- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
bildirim mahiyetinde değil de daha çok birbirimizden haberimiz olsun diye yazın siz de ara ara :) normalde en fazla günde 1-2 bardak su içiyorum bugün su içmeye de başladım 1 bucuk litrelik suyu doldurdum.bitirmeye çalışıyorum :))
sen bu listeyle olayı aşmışsııın süpersin :)
tadımın çerezlerini götürken pekte aşmış hissetmiyorum kendimi.
akşam ki erikde gaz yaptı acayip şiştim şuan.
sebze suyu da neymiş öyle, lezzetli mi ki? sabah sabah içiliyor mu
sebze suyunu gerçekten tavsiye ederim biraz zahmetli katı meyva sıkacağında taze sıkmak gerekiyor. ama kendimi kafeinden arındırıyorum 3 gündür. nasıl bağımlı olmuşum çay ve kahveye 3 gündür yokluktan başım ağrıyor. Gül Kaynak diye bir diyetisyen detoks uzamanı var belki duymuşsunuzdur. alkali beslenmeyi öneriyor çokda haklı vücudumuz asitli yiyeceklere direnç görsteriyor. bir de gül kaynak'ın 10 altın diyet kuralı var kendi çapımda duymayı deniyorum bu hafta eğer pazarı sağ sağlim atlatabilirsem tabi.
bildirim mahiyetinde değil de daha çok birbirimizden haberimiz olsun diye yazın siz de ara ara :) normalde en fazla günde 1-2 bardak su içiyorum bugün su içmeye de başladım 1 bucuk litrelik suyu doldurdum.bitirmeye çalışıyorum :))
daha çok kilo verenleri görüp gaza gelelim diyosun bende her sabah işe gelirken 1,5 litrelik su alıyorum işyerinde onu bitirmeye çalışıyorum, onun dışında sabah gelmeden yemekte ve akşam eve gidince içtiklerimle büyük ihtimal 2 lt oluyor, şişeden içilince daha iyi oluyor, hem ne kadar içtiğini görmüş oluyorsun..
ben 7 de çıkıyorum kızlar , işlerimi yavaş yavaş toparlıyorum, akşama annemler çaya geliyor bana
akşama az yiyeceğim ve sporumu yapacağım alnımın akıyla geleceğim yarın buraya iyi akşamlar
kolay gelsinn :)
Teşekkürler kabul için
Veeee gün itibariyle diyete başladım artık her daim buradayım saat 19 sonrası yemek yememeğe karar vermeme rağmen bir türlü uygulamaya geçemedim şimdiden menümü yazayım kaçamak yapmamak için
Bu arada sürekli tartılan tiplerden biride bendim çoooook motivasyon bozuyor tecrübe ile sabit
08.05.2013
Sabah
4 Zeytin
1 dil Çavdar ek.
1 Yeşilbiber
1 yumurta
Ara 2 kayısı
Öğle köfte
Yoğurt
Ara yarım avuç fındık 1 yeşilçay
Akşam
Çorba
Türlü
Günde 3 Lt su içiyorum emzirdiğim için yine emzirdiğimden hala Regl olamadım tatlı krizlerim var tatlıyı ve akşam geç yemeğini kesebilmem dehşet olacak
süt için bol bol yeşil yapraklı çiğ sebze önerdiklerini duydum doktorların. mesela köftenin yanına yine bir protein değilde sebze yapsan daha iyi olurdu. özellikle et yediğimizde onun 2 katı çiğ sebze yemek çok faydalıymış.