- 7 Ağustos 2016
- 4.575
- 17.197
- 208
Aayyy bende bugun fazla ciktm moralim cok bozukne oldu anlamadm benim de +2kiloyu buldu bugun hemen atalm su artilari canm ya inslh odemdir 5.takim spor puanlamasi filan da yapmis baya spor yapanlar var ne guzel orda sporda yaparz hem Selnurr sen ne yaptn? istersen sende bizle gel ayrilmamis oluruz
Tamam kızlar ben gelirim sizinle aynı takıma seve seve çok da mutlu olurum şindi izne mi ayrılmam gerekiyor?Ödemdir canım o hemen bu kadar alamazsın ben dünyayı yedim düşün yaniSelnurr gelsene bizimle aynı takımda olalım canım
***1. TAKIM 576. ETAP***
chihiro79 (59/58/1/%0.58) 574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü
Sevilay80 (74.3/75/+0.7/%-0.31)574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü. İzne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.1//%) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Saglikliyasamgunlugumm(61.2/62.5/+1.3/%-0.70)574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü
Gunayfur(56.5/54.3/2.2/%1.29)574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü. Mezun olmak istiyor
Fitblack(65.5//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Bluegreeneyes(61.5/61/0.5/%0.27)574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü. izne ayrılmak istiyor
Uzunince(71.4/70/1.4/%0.65)574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü
Punka(61.9/58.5/3.4/%1.83) 574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü.yeni üye takıma geliş tarihi: 18 Mayıs başlangıç kilosu:61.5 hedef:55
1. takım ortalaması %0.401
chihiro79 Selnurr U uzunince @punka kızlar izin veya takim değiştirme hakkında kararınızı bildirir misiniz?
@Phoenix_32 anka kaptanim bu şekilde düzenleme yaptim...
Sen bilirsin canım biz yeni takıma başladık ama izinli olduğumuz için çünkü takım kalabalık sende izne ayrılacağını soyle istersen 5. Takımdayız canım bizTamam kızlar ben gelirim sizinle aynı takıma seve seve çok da mutlu olurum şindi izne mi ayrılmam gerekiyor?
İzne ayrılınca daha sonra başka takımda devam edebilirsiniz demiştin ya canım ben izne ayrılmak istiyorum o yüzden değilse 6 ay katılamıyoruz ya takımlaravalla kızlar benim de kafam karıştı kim napıyor
Şimdi 576. Etaptayız. Bu etap izine ayrılırsan 579. Etapta yani 3 hafta sonra ayrıldığın kilonun üzerinde olmazsan istediğin takımda listeye girebilirsin. O zamana kadar da hem sen hem başvurduğun takım için deneme süresi gibi geçer.Ben daha sonra burdanmagickk ve blonde ambition ile başka takıma geçmek istiyorum onlar izinde bende izne ayrılsam onlarla birlikte geçsem oluyor değil mi o şekilde canım? Oluyorsa izne ayrılayım.
Sen bilirsin canım biz yeni takıma başladık ama izinli olduğumuz için çünkü takım kalabalık sende izne ayrılacağını soyle istersen 5. Takımdayız canım biz
Şimdi 576. Etaptayız. Bu etap izine ayrılırsan 579. Etapta yani 3 hafta sonra ayrıldığın kilonun üzerinde olmazsan istediğin takımda listeye girebilirsin. O zamana kadar da hem sen hem başvurduğun takım için deneme süresi gibi geçer.
Gel canım sen bir sor bakalım bildirim at takıma ama liste dışı olduğun için gelirsin sanırım ama takım kaptanına danış canımBen siz başlamadınız sandım geleyim o zaman yer var mı acaba?
bence cok iyi olur canmbana uyar
Y YesilinBuyusu nerelerdesin canmsen de yardm et hep beraber takimimiz kapanmasn olur mu girebiliyormusun buralara yyesil ??
Bende sasrdm cunku kalori sayimi ile kontrol ediyordum bu hafta hic kalori asimi yapmadm kilo alma ihtimali olmamasi lazmdi ama bu hafta menulerim tuzluydu pastirma,sucuk gibi tuz orani yuksek olan besinler den hep tukettimcanm kesin o tuzlar odem yaptiY YesilinBuyusu senin de haberin olsun canm baska takima gidiyoruz bir kac kez daha yazdim ama gormedin galiba bak gene yaziyorum ona gore pesimizden gel
Tamam canım işte belli oldu ödemin o yediklerin fena ödem yapıyor hep yediğim hafta fazla çıktım bu hafta dikkat et canım kilona dönersinY YesilinBuyusu nün haberi yok sanırım canım arkamızdan gel sensiz olmaz
Haklisin canım hamilesin sonuçta arada gelirsin artık özletme kendini allaha emanet ol görüşürüz yine tatlımCanım şimdi girebildim inan yapacak durumum olsa en başından el atardım zaten ama hiç mümkün değil şu şartlarda 5. Takıma mı geçtiniz ben ara ara girer sizi takip edrim ama gruba girmeyeyim ordakiler tanımıyor ne alaka diyet yok spor yok izinlisin niye burdüsın derler hklı olarak yani direk gruba girmesem de ara ara girer size bakarım canım benim. Çok seviyorum sizleri
Kuzumm diyete devam etsem zaten asla bırakmazdım sizi ama başka bi grupta izinliyken varolmak saçma olur. Ben ara ara girer size bakarım. Devam etmenize sevindim aslında ama yazın gerçekten zor oluyor bu diyet işleri inşallah tamamlarsınz zater benimki malum kışa kaldı artık. Çok öpüldünüz canım
Evt canm ben de iatemiyordum zaten daha once ufak takip islerini bile istemedim biliyorsun bana zor ve stres yukleyici bir is olarak geliyor zaten ugrastgm cok fazla sey var onun icin bir kac kisi de ugrassak zaten ben altindan kalkamam hic istemezdm yani cok iyi oldu hep liste sorunu yasaniyordu grupda acayip bildirimler azalmisti cogumuzda izindeydik zaten bence olmasi gereken buydu canmCanım şimdi girebildim inan yapacak durumum olsa en başından el atardım zaten ama hiç mümkün değil şu şartlarda 5. Takıma mı geçtiniz ben ara ara girer sizi takip edrim ama gruba girmeyeyim ordakiler tanımıyor ne alaka diyet yok spor yok izinlisin niye burdüsın derler hklı olarak yani direk gruba girmesem de ara ara girer size bakarım canım benim. Çok seviyorum sizleri
Kuzumm diyete devam etsem zaten asla bırakmazdım sizi ama başka bi grupta izinliyken varolmak saçma olur. Ben ara ara girer size bakarım. Devam etmenize sevindim aslında ama yazın gerçekten zor oluyor bu diyet işleri inşallah tamamlarsınz zater benimki malum kışa kaldı artık. Çok öpüldünüz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?