Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

12 mayis 2013
SABAH:1 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta,10 zeytin,domates,salatalik,2 kibrit kutusu peynir,1 parca sucuk
ÖGLE:1 yemek tabagi dolusu cilekli gun kurusu kayisili yogurt
AKSAM:1 parca firinda tavuk patates,3 yemek kasigi sehriye pilavi,bol yesillik yogurt
100kalca egzerszi
2 litre su

çilek direk şeker. kayısı bağırsak hareketlerini düzenleyici çok iyi olmuş. ama akşama kadar o yoğurtla acıkmıyor musun:44: birde akşam protein karbonhidrat karıştırmazsan daha çabuk kilo verebilirsin. birde benden sizlere tavsiye. bu hatayı bende yapıyorum çok seviyorum ama daha dikkat edicem bundan sonra. etin yanında yoğurt bütün demiri vs yi öldürüyormuş en iyisi yeşillik.. düzenli sporunu çok seviyorum senin ya aksatmadan. :nazar:

sura sana da + veriyorum. listeyi sen gelmeden önce düzenlemiştim. ama gdogan gelmedi ya çok üzgünüm.. canım gelmeyeceğini haber vermen gerekiyordu, ne yazıkki 1. uyarı.. nazar değdirdim kendi kendime ya.. en iyisi susayım az biraz ben :KK43::KK43::KK43::2::2::2::2:

Menülere yorumlar çok yerinde diyecek bişey kalmıyor
Kaptanım anneler günü içinpilavı es geçtin teşekkürleeeer :KK16:

12 Mayıs 2013 pazar
sabah
1 dilim peynir
çeyrek ekmek
6 zeytin

öğle
lahana salatası
3 parça tavuk

akşam
1 ortaboy balık

sade türk kahvesi
1 lokum

yarım litre su :KK43:
spor yok

Not : Kızlar annem çok mutlu oldu sizden de bahsettim selamı var:KK3:
bugün öğlen çok tansiyonum düştü yola çıkmadan bişeyler yemem gerekti vakit azdı en yakın kfc ye girdim 1 menü söyledim.
hafif beslenmeye alışmışım inanın yiyemedim burgerin içindeki 3 parça tavuğu yedim ve yanına verdikleri lahana salatasını yedim cipsi fantayı ve hamburger ekmeğini öylece bıraktım ketcaba mayoneze dokunmadım bile :) mutlu oldum çünkü normalde özellikle cipse zaafım var. Zayıflama olayını geçtim boğazımdan geçmedi görüntüsü bile yetti :KK9: tek tek okudum yazdıklarınızı, girdim de ama anca yazmaya fırsatım oldu.İyi geceler hepinize :KK16:

Son düzenleme:
12.05.2013

Aç karnına
5kayısı
5fındık
5 badem
2 ceviz

Sabah
2 kayısı ile yapılmış mısır gevreği.

öğlen
köfte
4-5 kşk yoğurt
1dilim ekmek

akşam
3 dolma biberi
1.5 dilim ekmek
4 kaşık komposto

gece
süt :KK76:

bugün güzel protein aldım sanırım

offf çok uyudum suyumu yeterli içemedim. genede 1.5 olmuştur yatana kadar 2 olur.

ama yarından itibaren günde 2.5 lt garantiliyorum. :KK23:

bengicim geçen günlere göre bence düzelmeler var sende. olacak bu iş ben sana inanıyorum. :KK76: kızlar bunu unutmayın beş gün çerez yemeyecek.. zaten yemeyince verdiği kiloları görünce kendi bundan sonra yemeyecek söz vererek falan yapmayacak yaniii :KK9:

evet canım söz verdim. tutacağım kendimi hayırlısı :) zaten hafta sonu biraz çozutacağım. cumartesi pazar bir otelde olacağım hemde her şey dahil. şimdiden o günler için izin istiyorum..

12 Mayıs 2013 pazar
sabah
1 dilim peynir
çeyrek ekmek
6 zeytin

öğle
lahana salatası
3 parça tavuk

akşam
1 ortaboy balık

sade türk kahvesi
1 lokum

spor yok

bugün öğlen çok tansiyonum düştü yola çıkmadan bişeyler yemem gerekti vakit azdı en yakın kfc ye girdim 1 menü söyledim.
hafif beslenmeye alışmışım inanın yiyemedim burgerin içindeki 3 parça tavuğu yedim ve yanına verdikleri lahana salatasını yedim cipsi fantayı ve hamburger ekmeğini öylece bıraktım ketcaba mayoneze dokunmadım bile :) mutlu oldum çünkü normalde özellikle cipse zaafım var. Zayıflama olayını geçtim boğazımdan geçmedi görüntüsü bile yetti :KK9: tek tek okudum yazdıklarınızı, girdim de ama anca yazmaya fırsatım oldu.İyi geceler hepinize :KK16:

gerçekten tebrik ediyorum. hamburger menu alıp da patatesini bırakman güzel ve fantayı... hamburger ekmekleri çok zararlı sırf beyaza hamur ve kana çok çabuk karıştığı için hemen acıkıyorsunuz doygunluk hissi vermiyor. fast food yiyecekseniz içinde hamburger ekmeği barındırmayan bir fast food olsun...

sevgili kaptanım,
3 litreye yakın su içiyorum günde normalde de.. diyetde olup olmamam fark etmiyor alışkanlık çok su içerim.. o yüzden belirtmeyi unuttum...

dünkü yürüyüşden manzaralar..

$IMG_3119.jpg

aşağıda görülen yerleşim yerinde yaşıyorum çıktığım yükseliği göstermek adına..

$IMG_3121.jpg

bir yol ayrımı telefonumun GPS yardım etti bana :)

$IMG_3131.jpg

en yüksek olduğum nokta manzara öyle güzeldiki fotoda yarısı yansıyor sadece..

yaşadığım yeri sormayın gizli bilgi :KK70:

Günaydın arkadaşlar tüm geçmişi okudum şimdi , uyarı almışım:KK43:( ya ben işyeri dışında nete giremem problemimi napacağım:KK43:( telefonumdan girmeye çalıştım ama beceremedim, üyerlik girişimi yapamadım bir türlü,, çok yopun bir haftasonuydu, cumartesi tüm gün temizlkle uğraştım, pazar sabahı misafir, sonra misafirlerle beraber çıktık evden gece 1' de döndük....
Dİyet iyiydi sanırım,, hemen dünkü menümü yazıp tekrar havaya girmek istiyorum..
sabah
domates , salatalık
4 adet zeytin
3 parça pernir
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 paket çubuk kreker

akşam
1 kase cacık
1 adet karnıyarık
1 avuç patlamış mısır

itiraf: sabah misafirler varkenhiç kaçamak yapmadım ama akşam mutfağı toparlerken 1 ufak parça börek yedim...

spor yapamadım, ama yerimde hiç oturmadım kalori yakmışımdır heralde,, artık ip atlamanın dışında başka egzersizlerde yapmak istiyorum, çünkü orantısız bir vücudum var:KK43:( 52 kilo olsam bile basen problemim devam edecek gibi,,, buna daha çok dikkat edicem inşallah,,,

bugün mali müşavir gelecek.. ama yinede sık sık buradan olmaya çalışacağım

Eki Görüntüle 710037

Eki Görüntüle 710038

Eki Görüntüle 710039

canım ne kadar müthiş bir manzara, inan bu sabah işe gelirken böyle bir yerde olmayı çok istedim, ayaklarım geri geri gitti:KK43:( tatil gelse bir an önce

Eki Görüntüle 710037

Eki Görüntüle 710038

Eki Görüntüle 710039

Çok süper çok süper ne güzel yürünür orda yaa bu arada antalya olmasın ora:KK52::KK52::KK52:

Günaydın arkadaşlar tüm geçmişi okudum şimdi , uyarı almışım:KK43:( ya ben işyeri dışında nete giremem problemimi napacağım:KK43:( telefonumdan girmeye çalıştım ama beceremedim, üyerlik girişimi yapamadım bir türlü,, çok yopun bir haftasonuydu, cumartesi tüm gün temizlkle uğraştım, pazar sabahı misafir, sonra misafirlerle beraber çıktık evden gece 1' de döndük....
Dİyet iyiydi sanırım,, hemen dünkü menümü yazıp tekrar havaya girmek istiyorum..
sabah
domates , salatalık
4 adet zeytin
3 parça pernir
1 dilim çavdar ekmeği

ara
1 paket çubuk kreker

akşam
1 kase cacık
1 adet karnıyarık
1 avuç patlamış mısır

itiraf: sabah misafirler varkenhiç kaçamak yapmadım ama akşam mutfağı toparlerken 1 ufak parça börek yedim...

spor yapamadım, ama yerimde hiç oturmadım kalori yakmışımdır heralde,, artık ip atlamanın dışında başka egzersizlerde yapmak istiyorum, çünkü orantısız bir vücudum var:KK43:( 52 kilo olsam bile basen problemim devam edecek gibi,,, buna daha çok dikkat edicem inşallah,,,

bugün mali müşavir gelecek.. ama yinede sık sık buradan olmaya çalışacağım

menun güzelmiş. hafta sonu girememe olayıan sanırım kaptanımız bir şey diyecektir.
benimde yağlarımın çoğu kalçamda toplanmış. sana bu konuda tavsiye edeceğim yürüyüş yapman sonrada ebru şallı selülit savar egzersizleri yapman. yağlardan kurtulsakta vücut yapımız ne yazıkki mucizevi şekilde değişmeyecek.. ama yılmak yok. inceliceksindir diyete devam ettikçe..

deniz dibimde ama ofisin ve evin deniz manzarası yok. şimdide hava karardı yağmur geliyor.. ama olsun kabul ediyorum muhteşem bri yerde yaşıyorumm..

menun güzelmiş. hafta sonu girememe olayıan sanırım kaptanımız bir şey diyecektir.
benimde yağlarımın çoğu kalçamda toplanmış. sana bu konuda tavsiye edeceğim yürüyüş yapman sonrada ebru şallı selülit savar egzersizleri yapman. yağlardan kurtulsakta vücut yapımız ne yazıkki mucizevi şekilde değişmeyecek.. ama yılmak yok. inceliceksindir diyete devam ettikçe..

deniz dibimde ama ofisin ve evin deniz manzarası yok. şimdide hava karardı yağmur geliyor.. ama olsun kabul ediyorum muhteşem bri yerde yaşıyorumm..

canım yürüyüş yapma imkanım pek olmuyor, ancak pazar günleri bir ara evde lessi yapmayı denedim ama onda da sıkılıyorum, tek başıma kendimi odaya kapatıp yapmak zorunda kalıyorum, evde yaptığım kalça ve bacak egzersizlerim var , aslında çok da uzun sürmüyor toplasan 20 dakika alışkanlık etmem gerekiyr işte,sporumuda düzene soksam sadece yağ eksilmesi değilde incelmede yaşayacağım inşallah..olsun canım canım olsun, sen bendeki yürüyüş manzarısını görsen, e-5 manzaralı egzos kokuları arasında yürümeye çalışıyorum:KK43:(

12 Mayıs 2013 pazar
sabah
1 dilim peynir
çeyrek ekmek
6 zeytin

öğle
lahana salatası
3 parça tavuk

akşam
1 ortaboy balık

sade türk kahvesi
1 lokum

spor yok

Aleyküm selaaaammm:KK64:Menün iyi olmuş cips yememeni de çok tebrik ediyorum:KK9::KK9:Bugün en çok senin menünü beğendim keşke su da olsaymış ama bugüne inşallah:128:

12.05.2013

Aç karnına
5kayısı
5fındık
5 badem
2 ceviz

Sabah
2 kayısı ile yapılmış mısır gevreği.

öğlen
köfte
4-5 kşk yoğurt
1dilim ekmek

akşam
3 dolma biberi
1.5 dilim ekmek
4 kaşık komposto

gece
süt :KK76:

bugün güzel protein aldım sanırım

offf çok uyudum suyumu yeterli içemedim. genede 1.5 olmuştur yatana kadar 2 olur.

ama yarından itibaren günde 2.5 lt garantiliyorum. :KK23:

bengicim geçen günlere göre bence düzelmeler var sende. olacak bu iş ben sana inanıyorum. :KK76: kızlar bunu unutmayın beş gün çerez yemeyecek.. zaten yemeyince verdiği kiloları görünce kendi bundan sonra yemeyecek söz vererek falan yapmayacak yaniii :KK9:

Çok güzel çok güzel:KK9:Genel olarak tutabiliyoruz hepimiz kendimizi:KK9:Sütü sabah içsen hiç bişey içmesen daha iyi olabilir suracik:KK19:

RAPOR
12 MAYIS 2013 PAZAR

Sabah
50 gr sucuk ve 1 yumurtalı omlet 250 kcal
domates
salatalık
biber
maydonoz
8 zeytin 60 kcal
4 bardak şekerizi çay

Ara
1 elma 50 kcal
1 eti sticks 55 kcal

Öğlen
200 gr çiğ köfte 400 kcal
200 gr iglo chicken nuggets (fırında) 400kcal

Ara
tadımca antepfıstıklı 151 kcal
eti crax 155 kcal

Akşam
tarçınlı naneli limonlu su

SPOR
Yürüyüş 14.21 km hız 5.5 km/saat harcanan kalori 679 kcal

not: yine abur cubur var listemde ama bugün hak ettim. sözüm var yarın 5 gün boyunca abur cubur yok.. yersem her türlü cezaya razıyım..
kaloriler bilgi amaçlıdır kalori sayma diyeti yapmıyorum.. toplam 1.541 kcal almışım 679 kcal harcamışım kalan 862 kcal:KK16::KK42:

Çok güzel spor yaptın yaa maşallah:nazar:Yediklerine de maşallah:KK1:Ama bakalım bu hafta kuryemişsiz inşallah sabırsızlıkla tüm takım bekliyoruz:121::121::118:

bugün çok melankolik bir haldeyim, işyerinde tek bayanım... birileriyle konuşsam gülsem birşeyler paylaşsam keşke...

canım çok zorlama belini.. yer hareketleri yapabilirsin çok zorlanmadan.. buradaki bir çok arkadaşımın beli ağrıyor. bilgi alışverişinde bulunun ne yapılabilir diye. ben çok hakim değilim malesef alternatifler konusunda.. :KK50::KK50: başbaşasınız bu konuda..

kızlar bir de egzersizlerinizi çeşitlendirmek ister misiniz? ip atlama metabolizma hızlandırma da iyidir ama spor geçmişinizi bilmiyorum hiç. yeni mi başladınız daha önce uğraştınız mı? hangilerini yaptınız?

Chentiq başkan ben önceden hep yürürdüm bi ayda öyle 8 kilo vermiştim ama şimdi hiç vaktim olmuyo ip atlıyorum kalça egzersizi yapıorum biliosun ip atlarken de belimi mehvettim artık sadece kalça egzersizlerine kaldım bi de esneme hareketleri yapabilirim tabi:KK62:Belim de düzeldi şimdi de kötürüm kalcam diye çook korktum:18::18::KK43::KK43:

çilek direk şeker. kayısı bağırsak hareketlerini düzenleyici çok iyi olmuş. ama akşama kadar o yoğurtla acıkmıyor musun:44: birde akşam protein karbonhidrat karıştırmazsan daha çabuk kilo verebilirsin. birde benden sizlere tavsiye. bu hatayı bende yapıyorum çok seviyorum ama daha dikkat edicem bundan sonra. etin yanında yoğurt bütün demiri vs yi öldürüyormuş en iyisi yeşillik.. düzenli sporunu çok seviyorum senin ya aksatmadan. :nazar:

Kalça egzersizini yattığım yerden indir kaldır yaptığım için hiç zor oluyo benim için:KK52:Yürüsem falan süper olur ama zamanım yok işte:KK50:Tavsiyelerin için de saol sura:KK16:

bugün çok melankolik bir haldeyim, işyerinde tek bayanım... birileriyle konuşsam gülsem birşeyler paylaşsam keşke...

canım ya yalnız değilsin bende aynı durumdayım.. sakin sakin odamda oturuyorum :) yalnızlıkda güzel şey kafanı şişiren yok. hem bazen diğer kadınlar hiç çekilmiyor :) öyle düşün...
temiz havada yürümek lazım egzoz kokuları arasında hiç faydası olmaz :KK43:

Chentiq başkan ben önceden hep yürürdüm bi ayda öyle 8 kilo vermiştim ama şimdi hiç vaktim olmuyo ip atlıyorum kalça egzersizi yapıorum biliosun ip atlarken de belimi mehvettim artık sadece kalça egzersizlerine kaldım bi de esneme hareketleri yapabilirim tabi:KK62:Belim de düzeldi şimdi de kötürüm kalcam diye çook korktum:18::18::KK43::KK43:

ah ah bakalım nasıl geçecek aburcubursuz 5 gün.. bende zamanın geçmesini diliyorumm :)

ip atlamak iyide tek başına yeterli olmaz kardiyoların en az 20 dk sürmesi gerekir sonrasında yapılan kas güçlendirme hareketleri daha faydalı olacaktır.. beline dikkat et. belin ağrıyorsa yapacağın en iyi egzersiz yürümek olacaktır. umarım vakit bulursun yürümek için. .

Gdogan seni çok özlemişiz:KK19::KK19:

canım benimm :KK16: bende burayı özlüyorum inan herbiriniz arkadaş oluyorsunuz bana burda..

canım ya yalnız değilsin bende aynı durumdayım.. sakin sakin odamda oturuyorum :) yalnızlıkda güzel şey kafanı şişiren yok. hem bazen diğer kadınlar hiç çekilmiyor :) öyle düşün...
temiz havada yürümek lazım egzoz kokuları arasında hiç faydası olmaz :KK43:

ah ah bakalım nasıl geçecek aburcubursuz 5 gün.. bende zamanın geçmesini diliyorumm :)

ip atlamak iyide tek başına yeterli olmaz kardiyoların en az 20 dk sürmesi gerekir sonrasında yapılan kas güçlendirme hareketleri daha faydalı olacaktır.. beline dikkat et. belin ağrıyorsa yapacağın en iyi egzersiz yürümek olacaktır. umarım vakit bulursun yürümek için. .

aslında çoğu zaman bu durumdan memnunum ama,pazartesi sendromu sanırım:KK51: kardiyolar derken neyi kastettin , ben spor konusunda gerçekten cahilim, bilinçli yapsam belki daha çok işe yarayacak

X