10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

kahvaltın güzel
1.65 kilo 85lerde falan tartılmaya korkuyorum eve tartı alıcam.. yaşım 22 hedefim 55 inşallah tabi.

inşallah hedefine ulaşırsın
bencede bir an önce tartı edin, yoksa kilonu kontrol altında tutamazsn
boll su iç karbonhidratı azalt .az ve sık ye birazda egzersiz yaparsan gayet sağlıklı bi şekilde istediğin kiloya düşersin
azmin elinden hiç birşey kurtulmaz

Tartı sorunu yarın halletmeyi düşünüyorum canım çok sağol.. kilo sıkıntım myomlarımdan ve hormonlarımda yaptığı dengesizlikten dolayı alıyorum ve vermesini de zorlaştırıyor maalesef. Ama elimden geleni yapacağım tabi ki..

Neyse kızlar ben çıkıyorum.. işlerimi halledeyim gece gelirim kalan öğünlerimi de yazarım görüşürüz şimdilik..

Kızlarr günaydın,

Bugün bildirimlerinizi bekliyorum unutmayın, yaş, boy, kilo, hedef kilo

Ben 75,2 geldim en son 75,5 tim, ki dün akşam fazla kaçırmama rağmen..

Çok mutlu oldumm

herkese güsel hafta sonları diliyorum...
yaşım:25 boy:1.70 kilo:71.8 hedef kilo :62
herkese başarılar

hoşgeldin canım, hep beraber başarıcaz inş

inşllh daisycim başarıcas bende de kahvaltı problemi var canım sabahları hşç bişey istemiyo yeşim çay aldım elime onu içiyorum dün yasdıklarınızı okudumda tek bende yok sanırım kahvaltı problemi napıcas bilmiyorum birde 2 3 kişiden başka kimse bildiri yapmamış sanırım

Valla şu an biz 5 kişi bildirim yapmış durumdayız ama 6 kişi daha olması lazım
Artık biraz daha bekleyip oluştururum listeyi, sonradan gelen olursa da ekleriz..

Kahvaltı ben de yapamıyorum ama kepek ekm.sandviç hazırlıyorum gelirken, o da güzel oluyo

mrblarbenimde boy 1.70 kilo 68 hedef 55,mahsuru yoksa alabilirsiniz listeye,gerçi 3.takım cuma yarışmasınada katıldım ama 15 gün sonra listeye eklicekler,ikisinide takip edebilirim

mrblarbenimde boy 1.70 kilo 68 hedef 55,mahsuru yoksa alabilirsiniz listeye,gerçi 3.takım cuma yarışmasınada katıldım ama 15 gün sonra listeye eklicekler,ikisinide takip edebilirim

tamam canım ekleyelim, hoşgeldin, yaşını da alabilir miyim?

tamam canım ekleyelim, hoşgeldin, yaşını da alabilir miyim?

hışbulduk canım24 yaşındayım,şunuda söliyim mart ayında 74 kiloyla başlamıştım,1 ayda 4 kilo verdim.Nisanda pek dikkat edemedim.Bu ay düzenli spor ve diyete devam ediyorum.Eğer bu ayda öle gittiyse haziranın başında 66 kilo olucam ve hedefe 11 kilo kalıcak

Kullanıcı adıYaşBoyBaşlangıç KilosuHedef Kilo
cankek271.657662
asutaha241.6875,765
Ay_Isiqi221.658555
gece_kahvesi251.7071,862
cAnImVEcAnI241.706855
daisyc281.7075.265
Gemini23251.625750

Son düzenleme:
Kızlar

frknsym
elifcik_45
MissDilara
Gemini23
DefneDeniz
tubish_19

Sizlerin de bildirimlerini bekliyorum..

Bir ayda dört kilo çok güzel, ben ayda 3 kilo versem bana yeter de artar bile..
Öyleyse tam gaz devam canım..
Sen neler yapıyosun bebeğin var galiba?

Kusura bakmayın cok sık giremiyorum
Boy: 1.62
Kilo: 57
Hedef: 50
Benide ekleyebilirsiniz listeye artik

Kusura bakmayın cok sık giremiyorum
Boy: 1.62
Kilo: 57
Hedef: 50
Benide ekleyebilirsiniz listeye artik

hoşgeldin canım, ben işyerindeyim ya bugün iş de yok, başındayım:)
Hemen ekliyorum.

Bu arada günlük yediklerimi yazayım
Sabahtan itibaren 1 lt su içmişimdir.
Sabah yine kepek ekm.sandviç hazırlamıştım domatesli biberli beyaz peynirli onu yedim,
Öylen de yemekhanede kahvaltı tarzı şeyler vardı.
Yine 2 parça beyaz peynir, domates, salatalık, şekersiz çay ve 1 dilim de ekmek yedim

Bu sabah yediklerimi yazayim tum kahvaltiliklardan azar azar tadimlik aldim 1 haşlanmıs yumurta kk buyuklugunde peynir yanliz cay cok iciyorum :/ 2 dilim ekmek normal beyaz ekmek dahada azaltmam lazim hic rejimde gibi hissetmiyorum kendimi

Hosbulduk canim sen guzel istikrarli gidiyosun Allah bozmasın ben cok zorlaniyorum ya evdeyim genelde can sıkıntısından yemek yiyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…