chentiq yediğim pastayı eritme aşkı ile yürüdüm. yürüyüş yolumun manzarasının güzel olmasıda işi kolaylaştırıyor. yalnız epey yokuş var birde kanalizasyon açlışması var gündüzde yağmur yağdı yolun bir yarısı epey çamurluydu :)
Eki Görüntüle 712107 damlalar evden çıkmadım markete gitmek için neyseki.. bu yüzden kazasız atlattım akşamı..
çok önemli bir sorun yoktu biraz canım sıkılmıştı. her sene olduğu gibi babam hatırlamadı doğum günümü (bugün arar "AA kızım ben dünün 14 mayıs olduğunu fark etmedim" diye), abim kısacık "doğum günün kutlu olsun" mail attı. annecim aradı uzun uzun konuştuk. hiç unutmayan nişanlım ise doğum günümü kutlamadı
hafta sonu doğum günüm için kısa tatile gideceğiz ama dün arayıp kutlamadı.. ya aklında başka bir şey var yada unuttu.. buna canım sıkıldı...
maymunarmut zeytini çok yiyorum ama başka yağ kaynağım yok benim abur cubur yemediğim zaman . salatama, yemeğime yağ koymuyorum ben.. diyetisyen neden öyle söylemiş bilmiyırum ama zeytin faydalıdır. yeşil zeyini ben kendim kuruyorum siyah zeytinide pazardan kendisi doğal yapan birinden alıyorum.. zeytin yağından başka bir şey kullanmam bende taze sıkılmış katkısız doğal zeytin yağı kullanıyorum. ama dün biraz fazla zeytin yedim kabul ediyorum..
Eki Görüntüle 712112