Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

akşamda olsaymış iyiymiş :KK1: beğendim mönünü. tebrik ederim kaçamaksız :KK9: ama akşamları boş geçme. yada ben boş geçemiyorum çok acıkıyorum ayrıca birşey yemediğin zaman çalışmıyor lanet olası metobolizma. :KK4:

eve erken gelseydim ve vaktim bulsaydım hiç boş geçermiydim. Şu an birşeylere saldırmamak için zor tutuyorum kendimi. iki lokma da olsa bişe yemek lazım metobalizma için. Ama ben kendimi biliyorum 1 lokma atarsam ağzıma bu saatten sonra mutfakta ne var ne yok siler süpürürüm başlayınca durmuyor koca boğazım.

Sabah yapacağım kahvaltının hayalini kura kura uyurum artık.:KK47:

eve erken gelseydim ve vaktim bulsaydım hiç boş geçermiydim. Şu an birşeylere saldırmamak için zor tutuyorum kendimi. iki lokma da olsa bişe yemek lazım metobalizma için. Ama ben kendimi biliyorum 1 lokma atarsam ağzıma bu saatten sonra mutfakta ne var ne yok siler süpürürüm başlayınca durmuyor koca boğazım.

Sabah yapacağım kahvaltının hayalini kura kura uyurum artık.:KK47:

süt iç kuzucum sende. bu arada adınız ne nerdensiniz neler yapıyorsunuz madem kilo yoldaşıyız bilelim dimi artık :KK1:

13.05.2013

Sabah
biraz peynir
1 dilim ekmek

öğlen
tavuk dürüm

akşam
köfte
yarımdan daha az ekmek
1bardak ayran.. yazmayı unutmuşum da :KK1:
orta türk kahvesi

gece
süt
bugün ikimiz de çoşmuşuz :) olmaaz olmaaz .Güzel güzel gez Afyonda

13 Mayıs
Sabah
50 gr Peynir
4 Zeytin
1 Salata
1. Çavdar ek.
Omlet 2 çatal

Ara
Yeşil çay fındık
Öğle 1 dilim kek
Akşam
Domates
Salata
Peynir
Zeytin
Çavdar ek 2 dilim

Fındık 10 adet
Leslie 2 mil
3 Lt aşmıştır su

fındığı çok tüketmişsin.Keki de öğle yemeği olarak yediğinden pek sorun olcağını sanmıyorum.onun dışında güzel :)

13 MAYIS 2013
SABAH
1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
1 domates
1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
2 biber
10 zeytin
1 kupa yeşil çay

ÖĞLE
1 domates
1 salatalık
1 yemek tabağı dolusu çilekli kayısılı tarçınlı yoğurt

AKŞAM
3 kurabiye(dayanamadım):KK43:
1 kase mercimek yemeği
Bol yeşillik

2 litre kadar su
100 kalça egzersizi

kurabiye yediysen mercimeği yemeseydin keşke kurabiyeyi öğün yapsaydın daha iyi olurdu:KK56:

bugün ikimiz de çoşmuşuz :) olmaaz olmaaz .Güzel güzel gez Afyonda

fındığı çok tüketmişsin.Keki de öğle yemeği olarak yediğinden pek sorun olcağını sanmıyorum.onun dışında güzel :)

kurabiye yediysen mercimeği yemeseydin keşke kurabiyeyi öğün yapsaydın daha iyi olurdu:KK56:

gezecğim söylenemez tatlım ya. sabah 7buçuk kahvaltı 9dan 2ye kadar seminer öyle yemeği seminer derken geçip gidecek :KK55: sevdiceğimle gidiyoruz Allahtan sıkılmayacağız.:KK52:

gezecğim söylenemez tatlım ya. sabah 7buçuk kahvaltı 9dan 2ye kadar seminer öyle yemeği seminer derken geçip gidecek :KK55: sevdiceğimle gidiyoruz Allahtan sıkılmayacağız.:KK52:

sevdiceğinle olduktan sonra her yol paris :))

NOT:kızlar memlekette zamansız olabilir biraz raporlarım haberiniz olsun
cuma dönüyorum düzene girer gidice tekrar.geç de olsa aksasa da mutlaka yazarım:KK16:

13 Mayıs 2013 pazartesi
sabah: yok

öğle:
1 puaça 2 sigara böreği :KK50: Annem sen şimdi yemicekmisin sen seviyosun diye yaptım deyince dayanamdım :KK25:

akşam:
bol salata
5 yaprak sarması
1 sade soda

1 litre su
20 dk yürüyüş
20 dk egzersiz

1 poğaça=3dilim ekmek

13.05.2013

Sabah
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı labne peynir
3-4 dilim domates
omlet (4 yumurta ile yapıldı 3 kişi yedik sanırım 4/1 kadar ancak yemişimdir.)
5 zeytin

Ara

Şekersiz türk kayfesi
1 elma

Öğle

Zeytinyağlı taze fasulye 1 pors. ( 6 yemek kaşığı)
Salata
1 dilim ekmek

Ara
1 bardak süte 2 çay kaşığı Nescafe (şekersiz- su katmadan)

Akşam

YOK (Açım)

Spor

Sabah pilatesi (15 dk, hareket sayım sabit çeşidi 4 e çıkardım)

Su 2 litre

Çok çok çok fena yorgunumm

akşam iş çıkışı oğlumu alıp pazara gittim. Evde doğru dürüst sebze yok yemek yapacak diye. Gittim taze taze yeşillikler aldım çeşit çeşit, Eve geldim iki kap yemek yaparken arada o yeşillikleri bir güzel yıkayıp kurutup dolaba kaldırdım. Elimin altında hazır bulunsun. Akşam yemeği yemeye fırsatım olmadı.az önce işim bitti .

Göbeğime savaş açtım, kurtulacağım ondan.. iki gündür sürekli korse ile geziyorum, sıkılıştırıcı krem sürüp sarıyorum. Mekikler çekiyorum. Göbek eritmek için ne yöntem varsa gırlaa.. Hepisini deneyeceğm..

kuzum kıyamam.. neden akşam yemedin? hiç değilse 1 salatalık yiyeydin.. açmışsın bir de... :KK43::KK43::KK43: ben o göbeği parçalayacağız merak etme allahın izniyle..

parçalansın yağlar gitsin kilolar :KK42: lalallalalalalaa :KK24: bugün çok zorlandım kızlar. arkadaşlar tatlı aldılar önümde löpür löpür yediler zayıfcacık hepsi o sırada bende anlatıyorum şukadar kilom gitti bi yandan gözüm kayıyo offf falan diye. dedim böyle yapıyorum şunu yapıyorum bilmem ne :KK52: en son bi baktım onlar löpürdetiyo benim gözler böyle :KK53: sonra tatlılara böyle yaptım içimden :KK33: Sen mi inatcısın ben mi yağ canavarı :KK36:

:KK5::KK5::KK5: seni çok özleyeceğiz ama napalımm.. afyonda kaymak ve sucuklara çok dadanma bizleri unutma olur mu?

perşembe sabahtan bildir.. aynı yöntemle.. bu hafta iznler yazılıoOOOOOOOOOOOooooooooooooOOO :KK52::KK52::KK52:

Eki Görüntüle 710689

raporu düzenledim.. ya gdogan bana bir döner misin senin 1 menün yazılmamış...

ben cumartesi akşam ve pazar günü giremediğim için cumartesi menümü yazamadım, menüm o yüzden eksik...

bu arada merhaba kızlar bu akşam tüm ağırlığımı koyup eşimden pc yi kopardım:KK8:
şuraaa afyon benim memleketim selam söye memleketime sucuk döner yemeyi unutma:)) birilerine hediye etmek için lokum almak istersen uzun çarşıda yayla şekerlemeye uğra , ama sen sakın yeme:))

ben cumartesi akşam ve pazar günü giremediğim için cumartesi menümü yazamadım, menüm o yüzden eksik...

bu arada merhaba kızlar bu akşam tüm ağırlığımı koyup eşimden pc yi kopardım:KK8:
şuraaa afyon benim memleketim selam söye memleketime sucuk döner yemeyi unutma:)) birilerine hediye etmek için lokum almak istersen uzun çarşıda yayla şekerlemeye uğra , ama sen sakın yeme:))

lalalalalalalalal :KK36: ben 5 gün izinliyimmmmmmm ama tabi abartmadan ve kilo almadan :KK76: şimdiden kaymak ve sucuk siparişi verdiler zaten :KK52: ozaman sorularımı sana sorayım ilk defa gideceğiz de. çarşıyla otogar yakın mı mübarek otobüs saat 6 da indirecek bizi otogara birde binince izmirden :KK30: napacağımızı bilemedik 9daki otel servisine kadar :KK31:

13 .05.2013

SABAH

1 damla yağla yapılmış omlet
4 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
bol salata
2 kaşık patates salatası
yoğurt
1 kaşık yoğurtlu havuç

ara
10-15 sade fındık
2 adet form bisküvi

akşam
5 adet form bisküvi
1 adet salatalık

200 kere ip atladım
kalça egzersizleri

1 bardak yeşilçay
2 litre su

lalalalalalalalal :KK36: ben 5 gün izinliyimmmmmmm ama tabi abartmadan ve kilo almadan :KK76: şimdiden kaymak ve sucuk siparişi verdiler zaten :KK52: ozaman sorularımı sana sorayım ilk defa gideceğiz de. çarşıyla otogar yakın mı mübarek otobüs saat 6 da indirecek bizi otogara birde binince izmirden :KK30: napacağımızı bilemedik 9daki otel servisine kadar :KK31:

otogar yakın değil canım.. o saatte belki minübüsler çalışıyor ise onlarla çarşıya gidebilir. sabah sıcacık çorba içebilirsiniz. Hangi otelde kalacaksınız?

otogar yakın değil canım.. o saatte belki minübüsler çalışıyor ise onlarla çarşıya gidebilir. sabah sıcacık çorba içebilirsiniz. Hangi otelde kalacaksınız?

safran termalde tatlım. inşallah çalışıyordur yoksa tıkılıcaz otogara. oteli biliyor musun gerçi oralısın billmeme imkanın yokta yeni yapılmış bilmem ne dediler. tereddütlüyüz ama bakalım

safran termalde tatlım. inşallah çalışıyordur yoksa tıkılıcaz otogara. oteli biliyor musun gerçi oralısın billmeme imkanın yokta yeni yapılmış bilmem ne dediler. tereddütlüyüz ama bakalım

canım bilmiyorum :26: ben afyonluyum ama orada yaşamıyorum son iki yıldır falanda hiç gitmedim . birde zaten otel sandıklı da sanırım. ben afyonun merkezindenim sandıklıyı hiç bilmem. sandıklı otogarını da bilmiyorum, yanlış yönlendirmeyeyim seni[/nasıl afyonluysam , hiç bir şey bilmiyor:KK53:muşum

canım bilmiyorum :26: ben afyonluyum ama orada yaşamıyorum son iki yıldır falanda hiç gitmedim . birde zaten otel sandıklı da sanırım. ben afyonun merkezindenim sandıklıyı hiç bilmem. sandıklı otogarını da bilmiyorum, yanlış yönlendirmeyeyim seni[/nasıl afyonluysam , hiç bir şey bilmiyor:KK53:muşum

yok yok afyon otogarına gidicez biz servis alıcak ordan :KK9: bakalım artık nasıl olucak:KK55:

yok yok afyon otogarına gidicez biz servis alıcak ordan :KK9: bakalım artık nasıl olucak:KK55:

anladım, bir de son bir uyarı yapayım sabah 6 da iniyormussunuz, afyonun sabah soğuğu çok sert olur, sabah otobüsten inince üşümemek için üzerinize birşey alın mutlaka:)) ne güzel ya tatil gibi olacak size ...

canım ben artık çıkıyorum.. iyi geceler..

anladım, bir de son bir uyarı yapayım sabah 6 da iniyormussunuz, afyonun sabah soğuğu çok sert olur, sabah otobüsten inince üşümemek için üzerinize birşey alın mutlaka:)) ne güzel ya tatil gibi olacak size ...

canım ben artık çıkıyorum.. iyi geceler..

iyi geceler tatlım :KK3: biliyorum mola vermiştik bi yerlere giderken oralarda. çok sağol tavsiyelerin için. bakalım hayırlısıyla gidelim seminer hayırlı geçsinde başka birşey istemiyorum :KK1:

gdogan menüsünü yarına bırakmadığı için bugünün raporunu da vereyim.

$rapor.jpg

akşam heralde canın bisküvi çektiği içn yemek yemedin? sorun oldu mu peki canım? açlık durumun nasıldı:?

kepenkler iniyorrrrrrrrrrrrrrrr :KK55::KK55::KK55:

Eki Görüntüle 710775

akşam heralde canın bisküvi çektiği içn yemek yemedin? sorun oldu mu peki canım? açlık durumun nasıldı:?

günaydınnn
chentiq kepenkleri ben açayım bu sabah:KK76: evet aynen senin dedğin gibi yaptım,, ama çok acıktım, akşam yemek yememek bana göre değilmiş:KK14: bir daha mecbur kalmadıkça akşam öğününü atlamayacağım, sabah ki kahvaltıyı nasıl yaptım koklaya koklaya anlatamam:KK56:

parçalansın yağlar gitsin kilolar :KK42: lalallalalalalaa :KK24: bugün çok zorlandım kızlar. arkadaşlar tatlı aldılar önümde löpür löpür yediler zayıfcacık hepsi o sırada bende anlatıyorum şukadar kilom gitti bi yandan gözüm kayıyo offf falan diye. dedim böyle yapıyorum şunu yapıyorum bilmem ne :KK52: en son bi baktım onlar löpürdetiyo benim gözler böyle :KK53: sonra tatlılara böyle yaptım içimden :KK33: Sen mi inatcısın ben mi yağ canavarı :KK36:
ne güzel irade bu. bugun benim doğum günüm mutlaka biri pasta getirecektir. kendi pastamı yememezlik yapamam değil mi :KK43:

13 .05.2013

SABAH

1 damla yağla yapılmış omlet
4 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen
bol salata
2 kaşık patates salatası
yoğurt
1 kaşık yoğurtlu havuç

ara
10-15 sade fındık
2 adet form bisküvi

akşam
5 adet form bisküvi
1 adet salatalık

200 kere ip atladım
kalça egzersizleri

1 bardak yeşilçay
2 litre su

canım diyet büskiviler kandırmaca diğer şekersiz büskiviler ile aralarında çok az kalori farkı var. hele şu son çıkan Special K'dan Fırınlanmış Kraker 66 Kalori var ya kandırmaca paketin yarısı 66 kalori...

Eki Görüntüle 710775

:KK24:

kaptanım benim 1.5 saat yogam ve 3 lt suyum vardı...
akşam öğlenden kalan kuru fasülye salatasını yedim yogadan sonra acıktım. kaçamağa girmiyor sanırım...

hepimizde bir basen problemi var sanırım
Mari Winsor Pilates Buns & Thigh - Video Dailymotion

yukarıdaki videoyu düzenli olarak her gün yaparsanızı en az 60 gün bir değişim olacaktır ama sporda önemli olan düzenli olarak yapmaktır ne yazık ki..
bir arkadaşımız sanırım damlalar 20 dk önce kalori harcanmadığını yazdığımı düşünmüş. elbette vücut daha ilk sn den kalori harcanmaya başlıyor ama vücut farklı yerlerden ihtiyacı olan enerjiyi alıp kaloriyi yakabiliyor. bir kaç kaynak var vücudun enerji kaynağı olarak. yağla, kaslar, o gün alınan besinler (glikojenler).. önemli olan hangi kaynaktan alınan enerjinin alınıp kalori olarak yakılmasıdır...

X