Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mlyt (79\\\%) takıma giriş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef 60

şimdi listede adın böyle olacak benim paylaştığım kısmın Qotelerini sileceksin yarınki lstede şu// arasına yarınki kilonu verdiğin kilonu yüzdenin yanına da hesapladığın yüzdeyi yazacaksın
mesela
mlty(79/78.2/0.8/%1) böyle olacak yaniburası liste olacak birazdan getircem ben buraya onun üstünde değiştireceksin

tabiki canım yaz menülerini yine hem sorumluluk olur değil mi bence çok iyi bir çözüm
Tamam o zaman canim yarin basliyoum yazmaya bugun misafirlkteydim hamur isi yedimm yemesem annem biliyor zorla sokacak agzima canin ceker deyip durdu.. Sislik zaten var hic bisey yemesem de hep sis karnim

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%)takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79///%) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

Son düzenleme:
Tamam o zaman canim yarin basliyoum yazmaya bugun misafirlkteydim hamur isi yedimm yemesem annem biliyor zorla sokacak agzima canin ceker deyip durdu.. Sislik zaten var hic bisey yemesem de hep sis karnim
evet afrodit kesinlikle menü bldir sen sabote ediyorlar seni tabiki canın çeker ama öyle deli gibi yiyerek olamz tadına bak ama zorlama illa yememem lazım diye çok yeme

iyi olmaya çalışıyorum canım işte devammteşekkürler canım notumuzsa hiç iyi değilmiş

ispanyol sporun çok iyi böyle devamm
dagatesi canım geçmiş olsun ozaman sen sabit kal o da bize yeter diyelim evet çok dengesiz olmuş menülerinhepp hastalıktan oldu
cemre cemre he şöyleee gel canım özletme kendini bakk bağımlılık yaparız biz
jasmine53 canım çok iyi gidiyorsun motivasyonun tam seninde senden güzel kayıplar bekliyorum
mlyt canım iyi gidiyorsun tabi bu hafta da önemli kg vermende ama diğer hafta dahada önemli hesaplamalar ozaman asıl başlıyor kolay gelsin sanada
A afrodit26 kuzum sen uzak kalma buralardan amann sakın hamileyim diye çok yeme ne alaka yasana bişey diyenlerin kafasına indir bitanemenü paylaş tabi yoruma açarız.
deadline canım senin de menülerin gayet iyi birazcık gramlar giderse çok sevineceğim
loyalty88 canım iş evet yorucu oluyor malesef bazen sen yinede kendini çok yıpratmakolaylıklar dilerim...

iyi olmaya çalışıyorum canım işte devammteşekkürler canım notumuzsa hiç iyi değilmiş
evet ispanyolun deyimiyle sınıfta kaldik bu dönem cok calismamiz lazım ben mezun olanlara baktım bugün ayda 3 4kilo vermişler hep o kadar ugrasmiyormusum demekki onlar veriyorsa bende verebilirim diye düşündüm kendi adima en kısa sürede kilolarimdan kurtulmak istiyorum bunun icin cabaliycam artık daha cok

canım aslında sağlık açısından sanki ayda üç yada dört zararlı gibi geliyor kulağa ben diyetisyene gitmiştim ilk ay 5/7 arası vereceksin sonraki aylar ayda en fazla 2 demişti...boşver canım verelimde biz iki verelim sağlık gitmesin

april şu gramlar gitse valla cok sevincem bildirimi cuma yapcam zaten biraz daha dikkat etmek amacıyla yani birde tuvalet sorunum var kac gündür cumaya bomba gibi gelsemiyi olacak

ya april zaten ben bir hafta kilo verip bir hafta sabit kalıyorum genelde kilom oturuyor böylece haftaya da iyi kilo verip bir sonraki hafta korumayı planlıyorum spor yapıldığı zaman daha cok gidiyor ama jillian yapıyorum ya bir etkisi olsun:)

Evet canım ben diyetisyene gidiyorum. hatta bu cuma kontrolüm var.. bakalım akıbetim ne olmuş 1 ayda

canım inşallah güzel sonuclar alırsın.

evet bugun umarım herkes dikkat etmiştir menülerine

ben de cok agladım ya. hepsi insanın kalbine dokunuyor.

cok fena kalmısız sınıfta ben neredeyse hiç vermemişim yaaa!

Ben bişey sormak istiyorum yoğurt ķürü uygulamak istiyorum da nekadar zaman yapabiliyoruz bilgisi olan var mı?

yogurt kürü hakkında hiç bir fikrim yok. hayır diyebilmek süper! tebrikler!

aslında kahve iyi gelir deadline mideye. ama mesela ılık süt için de aynı seyi diyorlar ama bana cok fena dokunuyor. hiç rahatlatmıyor.

yorguuun, hastaaa ama iyiyim

almisim canm hem de 1 kilooo yaa ben daha 1. Ayda bslarsam bunun sonu nasil gelir

Deadline ve diger kizlar ben yineyemek listemi yazsam da siz yorumlasaniz boyle olmayacak ben simsiden kilo almak istemiyorumm

canım ya menülerini paylas diyecektim bende kilo aldım deyince. belki sadee vucudun su toplamıstır bozma hemen moralini

bu sabah tartıldım sabitim. en azından artıda değilim. inşallah yarın daha iyi bir sonuc alırım

A afrodit26 canım muhtmelen ödem olmuştur.. ilk haftalar oluyor.. ama sen yinede yaz menülerini ki sağlıklı beslenip bebişine bol bol vitamin protein gönder
mlyt yoğurt kürünü ben e denemek istiyorum ama bol acılı olduğu için süte geçer diye korkumdan yapmaıyorum..
deadline dagatesi nolr cumaya ekside çıııkkkkıınnnn yoksa cezalıyız

ben regl olacagım ondan da biraz ümitsizim acıkcası

ya. kusura bakma. hani laf atarlar ya güzel kız görünce biraz öyle olsun istemiştim ama cirkin oldu sanırım
yok kız çirkin falan değil.. ben sapıkımdır birazcık .. kimsenin düşünmeyeceği şeyler gelir aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…