Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Unuttum yazmayı.. Günlük süt ile yapacağınız yogurt bile marketten alacağınız yoğurttan iyidir.. Hatta sulu olusda yogurdu süzün.. Kalan suyuda bağırsaklar icin çok faydalıdır bir çay bardağı olsada icin o sudan..

Hiç bir şey imkansız değiiil kızlarr:KK52: örnek olsun bize

Eklentiler

• $zayiflama-hikayesi.jpg
    $zayiflama-hikayesi.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 348
  • $zayıflama-resimli-33-620x620.jpg
    $zayıflama-resimli-33-620x620.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 462
  • $80f6bb4831fe9db2aec1afc33b96ec08.jpg
    $80f6bb4831fe9db2aec1afc33b96ec08.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 105
  • $zayıflama-resimli-41-620x620.jpg
    $zayıflama-resimli-41-620x620.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 126
  • $zayıflama-resimli-8-620x535.jpg
    $zayıflama-resimli-8-620x535.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 159
  • $zayıflama-resimli-14-620x541.jpg
    $zayıflama-resimli-14-620x541.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 380
  • $zayıflama-resimli-42.jpg
    $zayıflama-resimli-42.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 401
Son düzenleme:
Suyun çok az ve bu kadar suyla yağları vücuttan nasıl temizleyeceksin bir yerde okumuştum makina da su az olursa temizlik nasıl olur

Senin menünden güzel olmuş sadece öğle yemeğin ara menü gibi olmuş

Sündürme neki:26:

Menün çok az geldi bana suyunda az olması normal :)

Dogru diosun oglen onu yersem aksama kadar durabilirim gibi geldi sonra bi aciktim bi aciktim zeytin ekmek yemek zorunda kaldm:KK43:

Suyun çok az ve bu kadar suyla yağları vücuttan nasıl temizleyeceksin bir yerde okumuştum makina da su az olursa temizlik nasıl olur

Dogru diosun oglen onu yersem aksama kadar durabilirim gibi geldi sonra bi aciktim bi aciktim zeytin ekmek yemek zorunda kaldm:KK43:

dışardayım şimdi. anneler gününden dolayı annemlere geldik. ama aklım sizde bir bakayım dedim.. menülerinize o kadar güzel yorumlar yapmışsınız ki bana söz bırakmamışsınız diyebilirim. kesin aynı şeyleri söylerdim. herkesinkini okudum. diyeceklerim aşağı yukarı aynı şeyler olur.

gene de toptan yazayım, herkes üzerine alınacağı kısmı alınıp cevaplasın:

• makarnanın öğlen olması çok iyi bir tercih
  • gene de 1,5 tabak olmayaymış iyiymiş
  • reçel normalde yasak
  • canın çektiyse 2 değil 1 çay kaşığı olsun
  • oje ve yoğurdun uyumu rengi süper
  • brokoliki ıspanak suyunda da oje isteriz bengi :p:p
  • suyumuz en aşağı 2lt yapmaya çalışıyoruz
  • bazılarının akşam hiç yemediğini gördüm, sebebi nedir?
  • en azından salata yemeye çalışsak daha iyi olmaz mı acaba? (istek değil öneri)
  • sündürme kalorili bir şey mi
  • yarım kase kuruyemiş... 2.bengi vakası!!!
  • melinda dikkatiyle beni güldürmeye devam ediyor
  • "o 1 çavdar ekmeği dilim mi" diyerekten :)))

hepsini aynı anda okudum. umarım gözden kaçırdığım yoktur. kontrol listeniz evdeki pc mde.. ama hatanız olduğunu sanmıyorum.. grupça muhteşemiz çünküüüüüüüü :KK52::KK52::KK52::nazar::nazar::nazar:

Ip atlarken belime kocaman bi agri girdi cok canim yanio:KK43:gitsin kilolar ama ya boyle kalrsam:':-)'(

canım çok zorlama belini.. yer hareketleri yapabilirsin çok zorlanmadan.. buradaki bir çok arkadaşımın beli ağrıyor. bilgi alışverişinde bulunun ne yapılabilir diye. ben çok hakim değilim malesef alternatifler konusunda.. :KK50::KK50: başbaşasınız bu konuda..

kızlar bir de egzersizlerinizi çeşitlendirmek ister misiniz? ip atlama metabolizma hızlandırma da iyidir ama spor geçmişinizi bilmiyorum hiç. yeni mi başladınız daha önce uğraştınız mı? hangilerini yaptınız?

Oje teklifin için teşekkürler canım az önce bir oje vakamız daha oldu odasındaki mobilyayı oje yapmış :KK43: fırlattım pencereden aşağı gene çooook KOKOŞ bu kız birde şimdiden kilo fobisi var nekadar etkilenmişse benden ekmek pilav yok anne diye yemiyor :KK1:

Ip atlarken belime kocaman bi agri girdi cok canim yanio:KK43:gitsin kilolar ama ya boyle kalrsam:':-)'(

Canım belinde fıtık olmasada dikkat et sakatlama kendini bende kaç sene önce stepte bir ağrı kaptım hala devam ediyor senin kilon aşırı yok ama belki bir rahatsızlığın ön haberi olabilir bak fizik doktorunun bir cevabı yapıştırdım
bel rahatsızlığı olanların ip atlaması ve zıplama programlarını yapması sakıncalı ve tehlikelidir.
bunlar yerine bel kaslarını güçlendirici egzersizler yapmanız gerekir.

Yarınıda kaçamaksız geçirebilirsem olacak bu iş eşim hem zayıflamamı ister hem mantı kek börek ister bu akşam nasıl sahip çıktım irademe anlatamam mantı yedi beyimiz kızım kurabiye yedi bende su içtim :KK14:
Görüşmek üzere iyi geceler

Son düzenleme:

sündürme biraz çökelek ve yumurta karışımı. bir yumurta ve avuç içi kadar bile olmayan çökelekle yaptım çok lezzetli tavsiye ederim. chentiqcim peynir ve yumurtayı birleştirip yedim okadar kalorisi. birazda zeytinyağı işteee :21:

bu arada mönüme ek türk kahvesi var. ama gene lokumsuzzzzzzzz :KK9:

kaçamaksız menülerinize
lokumsuz kahvelerinize
kurabiye kokusu sinmiş bardaklarla su içmenize gurban...

bunlar geçecek ve siz amacınıza ulaşacaksınız!!

bakın bunlar püskütün yan takımdaki yorumları:

Unutmuşum takımın ne olduğunu.. Cevap yaz yaz bitmedi.. :KK53:
Çok zaman alıyormuş sahiden.. :KK17:

Belki mecburiyetten yedin bilemiyorum ama 1 poğaça 3 dilim ekmek ediyor, aklında olsun..:KK34:
Çeşit olarak eksik beslenmişsin.
Sebze yok.
Et yok.
Karbonhidrat çok.

Taze fasulyenin içinde et varsa mesele yok. Yumurta da yediğin için protein tamamdır.
Meyve yok ki çok önemli. Özellikle de lif yoğunluklu meyveleri tüketmeye özen göstermeliyiz. Hele bu mevsim adeta bir meyve cenneti.. Ananas ve karpuz mesela..
Bunun dışında sorun yok.
Ben ara/ana öğün kavramına hiçbir zaman takılmadım.
Ana öğün doyurucu ise ara öğün sadece kalori fazlası, diye düşünüyorum.
Ama eğer bütün öğünler az porsiyonlu ise -benimkiler gibi- o zaman sık sık yenilmesinde bir sakınca yok.

Meyve sen de yememişsin.
Fasulyede kıyma var mıydı?
Gerçi mercimek de faydalı protein içeriyor..

Çok fena kaptanım.. :KK19:

Afiyet olsun, can olsun, kan olsun.. :KK56:

Çok ama çok sağlıksız bir beslenme.

Arkadaşlar tamam ilk amacımız kilo vermek olabilir.
Ancak lütfen ama lütfen aklınızdan şunu çıkartmayın:
Öncelikle sağlıklı olmak zorundayız. Öncelikle sağlıklı olmak için elimizden geleni yaptığımızdan emin olmalıyız.
Böyle sağlıksız beslenirsek eğer bırakın metabolizmamızın mahvolmasını, bırakın kas yoğunluğunu kaybetmemizi..
bakın bunları çok önemli olduğu halde bırakın diyorum..
Arkadaşlar, peki bağışıklık sistemimiz ne olacak?
Bizi nasıl koruyacak çeşitli hastalıklardan?
Lütfen 5 gıda gurubunu tüketip tüketmediğinizi gün içinde kendinize sormayı alışkanlık haline getirin.

Benim azım karar çoğum zarardır sevgili brnkya.. :KK60:
Güzel düşüncen için teşekkür ederim.. :KK71:

farklı bir yaklaşım tarzı var. beğendim paylaştım hemen...

bir de size resim çektim bugün motive için..

Günaydın kızlar
Aramızdaki annelerin ve hepinizin annelerinin; ANNNELER GUNU KUTLU OLSUN!

Not: bu gün yediğim ve yiyeceğim her şeyi teker teker yazacağım çünkü biliyorsunuz benim icin tehlikeli bir gün...

Birazdan sucukli tek yumurtalı extra yağ koymadan bir omlet yapacagım yanında domates biber salatalık maydanoz.. Ve sanırım 6 günlük kafein uzaklığımı çay içerek bozacağım..

ay teknoloji özürlü ben yapmaya çalışıyorum o zamandan beri :KK1::KK1::KK1:

ahhh ahhh chentiq yukleyememiş fotoları :KK33: günaydın kızlarrrrrrr :KK3: Annelerimizin anneler günü kutlu olsun Allah onları başımızdan eksik etmesin.. Anne olmyanlarında en yakında anne olmaları dileğiyle :KK49::emir_bebek::nazar: ayrıca kaçamaksız bir güne daha merhaba :KK3:

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :)
Tünaydın kızlar ben dün 7-8 tane fotograf atmiştım onlar görünüyo mu ?yoksa kimse beni takmadı mı acaba ? :))) (meyveli yogurt dışında )

Tünaydın kızlar ben dün 7-8 tane fotograf atmiştım onlar görünüyo mu ?yoksa kimse beni takmadı mı acaba ? :))) (meyveli yogurt dışında )

görünüyor da ben yorum yapmadım mı ki acabaaa :44: gözden kaçmış kuzum kusura bakma. hepimiz o yolları geçip after kısmına ulaşacağız. güzel fotolardı. bu arada chentiq başkan bu hafta yarışmaya giriyoruz bir değişiklik yok dimi. birde birinci olduk muuuuuu :KK52:

Son düzenleme:
kaçamaksız menülerinize
lokumsuz kahvelerinize
kurabiye kokusu sinmiş bardaklarla su içmenize gurban...

bunlar geçecek ve siz amacınıza ulaşacaksınız!!

bakın bunlar püskütün yan takımdaki yorumları:

farklı bir yaklaşım tarzı var. beğendim paylaştım hemen...

bir de size resim çektim bugün motive için..
Çok güzel paylaşım olmuş buradaki arkadaşların kulağına küpe olsun bazı menüler çok yetersiz aç kalarak değil dengeli beslenerek verelim kilolarımızı

Gördüm canım şok edici fotolardı hemen kendimi hayal ettim eski ve yeni ben olarak :KK16:
Anneler gününüz kutlu olsun diyetle ilgili olmayan resimler paylaşılıyormu kurallarda bilemedim ama kızımın bana hediyesi çok duygulandırdı beni paylaşıym istedim bu güne özel
$image.jpg

görünüyor da ben yorum yapmadım mı ki acabaaa :44: gözden kaçmış kuzum kusura bakma. hepimiz o yolları geçip after kısmına ulaşacağız. güzel fotolardı. bu arada chentiq başkan bu hafta yarışmaya giriyoruz bir değişiklik yok dimi. birde birinci olduk muuuuuu :KK52:

Gördüyseniz sorun yok :KK1:

Çok güzel paylaşım olmuş buradaki arkadaşların kulağına küpe olsun bazı menüler çok yetersiz aç kalarak değil dengeli beslenerek verelim kilolarımızı

Gördüm canım şok edici fotolardı hemen kendimi hayal ettim eski ve yeni ben olarak :KK16:
Anneler gününüz kutlu olsun diyetle ilgili olmayan resimler paylaşılıyormu kurallarda bilemedim ama kızımın bana hediyesi çok duygulandırdı beni paylaşıym istedim bu güne özel
Eki Görüntüle 709591

Çok duygulandım çok güzel olmuş :KK43: Annem de yanımda yok zaten :KK43: ..Bugün memlekete gidiyorum anneme süpriz yapıcam:KK16: çaktırmadım hiç bizim ufaklık ispiyonlamadıysa tabi :KK1:

Chentiqcim tartıldım diye kızıcak ama benden 1 kilo gitti :KK52: çok mutluyuum:KK52:

X