- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen hesaplıyoruz: (200/60)*30+(400/60)*10=166,666
40 kalori daha borcun var.. yurumen tempolu olmamıstır gercı ama gene de saydım hadı ıyı tarafıma denk geldın.
Kızlar motivasyonunuza ihtiyacım vaaar
burda pastalar börekler sarmalar dolmalar çok zor tutuyorum kendimi .
Dün gece yaklaşık 3 saat boyunca kurabiyeyle bakıştık zor tuttum kendimi
aşkolsunnn.. neden kendi kendine canım... ben burdayım...
Eki Görüntüle 711572
bu sahne gelsin gözünün önüne.. ve hedefine ne kadar az kaldığını düün.. bir kaç kilocuk....
aşkolsunnn.. neden kendi kendine canım... ben burdayım...
Eki Görüntüle 711572
bu sahne gelsin gözünün önüne.. ve hedefine ne kadar az kaldığını düün.. bir kaç kilocuk....
Ayyyyyyyy bunlar aynı kız mıSüper olmuş yaaa
14 MAYIS 2013,SALI
SABAH:
1 dilim ekmekle yapılmış peynirli tost
6 zeytin
ÖĞLE:
1 kase yoğurt
1.5 kase mercimek yemeği
2 sarma(pişip pişmediğine bakmak için yedim sarma bana emanetti)
AKŞAM:
1 kase yoğurt
20 sarma
yeşillik
2 litre su
yürüyüş+merdiven çıkma+150 kalça egzersizi
canımm yukarıdaki resme bak,, o kız o hale kolay mı geldi, hayır ama sonucu mükemmel, yediğin her zararlı şey, senin direncini düşürür, ince zarif narin biri olmanın önüne engel koyar, istediğin kıyafeti giyemez, üzerine yakıştıramazsın, o kiloların hammallığını yapmak zorunda kalırsın uzun zamanlar..
Kurabiye konusunda bir numaralı adam benimŞimdi cınım o kurabiyeyi ağzına atıosun iki dakkada midende tat fln da gidiyo hemen bişey kalmıo sonra arkası buhran buhraaano iki şeyi yedikten sonra kendini beşyüz kilo olmuş gibi hissediyosun tüm yaptıkların boşa gitmiş gibi oluyo üzüntü üzüntü dün ben aynen bunları yaşadım onun için bence sen uzak dur git sevdiğin bi şarkıyı dinle yediğimiz güzel şeyin mutluluk hissini sevdiğimiz bi şarkı da veriomuş güya internette okumuştum sora da koca bi bardak su bak işte doyduuuuuuuun
maymuş ne oldu sonuç?? yukarıdaki resme baktın mı? 1 senede ne hale gelmiş kız... yok bana yetmez diyorsan al sanaaa
Eki Görüntüle 711637
kızlar kendinize hakim olun. bu yola çıkmaya and içtiniz çünkü o vücudu o sağlığı hak ediyorsunuzzzzzzzzzz
çıldırtmayın beni... pasta börek diyor..
kız melinda bu.. herkese kaç adet yedin diye soran adam.. kendi sayar tabi ya bir şey soracağım.. sarma cıss lara girer mi girmez mi hem nasıl br sarma o 20 adet!!
maymuş ne oldu sonuç?? yukarıdaki resme baktın mı? 1 senede ne hale gelmiş kız... yok bana yetmez diyorsan al sanaaa
Eki Görüntüle 711637
kızlar kendinize hakim olun. bu yola çıkmaya and içtiniz çünkü o vücudu o sağlığı hak ediyorsunuzzzzzzzzzz
çıldırtmayın beni... pasta börek diyor..
kız melinda bu.. herkese kaç adet yedin diye soran adam.. kendi sayar tabi ya bir şey soracağım.. sarma cıss lara girer mi girmez mi hem nasıl br sarma o 20 adet!!
merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler
ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.
14 MAYIS 2013,SALI
SABAH:
6 zeytin
ÖĞLE:
1 kase yoğurt
1.5 kase mercimek yemeği
AKŞAM:
1 kase yoğurt
20 sarma
yeşillik
2 litre su
14.05.2013
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmış yumurta
5 zeytin
domates
salatalık
maydanoz
tere
roka
2 dilim b. peynir
Öğle
2 parça ızgara tavuk pirzola
2 y.k. bulgur pilavı
2 y.k. yoğurt
bol salata
Ara
4 erik
4 çilek
Akşam
Salata
1 küçük tabak kıymalı semiz otu yemeği
yoğurt 2 y.k.
Su 1,5 litre
Spor 15 dk sabah pilates
Yaaa bewnce sarma cısslara girmesin yemek oda sonuçta. Ama tabi 20 tane de yemeyelim. daha önce gittiğim diyetisyenin verdiği listede 2 ad orta kalınlıkta zeytin yağlı yaprak sarma = 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ olarak yazıyor. Bu bilgiye göre yersek başka öğünümüzden düşeriz.
Mesela bir orta boy lahmacun= yrım köfte+2 dilim ekmek+1 tatlı kaşığı yağ demek!
Yaaa bewnce sarma cısslara girmesin yemek oda sonuçta. Ama tabi 20 tane de yemeyelim. daha önce gittiğim diyetisyenin verdiği listede 2 ad orta kalınlıkta zeytin yağlı yaprak sarma = 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ olarak yazıyor. Bu bilgiye göre yersek başka öğünümüzden düşeriz.
Mesela bir orta boy lahmacun= yrım köfte+2 dilim ekmek+1 tatlı kaşığı yağ demek!
aaaaaa ozaman 20 sarmayla 10 dilim ekmek 10 tatlı kaşığı yağ mı yedi cısssssssssssss
hoşgeldin moralini bozma.. hepimiz iradesizlik yapıyoruz. grup benim yaptıklarımı bir anlatsa ama ertesi gün hemen toparlamak lazım. her gün diyeye ilk başlıyormuş gibi davranın. bir gün önce yaptıklarınızı unutun..merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler
ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.
Bengicim doğum günün kutlu olsun
İstediğin kiloda istediğin kişilerle güzel güzel yılların olsun
14 MAYIS 2013,SALI
SABAH:
6 zeytin
ÖĞLE:
1 kase yoğurt
1.5 kase mercimek yemeği
AKŞAM:
1 kase yoğurt
20 sarma
yeşillik
2 litre su