Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben artık hiç giremiyorum derslerden sınavlardan sizi çok özledim:KK43::KK43:Ama perşembe günü bol bol gircem inş:KK52:

eksikliğin hissediliyor melinda, allah zihin açıklığı versin benimde aöf sınavlarım geldi çattı ama daha kitap açmadım nasıl olacak bilmiyorum:KK43:(

21 mayıs 2013

SABAH

1 yumurta
6 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir

ÖĞLE

1 zeytinli poğaça
3 bisküvi

AKŞAM
yok

2 litre su
1 saat yürüyüş

melinda çok az yemissin ama, ara yok, öğlen geçiştirmissin , akşam yok... bence bu kadar azaltma yediklerini

Çoooook hastayım bugün başım ağrıyor terboşalıyor halsizim midemde rahatsız :KK43: girecek okuyacak Halim yoktu geçmişe bakım bıraz güzel menüler gördüm pişmanlıklar gördüm çok iyi yapılan sporlar tartılmama kuralını çiğneyenler ama azim gördüm bırakmak yok kızlar
Karbon diyeti ile kilo verimim durduğunda 5 kilo vermiştim çok faydalı
Görüşmek üzere ....

Şuracım hoşgeldin. :)

Damlalar çok geçmiş olsun

Melinda sınavlar nasıl geçiyor.?
Çok soru sordum :)

21 Mayıs Salı

11:30
Limonlu yeşil çay

12:30
1 zeytinli puaça
1Dilim kiymalı börek

15:45
1 galeta
15-20 tane kiraz

20:40
2Dilim ekmek
2Dilim peynir

Spor yok
Su 2litre

Alıntı yapamıyorum biz bazen salıyoruz kendimizi bazen gaza geliyoruz bazen toparlanıyoruz arada kaçamak yapıyoruz :KK1: asıl haberler sende :) ne durumdasın ?

Alıntı yapamıyorum biz bazen salıyoruz kendimizi bazen gaza geliyoruz bazen toparlanıyoruz arada kaçamak yapıyoruz :KK1: asıl haberler sende :) ne durumdasın ?

ımmm bengicim gibi cozuttum bende ama bugün toparlandım eee tatil tatilde kaldı. bence önemli olanda bu :KK76::KK55:

Çoooook hastayım bugün başım ağrıyor terboşalıyor halsizim midemde rahatsız :KK43: girecek okuyacak Halim yoktu geçmişe bakım bıraz güzel menüler gördüm pişmanlıklar gördüm çok iyi yapılan sporlar tartılmama kuralını çiğneyenler ama azim gördüm bırakmak yok kızlar
Görüşmek üzere ....

geçmiş olsun damlalar allah şifa versin

kızlarrrr ben döndümmmmmmmm :KK52: çok güzel bi 5 gün geçirdik. :KK55:

hoş geldin şura ohh ne güzel ya , sen gezdin geldin biz hala buralardayız, didiniyoruz uğraşıyoruz gram verecez diye:KK76:

21 mayıs
sabah
2 dilim çavdar arası peynir-zeytin

öğlen
salata
1 adet biber dolması
haydari

ara
10 adet taze fondık
6 adet erik

akşam
1 dilim çavdar
1 adet derisiz tavuk but
salata, yoğurt

karpuz
1 litre su
300 ip atlama

tüm gün dışarıdaydım kızlar. şu an sağ gözüm inanılmaz acıyor ve kaşınıyor. hemen yazıp gideceğim. çok düzensizleştim son iki gündür. sizi ihmal ettiğimi sakın düşünmeyin. hatta kendi kızımı ihmal ettiğimi düşünüyorum bazen :KK43::KK43::KK43: hep aklımdasınız inanın. ne yapsak nasıl etsek diye sürekli düşünüyorum nette olmadığımda da. her zaman yanınızdayım. okuyorum her yazılanı..

bengi dünki menülere çok güzel yorum yapmış. börek ve patates salatasına, yağ içeren besinlere.. kendisine teekkür ediyorum. balık konusunu da çok iyi açıklamış. ben de yapacağım öyle bir tavada.. ama balık yemeniz iyi olmamı çünkü dün akşamdan beri inanılmaz bir şekilde balık çekyor canım ve burası çok uzak balıkçıya falan.. bak dışarı çıkmışken vakit bulsaymışım da alsaymışım. tüh..

bengi rakam kaç çıktı? ne kadar almışsın kilo? gdogan, 20 gün dayandın da dün mü dayanamadın tartıya çıkmaya :KK52::KK52:

doğru diyorsun ama dayanamdım işte, cumaya kadar tartılmayacağım bir daha...

ii edersin :KK1::KK1:

21 mayıs 2013

SABAH

1 yumurta
6 zeytin

ÖĞLE

1 zeytinli poğaça
3 bisküvi

AKŞAM
yok

2 litre su
1 saat yürüyüş

21 Mayıs Salı

Limonlu yeşil çay

1 zeytinli puaça
1Dilim kiymalı börek

1 galeta
15-20 tane kiraz

2Dilim ekmek
2Dilim peynir

Spor yok
Su 2litre

kızlar beraber miydiniz ikiniz de poğaça yemişsiniz. :KK19::KK19: melinda menünü beğenmedim. doğru dürüst bir ey yememişsin. o bisküviler yerine meyve yesedin, havuç kemirseydin. akşam da yok bir şey.. keşke maymun ekmek dilimlerinin birini sana verseydi. saat 9 iiçin bayağı ağır olmuş o iki dilim.. tüm yediklerinizi toplayın ikiniz, ikiye bölün. işte ideal menü.. poğaça okuldan alıyorsunuz değil mi.. onun yerne kendiniz götürsenize En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

kızlar gözüm daha da şiddetlendi. daha fazla yazamıyorum. ne olur kusuruma bakmayın. yorum yapmadığım menüleri beğendim..

haa bir de bengi sporunu yapman lazım ki kilolar gitsin, innuk sen de bir şeyi yanlış yapmıştın ama neydi unuttum... :KK33::KK33::KK33:

21 Mayıs
Sabah
Omlet
Çay
Çavdar ek .1 dilim
Bal 1 çay kaşığı

Öğle
Domates
Peynir
Çavdar ekmeği
Zeytin

Ara fındık 10
Çay

Akşam zeytinyağlı fasulye
Bir porsiyon pilav
Semizotu salatası

Su 2 Lt

Sağolun başımın ağrısı hala geçmedi geçmiş olsunkaptanım sanada başımla birlikte gözümün içi ağrıyor benimde çooook kötü

kaptanım benim geldiğimi görmedi ama hastaymış geçmiş olsun iyileş hemende geldiğimi gör :KK33:

22.05.2013

Sabah
2 dilim ekmek
tulum peynirli yumurta
nescafe şekersiz tabikiii :KK9:

ara
soda

öğlen
ayvalık tostu. ya döner yicektim ama ağır oluyor diye malesef tost yedim :KK53:

ara
küçük kutuda vanilyalı dondurma

ara
nescafe

akşam
2 dilim ekmek
2 sinitzel pane
biraz peynir

geri dönüşte uyum ancak bugün bukadar oldu :KK55:

su 2lt
spor yok

Son düzenleme:
21 mayıs 2013

SABAH

1 yumurta
6 zeytin

ÖĞLE

1 zeytinli poğaça
3 bisküvi

AKŞAM
yok

2 litre su
1 saat yürüyüş

çok az yiyorsun ve hiç sebze tüketmiyorsun şu böreğin yanına maydonoz domates salatalık falan koyamıyor musun?

eksikliğin hissediliyor melinda, allah zihin açıklığı versin benimde aöf sınavlarım geldi çattı ama daha kitap açmadım nasıl olacak bilmiyorum:KK43:(

melinda çok az yemissin ama, ara yok, öğlen geçiştirmissin , akşam yok... bence bu kadar azaltma yediklerini

ah ah şu sınavlar.. bende ünide peyzaj okuyup sonra birde aöf okudum hemde iki bölüm. halklailişkiler ve işletme.. bilirim o ders çalışma derdini.. videolardan çalış en iyi öyel oluyor. birde eski soruları çöz genelde aynı oluyor..

Görüşmek üzere ....
geçmiş olsun dikkat et kendine c vitamini al grip olacaksındır...
şu karbonhidrat diyetini bende deneyeceğim haftaya belki işe yarar. kaç gün yapmalıyım.. yada dukan mı yapmalıyım?

21 Mayıs Salı

Limonlu yeşil çay

1 zeytinli puaça
1Dilim kiymalı börek

1 galeta
15-20 tane kiraz

2Dilim ekmek
2Dilim peynir

Spor yok
Su 2litre

bak gene sebze yok :KK43: fazla karbonhidrat dolu :KK43:

ımmm bengicim gibi cozuttum bende ama bugün toparlandım eee tatil tatilde kaldı. bence önemli olanda bu :KK76::KK55:

hoşşşgeldinnnn.. gözümüz yollarda kaldı. walla benim kadar çozutmuş olmazsın :KK70: hemen toparla asıl diyetine..

21 mayıs
sabah
2 dilim çavdar arası peynir-zeytin

öğlen
salata
1 adet biber dolması
haydari

ara
10 adet taze fondık
6 adet erik

akşam
1 dilim çavdar
1 adet derisiz tavuk but
salata, yoğurt

karpuz
1 litre su
300 ip atlama

her şey çok güzel sadece akşam yemekten sonra meyve yememek lazım karaciğerde direk yağa dönüşüyormuş. meyveyi ikindi zamanı yemeli.. bende akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yememek en sağlıklısı emin olun hiç şişkinlik kalmıyor.

21 Mayıs
Sabah
Omlet
Çay
Çavdar ek .1 dilim
Bal 1 çay kaşığı

Öğle
Domates
Peynir
Çavdar ekmeği
Zeytin

Ara fındık 10
Çay

Akşam zeytinyağlı fasulye
Bir porsiyon pilav
Semizotu salatası

Su 2 Lt
tebrikler çok beğendim menünü. sadece pirinç pilavı yerine bulgur tavsiye ederim. malum GDO lu pirinçler falan filan :KK1:

kaptanım benim geldiğimi görmedi ama hastaymış geçmiş olsun iyileş hemende geldiğimi gör :KK33:

22.05.2013

Sabah
2 dilim ekmek
tulum peynirli yumurta

ara
soda

öğlen

ara

ara
nescafe

akşam
2 dilim ekmek
2 sinitzel pane
biraz peynir

su 2lt
spor yok
umarım sinitzel kızartma değildi.. birde ekmek yemişsin yanında sadece salata yada sadece yoğurt olsaydı daha kabul edilebilir olurdu bence... biraz daha dikkat etmelisin artıda daha ii sonuçlar görmek için. dünkü menün daha iyiyidi..

22.05.2013

Sabah
2 dilim ekmek
tulum peynirli yumurta

ara
soda

öğlen

ara

ara
nescafe

akşam
2 dilim ekmek
2 sinitzel pane
biraz peynir

su 2lt
spor yok

gözüm o ayvalık tostuna takıldı, sanki biraz fazla olmuş gibi,, uyum sürecinden sonra seni bomba gibi bekliyoruz şura

tüm gün dışarıdaydım kızlar. şu an sağ gözüm inanılmaz acıyor ve kaşınıyor. hemen yazıp gideceğim. çok düzensizleştim son iki gündür. sizi ihmal ettiğimi sakın düşünmeyin. hatta kendi kızımı ihmal ettiğimi düşünüyorum bazen :KK43::KK43::KK43: hep aklımdasınız inanın. ne yapsak nasıl etsek diye sürekli düşünüyorum nette olmadığımda da. her zaman yanınızdayım. okuyorum her yazılanı..

bengi dünki menülere çok güzel yorum yapmış. börek ve patates salatasına, yağ içeren besinlere.. kendisine teekkür ediyorum. balık konusunu da çok iyi açıklamış. ben de yapacağım öyle bir tavada.. ama balık yemeniz iyi olmamı çünkü dün akşamdan beri inanılmaz bir şekilde balık çekyor canım ve burası çok uzak balıkçıya falan.. bak dışarı çıkmışken vakit bulsaymışım da alsaymışım. tüh..

bengi rakam kaç çıktı? ne kadar almışsın kilo? gdogan, 20 gün dayandın da dün mü dayanamadın tartıya çıkmaya :KK52::KK52:

kızlar beraber miydiniz ikiniz de poğaça yemişsiniz. :KK19::KK19: melinda menünü beğenmedim. doğru dürüst bir ey yememişsin. o bisküviler yerine meyve yesedin, havuç kemirseydin. akşam da yok bir şey.. keşke maymun ekmek dilimlerinin birini sana verseydi. saat 9 iiçin bayağı ağır olmuş o iki dilim.. tüm yediklerinizi toplayın ikiniz, ikiye bölün. işte ideal menü.. poğaça okuldan alıyorsunuz değil mi.. onun yerne kendiniz götürsenize En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

kızlar gözüm daha da şiddetlendi. daha fazla yazamıyorum. ne olur kusuruma bakmayın. yorum yapmadığım menüleri beğendim..

haa bir de bengi sporunu yapman lazım ki kilolar gitsin, innuk sen de bir şeyi yanlış yapmıştın ama neydi unuttum... :KK33::KK33::KK33:

bir daha tartılmak yok zaten.. kaptanım bir an önce iyileş gel,,
birinci olduk takıma nazar değdi,, sınavlar , hastalıklar , tatiller...

geçmiş olsun kaptanım kendine dikkat et öncelikle kızını sonrada bizi ihmal etme:)
dün epey yorum yaptım umarım kızlar bana gevezeliğim için kızmamıştır. kendi çapımda doğru bildiklerimi yazıyorum..
bir iki gündür spor yapmıyorum çünkü yaparsam çok acıkacağım zaten haftasonu nedeniyel çok az besleniyorum.. ama haftaya spora devam edeceğim. cuma günü yoga var..
kilo konusunu hiç açmasak :) neyse yazayımç dün tartıldım 62.2 çıktım bugün tartıldım 61.6 çıktım. umarım cumaya 60.4 çıkacağım :KK70: bugün saat 18:00da yirmilik son dişim çekilecek. acayip gerginim...

sebseziz bir gün ggeçirmissin innuk eliptik dediğin ne oluyor

her meyveden yemissin canım maşallah, sevdim menünü bir de spor olsaydı 4-4 lük olurdu bence

Evet canım protein atağı yaptığım için sebze yoktu bir günlüğüne bilerek yaptım yani..

Eliptik dediğim bisiklet canım, spor salonlarında görmüşsündür. Ayakta bisiklet sürer gibi. Tüm vücudu çalıştırıyor.

kızlarrrr ben döndümmmmmmmm :KK52: çok güzel bi 5 gün geçirdik. :KK55:

Şuracım Hoş geldin.. Çabucak toparlan cumaya az kaldı..

Kaptanım çok çok geçmiş olsun..

Benim yanlış yaptığım balığı kızartıp yemek oldu. Ama maalesef mecbur kaldım..

geçmiş olsun kaptanım kendine dikkat et öncelikle kızını sonrada bizi ihmal etme:)
dün epey yorum yaptım umarım kızlar bana gevezeliğim için kızmamıştır. kendi çapımda doğru bildiklerimi yazıyorum..
bir iki gündür spor yapmıyorum çünkü yaparsam çok acıkacağım zaten haftasonu nedeniyel çok az besleniyorum.. ama haftaya spora devam edeceğim. cuma günü yoga var..
kilo konusunu hiç açmasak :) neyse yazayımç dün tartıldım 62.2 çıktım bugün tartıldım 61.6 çıktım. umarım cumaya 60.4 çıkacağım :KK70: bugün saat 18:00da yirmilik son dişim çekilecek. acayip gerginim...

Bengicim yarın beraber protein atağı yapalım mı ne dersin cuma tartıda 60.4 görürsün o zaman :)

Evet canım protein atağı yaptığım için sebze yoktu bir günlüğüne bilerek yaptım yani..

Eliptik dediğim bisiklet canım, spor salonlarında görmüşsündür. Ayakta bisiklet sürer gibi. Tüm vücudu çalıştırıyor.

Şuracım Hoş geldin.. Çabucak toparlan cumaya az kaldı..

Kaptanım çok çok geçmiş olsun..

Benim yanlış yaptığım balığı kızartıp yemek oldu. Ama maalesef mecbur kaldım..

Bengicim yarın beraber protein atağı yapalım mı ne dersin cuma tartıda 60.4 görürsün o zaman :)

canım yarın sebze suyu detoksu yapacağım. protein atağı bende 1 günde etkili olacağını zannetmiyorum. şişkinlik yapacaktır. o yüzden yarın detoks ama cuma cumartesi pazar protein atağı yapacağım.

21.05.2013

Sabah
1 ad haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
maydanoz
tere
5 zeytin

Öğle

1 küçük etli biber dolma
6-7 ad. etli yaprak sarma
Bol salata