Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaşlar neredesiniz yalnız bırakmayın beni :KK43::KK43::KK43:

Tünaydın kızlar
uyandığımda tartıldım 86 kiloyum çizelgemi değiştirip 86dan başlasam daha iyi olucak çünkü dün yazdığım kiloyu kavaltıdan sonra yazmıştım benim kavaltım da bu saatler bu çok kötü :KK43: hergün 1 civarı uyanıyorum ve bu saatlere kadar yemek yemiyorum.bunu bi düzene sokmam gerek.gün içinde ara ara gelip bakıyorum size.gruba girer girmez dün dikkat etmeye başladım.Sabah kilo mu akşam da rapor ve itirafımı yazıcam .kolay gelsin hepinize :)

buyur gel şekerim,:))

ben ara ara girip bakıyorum hareket görmeyince geri çıkıyorum...

sürekli su içmek midemi bulandırmaya başladı benim

anaaa şuna bak. hem suçlu hem güçlü. bir sürü cıss yediği yetmiyor gibi bir de buyur gel demiş. ikinize de 50 şer sopa...

canım ara ara girme. pc açık olduğu her an 10. takım da açık olsun. diğer bakacağın topikleri yeni sekmede açarsın.

su olayına gelince, ılık su iç. içine limon koy, ya da çubuk tarçin koy. nanen ıhlamurun varsa onları kaynat. hasta olduğun için vücudunun daha çok suya ihtiyacı var. hadi hemen bir kupa iç cicicm :KK23::KK23::KK23:

Tünaydın kızlar
uyandığımda tartıldım 86 kiloyum çizelgemi değiştirip 86dan başlasam daha iyi olucak çünkü dün yazdığım kiloyu kavaltıdan sonra yazmıştım benim kavaltım da bu saatler bu çok kötü :KK43: hergün 1 civarı uyanıyorum ve bu saatlere kadar yemek yemiyorum.bunu bi düzene sokmam gerek.gün içinde ara ara gelip bakıyorum size.gruba girer girmez dün dikkat etmeye başladım.Sabah kilo mu akşam da rapor ve itirafımı yazıcam .kolay gelsin hepinize :)

tamam çizelgeni değiştir. yemekten sonra tartılmak çok farkettiriyor. öğrenci misin sen de?

tamam çizelgeni değiştir. yemekten sonra tartılmak çok farkettiriyor. öğrenci misin sen de?

evet öğrenciyim ünv bitiyor 3 haftam kaldı sonra yüksek lisans ales kpss falan hep bi evde takılma halindeyim dersler kitap falan.Pek dışarı da çıktığım yok. 5 yıllık bi ilişkim var kilomun hiç lafını yapmazdı o bile zayıfla dediyse tamam artık ben sınırları aşmışım demektir :KK43:

Tünaydın kızlar

kesinlikle yemek düzeni şart ben önceden kahvaltı yapmazdım, öğleye kadar karnım kazınırdı.. şimdi 10 dakka daha erken kalkıyorum
kahvaltı yapıyorum, kendimi daha iyi hissediyorum inan, kilo bildirimi her sabah değil tatlım sadece cuma günü sabah bildiriyoruz:KK34:

anaaa şuna bak. hem suçlu hem güçlü. bir sürü cıss yediği yetmiyor gibi bir de buyur gel demiş. ikinize de 50 şer sopa...

canım ara ara girme. pc açık olduğu her an 10. takım da açık olsun. diğer bakacağın topikleri yeni sekmede açarsın.

su olayına gelince, ılık su iç. içine limon koy, ya da çubuk tarçin koy. nanen ıhlamurun varsa onları kaynat. hasta olduğun için vücudunun daha çok suya ihtiyacı var. hadi hemen bir kupa iç cicicm :KK23::KK23::KK23:

hakediyorum o sopaları biliyorum, ama telef edicem inşallah , bu cuma 56 lı rakamları görmek istiyorum 56,9 'a bile razı olacağım:18:

Takımda banada yer var mı?

katılmak istediğini belirtmişsin. ben de davet ettim. sen gene giriş mesajını okursun..

Ama şunu da belirteyim. bu cuma 5 kişilik listemizi vereceğim. şimdiye kadar davet ettiğim kişi sayısı 5 ten fazla ama tüm kurallara her gün istisnasız uyan kişilerin ismini bildireceğim. o yüzden kafana takılan bir şey olursa hemen sor. şartları yazdım zaten.

yukarıda online olarak gördüğüm her üyeyi, aşağıda da online görmek istiyorum. kızlar bu sayfa sizin eliniz ayağınız olsun. pc niz açık olduğu müddetçe bu sayfanızda açık olsun. (gdogan başka forumlara da bak ama burası da açık olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun)

Son düzenleme:
katılmak istediğini belirtmişsin. ben de davet ettim. sen gene giriş mesajını okursun..

Ama şunu da belirteyim. bu cuma 5 kişilik listemizi vereceğim. şimdiye kadar davet ettiğim kişi sayısı 5 ten fazla ama tüm kurallara her gün istisnasız uyan kişilerin ismini bildireceğim. o yüzden kafana takılan bir şey olursa hemen sor. şartları yazdım zaten.

yukarıda online olarak gördüğüm her üyeyi, aşağıda da online görmek istiyorum. kızlar bu sayfa sizin eliniz ayağınız olsun. pc niz açık olduğu müddetçe bu sayfanızda açık olsun. (gdogan başka forumlara da bak ama burası da açık olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun)

Deneme süresini basarı ile tamamlanacağımdan emin olabilirsin. Davet ettigin icin teşekkürler.. Çizelgemde başlangıç 62 yazıyor ama bu gecen cuma ki kilomdu haftadan haftaya tartiliyorum belki kilo almış olabilirim çünkü yine kötü bir pazar geçirdim. Aklına gelebilecek her şeyi yedim bir günde.. 3 gündür dikkat ediyorum.. Cuma çizelgemi duruma göre guncellerim..

RAPOR

Sabah
Sebze suyu(ıspanak, salatalık, havuç, elma, nane, feslegen, maydanoz, brokoli, zencefil)
10 adet zeytin

Öğlen
Etli taze fasulye
Salata
2 dilim ekmek

Ara
Craks 40gr
Tadımca Antepfistikli
Tadım klasik ( kuru üzüm, badem, fındık ) 75 gr

Aksam
Taze erik
Taze nane, limon ve çubuk tarcinli alkali su

kesinlikle yemek düzeni şart ben önceden kahvaltı yapmazdım, öğleye kadar karnım kazınırdı.. şimdi 10 dakka daha erken kalkıyorum
kahvaltı yapıyorum, kendimi daha iyi hissediyorum inan, kilo bildirimi her sabah değil tatlım sadece cuma günü sabah bildiriyoruz:KK34:

bildirim mahiyetinde değil de daha çok birbirimizden haberimiz olsun diye yazın siz de ara ara :) normalde en fazla günde 1-2 bardak su içiyorum bugün su içmeye de başladım 1 bucuk litrelik suyu doldurdum.bitirmeye çalışıyorum :))

RAPOR

Sabah
Sebze suyu(ıspanak, salatalık, havuç, elma, nane, feslegen, maydanoz, brokoli, zencefil)
10 adet zeytin

Öğlen
Etli taze fasulye
Salata
2 dilim ekmek

Ara
Craks 40gr
Tadımca Antepfistikli

Aksam
Taze erik

sen bu listeyle olayı aşmışsııın süpersin :)

Son düzenleme:
bildirim mahiyetinde değil de daha çok birbirimizden haberimiz olsun diye yazın siz de ara ara :) normalde en fazla günde 1-2 bardak su içiyorum bugün su içmeye de başladım 1 bucuk litrelik suyu doldurdum.bitirmeye çalışıyorum :))

sen bu listeyle olayı aşmışsııın süpersin :)

:KK1::KK1::KK1::KK1: ara ara bildirim yapmıyoruz. haftada tek gün tartılıyoruz. cuma sabahı aç karnına tuvalete gittikten sonra çıplak :KK52::KK52::KK52:

cart curt üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre haftada birden çok tartılan bayanlar kafayı yiyorlar :KK52::KK52::KK52: gün içerisinde ve haftanın değişik günlerinde 1-2 kilo arası oynadığımız düşünülünce cart curta hak vermemek elde değil değil mi?

haftada birden fazla tartılanın canını yakarım... :KK22::KK22::KK22: :KK33::KK33::KK33:

RAPOR

Sabah
10 adet zeytin

Öğlen
Etli taze fasulye
Salata
2 dilim ekmek

Ara
Craks 40gr
Tadımca Antepfistikli

Aksam
Taze erik

sebze suyu da neymiş öyle, lezzetli mi ki? sabah sabah içiliyor mu:KK53:

daha çok kilo verenleri görüp gaza gelelim diyosun:KK34: bende her sabah işe gelirken 1,5 litrelik su alıyorum işyerinde onu bitirmeye çalışıyorum, onun dışında sabah gelmeden yemekte ve akşam eve gidince içtiklerimle büyük ihtimal 2 lt oluyor, şişeden içilince daha iyi oluyor, hem ne kadar içtiğini görmüş oluyorsun..

ben 7 de çıkıyorum kızlar , işlerimi yavaş yavaş toparlıyorum, akşama annemler çaya geliyor bana:21:
akşama az yiyeceğim ve sporumu yapacağım:KK8: alnımın akıyla geleceğim yarın buraya iyi akşamlar:KK55:

:KK1::KK1::KK1::KK1: ara ara bildirim yapmıyoruz. haftada tek gün tartılıyoruz. cuma sabahı aç karnına tuvalete gittikten sonra çıplak :KK52::KK52::KK52:

cart curt üniversitesinin yaptığı araştırmaya göre haftada birden çok tartılan bayanlar kafayı yiyorlar :KK52::KK52::KK52: gün içerisinde ve haftanın değişik günlerinde 1-2 kilo arası oynadığımız düşünülünce cart curta hak vermemek elde değil değil mi?

haftada birden fazla tartılanın canını yakarım... :KK22::KK22::KK22: :KK33::KK33::KK33:

Teşekkürler kabul için :KK16:
Veeee gün itibariyle diyete başladım artık her daim buradayım saat 19 sonrası yemek yememeğe karar vermeme rağmen bir türlü uygulamaya geçemedim şimdiden menümü yazayım kaçamak yapmamak için
Bu arada sürekli tartılan tiplerden biride bendim çoooook motivasyon bozuyor tecrübe ile sabit :KK14:

08.05.2013

Sabah
4 Zeytin
1 dil Çavdar ek.
1 Yeşilbiber
1 yumurta

Ara 2 kayısı

Öğle köfte
Yoğurt

Ara yarım avuç fındık 1 yeşilçay

Akşam
Çorba
Türlü

Günde 3 Lt su içiyorum emzirdiğim için yine emzirdiğimden hala Regl olamadım tatlı krizlerim var tatlıyı ve akşam geç yemeğini kesebilmem dehşet olacak

Son düzenleme:
Teşekkürler kabul için :KK16:
Veeee gün itibariyle diyete başladım artık her daim buradayım saat 19 sonrası yemek yememeğe karar vermeme rağmen bir türlü uygulamaya geçemedim şimdiden menümü yazayım kaçamak yapmamak için
Bu arada sürekli tartılan tiplerden biride bendim çoooook motivasyon bozuyor tecrübe ile sabit :KK14:

08.05.2013

Sabah
Zeytin
Çavdar ek.
Yeşilbiber
1 yumurta

Ara kayısı

Öğle köfte
Yoğurt

Ara fındık yeşilçay

Akşam
Çorba
Türlü

Günde 3 Lt su içiyorum emzirdiğim için yine emzirdiğimden hala Regl olamadım tatlı krizlerim var tatlıyı ve akşam geç yemeğini kesebilmem dehşet olacak

adetleriyle birlilkte yazsan senin için daha iyi olmaz mı kuzucum ayrıca sütünü artıracak inciri de bence unutmamalısın. birde sana tavsiyem tatlı krizimi ben şu şekilde önlüyorum. her sabahhh 5 çiğ fındık 5 çiğ badem 3 kayısı 2 ceviz inan insanın canı tatlı istemiyor.

kızlar raporumu geç yazacağım komşucuğum yemeğe çağırdı. o nedenle.. ama ne olursa olsun 12yi geçmeden yazacağım. hepinize iyi akşamlar diliyorum.:KK35:

8 MAYIS ÇARŞAMBA
SABAH:1 haşlanmış yumurta,1 üçgen peynir,6 zeytin
ÖĞLE:1 kase sebze çorbası,3 küçük parça et(yemeğin içindeki etleri yedim sadece)
AKŞAM:1 kase bulgur pilavı,1 kase kuru fasülye,1 kase yoğurt

45 dk yürüyüş

:46: teşekkür ederim, evet paylaşımlarımızı çoğaltacak arkadaşlarımız biraz daha artsa bu iş daha zevkli olacak gibime geliyor, burası insanı gerçekten etkiliyor, birşey yerken ya da spor yapmaya üşendiğimde aklıma burası geliyor hemen:KK3:

merhaba , hoşgeldiniz, ilk seferinizde ne güzel kilo vermişsiniz öyle, daha önce yapabilmissiniz ,yine yapabilirsiniz ... benime hedef kilomda 52..

Günaydın,, inşallah chentiq ...

gelelim raporuma ve itiraflarıma:KK43:(
7 mayıs 2013

sabah 1 damla yağ ,1 yumurta ufak bir parça peynirle yapılmış omlet ve bir dilim tam buğday ekmeği..
öğlen
salata
piyaz
yoğurtlu brokoli
su çok fazla içemedim , çünkü gribim:KK43:(
akşam yemek yemedim, onun yerine itiraflarım var
misafirim vardı
1 ufak parça börek
2 adet sarma
ince bir dilim tiramisu
yarım kase puding,, vicdan azabı çektiğim tek yer puding yemem oldu... belimin ağrısından kıpırayamadım bile,,,
bugün kendimi iyi hissedersem akşam sporumu artırıcam..
ama belim inanılmaz ağrıyor, sabah kütük gibi uyandım yaa:KK53:
Ben de artık omlet yiyim sabahları haşlanmış yumurtadan fenelık geldi:KK52: Çok da kaçırmamışsın akşam ama kaptanımız yakında cezanı kesebilir:18:O ortamda da bişey yememek zor oluo ama:KK43:Başarıcaz ama hepimiz inş bugün az yemişsen dengelemişsindir zaten:21:

adetleriyle birlilkte yazsan senin için daha iyi olmaz mı kuzucum ayrıca sütünü artıracak inciri de bence unutmamalısın. birde sana tavsiyem tatlı krizimi ben şu şekilde önlüyorum. her sabahhh 5 çiğ fındık 5 çiğ badem 3 kayısı 2 ceviz inan insanın canı tatlı istemiyor.

Adetlerini düzelttim canım incir gün aşırı alıyorum brde süt artırıcı çay var ondan içiyorum sabahları sein yöntemi deneyeceğim inş faydasını görürüm

X