10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Günaydın kızlar,
Dün bikaç kez geldim ama yazamadım işlerin yoğunluğundan malesef.
Kızlar şey anlatıcam ben hergün tartılıyorum ya da 2 güne bir kendimi tutamıyorum :)
Bi zamandır sabitti yani 75,2 ile başlayıp pazartesi 75 ti, ben de dün açıkçası farklı bşey yaptım:) karnım aç kalıyodu çoğu zaman, bu sefer biraz daha doyacak kadar yedim ve dün öğlen yemeğinde 2 yemek kaşığı kadar akşam da 1 kaşık kadar pilav yedim uzun zamandır hiç yemiyordum.
Bugün tartıldım 74,6 geldim, acaba bu hani vücudu şaşırtma falan deniyo ya, pirincin öyle bi etkisi mi oldu ki?

Selam kızlar.. Moralim çok bozuk kızlar. Diyet miyet umurumda değil şuanda. kardeşim hastaneye yattı 3 hafta kalması gerekiyormuş. uzaya da bilirmiş. Zaten hayatta Allah'tan başka bir annem birde kardeşim var. Başkada kimsem yok. Ev bomboş kaldı. Durup durup gözlerim doluyor. Annem güçlü olsun diye sıkıyorum kendimi.. Bir süre yediklerimi paylaşamayacağım Kusuruma bakmayın.. size iyi diyetler..

Tatlım geçmiş olsun, inşallah kardeşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Günaydın kızlar,
Kızlar şey anlatıcam ben hergün tartılıyorum ya da 2 güne bir kendimi tutamıyorum :)
Bi zamandır sabitti yani 75,2 ile başlayıp pazartesi 75 ti, ben de dün açıkçası farklı bşey yaptım:) karnım aç kalıyodu çoğu zaman, bu sefer biraz daha doyacak kadar yedim ve dün öğlen yemeğinde 2 yemek kaşığı kadar akşam da 1 kaşık kadar pilav yedim uzun zamandır hiç yemiyordum.
Bugün tartıldım 74,6 geldim, acaba bu hani vücudu şaşırtma falan deniyo ya, pirincin öyle bi etkisi mi oldu ki?

kııız,hergün tartılma bee, tut kendini :KK53:

aç da kalma,ölçülü bi şekilde karnını doyurmalısın :KK16:

diyetin nasıldı bilemiyorum ama pirinç kesinlikle yasak değil ki,ekmek hakkınla değiştirebiliyosun 2 kaşık pilavı :KK34:

aç bırakma kız kendini :KK56:

Günaydın kızlar,

:KK9::KK9: olabilir cnm
bak ne güzel gitmiş :KK34:
bende her sabah tartılanlardanm kaç gündür 74.7 ym altına düşemedim ben napsamda şaırtsam metabolzmamı:KK25:

kııız,hergün tartılma bee, tut kendini :KK53:

aç da kalma,ölçülü bi şekilde karnını doyurmalısın :KK16:

diyetin nasıldı bilemiyorum ama pirinç kesinlikle yasak değil ki,ekmek hakkınla değiştirebiliyosun 2 kaşık pilavı :KK34:

aç bırakma kız kendini :KK56:

Aç kalıyodum ne yalan söyliyim, ekmeği de sadece sabah yediğim için ekmek hakkım yoktu :))
Tartılmadan duramıyorum ki bi alışkanlık olmuş ama engellemeye çalışıcam :)

:KK9::KK9: olabilir cnm
bak ne güzel gitmiş :KK34:
bende her sabah tartılanlardanm kaç gündür 74.7 ym altına düşemedim ben napsamda şaırtsam metabolzmamı:KK25:

Öyle olduğunda bi anda gidiyo kilolar gibi geliyo bana canım..
Senin de yemediğin bişey varsa biraz yersen belki şaşırır:)

sen de mi hergün tartılıyosun kız :KK53:
bağmlıym ben bağımlı:KK53::KK53::KK53::KK53:
Aç kalıyodum ne yalan söyliyim, ekmeği de sadece sabah yediğim için ekmek hakkım yoktu :))

bugün düşnym de yemediğim bişeyi hüpletym:KK31:

inşallah yaa :KK43: keşke dün yazsaydım,bi gün gezdim öyle moralim yerlerde :KK43: ne güzel destek çıkan diyet arkadaşlarım ver benim beee :KK54:

:nazar::nazar::nazar:

heraldee:) motiven düşer gibi olduğunda anında buraya gel bak ne güzel motive oluyosun.

Bazen öyle oluyo + da çıkılıyo ama aynen devam edince kilolar da gitmeye devam ediyo..

Ben bikaç ay önce biraz daha zayıfken + çıktım diye bırakmıştım şimdi malum yine diyete başladım daha şişko olarak hem de, önemli olan bırakmamak sanırım

ben kilolarımın ilk partını (o kadar çoktu yanii,düşünün :KK52: ) diyetisyenle vermiştim, ekmek her ana öğüne en azından 1 dilim vermişti çünkü hem doymanı sağlıyo hem de hani bu ekmek kepekli buğdaylı falan olursa sindirim sistemini çalıştırıyo :KK34:

heraldee:) motiven düşer gibi olduğunda anında buraya gel bak ne güzel motive oluyosun.

Bazen öyle oluyo + da çıkılıyo ama aynen devam edince kilolar da gitmeye devam ediyo..

Ben bikaç ay önce biraz daha zayıfken + çıktım diye bırakmıştım şimdi malum yine diyete başladım daha şişko olarak hem de, önemli olan bırakmamak sanırım

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

ben kilolarımın ilk partını (o kadar çoktu yanii,düşünün :KK52: ) diyetisyenle vermiştim, ekmek her ana öğüne en azından 1 dilim vermişti çünkü hem doymanı sağlıyo hem de hani bu ekmek kepekli buğdaylı falan olursa sindirim sistemini çalıştırıyo :KK34:

Ben de öyle mi yapsam ki, akşam olmasa bile en azından öğlenleri ince bi dilim kepek ekmeği yiyim bari

Kaç kiloydun ki canım sen ilk partı verirken :KK1:

vayy ne kadar güzel kilo vermişsin canım sen. Ne kadar zamanda verdin bunu ?

Günaydın kızlar 2011den beri foruma üyeyim ama ilk mesajlarımı bugün yazmaya başladıım Bu seferki diyet maceramı sizlerle yürütmek istiyorum inşallah

diyet konusunda uzuuun bi geçmişim var İlk diyetimi ortaokulda yaptım, düşünün artık :KK43: Lise 2de 75 kiloydum ve yeter artık dedim Lise 3ün başında bi gazla başladığım diyetimle 2011 haziranda 60 kiloydum

Geçen sene sınava hazırlanırken 6 kilo almışım, deli gibi yemek yiyodum 2012 haziranda 66 kilo olmuştum

Bu kış diyete bi başladım bi bıraktım ama sonunda 59'ları görmeyi başardım tartıda İlk hedefim 58 kilo olmaaaak

Sizin de desteğinizle inşallah

50-59 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğine yazdığım yazı :)

X