- 9 Nisan 2009
- 3.901
- 2.785
Öhöm öhöm....
Şimdi açıklama yapıyorum dikkat dikkat...
Kendi kendime düşünüyordum, ya ne kadar acımasızım bir gün topike giremediler diye hemen uyarı mı verilir. Bebekli olanlar var, gezmeye gidenler var... Düşünsenize daha akşam yemeğinizi planlamadığınız için menü yazmamışsınız. sonra o gün arkadaşınız aramış gel dışarı çıkalım diye çıkmışsınız eğlenmişsiniz eve geldiğinizde gece 12 yi geçmiş. aaaaaaaaaaaaaaaa arabanız balkabağına dönüştü diye uyarı mı vereceğim ben hemen
Sonradan kurallara bir baktım ki 8. kuralda demişim ki "1 günden uzun giremeyeceksek haber veriyoruz" bir allah ın kulu da çıkıp kaptan kaptan huuu kendine gel demedi... hatmediniz mi kuralları.. Buradan huzurunuzda innuk ve gdogan dan özür diliyor ve uyarılarımı geri alıyorum. çünkü şimdiye kadar kimse 1 günden uzun girmemezlik yapmadı..
Eğer ertesi gün giremeyeceğinizden eminseniz bana haber verin. Hsonu internet yoksa yoktur. Zorla aldıracak değiliz ya. Şimdi gdogan sen hem ctesi hem pazar giremiyor musun? Bizden uzak kaldığında motive düşüklüğü yaşıyor musun?
Size motive resmi çekmiştim ama cep telden foto nasıl yükleniyor bilmiyorum.. Ben biraz "antika bir kızım" da
Son olarak, şunu söylemek isterim: Spor olmayınca ceza almazsınız. Haftada 4 gün sporun yettiğini düşünüyorum. O yüzden yapamayınca kendinizi suçlu hissetmeyin. Ama benginin dediği olay kafamı karıştırdı. 30 dk yürüyüş yaptık diyelim, sadece 10 dk mı yakmış oluruz yağları :44::44:
Öncelikle uyarı konusunda teşekkür ederim kaptan bu durum beni strese sokuyordu açıkçası.. itiraf edeyim ..
Bengini dediği konu için ben bildiğimi paylaşayım yanlışsa bengi düzeltsin. kardio çalışırken yağ yakabilmek için nabzın belli bir seyivede olması gerekiyor. Nabız kardio cihazlarında çalışırken yaş boy kilo bilgilerini girdiğinizde cihaz bunu otomatik hesaplıyor ama manuel hesabıda var. Bu nabız temposunda çalışmaya başladıktan 20 dk sonra vücut yeteri kadar ısındıktan sonra yağ yakımına başlıyor.
Sorunun cevabı evet 30 dk çalışıtığında 10 dk yağ yakmış oluyorsun. Ama güzel haber vücudumuz egzersiz bittikten bir müddet sonra da yağ yakmaya devam ediyor. yanlış hatırlamıyorsam 10 dk falan..
Ayrıca nabız temposu olması gerektiği gibi değilse yaptığın egzersiz boşa gidiyor ne yazık ki..