- 25 Nisan 2007
- 1.929
- 1.859
Günaydınlar gece uyumadı bebişim bende dayanamadım ilk itirafımı yapıym menüden sonra nelermi yedim
İTİRAF
Çikolata gece 1 de
Cezam neyse razıyım
Süt artırıcı önerilerde için çok teşekkürler doktorum diyeti yasaklamıyor aksine sağlıklı beslenmem taraftarı kiloyapan gıdaların sağlıklı olduğu söylenemez herşeyden miktarında yenilmesi gerek pilav makarna hamur işi tatlı yemenşn süte bir etkisi yok benim pis boğazıma dur demek lazım
Emzirirken kilo verenler çok var ama ben alıyorum ilk kızımda da öyle hiç verememiştim sürekli bir şeyler yemek isteyince nasıl vereyim ki
Bugün arkadaşa davetlimin döktürmüştür bir sürü şey baştan dedim hamur işi yapma diyetim diye napacam bilmem yesem olmaz yemesem ayıp olur
Çok iserim canım listeyi neler verilmiş fikir olurdu bana
İTİRAF
Çikolata gece 1 de
Cezam neyse razıyım
Süt artırıcı önerilerde için çok teşekkürler doktorum diyeti yasaklamıyor aksine sağlıklı beslenmem taraftarı kiloyapan gıdaların sağlıklı olduğu söylenemez herşeyden miktarında yenilmesi gerek pilav makarna hamur işi tatlı yemenşn süte bir etkisi yok benim pis boğazıma dur demek lazım
Emzirirken kilo verenler çok var ama ben alıyorum ilk kızımda da öyle hiç verememiştim sürekli bir şeyler yemek isteyince nasıl vereyim ki
Bugün arkadaşa davetlimin döktürmüştür bir sürü şey baştan dedim hamur işi yapma diyetim diye napacam bilmem yesem olmaz yemesem ayıp olur
sebze suyu da neymiş öyle, lezzetli mi ki? sabah sabah içiliyor mu
süt için bol bol yeşil yapraklı çiğ sebze önerdiklerini duydum doktorların. mesela köftenin yanına yine bir protein değilde sebze yapsan daha iyi olurdu. özellikle et yediğimizde onun 2 katı çiğ sebze yemek çok faydalıymış.
Sezeryan oldum canım bu nedenle hala ödemim de var ameliyatlı olmamdan dolayı 6 ay ağır spor yok dedi sadece yürüyüş serbest banasüt yapan şeyler: lohusa şerbeti+çemen otu çayı+dere otu+boza aklında bulunsun... seni diğer arkadaşlar kadar çok sıkmayacağım. emzirdiğin için çok rahat kilo verebilirsin çünkü. ama canın tatlı çekiyor diye çikolata yemene müsade edeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun. sağlıklı şeylere izin var. normal doğum mu yaptın? 3 ay diyet için çok erken değil mi? nelerden kaçınıyorsun mesela? doktorun ne diyor?
tartılmak gazlamıyor tam tersi moral bozuyor. bak bir ay sabret haftada 1 tartılmayı farkı göreceksin.. seni online gördüm ama takım topikinde yoksun
lokum da cısss.. yaş pastaya sadece kendi doğum gününüzse izin var... komşununkinden sana ne seni de demin online gördüm ama takım topiği kapalı.. çift sekme açın.. fazla sekme göz çıkarmaz
ben de yavaş yavaş kaçıyorum.. bugün ki katılımdan çok memnun oldum. menüler yazılmış, yorumlar yapılmış. itiraf kısmına canım sıkıldı. ilk günden böyle yapmayın. kendi kendinize konuşun.. ben bunu yapmamalıyım deyin... o göbekler totolar eriyeceeekkkk...
Eveeet çok tatlı şuanda uuuuuu aaaaaaa guuuu deyip gülücükler dağıtıyor Allah her kadına annelik duygusunu yaşatır inşgörürsün görürsün. ben tatlı aşığı bir insan olarak görüyorum. birde eğer canın çeker çekerse bunların çiğlerinden ye yani kavrulmuş yeme. fındıktı badem di vs vs .. onlar en azından zarar vermeyip yarar sağlıyor. tabiii çoğu zarar herşeyin ayyy bebişte ne tatlıdır şimdi maşallah
trabzonlu olmamdanmıdır bilmem ama Bana göre değil maalesef ki bu program çaysız duramam yaAaaaaaa ben kalori diyeti yapmaya çalışıyorum günlük 1200 kaloriyi aşamamam gerekbence hepimzi nasıl bir diyet programı uyguladığımızı yapıp yorumlarsak birbirimize faydalı olacağımızı düşünüyorum. Mesela ben Gül Kaynak'ın 10 altın önerilerini yapıyorum bugünlerde..
Altın kural 1: Her sabah uyanınca ilk iş 2 büyük bardak (minimum 400cc) oda sıcaklığında su içeceğiz.
Altın kural 2: Gün içinde en az 3 litre su bitirmiş olacağız. Suya isteğe göre taze limon suyuveya elma sirkesi ekleyebiliriz.
Altın kural 3: Yemeklerle birlikte kesinlikle su içmeyeceğiz. Yemeklerden yarım saat önce bırakacağız ve 1 saat sonra tekrar başlayacağız.
detoks sağlıklı beslenme sağlıklı yaşam arınma diyeti arınma ritüeli arınma teknikleri detoks detoks çorbası detoks diyet listesi detoks diyeti detoks nasıl yapılır detoks nedir detoks programı detox kan sayım wellness centerAltın kural 4: Her gün 3 poşet karbonat, 1 çay kaşığı Himalaya Tuzunu suya eritip içeceğiz. Her bir poşet karbonat (5gram) bir bardağa. Bir çay kaşığı tuz da yine başka bir bardağa konulacak. Zamanları bize kalmış. Yeter ki her gün alalım.
Altın kural 5: Zayıflama kurumuzu yaparken siyah çay, kahve, kola, alkol, gazlı içecekler, hazır kutu meyve suyu içmeyeceğiz. Bu çok önemli!
Altın kural 6: En büyük öğünümüzü sabah 11.00 ile öğleden sonra 4.00 arası yiyeceğiz.
Altın kural 7: Güneş batınca çorba dışında bir şey yemeyeceğiz. Sebze çorbası ve mercimek çorbası olabilir.
Altın kural 8: Zayıflama kurumuz suresince süt, peynir, yoğurt, yumurta ve tavuk tüketmeyeceğiz.
Altın kural 9: Ve ekmek… 11.00 – 16.00 dışındaki saatlerde ekmek yemeyeceğiz. Bu saatlerde de muhakkak kızartılmış ve beyaz ekmek dışındakiler tüketilecek.
Altın kural 10: Her gün açık havada en az 30 dakika yürüyeceğiz. Park, koru, deniz kenarı tercihimiz.
Not: Kaç kilo vermek istiyorsanız bunu 3 ile çarpın. Bu 10 kuralı tam olarak yaparak, o kadar gün sonunda sağlıklı bir şekilde vereceksiniz. Örneğin; üç kilo vermek istiyorsanız, dokuz gün uygulamalısın
Sabahları sebze suyu içmeye çalışıyorum çay ve kahveyi hayatımdan 4 gündür çıkardım. Saat 11-16 arasında fazla zararlı ne yiyeceksem yiyorum. 2 gündür de 16 dan sonra erik dışında bir şey yemedim. Akşamları sürahinin içine çubuk tarçın, taze nane, yarım limon ve biraz karbonat koyup alkalı su yapıp içiyorum. Sadece karbonatlı su içmek zor geliyor. Benim zaten laktoza biraz alerjim var süt ürünleri şişiriyor beni. 4 gündür süt ürünü yemedim. Ama yumurtasız olmuyor be yaa :)
Spor konusuna gelince ben kendimce sürekli spor yapmaya çalışırım. 2 haftadır masabaşı işim yüzümden ağrıyan kol ve omuzlarım yüzünden yogaya başladım haftada 2 gün gidiyorum. Yürüyüş hatta koşarım ama antalya çok ısındı bu havada yürüyüşe çıkarsam dönüşden tüm yiyeceklere saldırmaktan korkuyorum..
İşte benim 4 gündür uymaya çalıştığım diyet programı bu. Akşam yemekleri kaldırmak oldukça iyi oluyor metobolizmanız 11-16 arası daha hızlı çalıştığı için o saatte yediklerimizi yakıyoruz. Yalnız benim hazır gıdalar ile sorunlarım var oldukça çekici geliyor. Hele öğlen yemeğinden sonra doymuyorum hemen gözümün önünden dondurma, cips, çerez vs.. geçiyor. Birde pazar günleri kendiem hakim olsam..
hoşgeldin canım emziriyormussun benimde emziren ve diyette olan bir arkadaşım var diyetisyen eşliğinde yaklaşık 10 kilo verdi, onun diyet listesini paylaşabilirim istersen mesela onun listesinde arada sütlü tatlı izni vardı , emzirdiğiniz için sizin kalori yakmanız çok daha kolay, arkadaşım artık çok sık diyet yapmamasına rağmen kilo vermeye devam ediyor...
melinda senin her gün istikrarlı bir şekilde spor yapman hoşuma gidiyor, çünkü düzgün spor yapılmadığında , sadece yemeği kısarak diyet yapmaktan daha çok inceliniyor bence:))
çok az yemişsin sanki bana mı öyle geldi, enerji alamazsan kilo veremezsin kii...
telafi edersin canım pastayı,, spor yapıp acısını çıkar o bir dilim pastanın,, zayıfladığında zevkle yiyeceğini hayal et ..
amanınn ceza almışım ya ben:26: chentiq cezaman razıyım ama başka ceza versen belimdeki bu ağrılarla bu hareketleri yapamam ki benn..
Çok iserim canım listeyi neler verilmiş fikir olurdu bana
Son düzenleme: