- 25 Nisan 2007
- 1.929
- 1.859
Oku oku bitmedi hee kocamcımda başladı gene sitemlere :)
arkadaşıma gittim ve alnımın akıyla çıktığıma inanıyorum kaçamaksızlığımı arkadaşa da borçluyum oda 4 ay önce doğum yaptı ve şuan doğum çncesi kilosunda (((((((( ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa hemde yiyor he neler yedi neler bende inadımdan yemedim zaten zayıf biriydi oldum olası bende hep diyetlerle uğraştım durdum bukadar kilo almaya misait olurmu bir insanın bünyesi yok yok iyice hırs yaptım yağlarımı eritmezsem iki olsun
arkadaşıma gittim ve alnımın akıyla çıktığıma inanıyorum kaçamaksızlığımı arkadaşa da borçluyum oda 4 ay önce doğum yaptı ve şuan doğum çncesi kilosunda (((((((( ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa hemde yiyor he neler yedi neler bende inadımdan yemedim zaten zayıf biriydi oldum olası bende hep diyetlerle uğraştım durdum bukadar kilo almaya misait olurmu bir insanın bünyesi yok yok iyice hırs yaptım yağlarımı eritmezsem iki olsun
çooooooooook düzensiz uyku saatim var geceleri çok acıkıyorum acıksamda yoğurt süt vs ile geçiştirmeye çabalıyacamuyku düzensizliği kiloya davet çıkarıyor. birde her organın gece kendini yenileme saati varmış o yüzden 23de yatıp 7de kalkmak en sağlıklısı.. en azından kendini alıştırmayı denesen uyuyamasanda o saatte yatsan 7de değilde 8-9 gibi kalksan nasıl olur? ilaç kullanmak iyi değil kendi düzenini belki oluşturabilirsin. hem spor yapıp hemde çok az beslenemezsin spordan sonra çok acıkırsın.. dikkat et kendine..
bende diş doktorundan geldim iki dolgu yaptı. biraz önce sebze çorbası içtim şuan doyduğumu hissediyormuyum HAYIR..
çok güzel olmuş eline gözüne sağlık