Günaydıııııııııınnnnnnnnnn...
Bugün takımı açmak benden olsun. Kızlar gün içerisinde 1 kere uğrayıp çıkıyorsunuz. Burası sizin için çok büyük bir fırsat sunuyor. Lütfen bunu değerlendirin. Sabah uyanır uyanmaz ilk işiniz buraya bakmak olsun. Gece yatarken gelin uğrayın. Aralarda hep açık olsun takım sayfamız. Tek başına motive olabilseydik hiç birimiz burada olmazdık değil mi?
Sizden ricam, bu bir haftayı çok güzel değerlendirin. 200. sayfada yazdıklarım başta olmak üzere tüm yazdıklarımı okuyup eksiksiz yerine getirmeye çalışmanız. Zaten çok madde yok. Hepsi günde 10-20 dk ayırarak yapabileceğiniz şeyler. Uyulması gerekenleri her seferinde tekrar hatırlatmayacağım. Önümüzdeki haftaya kadar, gerekli koşulları sağlayan, yazdıklarıma uyan kişilerle takımı kurup isimlerini bildireceğim. (En basitinden yazımı okuyanları anlamak için beğen butonuna tıklayın demiştim, hala tıklamayanlar var.)
Bugüne kadar katılımı ile bana son derece ciddi olduğunu gösteren tek kişi gdogan.. Menü paylaşımı olsun, menülere yorum yapması olsun, her gün spor yapması olsun. İki gün giremeyeceğini bile öncesinden haber vermişti ben daha açılış mesajımızı yazmadan. Kendisi zaten bu azminin meyvesini aldı. Verdiği kilolarla daha da alacak.
Son olarak, isterseniz diğer grupları da gezebilirsiniz. Bir şeyin değişmediğini, aksine şartların zorlaştığını göreceksiniz.
Hepinizin istediğiniz kiloya ulaşmanızı çok istiyorum. Umarım sizler de benim kadar heveslisinizdir.