10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

seni gidi seni ..... :)

nasıl iyi geldim dediğine göre fark var herhalde

:)) var evet ctesi 75,2 dim bugün 74,9..keşke haftasonuna kadar 1 kg vermiş olsam havalara uçarım.
Bir de benim bikaç ay önce de kilo verme girişimim olmuştu orda 73,8 e kadar düşmüştüm o rakam benim miladım olacak nedense öyle bi durum var içimde:)

haklısın canım çalışırken zor ama siz sabah kalkıp evden çıkıp işe gitmeniz bile bir spor benim öle bi lüksüm yok bazı sabahlar sadece tembelliğim için çıkmıyorum evden ama bu sabah iyi geldi bende sabahları yürüyorum akşamlarıda eşimle voleybol basketbol oynuyorum o yüzden sabahları aksatıyorum bazen ama sabah sporu başka çok iyi geldi... canım ben ders çalışayım akşama yazarım menümü size kolay gelsin hayırlı işler...

Nerde be canım, arabaya bin arabadan in yürüme yolum yok bile..
Kolay gelsin sana da..

:)) var evet ctesi 75,2 dim bugün 74,9..keşke haftasonuna kadar 1 kg vermiş olsam havalara uçarım.
Bir de benim bikaç ay önce de kilo verme girişimim olmuştu orda 73,8 e kadar düşmüştüm o rakam benim miladım olacak nedense öyle bi durum var içimde:)

valla yalan yok bende her sabah tartlırım tartılmadan duramamki :)
senide ayrıca tebrik ederim
kilo bildirimimiz cumartesimi bizim?

valla yalan yok bende her sabah tartlırım tartılmadan duramamki :)
senide ayrıca tebrik ederim
kilo bildirimimiz cumartesimi bizim?

Cumartesi demiştik canım, teşekkür ederim inşallah böyle giderim çünkü günden güne böyle 200 300 gr.artıp eksildiğim çok oluyor.

ne güzel ya kaç gr verdiğinizide görüyonuz benim dijital değil tartım ancak 1 kilo verirsem görebiliyorum :KK43:

Cumartesi demiştik canım, teşekkür ederim inşallah böyle giderim çünkü günden güne böyle 200 300 gr.artıp eksildiğim çok oluyor.

benim evimde internet yok cumartesi pazar çalışmıyorum.. aslında telden nete girebilirim ama üye girişi yapmayı bi türlü bulamadığım için sadece okuyabiliyorum.. napsamki ben..

Bende masa başı çalışıyorum üstelik 6.30da kalkıp eve akşam 7.30-8.00 arası geliyorum ama yinede en az 40 dk spor yapmaya çalışıyorum.. tv nin karşısına geçiyorum kumandayı alıyorum yanıma bide suyumu alıyorum tabi.. spor hem kalori yakımını sağlıyor hemde vücudu toparlayıp sıkılaştırıyor.. verdiğin kilodan daha çok vermiş gibi duruyosun.. kotive et kendini canım benim.. ilk zamanlar 20 dk yap sonra arttır yavaş yavaş :)

tama canım sağ ol desteğin için.bugün akşam yürüyüşe çıkacağım bakalım kaç dakika olur

benim evimde internet yok cumartesi pazar çalışmıyorum.. aslında telden nete girebilirim ama üye girişi yapmayı bi türlü bulamadığım için sadece okuyabiliyorum.. napsamki ben..

Ctesi yapmasak mı biz de.,ctesi demiştik ama o gün çok az bildirim olmuştu.
Napalım arkadaşlar herkes okuyanlar fikrini yazsın lütfen.

Canım ctesi yapsak bile sen pazartesi yaz ekleriz seni listeye..

Ctesi yapmasak mı biz de.,ctesi demiştik ama o gün çok az bildirim olmuştu.
Napalım arkadaşlar herkes okuyanlar fikrini yazsın lütfen.

Canım ctesi yapsak bile sen pazartesi yaz ekleriz seni listeye..

ben size uyarım kızlar eğer diğer arkadaşlar için de sorun olmayacaksa pazartesi olsun.sonuçta amacımız bol bol kilo vermek günün ne önemi var : )

ben size uyarım kızlar eğer diğer arkadaşlar için de sorun olmayacaksa pazartesi olsun.sonuçta amacımız bol bol kilo vermek günün ne önemi var : )

aslında pazartesi olursa haftasonuda kaçamak yapmaktan kendimizi alıkoyarız benim çünkü evdeyken sıkıntım oluyor çalışırken zaman akıp gidiyor iş yoğunluğundan yemek gelmiyor aklıma..

Bence al bi dijital tartı.fiyatları çok uygun zaten

gülüm parasından değilde evde varken ne diye bidaha alayım görmemişler gibi .eğer yarım kilodan az vermişsem aynı kilodayım derim fazla vermişsem de yarın kilo verdim diye hesaplarım artık

gülüm parasından değilde evde varken ne diye bidaha alayım görmemişler gibi .eğer yarım kilodan az vermişsem aynı kilodayım derim fazla vermişsem de yarın kilo verdim diye hesaplarım artık

:) sen bilirsin tatlım öyle yaparsın o zaman

:) sen bilirsin tatlım öyle yaparsın o zaman

sizinle paylaşmak istediğim bişey var kızlar.eşimde bel fıtığı var ve bu aralar çok ağrısı olmaya başladı.kilo vermeye karar verdi. iki gündür evde çok şey değişti.evde sana destek olan biri olunca ve hatta beraber diyet yapınca daha da motive oluyor insan
akşamları çayın yanına bişeyler koyardım kek çikolata cips...yememek için kendimi zor tutardım hatta bazen dayanamayıp yerdim
ama 2 gündür bunlar kalktı ayrıca yemekleri de hafifleştirdik.inşallah böyle gider.

sizinle paylaşmak istediğim bişey var kızlar.eşimde bel fıtığı var ve bu aralar çok ağrısı olmaya başladı.kilo vermeye karar verdi. iki gündür evde çok şey değişti.evde sana destek olan biri olunca ve hatta beraber diyet yapınca daha da motive oluyor insan
akşamları çayın yanına bişeyler koyardım kek çikolata cips...yememek için kendimi zor tutardım hatta bazen dayanamayıp yerdim
ama 2 gündür bunlar kalktı ayrıca yemekleri de hafifleştirdik.inşallah böyle gider.

evet zaten genellikle evlendikten sonra kilo alınmasının da nedeni bu bence, biz de beraber dikkat etmeye çalışıyoruz, daha doğrusu biraz o bana uyuyor,çünkü çok da kilolu değil, geçmiş olsun bu arada canım.

Yarım lt suyum bitti gittim şişemi bi daha doldurdum geldim şu an:)

evet zaten genellikle evlendikten sonra kilo alınmasının da nedeni bu bence, biz de beraber dikkat etmeye çalışıyoruz, daha doğrusu biraz o bana uyuyor,çünkü çok da kilolu değil, geçmiş olsun bu arada canım.

Yarım lt suyum bitti gittim şişemi bi daha doldurdum geldim şu an:)

sağol canım bu arada benimkide bitmiş bende gideyim de doldurayım
şaka maka güzel su içmeye başladım günde 2 litreyi geçiyor

X