Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

15 Mayıs çarşamba

Sabah: kaşarlı sucuklu tost:KK43:

öğle :yok

akşam: 1 kase müsli sütlü
türk kahvesi
5 çilek

1 saat tempolu yürüyüş
1 bucuk litre su

annene ceza vermek lazım sana değil... :KK60::KK60::KK60:

ya yeni aklıma geldi. hatırlar mısınız ben size taktikler vermiştim. siz de bir söz ya da resmi cüzdanınıza/dolabınıza/çekmecenize koyacaktınız. rica etmiştim. yapanlar bir zahmet fotosunu yüklesin... motive olalım şurada azıcık :KK8::KK8::KK8:

geri döneyim ilk işim çekip dolaba asmak olucak :)
ben şimdi cezalımıyım değilmiyim :KK70: 1 saat yürüyüş yaptım yeter mi:KK53:

[15 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA

Bugün çok stresliyim ders çalışıyorum çok da mutsuzum konular kafama girmiyo kendimi atcam balkondan:KK43::KK43:Bundan dolayı da kaçırdım biraz:KK17::KK17: cezama razıyım yarın sınavımı bi atatıyıim inş sağ salim yürüyüşe başlıcam akşamları şimdilik hoşçakalın nolur bana dua edin :18::18:

iyi akşamlar kızlar yoğun depresif bir gündü bugün çok fazla giremedim,,,
görüşürüz

Damlalar da aynı şekilde bebek hasta hepimiz neden çökmüş durumdayız bilemedim :KK43: yemeği de abartmışız

Son düzenleme:
15.05.2013

aç karnına
5 fındık
5 badem
3 kayısı
2 ceviz

sabah
peynir
2.25 dilim ekmek
yeşil çay

öğlen
tavuk dürüm
ayran

akşam
4,5 köfte küçüktü 9 tane yedim :KK1:
2.25 dilim ekmek

2.5 lt su
spor yok

kızlar yarın gece yola çıkacağım için çok yoğundum. yarında çok yoğun olacağım chentiq sabah kilo bildirimi yapacağım. iyi geceler hepinize. bensiz 5 gününüz güzel kaçamaksız geçer umarım :KK3:

çerezi azalt canım benim tavuk dürüm de gözümden kaçmıyo hiç :KK70: sana söylüyorum da tostu indirdim bugün mideye :KK50:
iyi yolculuklar kendine cici bak:KK16:

çerezi azalt canım benim tavuk dürüm de gözümden kaçmıyo hiç :KK70: sana söylüyorum da tostu indirdim bugün mideye :KK50:

o tavuk dönere çare bulacağız... sana nasıl kıyıp da ceza veririm... baksana ne öğle yemeği yemişsin, ne de akşam müsliden başka bir şey. bence kurtarmışsın kendi kendini.

innuk niye gelmedin bacım ya :KK14::KK14::KK14:

Beni cuma stresi sardı :KK43: regl olucam sanırım yüzüm gözüm bile şişti :KK43: cumaya kadar şişkinliğim gitmezse diye çok korkuyorum :KK43:

15 mayıs

sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası peynir 4 adet zeytin

öğlen
salata
yoğurt
yarım patlıcan imam bayıldı
yarım kase çorba

ara
10 taze fındık

akşam
1 dilim çavdar ekmeği
3-4 kaşık sebze türlüsü
yoğurt salata

300 ip atlama
1,5 lt su

çok güzel menü olmuş tebrik ederim..

15.05.2013

aç karnına
5 fındık
5 badem
3 kayısı
2 ceviz

sabah
peynir
2.25 dilim ekmek
yeşil çay

öğlen
tavuk dürüm
ayran

akşam
4,5 köfte küçüktü 9 tane yedim :KK1:
2.25 dilim ekmek

2.5 lt su
spor yok

kızlar yarın gece yola çıkacağım için çok yoğundum. yarında çok yoğun olacağım chentiq sabah kilo bildirimi yapacağım. iyi geceler hepinize. bensiz 5 gününüz güzel kaçamaksız geçer umarım :KK3:

sana şimdiden iyi yolculuklar umarım yoğun olsanda keyfli bir 5 gün olur ve kilo almadan dönersin..

15 Mayıs çarşamba

türk kahvesi
5 çilek

1 saat tempolu yürüyüş
1 bucuk litre su

canım yaaa hiç bir şey yememişsin bir tost yedin diye olmazki böyel yazık sana...

Beni cuma stresi sardı :KK43: regl olucam sanırım yüzüm gözüm bile şişti :KK43: cumaya kadar şişkinliğim gitmezse diye çok korkuyorum :KK43:
off offf o stres benide kötü etkiledi :KK43: dün akşam çok kötü şeyler yaptım. kaptan duysa keser beni :KK43:
bugün sebze suyu ile kendimi cezalandıracağım tabi becerebilirsem onuda :KK43:

canım ya bebeğin daha iyidir inşallah. senin 2. anneliğin daha da tecrübelisindir. çok hasta oluyorlar çocuklar. hemen endişeye kapılma. çabucak da atlatıyorlar. insşallah senin kuzu da atlatır..

çok güzel gidiyorsun. eminim güzel sonuç alacaksın cuma günü..

gdogancım, damlalar sana yürüyüş vermişt, yarın unutma olur mu, 55 leri görmeni ben de istiyorum. en kıdemlimiz sensin biliyorsun. bir de melinda var.. ama o şu an kurabiye canavarına bağlamış durumda.. umarım çok iyi geçer sınavı..

resim olayını suradan baska yapan yok mu bacılar?

yürüyüşü unutmadım, aklımda yapıcam inşallah, resim olayını henüz yapmadım ben..

15 Mayıs çarşamba

türk kahvesi
5 çilek

1 saat tempolu yürüyüş
1 bucuk litre su

canım tost yedim diye gün içerisinde hiç birşey yememişsin , iyi mi yaptın ki acaba, yemek yemediğinde metobolizmanda zayıflar ama bu da kilo vermeni engeller...

şura bu sabah kilo bildirimi yapacaktı, merakla bekliyoruz, kilocuklarının uçuşunu görmek için:KK55:

kendimi süper enerjik hissediyorum ya, şöyle fırsatım olsaydı da mis gibi deniz kenarında yürüyüş yapabilseydim, ter atsaydım ya... akşam iş çıkışına kadar bu hislerimden eser kalmıyor malesef:KK43:(

canım çerez diyetisyenimin önerisi malesef ona dokunamam. :KK1: evde olduğumda döner yermiyim hiçççç. bengicim teşekkür ederim inşallah öyle olacak.

şura bu sabah kilo bildirimi yapacaktı, merakla bekliyoruz, kilocuklarının uçuşunu görmek için:KK55:

evetttt kilo bildirimimi yapıyorum hazır olun kızlarrrrr :KK1:

geçen hafta : 87,50
bugün : 86
kaybedilen kilo : 1,5 :nazar:
yüzdesi :1,714 :KK9::KK9::KK9:

canım çerez diyetisyenimin önerisi malesef ona dokunamam. :KK1: evde olduğumda döner yermiyim hiçççç. bengicim teşekkür ederim inşallah öyle olacak.

canım tebrik ediyorum.. harikaaaaaaa
yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacakta ben hiç kendimden umutlu değilim.... :KK43: 100gr versem mutlu olacak...:KK14:

yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacakta ben hiç kendimden umutlu değilim.... :KK43: 100gr versem mutlu olacak...:KK14:

deme öyle yaaa . :KK45: ah yarın sabah aranızda olup kilolarınızı görmeyi çok isterdim. girebilirsem oradan bakarım umarım:KK52:

süpersin canımm süper.. çok sevindimm.. darısı yarın bizlerin başına.. bu moralle daha da dikkat edersin eminim yediklerine otelde:13:

canım öyle deme , o kadar emek veriyoruz, umudunu kaybetme , pes etme sakın, ilk haftalara göre belki daha az vermiiş olabiliriz, çünkü kilo vermek yavaşlıyor zamanla ama artık yağlarımızdan gidecek vücudumuzdaki sulardan değil... yarın hepimiz güzel rakamlarla karşılaşacağız inşallah

Muhteşem ssin sura cok super vermis emeklerinin karsiligini almissin

Kızlar stresin azi karar cogu zarardir. Lutfen cok sikmayin kendinizi

gdogan, sura260511, chentiq

bu hafta pek umudum yok. iyi bir hafta geçirmedim.. hele dün akşam yaptıklarımdan bahsetmeyeyim....bu gün telafi etmeye çalışıyorum..
karşımdaki simitçide kapıya yazmış "kandil simiti bulunur" diye offf offf

Son düzenleme:

Seninle aynıyız kilo başlangıcında bakalım bende senin kadar verebilecekmiyim bravoooo sanaaaa:KK9::KK9::nazar:

gdogan, sura260511, chentiq

bu hafta pek umudum yok. iyi bir hafta geçirmedim.. hele dün akşam yaptıklarımdan bahsetmeyeyim....bu gün telafi etmeye çalışıyorum..
karşımdaki simitçide kapıya yazmış "kandil simiti bulunur" diye offf offf

Güzel sporlar yaptın inanıyorum ki vereceksin kaçamaklarına rağmen bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
Bende kandil simitlerine hayır diyemeyelerdenim inş eşim akşama getirmez :KK43:

15 Mayıs çarşamba

türk kahvesi
5 çilek

1 saat tempolu yürüyüş
1 bucuk litre su
Canım buşekilde sağlıksız yaaa hiç birşey yememişseniz resmen tostu zaten sporunla telafi etmişsin şimdi bu kadar yediklerinden kısarsan ileride daha nekadar yemiycen

annene ceza vermek lazım sana değil... :KK60::KK60::KK60:

ya yeni aklıma geldi. hatırlar mısınız ben size taktikler vermiştim. siz de bir söz ya da resmi cüzdanınıza/dolabınıza/çekmecenize koyacaktınız. rica etmiştim. yapanlar bir zahmet fotosunu yüklesin... motive olalım şurada azıcık :KK8::KK8::KK8:

Buzdolabının üzerine koydum resmimi pc ye geçince yüklerim canım
2 yıl önce kilo vermemde yardımı olan arkadaşlarımla motivemiz azaldığında başarı öykülerini okurduk oradaki resimler canlı örnekler yaşantıları tekrar tekrar okur motive olurduk o zamanki takım kaptanımızın başarı öyküsünü okumak isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...darkolivenin-basari-oykusu-30-kilo-verdi.html
Güzel arkadaşlıklar kurdum ve hala görüşüyorum oradaki arkadaşlarımla sizlerlede öyle olacağına eminim

Son düzenleme:
Ya yok boyle bir sey ben ne zaman bugün az yiyeceğim dediğimde.. Biri simit getiriyor biri pasta getiriyor... Şimdide sicacık pişi getirdiler bengi ye diye... Tabağa koydum mutfakta duruyor bir ara çöpe atacağım mecburen...

X