- 19 Mayıs 2012
- 87
- 0
bugün bana kaçamak falan yokkbugünkü menüyü yazıyım sabah:yumurta,salam,peynir,biber,1 dilim kepek ekmeği,az şekerli çay
öğle:tavuk sote,yoğurt
akşamada kapuska,salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum,ekmeksiz
haa bide light cola
bende katılmak istiyoruuuummmmmmm
yok bee,ben daha kısayımbildirimim biraz geç oldu ondan
düzgün bir şekilde vereyim karıştı
yaşım 23
boyum.164
kilo 68 hedef kilom 58
Canım çook özür dilerim, şu son iki gündür acayip sosyaldim :) Ama diyetimi asla bozmadım
Boy:1,57
Kilo:59,0
Hedef Kilo:52
menümü yazıym
sabah:1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 salatalık,2 siyah1 yeşilzeytin,1dilim ekmek
ara:1 az şekerli türk kahvesi
öğlen:1 kepçe mercimek çorbası,bol yoğurtlu kırmızı biber salatası 4-5yk erişte
ara:12erik 1 taze kayısı
akşam:2kepçe mantar çorba,1 yk ıspanak,1 dilim ekmek, bol yeşillikli salata,3yk yoğurt
ara:1 türk kahvesi daha içerim
2lt su
yarım saat yürüyüş
fazlasını bile verirsin bence...evet 1 buçuk yaşında kızım var canım,spora fazla vakit bulamıyorum anca öğlenleribugünde yürüyüş yaptım 1 saat kadar,jillian yapıyodum bırakmak zorunda kaldım ama baya kilo verdiğimi hissediyorum 4 kilo verdiğim ayda hiç spor yapmadım,hatta mayonez bile yiyodum napıyım,akşamları çok az yiyodum..Bu aralar artık herşeyi light yiyorum.Bugünkü liste:SABAH:Yumurta,peynir,domates,biber,hindi salamı 1dilim kepek ekmeği,az şekerli çay.ÖĞLE:bişey yiyemedim dışarda bi limonota içtim AKŞAM:Tavuk sote,yoğurt,salata,light cola hergünüm buna benziyo aslında bitek sebzeler değişiyo...Her öğünde yoğurt mutlaka yiyin kızlar,mesela 3 köfte 3 kaşık yoğurt.Yemeklerinin yanında yoğurt yiyenler yemeyenlere oranla daha hızlı kilo veriyomuş,ama light olsun.Bende bi kaç gün öncesine kadar normal yerdim eve öyle alınıyo diye ama geçenlerde light aldım,bi baktımki light yoğurdun 100 gr'ında 50 kalori,normal yoğurdun 100 gr'ında 200 küsür kalori yazıkk bide biz o kalorileri yakmak için nası uğraşıyoruz,colada içiyosanız mutlaka light yada zero olsun.Bende çok içerdim artık günde bi bardak içiyorum bazen 2
bende katılmak istiyoruuuummmmmmm
Merhaba Kızzlarrr
Sabah:
1 Dilim Peynir
2 Domates
1 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Ekmek
Şekersiz Cay
Öğle:
2 tatlı tabağı Pilav ( Kaçamak Bu Oldu Herhalde..)
1 tas tavuk suyu çorba
Ara:
Dondurma 6-7 kaşık
Akşam:
Karpuz 6-7 dilim
(çok acıkmadığım sürece başka bişey yemiycem)
Boll Boll Su, Daisyc tatlım dediğine uydum sadece sabah yedim ekmeği öğle ve akşam yemedim..
Bende bugunumu yazayim sabah ki kahvaltım baya bi kacamakliydi ayrintilara girip tepki almak istemiyorumama kahvaltidan sonra tam gaz devam oglen ada cayi aksama dogru 5 kuru kayisi ve tarcinli cay aksam ana yemegimde domatesl bulgur pilavi ile bezelye 1.5 litrede su 2 ye tamamlicam geceye kadar ayrica 1 saat yuruyus yaptim gecede aerobike devam inşallah hadi hayirlisi
Kızlar sizleri de ilk sayfadaki listeye ekliyorum vee güzel azimli ekibimiz bu şekilde oluşmuş bulunuyor, yine de katılmak isteyen olursa ekleme yaparız.Hepimize kaçamaksız ve tamm gaz devam edeceğimiz güzeel bir sağlıklı beslenme haftası diliyorum.
Dün ben pek kaçamak yapmadım desem yeridir.Sabah 1 haşlanmış yumurta, birkaç parça salam, 2 parça beyaz peynir, yine 2 parça kaşar peyniri ve bir dilim normal ekmek, yanında 5-6 adet burçak bisküvi:)) biraz fazla mı olmuş şimdi bakınca..
Öğlen 1 kase yoğurt baya tuzlu malesef, tuzu kesemiyorum orada sıkıntı var
Akşam da annemlerle açık havada, biraz patates salatası 1 parça börek ve 1 parça kek ile günü kapattım, fazla mı olmuş bilmiyorum bana az geldi açıkçası, bu arada 2,5 lt de su içtim
Ama sabah tartıldım 100 gr fazlam var ya, fazla mı yemişim sizce?
günaydın canım hayırlı haftalar.ben haftasonu giremedim düğünümüz vardı.bildirimlerinizi şimdi okudum.listemiz güzel olmuş.hadi bakalım tam gaz ileri.
ben hafta sonu düğün için koşuşturmaktan bişey yiyemedim desem yeridir.ama tam anlamıyla bugün başladım.
ayrıca senin fazla yediğini düşünmüyorum canım.moralini bozma.
Hayırlı olsun canım, bu o bahsettiğin arkadaşının düğünüydü değilmi?
Ben de fazla yemediğimi hissediyorum ama nedense fazla çıktım, bi de bende kötü bi huy oldu sürekli tartılmak istiyorum her sabah tartılıyorum desem inanır mısın..
haftada bir tartılmaya çalışıyım ben[/QUOT
evet canım arkadaşımızın düğünüydü.çok oynadım valla kalori yakam diye.
bende öyleyim gülüm hatta abartıp sabah akşam tartıldım.düğünden geldik gece tartıldım sabah tartıldım. beni bi gör 1 kilo gitmiş.bayram ettim.ama net değildir çünkü benim tartı dijital değil.olsun o bile beni mutlu etmeye yetti.
Hayırlı olsun canım, bu o bahsettiğin arkadaşının düğünüydü değilmi?
Ben de fazla yemediğimi hissediyorum ama nedense fazla çıktım, bi de bende kötü bi huy oldu sürekli tartılmak istiyorum her sabah tartılıyorum desem inanır mısın..
haftada bir tartılmaya çalışıyım ben[/QUOT
evet canım arkadaşımızın düğünüydü.çok oynadım valla kalori yakam diye.
bende öyleyim gülüm hatta abartıp sabah akşam tartıldım.düğünden geldik gece tartıldım sabah tartıldım. beni bi gör 1 kilo gitmiş.bayram ettim.ama net değildir çünkü benim tartı dijital değil.olsun o bile beni mutlu etmeye yetti.
Güldürdün beni valla kalori yakayım diye oynadın demek, e yakmışsında baksana 1 kg fark etmiş, hele akşam sabahkinden daha zayıf çıktıysan süper yani:)
Güldürdün beni valla kalori yakayım diye oynadın demek, e yakmışsında baksana 1 kg fark etmiş, hele akşam sabahkinden daha zayıf çıktıysan süper yani:)
napam canım başka hareket yaptığım yok bu fırsatı kaçırmayayım dedim
napam canım başka hareket yaptığım yok bu fırsatı kaçırmayayım dedim
ayrıca haftasonu atıştırmalarla geçirince 1 kg öyle farketmiştir.
günaydınnn bol eksili bi hafta olur hepimiz için inş.
pazar kaçamaklarından sonra sıkı bir hafta bizi bekler