10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Sabah 10 gibi kahvaltı etmiştim,öğlen yine bişey yiyemedim:KK17:
akşam:kapuska yemeği,yoğurt ve light cola,gece acıkıcam kesin:KK14:artık salatalık yada yoğurtla idare ederim:KK17:

Sen de çok az şey yemişsin canım, ben de az önce biraz leblebi yedim ara öğün niyetine

:KK43::KK43::KK43:bende ne yediğimi bildirmeye gelmiştim ama yazını okuyunca kötü oldum:KK43:başın sağolsun öncelikle canım,inşallah rabbim hayırlısıyla tekrar nasip etsin..Hoşgeldin bu arada,umarım istediğin kiloya bi an önce kavuşurda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.

canım benim ama benim özel durumumdan olayı zor kilo veriyorum eskiden böyle değildim şimdi az bi kaçamak yapsam kilo alıyorum
o tartıya çıkıpta hala zayıflayamadığımı görünce oturup ağlamaktansa akşam yemek yemem daha iyi :))
iyi niyetlerin güzel temennilerin için çok sağol canım..

Sen de çok az şey yemişsin canım, ben de az önce biraz leblebi yedim ara öğün niyetine

evet öğlen hiç acıkmamıştım:KK1:ama yiyince daha çok acıktım ya:KK1:sütlü tatlı,makarna böle bişeyler istiyo canım:KK9:bugün ilk defa böle oldu:KK14: bu kötüye işaret

evet öğlen hiç acıkmamıştım:KK1:ama yiyince daha çok acıktım ya:KK1:sütlü tatlı,makarna böle bişeyler istiyo canım:KK9:bugün ilk defa böle oldu:KK14: bu kötüye işaret

Yeme canım tut kendini, zayıf olduğunu hayal et:)
Neyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere:KK16:

kızlar benimde fazlam var biraz 6,7 kilo kadar ve bir buçuk ay içinde vermem lazım ama sağlıklı vermek istiyorum tek sıkıntım harekert edememek evdeyim aslında ama temmuzda sınavımda var ders falan sürkli oturuyorum ilk kez bu kadar kilo aldım sizin uyguladığınız özel bi diyet var mı yoksa az az sık yemeyi mi uyguluyosunuz .

Menülerin güzel canım.. pilav kaçamak olmuş evet ama bu hafta toparlarsın

ya yürüyüş yerine annemin iş yerine gidip yardım ediyorum ama topuklarım çok ağrıyor vücudum taşımıyor artık. 4-5 saat ayakta kaldım mı eve gelince ölü gibi oluyorum şuan olduğum gibi..

pilav dışında menü güzelmiş:KK1:ama olsun kırk yılda bir olur o kadar:KK1:

canım en çok onu istiyor ya .d niyedir bilmiyorum.d

Bizimle beraber fazla kilolarından kurtulmak isteyen arkadaşlarımız bende katılabilir miyim yazarken yaşlarını, boylarını, kilolarını ve hedefledikleri kiloyu yazarlarsa daisyc'nin listeye eklemesi kolaylaşsın..

ya yürüyüş yerine annemin iş yerine gidip yardım ediyorum ama topuklarım çok ağrıyor vücudum taşımıyor artık. 4-5 saat ayakta kaldım mı eve gelince ölü gibi oluyorum şuan olduğum gibi..

canım en çok onu istiyor ya .d niyedir bilmiyorum.d

diyeti bozucak bişey olduğu içindir kesin:KK1:hep öyle olmazmı zaten:KK1:benimde canım öyle bi bulgur pilavı istiyoki :KK17:ama yemicemmm,kepekli makarnaya bile yenilmiyorum:KK53:

Sabah: 3 tane Zeytin
3 tane domates (domatesler baya küçüktü)
1 rafadan yumurta 1 dilim ekmek
Şekersiz Çay..

Öğle:bütün tavuğun 4/1 kadar çevirme piliç.(soğanla beraber:))

Ara:2 dilim kek 1 bardak kola ( fazla kaçırmışım gibi )

Akşam: Annem pilav falan yaptı ama yemedim :KK43: 1er tane biber ve patlıcan kızartması

Boll Suu..

kızlar benimde fazlam var biraz 6,7 kilo kadar ve bir buçuk ay içinde vermem lazım ama sağlıklı vermek istiyorum tek sıkıntım harekert edememek evdeyim aslında ama temmuzda sınavımda var ders falan sürkli oturuyorum ilk kez bu kadar kilo aldım sizin uyguladığınız özel bi diyet var mı yoksa az az sık yemeyi mi uyguluyosunuz .

ben kendi diyetimi uyguluyorum:KK1:sabahları bilirsin klasik kahvaltı,yumurta,peynir,domates,kepekli ekmek vs.öğlenleri yemiyorum çoğu zaman ya vakit geçmiş oluyo,yada acıkmamış oluyorum:KK1:eğer yiyecek olursam ekmeksiz,her türlü sebze yada et yemeği(tabiki az yağlı)yanında yoğurtla,ama porsiyonlar az oluyo tabi(3,4 yemek kaşığı),akşamlarıda illa şu olucak diye bişey yok,mantar sote olur,tavuk olur,köfte olur,balık olur,sebze yemeklerinden biri olur onuda ekmeksiz yemek şartıyla,yanında mutlakaaaa yoğurtla,ve çoğu zaman salatayla yiyorum.Arada bi meyve yiyebilirsin mesela,yeşil çay içebilirsin.Bu aralar kesinlikle ne makarna ne pilav yemiyorum:KK14:şimdilik aklıma gelenler bunlar :))

Son düzenleme:
diyeti bozucak bişey olduğu içindir kesin:KK1:hep öyle olmazmı zaten:KK1:benimde canım öyle bi bulgur pilavı istiyoki :KK17:ama yemicemmm,kepekli makarnaya bile yenilmiyorum:KK53:

Katı bir diyet yapma niyetinde değilim canım ya. sadece eskiden sadece 1 öğün yerdim tam yerdim. şimdi öğünlerimi çoğaltıp az yemeğe alıştırıyorum kendimi.

ben kendi diyetimi uyguluyorum:KK1:sabahları bilirsin klasik kahvaltı,yumurta,peynir,domates,kepekli ekmek vs.öğlenleri yemiyorum çoğu zaman ya vakit geçmiş oluyo,yada acıkmamış oluyorum:KK1:eğer yiyecek olursam ekmeksiz,her türlü sebze yada et yemeği(tabiki az yağlı)yanında yoğurtla,ama porsiyonlar az oluyo tabi(3,4 yemek kaşığı),akşamlarıda illa şu olucak diye bişey yok,mantar sote olur,tavuk olur,köfte olur,balık olur,sebze yemeklerinden biri olur onuda ekmeksiz yemek şartıyla,yanında mutlakaaaa yoğurtla,ve çoğu zaman salatayla yiyorum.Arada bi elma yiyebilirsin mesela,yeşil çay içebilirsin.Bu aralar kesinlikle ne makarna ne pilav yemiyorum:KK14:şimdilik aklıma gelenler bunlar :))
sellaaaam kızlar :) benimde on kilo civarı fazlam var ..bundan iki ay öncesine kadar yaklaşık 3 ay süren diyetisyen eşliğinde diyet yaptım..çok da güzel kilo verdim..ancak bırakınca yine aldım bikaç kilo...napcam da nefsime hakim olacam yahu :KK43: yapamıyorum bi türlü kilo veremiyorum..bide göğüslermde büyük...ordan da kilo vercem o nasıl olacak ?:KK43: cevaplarınızı beklerrriiiim

sellaaaam kızlar :) benimde on kilo civarı fazlam var ..bundan iki ay öncesine kadar yaklaşık 3 ay süren diyetisyen eşliğinde diyet yaptım..çok da güzel kilo verdim..ancak bırakınca yine aldım bikaç kilo...napcam da nefsime hakim olacam yahu :KK43: yapamıyorum bi türlü kilo veremiyorum..bide göğüslermde büyük...ordan da kilo vercem o nasıl olacak ?:KK43: cevaplarınızı beklerrriiiim

canım göğüs kısmından incelmek için spor yapmalısın,haa diyetlede bütün vücut orantılı bi şekilde incelir ama daha uzun sürede tabi.Bide spor vücudu toparladığı için daha iyi

Katı bir diyet yapma niyetinde değilim canım ya. sadece eskiden sadece 1 öğün yerdim tam yerdim. şimdi öğünlerimi çoğaltıp az yemeğe alıştırıyorum kendimi.

anladım canım,güzel o zaman psikolojik olarak rahat olman.Ben öyle diilim:KK14:1 kaşığın hesabını yapıyorum:KK1:

anladım canım,güzel o zaman psikolojik olarak rahat olman.Ben öyle diilim:KK14:1 kaşığın hesabını yapıyorum:KK1:

Öyle kendini sıkıp sonradan salarsan çok alırsın kilo.. o yüzden dikkatli ol canım.. Daha düzenli kilo vermek için spor yapmayı düşünüyorum dans falan.. daha çabuk zayıflarım.. zumba vs. ama gündüz vaktim olmuyor gecede çok yorgun oluyorum kendime zaman ayırmam lazım ..

a selam canım .. Yediklerini buraya yazmaya başlarsan, ister istemez kısmaya başlıyorsun canım.. Göğüslerin için spor şart bence.. İnternet ten onunla alakalı bir araştırma yap illaki bulursun belli başlı hareketler..

Öyle kendini sıkıp sonradan salarsan çok alırsın kilo.. o yüzden dikkatli ol canım.. Daha düzenli kilo vermek için spor yapmayı düşünüyorum dans falan.. daha çabuk zayıflarım.. zumba vs. ama gündüz vaktim olmuyor gecede çok yorgun oluyorum kendime zaman ayırmam lazım ..

öyleyim,4 sene önce 20 kilo vermiştim.17'sini geri aldım,çok dikkat etmek lazım ama ben biraz sabırsızım,neyse hele bi istediğim kiloya iniyimde:KK1:bu sefer çok dikkatli olucam inş.Evet sporda önemli canım,diyet yaparken vücudu toparlamakta lazım.

iyi geceler kızlar bende bugün yediklerimi yazayım sabah: haslanmıs yumurta kk beyaz peynir biraz labne 6 zeytin domates salatalık 1.5 dilim ekmek
oglen aksam arası kepekli yulafli light biskuvi az sekerli neskafe
aksam: taze fasulye bulgur pilavi
gece : bir kase kiraz
1.5 litre su ve 1 saat yuruyus ilaveten :)

öyleyim,4 sene önce 20 kilo vermiştim.17'sini geri aldım,çok dikkat etmek lazım ama ben biraz sabırsızım,neyse hele bi istediğim kiloya iniyimde:KK1:bu sefer çok dikkatli olucam inş.Evet sporda önemli canım,diyet yaparken vücudu toparlamakta lazım.

Birden vermek yerine yavaş yavaş verince miden de küçülüyor. Bu yüzden eskisi gibi yemiyorsun ve kiloda almıyorsun canım. Benim düşüncem bu en azından.. O yüzden sıkmıyorum sadece düzene oturtturmaya çalışıyorum yediklerimi..:nazar:

X