Günaydınnn....Canım menün güzel ekmeği de fazla yememişsin tebrikler ama iki tatlı tabağı pilav derken? tabağın boyutu nedir:))
Günaydınnn....
Küçük pasta tabakları oluyor ya çay tabağından biraz daha büyük. ama normal tabaktan da küçük. Çok dolu dolu değildi 2 tabakta toplasan 2 kepçe pilav çıkar herhalde. o kadar.
Sabah öğünü mü de yazayım çıksın aradan .d
Sabah: 3 tane Zeytin
3 tane domates (domatesler baya küçüktü)
1 rafadan yumurta 1 dilim ekmek
Şekersiz Çay..
bende zayıflamak ıstıyorum 10 kilo degıl 15 kilo fazlam yar
günaydınnn bol eksili bi hafta olur hepimiz için inş.
pazar kaçamaklarından sonra sıkı bir hafta bizi bekler
Tarçınlı çayı denemişsin canım:) inşallah beğenmişsindir..
Merhaba Kızzlarrr
Sabah:
1 Dilim Peynir
2 Domates
1 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Ekmek
Şekersiz Cay
Öğle:
2 tatlı tabağı Pilav ( Kaçamak Bu Oldu Herhalde..)
1 tas tavuk suyu çorba
Ara:
Dondurma 6-7 kaşık
Akşam:
Karpuz 6-7 dilim
(çok acıkmadığım sürece başka bişey yemiycem)
Boll Boll Su, Daisyc tatlım dediğine uydum sadece sabah yedim ekmeği öğle ve akşam yemedim..
günaydın kızlardün akşam için kapuska yemeyi planlıyorum demiştim,yemek yetişmedi benimde çok iştahım yoktu zaten.3 4 dilim kavun yedim.Gece bi acıktımki sormayın yemekte hala sıcak duruyodu ama o saatte yemek istemedim SABAH:1 tane haşlanmış yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,2 tane hindi salamı
(kalorisi az diye seviyorum bunu )yarım domates,acı yeşil biber 1 dilim kepekli kızarmış ekmek,yine şekerli çay şekerden vazgeçemiyoru
ve tuzdan,DAİSY bende senin gibiyim tuzsuz yaşayamıyorum:18:yediklerin bana fazla gelmedi,ama hamur işi olmasaymış iyiymiş,neyse o yediklerinin kiloya dönüşmemesi için bu hafta dikkat etmen lazım.Colasız olmuyo ya yemek yemekten zevk almıyorum valla,nolucak böle bilmiyorum.Çok kötü bi alışkanlık Kilo bildirimi yapmak için şu zaman diye bi şart varmıydı ben haziranın ilk haftası tartılmayı düşünüyorumda,sporum 8'inde biticek çünkü,sonra yeni bi programa başlıcam,bu arada ölçü alıyorum tabi ama tartılmadan olmuyo.Kızlar metabolizma hızlandırıcı ne yapıyım ya,acı biber yiyorum mesela.Yeşil çayı aktardanmı alıyosunuz yoksa kapalı paket lipton falanmı:26:
Benimkisi doğadan yeşil çay, paket yani ama bitince sade yeşil çay almıycam, aromalı alıcam çünkü bunu çok zor içiyorum.
Şekeri ve tuzu keselim sana da tarçın tavsiye ediyorum şekeri keserken işi çok kolaylaştırıyo. Ama tuz işini napıcaz bilmiyorum.
Bildirimleri de c.tesi leri yapıyoruz, sen ne zaman bildirebilcen 8inden sonra mı?
o zaman kapalı kutuda herhangi bi form çayı alsamda olur :) tarçını bende deniyim canım ya,çokta severimşekerden kurtulmayı gerçekten istiyorum,ama içilmiyo ne kahvenin ne çayın tadı var.Tuz içinde naparız bilemiyorum,sanırım ilk başta azaltmak lazım,ama hiç tuzsuz olmuyo şimdilik biraz azalttım,yemeklere az koymaya başladım,tat alamasamda öle yemeye çalışıyorum.Aslında benim bi tartı almam lazım,ama tartı oluncada hergün tartılır,kilo veremediğimi gördükçede yemeyi keserim ben.Öyle saçma bi huyum var.Cumarteside bildirebilirim ben dışarda tartılmakta kıyafetlerden dolayı yanıltabilir,bi tartı almak şart
Sorma ya bende hergün tartılıyorum gram gram kontrol ediyorum ama yanlış işte haftada 1 bize yeter bundan sonra haftada 1 sade ctesi tartılcam daha doğrusu tartılmaya çalışıcam:)) sen de dışarı çıkınca 1 adet tartı (dijital) ve 1 paket de çubuk tarçın al tatlım:))
evet mutlaka alıcam :) sinbonun dijital tartıları var iş görsün yeter,artık o tartıyıda ortadan kaldırıp haftada bir çıkarmam lazımHergün tartılmak daha çok hırslandırıyo insanı,yanlış buda aslında Çubuk tarçın bi ara almıştım sonra naptım bilmiyorum,çayın içine koyup bekletiyomuyuz:26:
bu arada öğle yemeğin güzelmiş,çorba ve cacık tokta tutar
Benimki de sinboydu galiiba:))
Evet çayın içine atıp bekletiyosun, ben çay bitene kadar tutuyodum içinde mesela ama ben tarçını baya küçük parçalara bölüp kullanıyodum.
Canım başka bişey istemedi, pilavla pırasa vardı çeşit olarak..
bu havada yemekte çekilmiyo zaten,hafif şeyler arıyo insan.Neyse ben kaçıyım yavaş yavaşkızımı uyutup spora başlıcam görüşmek üzere