- 23 Ocak 2012
- 375
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geceuyku yok gündüz işten giremedim çooook itiraflarım vardamlalar bacım.. sende mi uyumadın.. ben bu gün hiç uğrayamadım kızlar. pazardı alışverişti.. yarın da kendimi yemek ve temizliğe vereceğimden gene akşama doğru anca uğrayabilirim. Ben yokum diye gemiyi ateşe vermeyin olur mu?
Süpersin maşallah bugün vasattı benim için telafi için spor yapmaya da enerjim yokmerhaba kızlar
bugün kimsecikler yok herkes pazar gezmlerinde sanırım:))
sabah 8,30 da kalktım 1 satta tempoılu yürüyüş yaptım, 2 mil lessi cezam olarak düşündüm,,,
akşama burada olacağım inşallah görüşürüz
Hayırlı yolculuklar her güzelliğin sonu var hoşgeldinBen yoldayim.. Eve dönüyorum....
19 Mayıs
Sabah
Yeşil zeytin
Yumurta haşlanmış
1 çatal çikolata
1 çatal fındık ezmesi
50 gr peynir
2 dil. Çavdar ek
Kaşarpeyniri
2 domates
Öğle
Karpuz
Ara dondurma
Akşam
Nohut
Çorba
Çavdar ek. 1 dilim
Ben geldim. Bahçe işleri, misafir ağırlama, yemek hazırlama derken, çayımı aldım oturdum. Bu saatte çay içersem ne olacak o da meçhul ya neyse.. Anca okurum biriken sayfaları.. Ben yokken neler aptınız bakayım? Umarım kaçamak yoktur hepiniz güzel geçirmişsinizdir haftasonunu.. Benim ütü de temizlik de kaldı. O kadar yoğundum ki.. Umarım yarın yapabilrim...
May day may day kaptanınız konuşuyor...
Gündüz giremedim iş güç ama şimdi geçmişi okudum şöyle bir yorumlayayım...
Dikkat yüksek oranda şiddet içerir. Okumadan önce kendinizi hazırlayın.
Maymunarmut
Canım benim.. Menülerin neden bu kadar az? Hele akşamları.. Enerji içeceği içmişsin bir gün, bir günde sadece müsli.. Miden kazınır yavrucuğum. Bu şekilde bir beslenme düzeni iyi değil. Hatta düzen bile denemez kendilerine. Sana bu hafta bir çeki düzen verelim mi? Gençsin, kanın kaynıyor ve hemen zayıflamak istiyorsun. Şu şekilde yapalım mı; akşamları sadece yoğurt ve çorba? Ya da sadece yoğurt ve üzerine bir çorba kaşığı kepek ya da yulaf ezmesi? Madem müsliye dayanıyorsun, buna hayli hayli dayanırsın. Eğer dayanamaaaaaaam dersen, altında yapılmamış bir itiraf ararım haberin olsun... Lokum ve poğaça için ödev vermek isterdim ama kıyamadım. Sana değil, zavallı midene kıyamadım. Garibimin içine iki akşamdır doğru dürüst bir şey sokmamışsın, o da 19 mayıs gençlik bayramının verdiği heyecanla şımarıp lokum ve poğaça yemiş.
İnnuk
Bu hafta iki kez hiç uğramamışsın. Ayın 15 i ve 19 u. Özel değilse sebeplerini yazar mısın buraya ya da mesaj kutuma. Bir güne ceza vermeyeceğm diye sizden özür diledim ama bunlarla 3 tam gün etti.. Açıklama yapmışsan da benim gözümden kaçmışsa kusura bakmayıp bir daha yazar mısın lütfen.. 18 mayısın da menüsü yok. Ya da dolmalar ve kandil simidi o gün müydü.. Kandil perşembe ayın 16 sıydı... Neyse sen bir açıklık getirirsin bu konuya. Açıklamandan sonra konuşuruz şu kaçamaklar ve düşünmeden yenen baklavalar meselesini. Bir de sen 22 kilo vermeyi başarmış, azmi tavan yapmış, kıdemli bir hatunsun. Benden çok tecrüben var. Daha çok asılmalı, bizi motive etmelisin. Neden bize tecrübelerini başından geçenleri anlatmayasın ki?
Bengi
Haftasonu olayı ne kadar abarttığını merak etmiyorum. Salı günü sabah aynı yöntemle tartılıp kilonu söylemen şartıyla çünkü seni cumaya hazırlamamız lazım. Bu tartılma izni sadece senin için geçerli. Bir de heralde yolculuk telaşından 17 mayıs menünü yazmamışsın. kaçamağın var mıydı? diğerlerini hatırlayamazsan da olur da, itiraf ve spor kısmı önemli..
Melinda
İlk zamanlar menülerin güzel değildi de beğenmiyordum. Şuna bak adımız sert kaptana çıkmış. Bak şimdi düzeltmişsin. Hiç sesim çıkıyor mu.. Menülerin çok güzel, sporların çok güzel. Takı olayına da başlamışsın ki tadından yenmezsin sen şimdi. Yaptıkça resimlerini çekip eklesene, yorum yapalım. Ben de çok severim incik cinciği...
Gdoğan
Senin hedeflediğin kilo normal. 4 kilo falan var daha.. Sen hele bir oraya gel, daha aşağı çekebiliriz. 2 ay kadar zamanın var. Senin menülerini de beğeniyorum ama içinde çekirdek ve kek olmadığında.. Onlar için ödev veriyorum: Leslie 3 mile.. Evet evet yanlış okumadın 3!!! ***
Damlalar
Ah sana ne desem bilmiyorum ki. Şu veledin olmasa tam dayaklıksın ama emziriyorsun kıyamıyorum sana da Bir beni yememişsin. O da uzak olduğumuzdan heralde.. Yanyana olsak onu da yapardın sen.. Hamileyken aşeriliyordu değil mi emzirirken değil.. Sana vereceğim ceza ne biliyor musun, bu hafta içinde seçeceğin bir gün, benimle sabahlayacaksın!!! Çünkü sana verilecek en büyük ceza bu olur. Emziren bir anne en çok uykuya hasrettir. Uykunu geri almak istiyorsan Ye me ye cek sin!!!! Bu kadar basit... ***
*** Ödevlerinizi takas etmenize izin veriyorum. İkiniz de çekirdek madurusunuz çünkü..
Son söz:
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Umarım çok öfkelenmemişimdir.. :26::26::26: Cuma günü bir yazı yazmıştım. Geri bildirim yapmanızla ilgili. Bengi, gdogan, melinda ve innuk yaptılar. Diğer yapmayanlarda yapabilirler mi?
Resimler buzdolaplarına, çekmecelere,cüzdanlara kondu mu? acıkınca su içiyor muyuz? bizi saptıranlarla konuşup hadlerini bildiriyor muyuz? Bu sorularım havada kalmasın lütfen..Herkesten yükselen evet seslerini duymak istiyorum..
Dip not:
Size yazarken bir yandan da ıspanak pişiriyordum. Az daha yakacakmışım. Altını söndürürken fark ettim ki kıymasını koymayı da unutmuşum.
May day may day kaptanınız konuşuyor...
Maymunarmut
Canım benim.. Menülerin neden bu kadar az? Hele akşamları.. Enerji içeceği içmişsin bir gün, bir günde sadece müsli.. Miden kazınır yavrucuğum. Bu şekilde bir beslenme düzeni iyi değil. Hatta düzen bile denemez kendilerine. Sana bu hafta bir çeki düzen verelim mi? Gençsin, kanın kaynıyor ve hemen zayıflamak istiyorsun. Şu şekilde yapalım mı; akşamları sadece yoğurt ve çorba? Ya da sadece yoğurt ve üzerine bir çorba kaşığı kepek ya da yulaf ezmesi? Madem müsliye dayanıyorsun, buna hayli hayli dayanırsın. Eğer dayanamaaaaaaam dersen, altında yapılmamış bir itiraf ararım haberin olsun... Lokum ve poğaça için ödev vermek isterdim ama kıyamadım. Sana değil, zavallı midene kıyamadım. Garibimin içine iki akşamdır doğru dürüst bir şey sokmamışsın, o da 19 mayıs gençlik bayramının verdiği heyecanla şımarıp lokum ve poğaça yemiş.
İnnuk
Bu hafta iki kez hiç uğramamışsın. Ayın 15 i ve 19 u. Özel değilse sebeplerini yazar mısın buraya ya da mesaj kutuma. Bir güne ceza vermeyeceğm diye sizden özür diledim ama bunlarla 3 tam gün etti.. Açıklama yapmışsan da benim gözümden kaçmışsa kusura bakmayıp bir daha yazar mısın lütfen.. 18 mayısın da menüsü yok. Ya da dolmalar ve kandil simidi o gün müydü.. Kandil perşembe ayın 16 sıydı... Neyse sen bir açıklık getirirsin bu konuya. Açıklamandan sonra konuşuruz şu kaçamaklar ve düşünmeden yenen baklavalar meselesini. Bir de sen 22 kilo vermeyi başarmış, azmi tavan yapmış, kıdemli bir hatunsun. Benden çok tecrüben var. Daha çok asılmalı, bizi motive etmelisin. Neden bize tecrübelerini başından geçenleri anlatmayasın ki?
Bengi
Haftasonu olayı ne kadar abarttığını merak etmiyorum. Salı günü sabah aynı yöntemle tartılıp kilonu söylemen şartıyla çünkü seni cumaya hazırlamamız lazım. Bu tartılma izni sadece senin için geçerli. Bir de heralde yolculuk telaşından 17 mayıs menünü yazmamışsın. kaçamağın var mıydı? diğerlerini hatırlayamazsan da olur da, itiraf ve spor kısmı önemli..
Melinda
İlk zamanlar menülerin güzel değildi de beğenmiyordum. Şuna bak adımız sert kaptana çıkmış. Bak şimdi düzeltmişsin. Hiç sesim çıkıyor mu.. Menülerin çok güzel, sporların çok güzel. Takı olayına da başlamışsın ki tadından yenmezsin sen şimdi. Yaptıkça resimlerini çekip eklesene, yorum yapalım. Ben de çok severim incik cinciği...
Gdoğan
Senin hedeflediğin kilo normal. 4 kilo falan var daha.. Sen hele bir oraya gel, daha aşağı çekebiliriz. 2 ay kadar zamanın var. Senin menülerini de beğeniyorum ama içinde çekirdek ve kek olmadığında.. Onlar için ödev veriyorum: Leslie 3 mile.. Evet evet yanlış okumadın 3!!! ***
Damlalar
Ah sana ne desem bilmiyorum ki. Şu veledin olmasa tam dayaklıksın ama emziriyorsun kıyamıyorum sana da Bir beni yememişsin. O da uzak olduğumuzdan heralde.. Yanyana olsak onu da yapardın sen.. Hamileyken aşeriliyordu değil mi emzirirken değil.. Sana vereceğim ceza ne biliyor musun, bu hafta içinde seçeceğin bir gün, benimle sabahlayacaksın!!! Çünkü sana verilecek en büyük ceza bu olur. Emziren bir anne en çok uykuya hasrettir. Uykunu geri almak istiyorsan Ye me ye cek sin!!!! Bu kadar basit... ***
*** Ödevlerinizi takas etmenize izin veriyorum. İkiniz de çekirdek madurusunuz çünkü..
Son söz:
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Umarım çok öfkelenmemişimdir.. :26::26::26: Cuma günü bir yazı yazmıştım. Geri bildirim yapmanızla ilgili. Bengi, gdogan, melinda ve innuk yaptılar. Diğer yapmayanlarda yapabilirler mi?
Resimler buzdolaplarına, çekmecelere,cüzdanlara kondu mu? acıkınca su içiyor muyuz? bizi saptıranlarla konuşup hadlerini bildiriyor muyuz? Bu sorularım havada kalmasın lütfen..Herkesten yükselen evet seslerini duymak istiyorum..
Dip not:
Size yazarken bir yandan da ıspanak pişiriyordum. Az daha yakacakmışım. Altını söndürürken fark ettim ki kıymasını koymayı da unutmuşum.
hoşgeldin bengi hırslı başlamıssın canım inşallah hep böyle devam eder doğumgünün nasıl geçti eğlenebildiniz mi? benimde şöyle 2 günlük bir tatile öyle ihtiyacım var ki,, bu yıl henüz 1 yılımı doldurmadığım için bu işyerinde yüksek ihtimal iznim olmayacak(GÜNAYDIN KIZLAR
bomba gibi ve göbekli olarak geri döndüm hehehe:)
ama önümde 5 gün var kaptanım hazırlanmak için 4 günlük detoks ile toparlarım sanırım kendimi...
bünyeme yazık ettim biraz ama kendine gelir o.. salı günü tartılıcağım ama moralim epey bozulacak eminim :)
her şeye rağmen tatil güzeldi hiç geri dönmek istemedim. hava bulutluydu ama pek umrumuzda olmadı.. cuma menümü yazmadım çünkü cuma akşamı otelde yedim.. 3 günlük çozutma yani...
cumartesi 7 km yürüdüm 1km'sini koştum. pazar günü dart oynadım spordan sayılır mı
sonuç olarak geri döndüm..
geçen hafta birinci olmamıza çok sevdindim. geçen hafta kilo veremeyen arkadaşlar bu hafta daha çok verecekleri için yine birinci olacağız. motivasyonumuzu düşürmeyip dikkatli olmalıyız.
sabah sebze suyum ile başladım güne böyle devam edeceğim...
EVET EVET EVET EVET
Günaydınnn....
oy oy daha 2 mil cezamı yeni halletmiştim ben...( ama biliyorum hakediyorum, yapıcam 3 mili de ve artık spora daha daha daha çok vakit ayırmak istiyorum..
resim çekip yapıştırmadım henüz, ama kendimi sürekli zayıf hayala ediyorum oda beni motive ediyor gerçekten ..
şimdiye kadar beni diyetten caydırmaya çalışanlar olmadı ama olursa nasıl mücadele edeceğimi biliyorum....
canım birşey çektiğinde su içiyorum evet ve inanılmaz işe yarıyor sağol kaptan
hoşgeldin bengi hırslı başlamıssın canım inşallah hep böyle devam eder doğumgünün nasıl geçti eğlenebildiniz mi? benimde şöyle 2 günlük bir tatile öyle ihtiyacım var ki,, bu yıl henüz 1 yılımı doldurmadığım için bu işyerinde yüksek ihtimal iznim olmayacak(
eşime diyorum 2 günlüğüne ağvaya kaçalım diye bir türlü ikna edemedim... nişanlıyken gitmiştik ama ah ah nişanlılık segililik günlerinin kıymetini bil tatlım:2:
Sabah sabah güzel oldu bu valla kaptan seni bilem yerdim ne güzel hafta içi güzel geçmişti diyetim çekirdek kötü olduMay day may day kaptanınız konuşuyor...
Maymunarmut
İnnuk
Bengi
Melinda
Gdoğan
Damlalar
Son söz:
Dip not: