Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün raporumu yazamayabilirim dediğim gibi yolculuk falan ama muhtemelen yazarım yine de haberiniz olsun .

Yaklaşık 5 gün oldu aranıza katılalı bu kadar kısa sürede bile o üstümdeki ağırlık,yemekten sonraki halsizlik hali, mide yanması , yorgunluk ,gaz hepsi uçtu gitti.
Verdiğim bir kilo bile hemen belli oldu sağlıklı kilo verdiğimden sanırım :)
1 kiloda bukadar farkı gördüysem 26 kilo gittiğimde nasıl bir yük hafiflemiş olur siz düşünün :KK52: Çünkü 3-4 kilo verdiğim zamanlarda bile pek bi fark olmuyodu çünkü aç kalıyodum kilo vermek için dengesiz besleniyodum o halsizlik hali hiç gitmiyodu..
Desteğiniz, ilginiz için çook teşekkürler.:KK16::KK16::KK16:

Kahvaltıdan sonra 12 gibi yürüyüşe çıktım ama ne yürüyüş... 11 km yokuş yukarı geri kalanı aşağı olarak toplam 14.2km orman ve köy yollarımdan geçerek 679 kcal harcadım biraz önce bir elma yedim.. :) iyi gidiyor şimdilik pazar gunüm..

Çok güzel paylaşım olmuş buradaki arkadaşların kulağına küpe olsun bazı menüler çok yetersiz aç kalarak değil dengeli beslenerek verelim kilolarımızı

Gördüm canım şok edici fotolardı hemen kendimi hayal ettim eski ve yeni ben olarak :KK16:
Anneler gününüz kutlu olsun diyetle ilgili olmayan resimler paylaşılıyormu kurallarda bilemedim ama kızımın bana hediyesi çok duygulandırdı beni paylaşıym istedim bu güne özel
Eki Görüntüle 709591

mükemmel olmuşşş kızınızı benim içinde öpün bir kere.. tebrik ediyorum onu ve güzel annesini :KK16:

Bugün raporumu yazamayabilirim dediğim gibi yolculuk falan ama muhtemelen yazarım yine de haberiniz olsun .

Yaklaşık 5 gün oldu aranıza katılalı bu kadar kısa sürede bile o üstümdeki ağırlık,yemekten sonraki halsizlik hali, mide yanması , yorgunluk ,gaz hepsi uçtu gitti.
1 kiloda bukadar farkı gördüysem 26 kilo gittiğimde nasıl bir yük hafiflemiş olur siz düşünün :KK52: Çünkü 3-4 kilo verdiğim zamanlarda bile pek bi fark olmuyodu çünkü aç kalıyodum kilo vermek için dengesiz besleniyodum o halsizlik hali hiç gitmiyodu..
Annen nasıl mutlu olacaktır düşüncesi beni bile çok mutlu etti . 5 gün için çok güzel sonuçlar bunlar böyle devam edecek inş ben cumayı bekliyorum hala kendimde bir fark görmüyorum
Kahvaltıdan sonra 12 gibi yürüyüşe çıktım ama ne yürüyüş... 11 km yokuş yukarı geri kalanı aşağı olarak toplam 14.2km orman ve köy yollarımdan geçerek 679 kcal harcadım biraz önce bir elma yedim.. :) iyi gidiyor şimdilik pazar gunüm..
Bravooooooooo:KK9::KK9: çok tebrik ediyorum spor yapınca insan yememeğe odaklıyır kendini okadar yoruldun karbonhidrat kurbanı etmezsin
mükemmel olmuşşş kızınızı benim içinde öpün bir kere.. tebrik ediyorum onu ve güzel annesini :KK16:

Sağol canım annelik duygusunu Allah herkese nasip etsin inş

annene yaptığın süprizi çok beğendim. eminim çok sevinmiştir. anne evi diye çok yemezsin umarım..
ağır yemekler yerken iyide sonra insanı gerçekten mutsuz ediyor.10 kilo bile versen çok mutlu olacak ve kendini daha iyi hissedeceksin sende 5-6 kilo verdiğinde fark yaratacak ben 1 kilo verdiğimde bile kendimi hafiflemiş hissediyorum.. aç kalnınan diyetlerde kilo kaybı kalıcı olmuyor zaten..

Annen nasıl mutlu olacaktır düşüncesi beni bile çok mutlu etti . 5 gün için çok güzel sonuçlar bunlar böyle devam edecek inş ben cumayı bekliyorum hala kendimde bir fark görmüyorum

Bravooooooooo:KK9::KK9: çok tebrik ediyorum spor yapınca insan yememeğe odaklıyır kendini okadar yoruldun karbonhidrat kurbanı etmezsin

Sağol canım annelik duygusunu Allah herkese nasip etsin inş

canım çok keyifliydi yürüyüş biraz ıssız yerlerden geçtim tek başıma ama manzara muhteşemdi yarın fotoları paylaşırım. yolda bir tane sincap gördüm çok tatlıydı.. ama yoruldum. uzun ve yorucu bir güzergahtı. eve döndüğümde tabiki çok açtım :) biraz karbonhidat almış olabilir ama hak ettim.. raporda okursun..

RAPOR
12 MAYIS 2013 PAZAR

Sabah
50 gr sucuk ve 1 yumurtalı omlet 250 kcal
domates
salatalık
biber
maydonoz
8 zeytin 60 kcal
4 bardak şekerizi çay

Ara
1 elma 50 kcal
1 eti sticks 55 kcal

Öğlen
200 gr çiğ köfte 400 kcal
200 gr iglo chicken nuggets (fırında) 400kcal

Ara
tadımca antepfıstıklı 151 kcal
eti crax 155 kcal

Akşam
tarçınlı naneli limonlu su

SPOR
Yürüyüş 14.21 km hız 5.5 km/saat harcanan kalori 679 kcal

not: yine abur cubur var listemde ama bugün hak ettim. sözüm var yarın 5 gün boyunca abur cubur yok.. yersem her türlü cezaya razıyım..
kaloriler bilgi amaçlıdır kalori sayma diyeti yapmıyorum.. toplam 1.541 kcal almışım 679 kcal harcamışım kalan 862 kcal:KK16::KK42:

Hiç bir şey imkansız değiiil kızlarr:KK52: örnek olsun bize

dün akşam telefonla girince siteye fotoları ben görmemiştim. şimdi baktım
çok şişmanlarmış ya neler başarmışlar hepsini tebrik edip örnek almak lazım.
sütyenli kız zayıflayınca gögüsleri çok büyük kalmış ama ben onu beğendim.. :KK70:

geçmişi okumaya geçeceğim şimdi. annemden geldim ama şimdi de evde misafirlerimiz var.. gene de geldim yavru cceylanlarım. ben yokken de buralarda oluyorsunuz değil mi, kaptan yok diye salmayın kendinizi!!

pazar günü sapıtana falaka cezam var ona göre :KK8::KK8::KK8::KK47::KK47::KK47:

12.05.2013

Kahvaltı: 10:30

3 kaşık menemen
1 dilim kaşar peyniri
1 parça tulum peyniri
2 küçük sosis
2 parça ceviz
1 dilim ekmek
1/2 simit
domates
salatalık
maydanoz
roka
3-4 ad.çilek

Ara- 14:30

5 ad. yeşil erik

Akşam : 17:30

büyük bir kase salata
1 tabak zeytinyağlı fasülye

Su :1 litre yatana kadar 2 ye tamamlarım

spor henüz yapmadım ama 45 mekik ve 3X15 alt karın hareti yapıcam..

Artık gece 21:00 gibi 1 bardak süt içerim menü bu kadar

Sabah kahvaltıya gittim o kadar çok çeşit olmasına rağmen sakıncalı yiyeceklerin reyonuna uğramadım..:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
RAPOR
12 MAYIS 2013 PAZAR

Sabah
domates
salatalık
biber
maydonoz
8 zeytin 60 kcal
4 bardak şekerizi çay

Ara
1 elma 50 kcal
1 eti sticks 55 kcal

Öğlen
200 gr iglo chicken nuggets (fırında)
400kcal

Ara
eti crax 155 kcal

Akşam

SPOR

not: yine abur cubur var listemde ama bugün hak ettim. sözüm var yarın 5 gün boyunca abur cubur yok.. yersem her türlü cezaya razıyım..
kaloriler bilgi amaçlıdır kalori sayma diyeti yapmıyorum.. toplam 1.541 kcal almışım 679 kcal harcamışım kalan 862 kcal:KK16::KK42:

Bengicim naptın sen canım bunları yememiş olsaydın yada en azından sadece 1 kısmını yeseydin yaptığın o sağlam yürüyüş muhteşem olacaktı.
Neyse yinede kurtarmışsın :)

Bengicim naptın sen canım bunları yememiş olsaydın yada en azından sadece 1 kısmını yeseydin yaptığın o sağlam yürüyüş muhteşem olacaktı.
Neyse yinede kurtarmışsın :)

Canım ya sürekli uzun mesafe yürümemde bugünkü parkur pek zorluydu asırı yokuş vardı.. Deniz seviyesinin epey üzerine çıktım sonra eve dönencede çok acikip çozurtum :)
Yine pazar gunu icin bana göre iyi bir kapanış.. Senin menüne gelince sabah çok yuklenmissin ama olsun aksam çok yemekten iyidir.. Bak simdi canım simit çekti..

hiçbir yerden bir türlü geri dönüş olmadı ama size de bir sorayım.. beni de alır mısınız aranıza yer varsa? :KK3:

Çok beğenmesemde paylaşacam
12 Mayıs
Sabah
Ispanaklı yumurta
1 dil. Çavdar ek
Çay
Domates
Salatalık
Zeytin 4 adet
Peynir 50 gr
Fındık ezmesi 1 çatal ucu

Öğle 2 kaşık pudink :26:
Çorba

Ara elma

Akşam patlıcan musakka
3 kaşık pilav
Salata
Saat 18 de yeme işlemi bitti
Bitki çaylarını içerim 2 kupa

3 Lt su
1saat tempolu yürüme
Pilav olmasaydı iyiydi beaaaaa

geçmişi okumaya geçeceğim şimdi. annemden geldim ama şimdi de evde misafirlerimiz var.. gene de geldim yavru cceylanlarım. ben yokken de buralarda oluyorsunuz değil mi, kaptan yok diye salmayın kendinizi!!

pazar günü sapıtana falaka cezam var ona göre :KK8::KK8::KK8::KK47::KK47::KK47:
Eyvaaaaah falaka mı yusuf yusuf :p
RAPOR
12 MAYIS 2013 PAZAR

Sabah
domates
salatalık
biber
maydonoz
8 zeytin 60 kcal
4 bardak şekerizi çay

Ara
1 elma 50 kcal
1 eti sticks 55 kcal

Öğlen

Ara
eti crax 155 kcal

Akşam

SPOR

Akşam yemediğinden öğle menünde sporunla beraber gayet iyi benim fikrimce cuma günü göreceğiz doğrumu değilmi :KK16:

Son düzenleme:
12 mayis 2013
SABAH:1 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta,10 zeytin,domates,salatalik,2 kibrit kutusu peynir,1 parca sucuk
ÖGLE:1 yemek tabagi dolusu cilekli gun kurusu kayisili yogurt
AKSAM:1 parca firinda tavuk patates,3 yemek kasigi sehriye pilavi,bol yesillik yogurt
100kalca egzerszi
2 litre su

12 mayis 2013
SABAH:1 dilim ekmek,1 haslanmis yumurta,10 zeytin,domates,salatalik,2 kibrit kutusu peynir,1 parca sucuk
ÖGLE:1 yemek tabagi dolusu cilekli gun kurusu kayisili yogurt
AKSAM:1 parca firinda tavuk patates,3 yemek kasigi sehriye pilavi,bol yesillik yogurt
100kalca egzerszi
2 litre su
Kötü menü degil ama tum karbonhidratları aynı ogünde ve aksam yemişsin tavuğun yanında salata yemek en sagliklisi patates ve yoğurdu çıkarıp salata koysan super olacakmış..

görünüyor da ben yorum yapmadım mı ki acabaaa :44: gözden kaçmış kuzum kusura bakma. hepimiz o yolları geçip after kısmına ulaşacağız. güzel fotolardı. bu arada chentiq başkan bu hafta yarışmaya giriyoruz bir değişiklik yok dimi. birde birinci olduk muuuuuu :KK52:

ağzından bal damlıyor inşallah listeleri zorlayacağız. çok sağlam takım oluştururuz böyle giderse... şimdiye kadar sadece innuk 1 kere giremeyeceğini bildirmediği için uyarı aldı. onun haricinde kimsenin uyarısı yok ve her şey yolunda gidiyor maşallah bize :nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

seher, çok duygusal bir hediye vermiş kızın. benim ki de inşallah büyür hayırlısıyla o yaşlarını görürüz...

yaff arada meraklanırsınız gözünüz tartıya kayar.. insanız napalım :KK52::KK52::KK52: ama tartılmak cidden akla ziyan. bugün şansına vermişsin. ya vermeseydin? motivasyon yerlerde!! :KK50::KK50::KK50:

RAPOR
12 MAYIS 2013 PAZAR

Sabah
domates
salatalık
biber
maydonoz
8 zeytin 60 kcal
4 bardak şekerizi çay

Ara
1 elma 50 kcal
1 eti sticks 55 kcal

Öğlen

Ara
eti crax 155 kcal

Akşam

SPOR

oyy oyyy.. bir de bu kızın "ku ru ye miiiiiş ye me miiiiiiş" :KK24::KK24::KK24: halini düşünsenize..

12.05.2013

Kahvaltı: 10:30

3 kaşık menemen
1 dilim kaşar peyniri
1 parça tulum peyniri
2 küçük sosis
2 parça ceviz
1 dilim ekmek
1/2 simit
domates
salatalık
maydanoz
roka
3-4 ad.çilek

Ara- 14:30

5 ad. yeşil erik

Akşam : 17:30

büyük bir kase salata
1 tabak zeytinyağlı fasülye

Su :1 litre yatana kadar 2 ye tamamlarım

spor henüz yapmadım ama 45 mekik ve 3X15 alt karın hareti yapıcam..

Artık gece 21:00 gibi 1 bardak süt içerim menü bu kadar

Sabah kahvaltıya gittim o kadar çok çeşit olmasına rağmen sakıncalı yiyeceklerin reyonuna uğramadım..:KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Çok beğenmesemde paylaşacam
12 Mayıs
Sabah
Ispanaklı yumurta
1 dil. Çavdar ek
Çay
Domates
Salatalık
Zeytin 4 adet
Peynir 50 gr
Fındık ezmesi 1 çatal ucu

Öğle 2 kaşık pudink :26:
Çorba

Ara elma

Akşam patlıcan musakka
3 kaşık pilav
Salata
Saat 18 de yeme işlemi bitti
Bitki çaylarını içerim 2 kupa

3 Lt su
1saat tempolu yürüme
Pilav olmasaydı iyiydi beaaaaa

he be yeeeaaaaa :KK52::KK52::KK52:

diğerleri neredeee??? kimsenin uyarı almasını istemiyoruuuummm.. kızlar çabuk topiğe uğrayınnn delirtmeyin adamı :KK4::KK4::KK4:

$rapor.jpg

gdogan lütfen topiğe gir.. bugün hiç girmemişsin :KK43::KK43::KK43:

hiçbir yerden bir türlü geri dönüş olmadı ama size de bir sorayım.. beni de alır mısınız aranıza yer varsa? :KK3:

tatlım chentiq başkan görmemiş sanırım cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazıyorsun oradan takımlar sana geri dönüş yapıyor :KK34:

12.05.2013

Aç karnına
5kayısı
5fındık
5 badem
2 ceviz

Sabah
2 kayısı ile yapılmış mısır gevreği.

öğlen
köfte
4-5 kşk yoğurt
1dilim ekmek

akşam
3 dolma biberi
1.5 dilim ekmek
4 kaşık komposto

gece
süt :KK76:

bugün güzel protein aldım sanırım

offf çok uyudum suyumu yeterli içemedim. genede 1.5 olmuştur yatana kadar 2 olur.

ama yarından itibaren günde 2.5 lt garantiliyorum. :KK23:

bengicim geçen günlere göre bence düzelmeler var sende. olacak bu iş ben sana inanıyorum. :KK76: kızlar bunu unutmayın beş gün çerez yemeyecek.. zaten yemeyince verdiği kiloları görünce kendi bundan sonra yemeyecek söz vererek falan yapmayacak yaniii :KK9:

Son düzenleme:
X