10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

bugün bana kaçamak falan yokkbugünkü menüyü yazıyım
sabah:yumurta,salam,peynir,biber,1 dilim kepek ekmeği,az şekerli çay
öğle:tavuk sote,yoğurt
akşamada kapuska,salata ve yoğurt yemeyi planlıyorum,ekmeksizhaa bide light cola

Merhaba Kızzlarrr
Sabah:
1 Dilim Peynir
2 Domates
1 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Ekmek
Şekersiz Cay
Öğle:
2 tatlı tabağı Pilav ( Kaçamak Bu Oldu Herhalde..)
1 tas tavuk suyu çorba
Ara:
Dondurma 6-7 kaşık
Akşam:
Karpuz 6-7 dilim
(çok acıkmadığım sürece başka bişey yemiycem)
Boll Boll Su, Daisyc tatlım dediğine uydum sadece sabah yedim ekmeği öğle ve akşam yemedim..

Son düzenleme:
Bende bugunumu yazayim sabah ki kahvaltım baya bi kacamakliydi ayrintilara girip tepki almak istemiyorum ama kahvaltidan sonra tam gaz devam oglen ada cayi aksama dogru 5 kuru kayisi ve tarcinli cay aksam ana yemegimde domatesl bulgur pilavi ile bezelye 1.5 litrede su 2 ye tamamlicam geceye kadar ayrica 1 saat yuruyus yaptim gecede aerobike devam inşallah hadi hayirlisi

günaydınnn bol eksili bi hafta olur hepimiz için inş.
pazar kaçamaklarından sonra sıkı bir hafta bizi bekler

düzgün bir şekilde vereyim karıştı
yaşım 23
boyum.164
kilo 68 hedef kilom 58

Canım çook özür dilerim, şu son iki gündür acayip sosyaldim :) Ama diyetimi asla bozmadım

Boy:1,57
Kilo:59,0
Hedef Kilo:52

Kızlar sizleri de ilk sayfadaki listeye ekliyorum vee güzel azimli ekibimiz bu şekilde oluşmuş bulunuyor, yine de katılmak isteyen olursa ekleme yaparız.Hepimize kaçamaksız ve tamm gaz devam edeceğimiz güzeel bir sağlıklı beslenme haftası diliyorum.

Dün ben pek kaçamak yapmadım desem yeridir.Sabah 1 haşlanmış yumurta, birkaç parça salam, 2 parça beyaz peynir, yine 2 parça kaşar peyniri ve bir dilim normal ekmek, yanında 5-6 adet burçak bisküvi:)) biraz fazla mı olmuş şimdi bakınca..

Öğlen 1 kase yoğurt baya tuzlu malesef, tuzu kesemiyorum orada sıkıntı var

Akşam da annemlerle açık havada, biraz patates salatası 1 parça börek ve 1 parça kek ile günü kapattım, fazla mı olmuş bilmiyorum bana az geldi açıkçası, bu arada 2,5 lt de su içtim

Ama sabah tartıldım 100 gr fazlam var ya, fazla mı yemişim sizce?

Kahve tutkunuyuz galiba:)) Ben de çok severim ama yapmaya üşeniyorum ben onu yaa:))

Ben de yoğurt her öğünde yemeye çalışıyorum ama şimdiye kadar hiç kalorisine bakmak aklımın ucundan geçmedi, hep zayıflamaya yardımcı diye okudum ya ondan sanırm, ama biraz kolayı kes bence, zero tamam kalorisiz ama ne olursa olsun asit ben canım, çok zararlı..

bende katılmak istiyoruuuummmmmmm

Hoşgeldin canım..

Canım menün güzel ekmeği de fazla yememişsin tebrikler ama iki tatlı tabağı pilav derken? tabağın boyutu nedir:))

Tarçınlı çayı denemişsin canım:) inşallah beğenmişsindir..

günaydın canım hayırlı haftalar.ben haftasonu giremedim düğünümüz vardı.bildirimlerinizi şimdi okudum.listemiz güzel olmuş.hadi bakalım tam gaz ileri.
ben hafta sonu düğün için koşuşturmaktan bişey yiyemedim desem yeridir.ama tam anlamıyla bugün başladım.
ayrıca senin fazla yediğini düşünmüyorum canım.moralini bozma.

Hayırlı olsun canım, bu o bahsettiğin arkadaşının düğünüydü değilmi?

Ben de fazla yemediğimi hissediyorum ama nedense fazla çıktım, bi de bende kötü bi huy oldu sürekli tartılmak istiyorum her sabah tartılıyorum desem inanır mısın..

haftada bir tartılmaya çalışıyım ben

günaydınnn bol eksili bi hafta olur hepimiz için inş.
pazar kaçamaklarından sonra sıkı bir hafta bizi bekler

aynen dün yediklerimi düşündükçe çok utanıyorum ama bugün başlıyoruz artık bende ılık suyumu içtim aç karına kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği haşlanmış yumurta çok azıcık yağsız peynir domates salata şimdilik bu kadar çalışan hanımlara hayırlı işler evde olanlarada kolay gelsin bugun benim temizlik günüm herkese başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…