1.65 kilo 85lerde falan tartılmaya korkuyorum eve tartı alıcam.. yaşım 22 hedefim 55 inşallah tabi.
kahvaltın güzelMerhabalar Hanımlar..
Boll başarılı diyetler.. Burada nasıl yapıyorsunuz.
öğünlerinizi yazıyor musunuz bilemedim 1-2 kişi yazmış ama. Ben başlıyayım Sabahtan
Sabah
1 Dilim Peynir
2 Adet Domates
1 Yumurta
1 Fincan Şekersiz Çay..
İnşallah böle gider diğer öğünlerim de.
1.65 kilo 85lerde falan tartılmaya korkuyorum eve tartı alıcam.. yaşım 22 hedefim 55 inşallah tabi.
Canım seni de listeye ekleyelim istersen.
Boy kilo yaş hedef kilonu yazar mısın?
Canim Liste nerede bizde göre biliyor muyuz.
kahvaltın güzel
inşallah hedefine ulaşırsın
bencede bir an önce tartı edin, yoksa kilonu kontrol altında tutamazsın
boll su iç karbonhidratı azalt .az ve sık ye birazda egzersiz yaparsan gayet sağlıklı bi şekilde istediğin kiloya düşersin
azmin elinden hiç birşey kurtulmaz
Kızlarr günaydın,
Bugün bildirimlerinizi bekliyorum unutmayın, yaş, boy, kilo, hedef kilo
Ben 75,2 geldim en son 75,5 tim, ki dün akşam fazla kaçırmama rağmen..
Çok mutlu oldumm
herkese güsel hafta sonları diliyorum...
yaşım:25 boy:1.70 kilo:71.8 hedef kilo :62
herkese başarılar
hoşgeldin canım, hep beraber başarıcaz inş
inşllh daisycim başarıcas bende de kahvaltı problemi var canım sabahları hşç bişey istemiyo yeşim çay aldım elime onu içiyorum dün yasdıklarınızı okudumda tek bende yok sanırım kahvaltı problemi napıcas bilmiyorum birde 2 3 kişiden başka kimse bildiri yapmamış sanırım
Valla şu an biz 5 kişi bildirim yapmış durumdayız ama 6 kişi daha olması lazım
Artık biraz daha bekleyip oluştururum listeyi, sonradan gelen olursa da ekleriz..
Kahvaltı ben de yapamıyorum ama kepek ekm.sandviç hazırlıyorum gelirken, o da güzel oluyo
mrblarbenimde boy 1.70 kilo 68 hedef 55,mahsuru yoksa alabilirsiniz listeye,gerçi 3.takım cuma yarışmasınada katıldım ama 15 gün sonra listeye eklicekler,ikisinide takip edebilirim
tamam canım ekleyelim, hoşgeldin, yaşını da alabilir miyim?
hışbulduk canım24 yaşındayım,şunuda söliyim mart ayında 74 kiloyla başlamıştım,1 ayda 4 kilo verdim.Nisanda pek dikkat edemedim.Bu ay düzenli spor ve diyete devam ediyorum.Eğer bu ayda öle gittiyse haziranın başında 66 kilo olucam ve hedefe 11 kilo kalıcak
Kusura bakmayın cok sık giremiyorum
Boy: 1.62
Kilo: 57
Hedef: 50
Benide ekleyebilirsiniz listeye artik
hoşgeldin canım, ben işyerindeyim ya bugün iş de yok, başındayım:)
Hemen ekliyorum.
Bu arada günlük yediklerimi yazayım
Sabahtan itibaren 1 lt su içmişimdir.
Sabah yine kepek ekm.sandviç hazırlamıştım domatesli biberli beyaz peynirli onu yedim,
Öylen de yemekhanede kahvaltı tarzı şeyler vardı.
Yine 2 parça beyaz peynir, domates, salatalık, şekersiz çay ve 1 dilim de ekmek yedim