Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

:26::KK53::KK25: Tamam birdahaki sefere onları da yazıcam inşallah. Sınavım idare ederdi , ben ilahiyat okuyorum arapça kötüydü salladım daha doğrusu, :)) bakalım tutmuşmu sonuçlar açıklanınca göreceğiz..

yarış başladı tabiki, kaptan yapmamız gerekenleri yukarı da yazdı, cumadan cumaya kilo bildirimi yapacağız, en çok kim kilo verecek bakalım:))

iyi bi hırslandımki sormayın :)) dal gibi olacam :))

Ya kızlar ben bu foruna yaklaşık 3 haftadır üyeyim ve bazı şeylere yabancıyım mesela "beğen" butonu nerde bulamadım, ben telefonumdan kullanıyorum siteyi acaba ondan mı görünmüyor yardımcı olurmusumuz lütfen:)

iyi bi hırslandımki sormayın :)) dal gibi olacam :))

olucaz tabi ki.. tabi benim 1,5 metrelik boyumla dal gibi olmam biraz zor ama.. ben ufak bir dal olacağım:KK9:

Dallarım benim... :KK51::KK51::KK51: Nrtn okudun mu yukarıdaki yazılanları? 3 gündür uğramıyorsun. Kötü bir durum yok değil mi?

Ya kızlar ben bu foruna yaklaşık 3 haftadır üyeyim ve bazı şeylere yabancıyım mesela "beğen" butonu nerde bulamadım, ben telefonumdan kullanıyorum siteyi acaba ondan mı görünmüyor yardımcı olurmusumuz lütfen:)

Cepten girince gözüküyor mu bilmiyırum ama mesajların alt kısmında yazıyor

iyi geceler kızlar... eşimi uyuttum ben kaptım bilgisayarı onun yanında kk ya giremiyorum acayip uyuz oluyor buraya bdv deki konular yüzünden neyse şimcik yediklerime gelelim ..

6 mayıs 2013

sabah iki dilim tam buğday ekmeği arasına peynir ve 4 adet zeytin koyarak yedim
öğlen salata ,iki yemek kaşığı zy pırasa 2 kaşık kısır 2 kaşık ezme
ara 1 adet elma
1 paket fesleğenli kreker (şu yeni çıkan düşük kalorili kreker)
1 bardak yeşil çay .

akşam yarım kase çorba
7-8 kaşık barbunya
1 dilim tam buğday elmeği.
yarınamisafrim var o yüzden pasta yaptım kremasından 1 kaşık aldım birde 2-3 adet sarma yedim

2 litreden fazla su içmişimdir

100 kere de ip atladım... iyi geceler herkes

selamlar arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim bi sorun yok şimdilik kilomda aynı yediğim içtiğim aynı ayyyy ne sıkıcı oldum dimi :))

selamlar arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim bi sorun yok şimdilik kilomda aynı yediğim içtiğim aynı ayyyy ne sıkıcı oldum dimi :))

selam nrtn hepimiz öyleyiz.. Ben bu akşam diyetteki sınavımı vereceğim misafirim gelecek, pastalar börekler tatlılar havada uçuşacak malesef.. irademe kuvvet

güne 3 kayısı 5 fındık 5 badem 2 cevizle başladım.
sabah
1 dilim ekmek biraz peynir ve yeşil çay
ara 3 erik

nasılsınız bakalım kızlarrr nasıl gidiyor.. şükürler olsun iradem yüzümü kara çıkarmıyor :KK56:

:21::21::21::21::21: Yeşil çayını kim içti bakayım? :KK76::KK76::KK76::KK76:

1 haftalık deneme süresini başarıyla ilk tamamlayan kişi "gdogan" :KK19::KK19::KK19::KK71::KK71::KK71::KK71: Canım seni kutluyorum... Darısı diğer arkadaşlarımın başına...

Son düzenleme:
Merhabalar,

Beni takımınıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.

Kısaca kendimi tanıtayım, 30 yaşıma yeni girdim.3,5 yaşında bir oğlum var. Doğum sonrası kilolarımı KK da 1. takımda arkadaşlarımın desteği ile vermiştim. 72 kg dan 56 ya düşüp mezun oldum. Ancak işe başlayıp yaşam düzenim değişince spordan kopup sürekli dışarda yemeğe başlayınca 68 e kadar geldim. Son iki aydır kendime dur demeye çalışıyorum ama 1-2 kg verip pes ediyorum. Bu tek başına olacak iş değil. Desteğiniz ile hedefime yani 53 kg ya ulaşmak istiyorum.

7 mayıs 2013
SABAH:1 haşlanmış yumurta,1 üçgen peynir,8 yeşil zeytin,1 bardak şekersiz çay
ÖĞLE:1 kase yayla çorbası,3 küçük top köfte,4 yemek kaşığı erişte
AKŞAM:4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasülye,1 kase yoğurt,2 zeytinyağlı sarma

150 ip atlama+50 kalça egzersizi

Merhabalar,

Kısaca kendimi tanıtayım, 30 yaşıma yeni girdim.3,5 yaşında bir oğlum var. Doğum sonrası kilolarımı KK da 1. takımda arkadaşlarımın desteği ile vermiştim. 72 kg dan 56 ya düşüp mezun oldum. Ancak işe başlayıp yaşam düzenim değişince spordan kopup sürekli dışarda yemeğe başlayınca 68 e kadar geldim. Son iki aydır kendime dur demeye çalışıyorum ama 1-2 kg verip pes ediyorum. Bu tek başına olacak iş değil. Desteğiniz ile hedefime yani 53 kg ya ulaşmak istiyorum.

hoşgeldin. bu sana bağlı canım... bu işi halledeceğiz. 200. sayfadak mesajı okudun değil mi

tamamdır süper oldu bu.Anladığım kadarıyla takıma girmeden önce 1 haftalık deneme süreci var ne zaman başlıycak bu süreç :KK70: kafam karıştı biraz
bi dee imza yerinde kilo çizelgeleriniz var ya ben de istiyorum ondan :))

Merhabalar,

hoşgeldin hoşgeldinnnn evvettt halledeceğiz hemde fit bir vucutla merhaba yaz diyeceğiz yani ben sona yaklaşmış olmasamda ilk halimden çok daha iyi olacağımı düşünüyorum :KK9:

İTİRAF: kızlarrrr bugün öğlen yemek yemedim.. birde kahvaltımı çok geç yaptım çok uykusuzdum uyudum çünkü. acaba bu itiraf olur mu ki chentiq :26:

Kızlar sabah 3-4 dilim kepek ekmek yedim salçalı.1 bardak meyve suyu içtim.yani sağlam kavaltı yaptım spor yapamadım akşama kadar temizlikle uğraştım
akşam yemeğimi de şu an yiyorum
yarım kase müsliye yarım muz ve 6 çilek doğradım süt ekledim.daha ilk günüm bu bakalım :)
bugün 87 kilo yazdım ama kavaltıdan sonra tartılmıştım . yarın aç karnına 86 falan çıkarsam şaşırmayın :)
diyet yaptığım zamanlar otobüste falan bayıldığım oluyo açlıktan kan şekerim düşüyo hemen.çok halsizleşiyorum .o yüzden kendimi çok zorlamıyorum bunun için tavsiyeniz var mı?beni ne dinç tutar ?

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. deneme süresi buraya yazdığınız ilk mesajdan itibaren başlıyor.

hoşgeldin hoşgeldinnnn evvettt halledeceğiz hemde fit bir vucutla merhaba yaz diyeceğiz yani ben sona yaklaşmış olmasamda ilk halimden çok daha iyi olacağımı düşünüyorum :KK9:

İTİRAF: kızlarrrr bugün öğlen yemek yemedim.. birde kahvaltımı çok geç yaptım çok uykusuzdum uyudum çünkü. acaba bu itiraf olur mu ki chentiq :26:

hayır olmaz :KK1::KK1::KK1: itiraf abur cuburlarımız kısacası CISS larımız oluyor. onun haricinde ben diğer kaptanlar gibi 3+3 ü şart koşmuyorum. herkesin yaşam tarzı farklıdır.

Kızlar sabah 3-4 dilim kepek ekmek yedim salçalı.1 bardak meyve suyu içtim.yani sağlam kavaltı yaptım spor yapamadım akşama kadar temizlikle uğraştım
akşam yemeğimi de şu an yiyorum
yarım kase müsliye yarım muz ve 6 çilek doğradım süt ekledim.daha ilk günüm bu bakalım :)
bugün 87 kilo yazdım ama kavaltıdan sonra tartılmıştım . yarın aç karnına 86 falan çıkarsam şaşırmayın :)
diyet yaptığım zamanlar otobüste falan bayıldığım oluyo açlıktan kan şekerim düşüyo hemen.çok halsizleşiyorum .o yüzden kendimi çok zorlamıyorum bunun için tavsiyeniz var mı?beni ne dinç tutar ?

yanına form bisküvilerden al. ya da grissini baktın hafif kazınıyorsun atıver ağzına. bir de kuru meyve öneririm.. onun haricinde kızlar yeniden hatırlatıyorum

menülerinizi tarih ve başlık belirterek yazıyorsunuz. mesaj yazarken yukarı kısımda BAŞLIK kısmı var. orayı doldurun. melinda22 nin yaptığı gibi olacak..

Günaydıııııııııınnnnnnnnnn...

Bugün takımı açmak benden olsun. Kızlar gün içerisinde 1 kere uğrayıp çıkıyorsunuz. Burası sizin için çok büyük bir fırsat sunuyor. Lütfen bunu değerlendirin. Sabah uyanır uyanmaz ilk işiniz buraya bakmak olsun. Gece yatarken gelin uğrayın. Aralarda hep açık olsun takım sayfamız. Tek başına motive olabilseydik hiç birimiz burada olmazdık değil mi?

Sizden ricam, bu bir haftayı çok güzel değerlendirin. 200. sayfada yazdıklarım başta olmak üzere tüm yazdıklarımı okuyup eksiksiz yerine getirmeye çalışmanız. Zaten çok madde yok. Hepsi günde 10-20 dk ayırarak yapabileceğiniz şeyler. Uyulması gerekenleri her seferinde tekrar hatırlatmayacağım. Önümüzdeki haftaya kadar, gerekli koşulları sağlayan, yazdıklarıma uyan kişilerle takımı kurup isimlerini bildireceğim. (En basitinden yazımı okuyanları anlamak için beğen butonuna tıklayın demiştim, hala tıklamayanlar var.)

Bugüne kadar katılımı ile bana son derece ciddi olduğunu gösteren tek kişi gdogan.. Menü paylaşımı olsun, menülere yorum yapması olsun, her gün spor yapması olsun. İki gün giremeyeceğini bile öncesinden haber vermişti ben daha açılış mesajımızı yazmadan. Kendisi zaten bu azminin meyvesini aldı. Verdiği kilolarla daha da alacak.

Son olarak, isterseniz diğer grupları da gezebilirsiniz. Bir şeyin değişmediğini, aksine şartların zorlaştığını göreceksiniz.

Hepinizin istediğiniz kiloya ulaşmanızı çok istiyorum. Umarım sizler de benim kadar heveslisinizdir.

:21::21::21::21::21: Yeşil çayını kim içti bakayım? :KK76::KK76::KK76::KK76:

1 haftalık deneme süresini başarıyla ilk tamamlayan kişi "gdogan" :KK19::KK19::KK19::KK71::KK71::KK71::KK71: Canım seni kutluyorum... Darısı diğer arkadaşlarımın başına...

:46: teşekkür ederim, evet paylaşımlarımızı çoğaltacak arkadaşlarımız biraz daha artsa bu iş daha zevkli olacak gibime geliyor, burası insanı gerçekten etkiliyor, birşey yerken ya da spor yapmaya üşendiğimde aklıma burası geliyor hemen:KK3:

Merhabalar,

merhaba , hoşgeldiniz, ilk seferinizde ne güzel kilo vermişsiniz öyle, daha önce yapabilmissiniz ,yine yapabilirsiniz ... benime hedef kilomda 52..

Günaydıııııııııınnnnnnnnnn...

Bugün takımı açmak benden olsun. Kızlar gün içerisinde 1 kere uğrayıp çıkıyorsunuz. Burası sizin için çok büyük bir fırsat sunuyor. Lütfen bunu değerlendirin. Sabah uyanır uyanmaz ilk işiniz buraya bakmak olsun. Gece yatarken gelin uğrayın. Aralarda hep açık olsun takım sayfamız. Tek başına motive olabilseydik hiç birimiz burada olmazdık değil mi?

Sizden ricam, bu bir haftayı çok güzel değerlendirin. 200. sayfada yazdıklarım başta olmak üzere tüm yazdıklarımı okuyup eksiksiz yerine getirmeye çalışmanız. Zaten çok madde yok. Hepsi günde 10-20 dk ayırarak yapabileceğiniz şeyler. Uyulması gerekenleri her seferinde tekrar hatırlatmayacağım. Önümüzdeki haftaya kadar, gerekli koşulları sağlayan, yazdıklarıma uyan kişilerle takımı kurup isimlerini bildireceğim. (En basitinden yazımı okuyanları anlamak için beğen butonuna tıklayın demiştim, hala tıklamayanlar var.)

Bugüne kadar katılımı ile bana son derece ciddi olduğunu gösteren tek kişi gdogan.. Menü paylaşımı olsun, menülere yorum yapması olsun, her gün spor yapması olsun. İki gün giremeyeceğini bile öncesinden haber vermişti ben daha açılış mesajımızı yazmadan. Kendisi zaten bu azminin meyvesini aldı. Verdiği kilolarla daha da alacak.

Son olarak, isterseniz diğer grupları da gezebilirsiniz. Bir şeyin değişmediğini, aksine şartların zorlaştığını göreceksiniz.

Hepinizin istediğiniz kiloya ulaşmanızı çok istiyorum. Umarım sizler de benim kadar heveslisinizdir.

Günaydın,, inşallah chentiq ...

gelelim raporuma ve itiraflarıma:KK43:(
7 mayıs 2013

sabah 1 damla yağ ,1 yumurta ufak bir parça peynirle yapılmış omlet ve bir dilim tam buğday ekmeği..
öğlen
salata
piyaz
yoğurtlu brokoli
su çok fazla içemedim , çünkü gribim:KK43:(
akşam yemek yemedim, onun yerine itiraflarım var
misafirim vardı
1 ufak parça börek
2 adet sarma
ince bir dilim tiramisu
yarım kase puding,, vicdan azabı çektiğim tek yer puding yemem oldu... belimin ağrısından kıpırayamadım bile,,,
bugün kendimi iyi hissedersem akşam sporumu artırıcam..
ama belim inanılmaz ağrıyor, sabah kütük gibi uyandım yaa:KK53:

X