Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

RAPOR
14 Mayıs 2013 Salı

Sabah 170 kcal
sebze suyu
15 küçük zeytin

Öğlen 300 kcal
1 tabak zeytin yağlı t. fasülye
marul salatası
1 dilim ekmek

Ara 150 kcal
1,5 dilim ekmek
8 zeytim

Ara 600 kcal
2 dilim doğum günü pastam
3 bardak şekersiz çay

Ara 300 kcal
1 simit
8 zeytin

Akşam
tarçınlı, naneli su

su en az 3 lt içtim..

pastayı yada simiti itiraf kabul edip. cezalandırılacağım için peşinen cezama razı olup çektim..
işten erken çıkıp; 2 saat 17 dk 6.2 km/h hızla 14.18 km yürüyerek 610 kcal harcadım...
1600 kcal civarı aldğımı düşünüyorum. gereksiz şeyleri harcamışımdır her halde..

Bugün giremedim yaaa misafir baskını oldu şimdi gittiler daha evi toplamadan girdim buraya öncelikle bengi doğum günün kutlu olsun sevdşklerinle nice yaşlara ....
Kaptanım yürüme cezam vardı 2 mil lesli yapsam şimdi Sabah'ta yürüsem yarım saat olur dimi
Birde kısır yemiştim yağsız itiraf olarak almışsın başka bişey yememiştim öğle menüde yasaklımı kısır
Raporumu yazayım
Sabah
Zeytin 2
Peynir
Çay
1 dil. Çavdar ek

Öğle
Semiz otu salatası 2 porsiyon
Ispanak yemeği
Millete börek kek mantı yedirdim ben yemediiiiiiiiiiiiim
Patlıcan közleme
Çavdar ek 1 dil.

Akşam yok

Gece salata yerim dayanamam heralde yeşil çayımıda az sonra içecem çok yoruldum

teşekkür ederim canım..
ben iradeni tebrik ederim. ben olsam götürürdüm hepsinden ama ben kötü örneğim....:KK1:
ama akşamı bir şey yemeden atlatmak istiyorsan benim taktiği uygula..
1 litre suya bir kaç dal taze tane elinle biraz sıkıştır esansı ortaya çıksın. 1 çubuk tarçın, çeyrek limon at. eğer miden bulanmayacaksa çay kaşığının yarısı kadar karbonat ekle bütük akşam iç tok tutuyor ve yediklerini kolay hazmettiriyor. içtikçe su ekleyebilirsin üzerine..
ben bir şey soracağım dikkatimi çekti kilo çizelgende BMI değerin 21.7 görünüyor boyun kaç epey uzun olmalısın yada çizelgene boyunu yanlış girdin..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım..
ben iradeni tebrik ederim. ben olsam götürürdüm hepsinden ama ben kötü örneğim....:KK1:
ama akşamı bir şey yemeden atlatmak istiyorsan benim taktiği uygula..
1 litre suya bir kaç dal taze tane elinle biraz sıkıştır esansı ortaya çıksın. 1 çubuk tarçın, çeyrek limon at. eğer miden bulanmayacaksa çay kaşığının yarısı kadar karbonat ekle bütük akşam iç tok tutuyor ve yediklerini kolay hazmettiriyor. içtikçe su ekleyebilirsin üzerine..
ben bir şey soracağım dikkatimi çekti kilo çizelgende BMI değerin 21.7 görünüyor boyun kaç epey uzun olmalısın yada çizelgene boyunu yanlış girdin..

Bu karışımın dikkatimi çekiyordu zaten gerekli malzemeleri alıp bu akşam olmasada yapacağım
Kilo çizelgemde 167 yaptım ama yanlışmı hiç dikkat etmedim

Bu karışımın dikkatimi çekiyordu zaten gerekli malzemeleri alıp bu akşam olmasada yapacağım
Kilo çizelgemde 167 yaptım ama yanlışmı hiç dikkat etmedim

Sanırım bir hata var belki metrik sisteme çevirmemişsindir.. Çünkü benim boyum 1.68 kilom 61 ama seninle BMİ degerlerimiz nerdeyse aynı..

Bugün giremedim yaaa misafir baskını oldu şimdi gittiler daha evi toplamadan girdim buraya öncelikle bengi doğum günün kutlu olsun sevdşklerinle nice yaşlara ....
Kaptanım yürüme cezam vardı 2 mil lesli yapsam şimdi Sabah'ta yürüsem yarım saat olur dimi
Birde kısır yemiştim yağsız itiraf olarak almışsın başka bişey yememiştim öğle menüde yasaklımı kısır
Raporumu yazayım
Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin 2
Peynir
Çay
1 dil. Çavdar ek

Öğle
Semiz otu salatası 2 porsiyon
Ispanak yemeği
Patlıcan közleme
Çavdar ek 1 dil.

Akşam yok

Gece salata yerim dayanamam heralde yeşil çayımıda az sonra içecem çok yoruldum

iraden muhteşem. sporu o şekilde yapablirsin. kısır cıss değil canım... sadece miktarını belirtmemişsin. eğer çok fazla olursa cıssa girer...

RAPOR
14 Mayıs 2013 Salı

Sabah 170 kcal
sebze suyu
15 küçük zeytin

Öğlen 300 kcal
marul salatası
1 dilim ekmek

Ara 150 kcal
1,5 dilim ekmek
8 zeytim

Ara 600 kcal
3 bardak şekersiz çay

Ara 300 kcal
1 simit
8 zeytin

Akşam
tarçınlı, naneli su

su en az 3 lt içtim..

pastayı yada simiti itiraf kabul edip. cezalandırılacağım için peşinen cezama razı olup çektim..
işten erken çıkıp; 2 saat 17 dk 6.2 km/h hızla 14.18 km yürüyerek 610 kcal harcadım...
1600 kcal civarı aldğımı düşünüyorum. gereksiz şeyleri harcamışımdır her halde..

hehehehheee.. doğru yapmışsın. kesin itiraf kabul ederdim. çünkü pasta 2 dilim... :KK4::KK4: 2 saat nasıl bir yürüyüş o yaa maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

Yaaaa neyseki marketlerin kapanmasına 3dk kaldı.. Su an moralim bozuk her an gidip bir kutu dondurma alabilirim...

14.05.2013

Sabah
tulum peynirli bir yumurta
iki dilim ekmek

öğlen
1 tavuk döner dürüm

ara
nescafe
1 tanecik craks arkadaş ikram etti istemedim zorla verdi bir tane

akşam
iki avuç kadar sanırım menemen
2dilim ekmek
arkasından türk kahvesi

gece
süt

kızlar proteinler yağlarımı yakıyor gelsin perşembe bildireyim kilomu of çok heyecanlıyım :KK52:

Son düzenleme:
14Mayıs 2013 Salı
Sabah

1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir

öğle
1 peynirli puaça

ara yeşil çay

akşam
semiz otlu naneli yoğurt
yarım porsiyon taze fasulye

1saat tempolu yürüyüş
1bucuk litre su
Sade Türk kahvesi

Son düzenleme:
SABAH
1 yumurtayla yapılmış omlet
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
salata
zy bamya 3-4 yk
yoğurtlu semizotu 3-4 yk
tavuk sote 2-3 yk

ara
5-6 erik
10-15 taze fındık

akşam
5-6 yk kuru fasulye
yoğurtlu semizot

2-3 çatal pasta
bir dilim 4'te biri kadar kek
minik bir dilim börek

250 ip atlama
kalça egzersizleri
2 litre su

akşam cozuttum cezama razıyım..

ama onları yemeseydim patlama yaşayacaktım
hepsinden tadımlık yedi...
neyse savunmam saçma oldu :KK14:

selam kızlar iyi akşamlar kuzenim buralardamı bi bakayım dedim; sanırım burada :)))
Bizde buradayız Hoş geldin gruba :KK16:
Yaaaa neyseki marketlerin kapanmasına 3dk kaldı.. Su an moralim bozuk her an gidip bir kutu dondurma alabilirim...
Amannnnn inş yetişememişsindir hayırdır canım özel değilse neden moralin bozuk bende üzüldüğümde mutluluğu yemekte arayan biriyim engellemeye çalış kendini
hu huuuu yoldaşlarım nasılsınız bakalım :KK3:

Huuuuuuu eyyik işler güçler takılıyorum sen nasılsın

SABAH
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
salata
zy bamya 3-4 yk
yoğurtlu semizotu 3-4 yk
tavuk sote 2-3 yk

ara
5-6 erik
10-15 taze fındık

akşam
5-6 yk kuru fasulye
yoğurtlu semizot

2-3 çatal pasta
minik bir dilim börek

250 ip atlama
kalça egzersizleri
2 litre su

dayanamamışsın demek :) chentiq duymasın:KK52:

hu huuuu yoldaşlarım nasılsınız bakalım :KK3:

teşekkür ederiz sen nasılsın? Durmak yok yola devam:KK9:

yemediğin börekler mantılar için terbik ediyoruum:KK16:

RAPOR
14 Mayıs 2013 Salı

Sabah 170 kcal
sebze suyu
15 küçük zeytin

Öğlen 300 kcal
marul salatası
1 dilim ekmek

Ara 150 kcal
1,5 dilim ekmek
8 zeytim

Ara 600 kcal
3 bardak şekersiz çay

Ara 300 kcal
1 simit
8 zeytin

Akşam
tarçınlı, naneli su

su en az 3 lt içtim..

canım bence bukadar fazla zeytin tüketme.Diyetisyene gittiğimde önermemişti.zeytin yağı daha sağlıklı olsa da sonuçta sırf yağ.Bizim de zeytinlerimiz var sıktırıyoruz ordan biliyorum.Neden moralin bozuk paylaşmak istersen biz burdayız.

maymuş ne oldu sonuç?? yukarıdaki resme baktın mı? 1 senede ne hale gelmiş kız... yok bana yetmez diyorsan al sanaaa

kızlar kendinize hakim olun. bu yola çıkmaya and içtiniz çünkü o vücudu o sağlığı hak ediyorsunuzzzzzzzzzz :KK52::KK52:

çıldırtmayın beni... pasta börek diyor..

kız melinda bu.. herkese kaç adet yedin diye soran adam.. kendi sayar tabi :KK60::KK60: ya bir şey soracağım.. sarma cıss lara girer mi girmez mi hem nasıl br sarma o 20 adet!!

Sarmanın nasıl yapıldığına bağlı .Mesela annem zeytin yağlı( baharatlı taze soğanlı maydonozlu) çok hafif yapar.Erkek arkadaşımın annesi de tereyağıyla kavurur kuş üzümleri çam fıstıkları falan ekler hatta kıyma bile koyar bazıları. ozaman gelsin bımbıllar :KK52:

Son düzenleme:
Bu saatlere kalınca acıkıyorum akşamda yemedimden dayanamadım 1 domates 1 salatalık azıcık peynir yedim ya la ( işler güçler etkisi ) :KK35:
İyigeceler tatlı rüyalar

Son düzenleme:
Kızlar bunları bugün migrosta gördüm sizin için fotosunu çektim belki düşüneniniz vardır diye .
Gerçek fiyatlarını bilmiyorum ama indirimde muhtemelen

$182293_458235914261783_136721712_n.jpg

$316103_458236090928432_1189378641_n.jpg

$971724_458235987595109_902032954_n.jpg

merhaba kızlar.. gece yoktum.. ben de gün doğmadan yorumlayayım dedim yazdıklarınızı..

canım neyin oldu? moralin bozulunca resim çizebilirsin, yazı yazabilirsin, müzik dinleyebilirsin. Yediğin her lokma moralini daha çok bozacaktır çünkü. Damlalar sen de unutma bunu... :KK4:

selam kızlar iyi akşamlar kuzenim buralardamı bi bakayım dedim; sanırım burada :)))

yanlış sanmışsın canım.. gayet başka yerlerdeyim. senin tecrübenden dolayı deneme süresine ihtiyacın yokmu. zaten oy birliğiyle de denenmemene karar vermiştik :KK1:

14.05.2013

Sabah
tulum peynirli bir yumurta
iki dilim ekmek

öğlen
1 tavuk döner dürüm

ara
nescafe
1 tanecik craks arkadaş ikram etti istemedim zorla verdi bir tane

akşam
iki avuç kadar sanırım menemen
2dilim ekmek
arkasından türk kahvesi

gece
süt

kızlar proteinler yağlarımı yakıyor gelsin perşembe bildireyim kilomu of çok heyecanlıyım :KK52:

al benden de o kadar.. bu hafta listelere gireceğiz. kalbim güm güm... sporla suyu göremedim canım..

14Mayıs 2013 Salı
Sabah

1 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir

öğle
1 peynirli puaça

ara yeşil çay

akşam
semiz otlu naneli yoğurt
yarım porsiyon taze fasulye

1saat tempolu yürüyüş
1bucuk litre su
Sade Türk kahvesi

canım menün çok güzell.. ideal olmuş. yanlız poğaça yerine nasıl bir alternatif yapabiliriz? Püsküüt 3 dilim ekmek ettiğini söylemişti :KK30::KK30::KK30:

SABAH
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
salata
zy bamya 3-4 yk
yoğurtlu semizotu 3-4 yk
tavuk sote 2-3 yk

ara
5-6 erik
10-15 taze fındık

akşam
5-6 yk kuru fasulye
yoğurtlu semizot

2-3 çatal pasta
minik bir dilim börek

250 ip atlama
kalça egzersizleri
2 litre su

fındık sayın fazla.. ara öğünde doymak için değil, midemize bir şeyler göndermek için yiyoruz. senin içinde fazla olmuş. (bu fındık olayını bana kaptanım anlatmıştı. ben de 15 tane fındık yemiştim bana böyle demişti.. sayıca 10 bile fazla senin kilondaki biri için demişti... ben de böyle yapmıştım.. :KK4::KK4::KK4: ama gene de dinlemiştim mecbur :KK17:

Ayrıca sana ödev falan vermeyeceğim.. Akibetini damlalar a bırakıyorum. Kızcağız kek börek bir de yanlışım olmasın heralde mantı yapmış, herkese yedirmiş kendi yememiş, çünkü iradeli ve bir karar verdi. kararının arkasında durdu. sen burada bizim akşam menünü okuyacağımızı bile bile gittin onlardan yedin. Seninki nefis de onun ki değil mi? Üstelik minik bebeği var, emziriyor.. Çok üzüldüğüm için ceza bile veremeyeceğim :KK14::KK14::KK14:

14 MAYIS 2013,SALI

SABAH:

1 dilim ekmekle yapılmış peynirli tost
6 zeytin

ÖĞLE:
1 kase yoğurt
1.5 kase mercimek yemeği
2 sarma(pişip pişmediğine bakmak için yedim sarma bana emanetti)

AKŞAM:
1 kase yoğurt
20 sarma
yeşillik

2 litre su
yürüyüş+merdiven çıkma+150 kalça egzersizi

Ben sarmamı 12 olarak düşünüyorum yemeğe oturmadan önce yazmıştım raporumu 20 yerim diodum 12yle doydum:KK52:Sarmanın cıs olduğunu bilmiodum:KK43:Etli yaprak sarmasıydı sadece de onu yedim:KK43:Uzunca bi süre yemem artık madem cısmış:KK14::KK34:

Ben sarmamı 12 olarak düşünüyorum yemeğe oturmadan önce yazmıştım raporumu 20 yerim diodum 12yle doydum:KK52:Sarmanın cıs olduğunu bilmiodum:KK43:Etli yaprak sarmasıydı sadece de onu yedim:KK43:Uzunca bi süre yemem artık madem cısmış:KK14::KK34:

12 olarak değiştiriyorum demek istedim yeni uyandım da kafa bi dünya:KK9::KK9::KK9:

SABAH
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
salata
zy bamya 3-4 yk
yoğurtlu semizotu 3-4 yk
tavuk sote 2-3 yk

ara
5-6 erik
10-15 taze fındık

akşam
5-6 yk kuru fasulye
yoğurtlu semizot

2-3 çatal pasta
minik bir dilim börek

250 ip atlama
kalça egzersizleri
2 litre su

Sabah güzel öğle mükemmel akşam:KK43:Akşam yemeği yemeseydin bari sadece yeğen pastalarından yeseydin:KK43:neyse ama tabak tabak yememişsin:KK9:Seni chentiqin şefkatli kollarına bırakıyorum:KK52::KK9::18:

X