iyi geceler kızlar bende bugün yediklerimi yazayım sabah: haslanmıs yumurta kk beyaz peynir biraz labne 6 zeytin domates salatalık 1.5 dilim ekmek
oglen aksam arası kepekli yulafli light biskuvi az sekerli neskafe
aksam: taze fasulye bulgur pilavi
gece : bir kase kiraz
1.5 litre su ve 1 saat yuruyus ilaveten :)
iyi geceler kızlar bende bugün yediklerimi yazayım sabah: haslanmıs yumurta kk beyaz peynir biraz labne 6 zeytin domates salatalık 1.5 dilim ekmek
Öğle:bütün tavuğun 4/1 kadar çevirme piliç.(soğanla beraber:))
Ara:2 dilim kek 1 bardak kola ( fazla kaçırmışım gibi )
Akşam: Annem pilav falan yaptı ama yemedim1er tane biber ve patlıcan kızartması
Boll Suu..
ben kendi diyetimi uyguluyorumsabahları bilirsin klasik kahvaltı,yumurta,peynir,domates,kepekli ekmek vs.öğlenleri yemiyorum çoğu zaman ya vakit geçmiş oluyo,yada acıkmamış oluyorum eğer yiyecek olursam ekmeksiz,her türlü sebze yada et yemeği(tabiki az yağlı)yanında yoğurtla,ama porsiyonlar az oluyo tabi(3,4 yemek kaşığı),akşamlarıda illa şu olucak diye bişey yok,mantar sote olur,tavuk olur,köfte olur,balık olur,sebze yemeklerinden biri olur onuda ekmeksiz yemek şartıyla,yanında mutlakaaaa yoğurtla,ve çoğu zaman salatayla yiyorum.Arada bi meyve yiyebilirsin mesela,yeşil çay içebilirsin.Bu aralar kesinlikle ne makarna ne pilav yemiyorum şimdilik aklıma gelenler bunlar :))
kızlar valla bir kaçamak yaptım ki sormayınnasıl tavuk dürüm çekiyo canım bir bilseniz dünden beri dedim kahvaltı yapmıyım saat 2 gibi az reçel ve yağsız yarım tabak makarna yedim yoğurt eşliğinde ama tabi başım dönmesin diye yedim sonra saat 7 gibi tavuk dürüm aldım ayranla bir güzel yedim anlatamam sonrada yemedim artık :)
bu arada ne zaman yazıyoruz kilo bildirimimizi
günaydınnnnnnn
evet akşam kısırı yaptım az yağlı bol ekşili ve acılı eskiden olsa tabak tabak yerdim ama yapmadım
yanında da bi bardak ayran içtim gece de kayısı çayı
Afiyet olsun canım,
Bence gayet güzel bi akşam menüsü
sağol canım senin diyet nasıl gidiyor zorlanıyormusun ben yemeği değilde tatlı türü şeyleri çok arıyorum
bugün kayısı alacağım canım tatlı istediğinde yerim artık napam gözümün önünde çikolatalar uçuşuyor
bide yürüyüşe başlayacağım spor olmadan sadece yemeği kesmekle gitcek gibi değil bu kilolar
Yok canım zorlanmıyorum ama bazen bozmak zorunda kalıyorum o canımı sıkıyor mesela bugün kendime kepekli sandviç hazırlayamadım geldim burda kocaman bi tost yedim ve motivem gitti şu an.
Benim canım fazla tatlı filan istemiyo canım, kırk yılda bir de isterse ağzıma ufak bi çikolata atıveriyorum o kadar da olur.
hiç moralini bozma sadece kendine ceza ver öğle ve akşam yemeğinde ekmek yeme.böylece dengelemiş olursun canım.
ne güzel ben tatlı hastasıyım ama kendimi frenlemek zorundayım geçen yaz giydiğim bikiniyi (balayında)denedim.çok çirkin bi görüntü vardı aynada kendimden iğrendim yağlar yanlardan taşmış daha da hırslandım.....
Zaten yemiyorum ki canım, sadece sabahları ekmek yiyorum ben..başka bi ceza bulmalıyım, akşam yürüyüş yapıyım mesela evet:))
Ben de aynen bazı kıyafetlerim var eskiden giydiğim onlara girmeye çalışıp da kıyafetler bi yerde tıkanınca öyle sinir oluyorumki, hırslanıyorum bazen de
tamam ozaman akşam yürüyoruz kaç dakika ben işten gelince pek halim olmuyorda
Aynen benim de anca kendimi odadan mutfağa mutfaktan odaya taşıyabiliyorum:))
Ama bugün çıkalım eşlerimizi de alıp ne kadar yürüyebilirsek yarım saat 45 dakka
tamam canım ay bide çok tartılmak istedim akşam tuttum kendimi cumartesi ye kadar tartılmak yok
günaydın herkese bende yürüyüşten geldim şimdi 1 saat tempolu yürüyüş valla herşey dışarı çıkana kadar çıkıp yürümeye başladığında o kadar iyi geliyoki insana birde bahar havası mis gibi kokuyo dışarısı o yüzden spor yapamıyorum diyenlere bir sabah çıkıp denemelerini tavsiye ederim herkese kolay gelsin ...
günaydın canım nerdeee masa başında çalışıyorum ve eve çok yorgun geliyorum . akşam yarım saat yürüyüş bile zor geliyor
Ben tartıldımÜzgünüm ama tutamadım kendimi ve gayet de iyi geldim:)
günaydın canım nerdeee masa başında çalışıyorum ve eve çok yorgun geliyorum . akşam yarım saat yürüyüş bile zor geliyor