrensem sebzeler döktürücem :)

Bence görün bi doktora ihmal etme

22.05-2013 Çarşamba

11:30 : Karışık bitki çayı

13:00
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 dilim salam
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 kayısı

18: 00 1 tabak tavuklu kremalı makarna (cezama razıyım:26::26: ):18:
1 sade soda

21:45 1 muz
2 kiraz

yarım saat yürüyüş
1 saat temizlik (sayılır mı ?):KK53:
2 litre su

Bide söylemeyi unuttum ben yine zehirlendim galiba Ya bugünkü tavuktan ya da dünkü yediğim 15-20 kirazın acısını çekiyorum şimdi :KK43:

makarna çok sorun değil kremali olmasa daha iyi olurdu da bence sorun olan yemeten sonra bir meyva yemen. hemen yağa dönüşüyor o meyvalar hele birde muz yemişsin..

22.05.2013

Aç karnına
5fındık
5 badem
2 ceviz
3 kayısı

sabah
beşi bir yerde bitki çayı
tulum peyniri
2 dilim ekmek

ara
100 gr fındık

akşam
6yk patlıcanlı kıymalı yemek
1 simitin yüzde 75i :KK53:

ara
kiraz
çilek
2 kayısı
3 erik

su 2 lt
spor yürüyüş ama özellikle değil yani okuldan metroya ordan başka bir yere derken 20 dk oldu da sayılmaz herhalde :KK36:

100 gr fındık oyyyyy 600kcal en az... 1 öğünden fazla ara yapmışsı. öğlen yememişsin ama akşam yemeğinden sonra birde meyva yemişsin. :KK20:

22 mayıs
sabah
ince bir dilim kek

öğlen
salata
yoğurt
3-4 yk zy börülce

ara
2 top dondurma

akşam
3-4 yk bakla
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

1 adet küçük şeftali
1 adet malta eriği
1 adet kayısı
2 adet yeşil erik

2 litre su
çok yorgunum ip atlayamayacağım:KK43:(

karatay bugünlerde dinlediyseniz açıklama yapıyor akşam yemeğinden sonra yenen meyva direk yağa dönüşuyor diye bilgilerinize...

makarna çok sorun değil kremali olmasa daha iyi olurdu da bence sorun olan yemeten sonra bir meyva yemen. hemen yağa dönüşüyor o meyvalar hele birde muz yemişsin..

100 gr fındık oyyyyy 600kcal en az... 1 öğünden fazla ara yapmışsı. öğlen yememişsin ama akşam yemeğinden sonra birde meyva yemişsin. :KK20:

karatay bugünlerde dinlediyseniz açıklama yapıyor akşam yemeğinden sonra yenen meyva direk yağa dönüşuyor diye bilgilerinize...

Günaydın bengi,, dediklerini dikkate alacağım bugün meyvelerimi yanıma yüklendim bu sayede akşam yemeyeceğim,,,
maşallah sen bu beslenme konusunda baya bilgilisin:))

Günaydın bengi,, dediklerini dikkate alacağım bugün meyvelerimi yanıma yüklendim bu sayede akşam yemeyeceğim,,,
maşallah sen bu beslenme konusunda baya bilgilisin:))

yok canım sadece tv çok izliyorum galiba :KK70: öğlen aram 1.5 saat evde yakın. eve gidince tv de bir sürü diyetisyen konuşuyor her gün :KK70: tabi bazıları doğru bazıları yanlış.... ama bence akşam yemeğinden sonra yenen her şey bize yol su kilo olarak geri dönüyor.. :KK55:

yok canım sadece tv çok izliyorum galiba :KK70: öğlen aram 1.5 saat evde yakın. eve gidince tv de bir sürü diyetisyen konuşuyor her gün :KK70: tabi bazıları doğru bazıları yanlış.... ama bence akşam yemeğinden sonra yenen her şey bize yol su kilo olarak geri dönüyor.. :KK55:

canım ne güzel işte çalışıyorsun sen öyle 1,5 saat öğlen arası :)) memur musun? doğrudur , ben malesef ündü programlarına oldukça yabancıyım...

canım ne güzel işte çalışıyorsun sen öyle 1,5 saat öğlen arası :)) memur musun? doğrudur , ben malesef ündü programlarına oldukça yabancıyım...

memur değilim ama memur gibi çalışma saatlerim var. şanslı azınlıktanım. 8:30-12:00 13:30-18:00 gündüz porgramlı çok saçma ama boşluktan seçerek bazılarını izliyorum..
sabah sebze suyumun hepsini içemedim midem hoşlanmadı bugün sebze suyundan.. yarın büyük gün yine :) umarım hafta sonu aldığım kiloları verebilmişimdir. bugün çok dikkat etmem lazım...

memur değilim ama memur gibi çalışma saatlerim var. şanslı azınlıktanım. 8:30-12:00 13:30-18:00 gündüz porgramlı çok saçma ama boşluktan seçerek bazılarını izliyorum..
sabah sebze suyumun hepsini içemedim midem hoşlanmadı bugün sebze suyundan.. yarın büyük gün yine :) umarım hafta sonu aldığım kiloları verebilmişimdir. bugün çok dikkat etmem lazım...

aynı şey sabah uyanır uyanmaz benim de aklımdan geçti, bugün çok daha sıkı bir gün geçirmem gerek dedim,, burası insanı gerçekten frenliyor :)) bugün akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemeyeceğim, akşam yemeğimi de hafifi tutmayı düşünüyorum... ama ben bu hafta kilomda çok değişiklik olacağını sanmıyorum,, çünkü 1 aydır vücudum bu düzene alıştı direnç gösterecektir büyük ihtimalle...

aynı şey sabah uyanır uyanmaz benim de aklımdan geçti, bugün çok daha sıkı bir gün geçirmem gerek dedim,, burası insanı gerçekten frenliyor :)) bugün akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemeyeceğim, akşam yemeğimi de hafifi tutmayı düşünüyorum... ama ben bu hafta kilomda çok değişiklik olacağını sanmıyorum,, çünkü 1 aydır vücudum bu düzene alıştı direnç gösterecektir büyük ihtimalle...

bende vücudum direnç göstermesin diye diyetimi yenileyeceğim. cuma/cumartesi ve pazar günü spor ile beraber protein diyeti yapmayı planlıyorum.

bende vücudum direnç göstermesin diye diyetimi yenileyeceğim. cuma/cumartesi ve pazar günü spor ile beraber protein diyeti yapmayı planlıyorum.

nasıl yapacaksın onu , benim kırmızı et ile aram pek iyi değildir ama , yine de öğrenmek isterim, belki bana da uyan bir tarafları olabilir

nasıl yapacaksın onu , benim kırmızı et ile aram pek iyi değildir ama , yine de öğrenmek isterim, belki bana da uyan bir tarafları olabilir

kırmızı et yemek zorunda değilsin ama sebze ve meyva yemeyeceksin.
yiyebileceklerin

yumurta
süt
yoğurt
peynir
salam
kırmızı et
tavuk
balık
ciğer

ben kendime 3 günlük bir liste yazdım kısaca yazayım

cuma
sabah: haş.yumruta, peynir, salam
öğlen: haşlanmış tavuk
ara: haş yumurta,peynir
akşam: yulaf ezmesi, süt

cumartesi
sabah:eek:mlet, peynir, salam
öğlen: ciğer sote
ara: haş tavuk, peynir

pazar
sabah: sucuklu yumurta, peynir
öğlen: ızgara balık
ara: haş yumurta, peynir, salam
akşam: yulaf ezmesi, yoğurt

ana hatlarıyla böyle bir diyet düşünüyorum..

kırmızı et yemek zorunda değilsin ama sebze ve meyva yemeyeceksin.
yiyebileceklerin

yumurta
süt
yoğurt
peynir
salam
kırmızı et
tavuk
balık
ciğer

ben kendime 3 günlük bir liste yazdım kısaca yazayım

cuma
sabah: haş.yumruta, peynir, salam
öğlen: haşlanmış tavuk
ara: haş yumurta,peynir

cumartesi
sabah:eek:mlet, peynir, salam
öğlen: ciğer sote
ara: haş tavuk, peynir

pazar
sabah: sucuklu yumurta, peynir
öğlen: ızgara balık
ara: haş yumurta, peynir, salam
akşam: yulaf ezmesi, yoğurt

ana hatlarıyla böyle bir diyet düşünüyorum..

hmm haftasonu için düşünebilirim bunu, kullanılacak malzemeler makul...

Merhaba arkadaşlar,

İki gündür kendimi çok kötü hissediyorum hasta gibiyim. Klima çarptı sanırım. Hiç birşey yapmak istemiyorum akşamları erkenden yatıyorum sabah yataktan sürünerek kalkıyorum fena yani durumlar..

Bugün yine protein atağı yapıyorum..
yarına tartıda iyi bir sonuç görmem lazım..:18::18:

Merhaba arkadaşlar,

İki gündür kendimi çok kötü hissediyorum hasta gibiyim. Klima çarptı sanırım. Hiç birşey yapmak istemiyorum akşamları erkenden yatıyorum sabah yataktan sürünerek kalkıyorum fena yani durumlar..

Bugün yine protein atağı yapıyorum..
yarına tartıda iyi bir sonuç görmem lazım..:18::18:

ya dikkat et klimaya istanbul için daha erken değil mi klima. ben ofsde çalıştırıyorum ara sıra 5 dk ama benim odam çok güneş alıyor o yüzden hem burası daha sıcak. yazın kötü oluyor şu klimalar. dışarıdan terli terli içeriye giriyorsun bankalar resmi daireler sağ olsunlar 18 dereceden çalıştırıyorlar içerisi kuzey kutbu gibi oluyor. kışında o derecede üşüdüm diyorlar..

umarım protein atağında başarılı sonuç alırsın. dukan topiğinde öğrendiğim kadarı ile sadece protein yemekle iş bitmiyormuş mutlaka en az yağ ve en az karbonhidrat alımı içinde uğraşmalıymışsın...

X