Bu sabah yediklerimi yazayim tum kahvaltiliklardan azar azar tadimlik aldim 1 haşlanmıs yumurta kk buyuklugunde peynir yanliz cay cok iciyorum :/ 2 dilim ekmek normal beyaz ekmekdahada azaltmam lazim hic rejimde gibi hissetmiyorum kendimi
Hosbulduk canim sen guzel istikrarli gidiyosun Allah bozmasın ben cok zorlaniyorum ya evdeyim genelde can sıkıntısından yemek yiyesim geliyor
hoşgeldin canım, ben işyerindeyim ya bugün iş de yok, başındayım:)
Hemen ekliyorum.
Bu arada günlük yediklerimi yazayım
Sabahtan itibaren 1 lt su içmişimdir.
Sabah yine kepek ekm.sandviç hazırlamıştım domatesli biberli beyaz peynirli onu yedim,
Öylen de yemekhanede kahvaltı tarzı şeyler vardı.
Yine 2 parça beyaz peynir, domates, salatalık, şekersiz çay ve 1 dilim de ekmek yedim
Bi düzene oturttum gibi, dün akşam da akraba ziyaretindeydik, baya zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum, ben o kadar fark ettiğimi zannetmiyodum, annem eşim falan diyodu da motive etmek için diyolar sanıyodum..Sevindim:))
Evde olmak zor evet, kendin mi çalışmak istemiyosun canım yoksa iş mi bulamadın?
Farkeder canım kendimden biliyorum ben hic zayıflamıyormusum gibi hissediyordum ben haric herkes farkediyordu zayifladigimicayimi malesef sekerli iciyorum ama onu da azaltıcam ekmegimide dedigin gibi ya kepek alicam beyaz olursada azalticam 1 dilim yapicam bugun hazirliksiz sayilirim kahvaltiyi annem hazirlayinca boyle oluyor
Calisma konusuna gelince kpss magduruyum bende halkla ilkskiler mezunuyum onlisans 81 puan aldim atanamadim dogal olarak planim ozel sektore girmekti ama depresyona girdim o yuzden ilac tedavisi goruyorum biraz kafa dinlemeye aldim kendimi atamalari bekliyorum tekrar
Anladım canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda kendini toparlarsın ve inşallah bi dahaki atamalarda dilediğin yere girersin, çünkü iş sorunu da insanın canını sıkıyor ben kendimden biliyorum bende bir dönem işsiz kaldım okulu bitirdiğim dönemlerde gerçekten zor çalışmak isteyip de böyle sebeplerden çalışamamak..
Gelelim şeker olayına:)) O çok önemli hem de sen çok çay içiyorum diyorsun boşu boşuna kalori alıyorsun, yavaş yavaş alışmaya bak canım, bence ekmekten daha önemli şekeri kesmek..
Amiiin canım cok sagolinşallah bakalım bende beklemedeyim toparlıcam kendimi yavaş yavaş Allahın izniyle... cok haklısın canım ama sekersizde ne cayın ne kahvenin tadı cıkıyor azaltsam sekersiz icemiyorum zaten tam bir tatlı canavarıyım
Anladım canım geçmiş olsun inşallah kısa zamanda kendini toparlarsın ve inşallah bi dahaki atamalarda dilediğin yere girersin, çünkü iş sorunu da insanın canını sıkıyor ben kendimden biliyorum bende bir dönem işsiz kaldım okulu bitirdiğim dönemlerde gerçekten zor çalışmak isteyip de böyle sebeplerden çalışamamak..
Gelelim şeker olayına:)) O çok önemli hem de sen çok çay içiyorum diyorsun boşu boşuna kalori alıyorsun, yavaş yavaş alışmaya bak canım, bence ekmekten daha önemli şekeri kesmek..
Evet şekerliye alışınca öyle geliyo insana malesef, ben tarçın çubuğu atardım çayıma şekeri bırakırken, birden kestim, derler ya önce bire düşür sonra kullanma diye, ben onu da denedim ama onda başarılı olamamıştım:)
Sonra işte çubuk tarçın aldım şeker yerine onu kullandım, sonra o da rahatsız etmeye başladı, sanki sütlaç yiyo gibi oluyodum kokusu sütlacı hatırlatıyodu:))Öyle öyle alıştım yani..
Ama hala arada tarçınlı içiyorum özlüyorum bazen:)
Tarçınıda cok severim aroma veriyor onu deneyebilirim belki işe yarar ama şekeri kesin azaltmak istiyorum cay kahve cok ictigim icin gercekten bosu bosuna kalori alıyorum:/
Sütlacida severimherseyi severim en kotu yanim bu hic yemek ayirmiyorum istahliyim baya yani neyse canim benim cikmam gerekiyor simdi aksama tekrar girerim kolay gelsin sanada herkesede gorusuruz
aramıza hoşgeldinmrblarbenimde boy 1.70 kilo 68 hedef 55,mahsuru yoksa alabilirsiniz listeye,gerçi 3.takım cuma yarışmasınada katıldım ama 15 gün sonra listeye eklicekler,ikisinide takip edebilirim
Kullanıcı adı Yaş Boy Başlangıç Kilosu Hedef Kilo cankek 27 1.65 76 62 asutaha 24 1.68 75,7 65 Ay_Isiqi 22 1.65 85 55 gece_kahvesi 25 1.70 71,8 62 cAnImVEcAnI 24 1.70 68 55 daisyc 28 1.70 75.2 65 Gemini23 25 1.62 57 50
aramıza hoşgeldin
eline sağlık canım listemiz güzel olmuş
Bir ayda dört kilo çok güzel, ben ayda 3 kilo versem bana yeter de artar bile..
Öyleyse tam gaz devam canım..
Sen neler yapıyosun bebeğin var galiba?
Kızlar
frknsym
elifcik_45
MissDilara
Gemini23
DefneDeniz
tubish_19
Sizlerin de bildirimlerini bekliyorum..
Kullanıcı adı Yaş Boy Başlangıç Kilosu Hedef Kilo cankek 27 1.65 76 62 asutaha 24 1.68 75,7 65 Ay_Isiqi 22 1.65 85 55 gece_kahvesi 25 1.70 71,8 62 cAnImVEcAnI 24 1.70 68 55 daisyc 28 1.70 75.2 65 Gemini23 25 1.62 57 50
Bu arada aranizda en kisa boya sahibim şemada gördümpigme gibi
Kızlar
frknsym
elifcik_45
MissDilara
Gemini23
DefneDeniz
tubish_19
Sizlerin de bildirimlerini bekliyorum..
canım kusura bakma dün evde yoktum yazamadım şuan 68 kiloyum benide başlangıç olarak al istersen boyum 1.64 bakalım başlayalım bismillahbu arada hedef kilom 58