Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım dışardan yemek yedigimde çogunluk kötú oluyorum zaten alıştım artık.ama çabuk toparladım bu kez.yemek yapmayı yeni yeni ögreniyorum.bi ögrensem sebzeler döktürücem :)

Bence görün bi doktora ihmal etme

Ben de yemek yapmayı pek bilmiorum ama mantık şu sanırım yağ koy,soğan koy,salça koy kavur sonraaaaaa ilgili sebzeyi koy oldu işteeeeeee:KK1::KK1:

Bence de düşünme hem daha yeni evlenmişsin bal yılların tadını çıkar:KK9:O dışardaki çocuklar sana tatlı tabii onların viyak ciyak ağlamalarıyla anneleri uğraşıyo:KK1:Sen azcık rahatına bak soraa zaten bol bol yaparsın küçük gdoganlar:KK55::KK55::KK55::KK55:

melindaaa küçük gdoganlar ha:KK1::KK1:

22 mayıs

sabah
limonlu su

ara fındık 10

öğle
peynir
domates
çavdar ek 1 dilim

akşam
türlü
çavdar ek 1 dilim
karpuz

23 mayıs
sabah
sigara böreği 2 adet
çay

öğle
peynir
1domates
zeytin
çavdar ek 1 dilim

akşam
lahana yemeği
2 dilim çavdar ek

3 lt su

22.05-2013 Çarşamba

11:30 : Karışık bitki çayı

13:00
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
2 dilim salam
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim peynir
1 kayısı

18: 00 1 tabak tavuklu kremalı makarna (cezama razıyım:26::26: ):18:
1 sade soda

21:45 1 muz
2 kiraz

yarım saat yürüyüş
1 saat temizlik (sayılır mı ?):KK53:
2 litre su

Bide söylemeyi unuttum ben yine zehirlendim galiba Ya bugünkü tavuktan ya da dünkü yediğim 15-20 kirazın acısını çekiyorum şimdi :KK43:

O kremalı makarna ne güzel bişeydir yaa ben her gün okuldan çıkışta yerdim tosun gibi oldum:KK1::KK1::KK1:

tabi işin biraz da o kısmı var, çoluk çocuk yokken gezelim tozalım diye de düşünüyoruz... Ama insan evlendikten sonra çocuk isteğini duyuyor.. birde ben pko hastasıyım, yani , çocuk konusunda sıkıntı yaşayabilirim o yüzden de çok ertelemek istemiyorum ama nasip tabi,,..

umarım istediğin zaman ve hiç zorlanmadan çocuk sahibi olursun..

İlk kolyelerimi paylaşmak istedim:119: $230520132388.jpg $230520132381.jpg

umarım istediğin zaman ve hiç zorlanmadan çocuk sahibi olursun..[/QU

amin canım allah herkesin gönlüne göre versin

ellerine sağlık canım, sırf zevk olsun diye yapıyorsun değil mi bunları ... ne güzel ya , el becerileri olan insanlara hep özenmişimdir ...
eskiden benimde böyle bir maceram olmuştu ama devamını getiremedim, el becerisi isteyen işlerden çok çabuk sıkılırım

umarım istediğin zaman ve hiç zorlanmadan çocuk sahibi olursun..[/QU

amin canım allah herkesin gönlüne göre versin

ellerine sağlık canım, sırf zevk olsun diye yapıyorsun değil mi bunları ... ne güzel ya , el becerileri olan insanlara hep özenmişimdir ...
eskiden benimde böyle bir maceram olmuştu ama devamını getiremedim, el becerisi isteyen işlerden çok çabuk sıkılırım

Evet öyle beni rahatlatsın diye yapıyorum beğendiğine sevindim:KK16:

23 MAYIS 2013,PERŞEMBE

SABAH

1 dilim ekmekle yapılmış zeytinli tost
azıcak örgü peynir

ARA

1 peynirli poğaça

ÖĞLE

Çeyrek dilim ekmek
2 çay kaşığı krem peynir
2 erik
2 malta eriği

AKŞAM

1 yemek tabağı köylü çorba

2 litre su
45 dk yürüyüş

Ben de yemek yapmayı pek bilmiorum ama mantık şu sanırım yağ koy,soğan koy,salça koy kavur sonraaaaaa ilgili sebzeyi koy oldu işteeeeeee:KK1::KK1:

ÇÖZMÜŞSÜN SEn bu işi. aynen o şekiilde oluyor. kolyelerinde çok güzel olmuş. güle güle kullan. 2. si tığla mı? hiç yeteneğim yoktur. sen maşallah bu yaşta..

poğaça hariç menün çok güzel olmuş.

kızlar yarın tartı günüü.. bulabilirseniz maydonoz kaynatıp için. tüm şişkinliği alır..

menüler genelde güzel.. o kremalı makarna, kek, börek olaylarını yarın masaya yatıracağım.. :KK6::KK6::KK6:

Herkesin br işi var anlaşılan.. kimse burada değil.. :44::44::44:

Öğle akşam gayet güzel olmuş bence ama sabah limonlu su aç karnına mideni rahatsız etmiyo mu:KK43::KK43:
Canım. Aksine Mideme iyi Geldi sen aç acına nasıl duruyon asıl :KK16:

Tebrikler canım :KK9: Çok güzel olmuş

Kızlar bu hafta çok verimsizdi benim için yarın korkuyorum onedenle
Yazdıklarınızı menüleriniz okudum ama fazla vaktim yok kızlarım durmuyor ev misafir kaynıyor :KK14: tenha vakitlerde buluşalım

ikiside çok güzel olmuş kuzum ama özellikle ikincisine bayıldım yaz günlerinde çok güzel kullanılır o şıkır şıkır :KK1: of uğrayamadım bugün kaptanım sorma ne yoğunluktur gitti. 1 buçuk saat mentorumuzla görüşme yaptık sevdicekle. sonra iş planı hazırla dur derken uzanacak vaktim bile olmadı. gdogan bende pcosluyum. ama mutluyum. umutluyum :KK1: sende öyle olmalısın. :KK16:

bu arada bengicimle aynı sorunu yaşıyoruz :KK25: bugun adet oldum şişliklerim azalacak ama +lar korkutuyor. bu arada nasıl canım tatlı istiyor bir bilseniz:KK53: çıldırmış gibiyim ama yemiyorum yemeyeceğim işteeeee :KK36:

Melinda kolyelerin çok güzel ellerine saglık...

Hepimiz korkuyoruz bu hafta anlaşılan :KK43: ben raporum dışında aksam kaçamak yapmadım.. Bakalım yarın tatilin sonucunu tartıda görecekmiyim.. Yarın hepimize bol şans..iyi geceler

23.05.2013

aç karnına
5fındık
5badem
2ceviz
3kayısı

sabah
tulum peyniri
1 simidin 3/4ü
1nescafe

öğlen
3köfte küçücükkk
1 sinitzel pane
1dilim ekmek

ara
çilek ve kiraz
dün akşamki gibi çok yemedim Allahtan :KK1:

akşam
2 börek şeyyy mentorumla konuşmadaydık başka birşey yiyemedim :26:

2lt su
spor yok şu finaller bitsede spor yapsam :KK1:

Ben de çok korkuyorum yarından :26: maydonozlu sularınızu içebildiniz mi...

(kendimi 89. dakikada gol atmaya çalışan futbolcu gibi hissediyorum :KK60:)

Ben de çok korkuyorum yarından :26: maydonozlu sularınızu içebildiniz mi...

(kendimi 89. dakikada gol atmaya çalışan futbolcu gibi hissediyorum :KK60:)

yada uzatmaların son 10 saniyesinde desek daha doğru olur sanki :KK1: ben maydanoz ne yerim ne suyunu içebilirim ıykkk :KK52: ömrün boyunca nezaman yedin desen belki misafirlikte pogacanın içinde ince kıyılmışsa yemişimdir :KK35:

23 mayıs
sabah
1 kase sütlü gevrek

öğlen
salata
2-3 yk kısır

ara
10 taze fındık
2 adet yeşil erik
1 adet kayısı
1 adet malta eriği

akşam