çook sevinirim. ben bu sabah 5 mil yaptım çok yorucydu.. bir de 14 gibi 1 mil daha yaptım
napayim ya anlamadığım yogunluk hakim bende bir insan nasıl başkent bu kadar ygun olabilirtestindeyim galibasen nasilsin
benim telefon yavaş gonderdiginden oyle bir sorunum yok
açık sakin ol dostum anca yaziyom burda
Ben geldimhep beraber nereye kayboldunuz ? gelmeyecekseniz kitap okumaya gidiyorum ...
okey dostumben savsaklarsam sen hatırlat hatta beni sıkıştır hani nolduu nolduu diye
ben iyiyim. ben de yogunum ama hastalık mahvetti. hemen her iş kalıyor kafam yerinde olmayınca. haftaya napacagım bilmiyorum
Ben geldim
hoşgeldinBen geldim
bende düşünüyorum ispanyolun yalnız bırakmayalım sahip cikalimyaa, neyse ben iyi olayım eslik edecegim sananiyetim var yani
yarın aksam yemek yok bananeeeyy yüzde 2 miamaniiinn , bnde cuma sabahına bırakayım yarın yemek yemeyeyim
ıspanyol bende takilcam senle jillian yanına 1 mil le ama şu level 2ye adapte olayım gelcemçook sevinirim. ben bu sabah 5 mil yaptım çok yorucydu.. bir de 14 gibi 1 mil daha yaptım
bende düşünüyorum ispanyolun yalnız bırakmayalım sahip cikalim
yarın aksam yemek yok bana
ıspanyol bende takilcam senle jillian yanına 1 mil le ama şu level 2ye adapte olayım gelcem
benim telefon ışte ya bosken yaziyom başkent yapıyor boş bir insan olarak nasıl yogunum anlamiyorum demek istedimdeadline ne yazdığını anldım bacım başkent mi ne testi
sen baya kötü hasta oldun ya niye oyle oldun ki toparlanirsin umarım bir iki güne iyice işlerin yigilmasin sonra yine sana zor oluyorben savsaklarsam sen hatırlat hatta beni sıkıştır hani nolduu nolduu diye
ben iyiyim. ben de yogunum ama hastalık mahvetti. hemen her iş kalıyor kafam yerinde olmayınca. haftaya napacagım bilmiyorum
eveeettt yalnız bırakmayııın..bende düşünüyorum ispanyolun yalnız bırakmayalım sahip cikalim
yarın aksam yemek yok bana
ıspanyol bende takilcam senle jillian yanına 1 mil le ama şu level 2ye adapte olayım gelcem
yemekte sarmısakl yoğut vardı uykum geldi... birar uyuyordum da kız uyutmadı ..
benim koca tavuk gibi erkenden yatıyor yaa.. birliktehiçbirşey yapamıyoruz.. insanlar çocuklardan dert yanar.. ben çocukları uyutuyorum diyorum ki film izleyelim fln.. nerdeee ya cocuklardan da önce uyuyor ya da filmin ilk 5 dakikasnda
Canım ilk defa duyuyorum onu normal kayısı işte yurdumunhani su ince eksi olan. ay foto ekleyemedim
benim telefon ışte ya bosken yaziyom başkent yapıyor boş bir insan olarak nasıl yogunum anlamiyorum demek istedimbenim yazdıklarımı anlayacak sozluk yapcam
sen baya kötü hasta oldun ya niye oyle oldun ki toparlanirsin umarım bir iki güne iyice işlerin yigilmasin sonra yine sana zor oluyor
eveeettt yalnız bırakmayııın..
1 mille başlayın bir gerisi glir
Canım ilk defa duyuyorum onu normal kayısı işte yurdumun
Ayyy herkes burda ne güzell
evet dagatesi iyiles sen haftayaki menumuzle sporumuzla bomba gibi duseriz listelere bak demedi deme sonra koruruz onu bir haftaben bu hafta hiç spor yapamadım. menüler desen abidik gubidik. haftaya bomba gibi gelelim deadline.
adama da yazık ıspanyol demek nasıl yoruluyor ama tabi arada senle ilgilense fena olmazyemekte sarmısakl yoğut vardı uykum geldi... birar uyuyordum da kız uyutmadı ..
benim koca tavuk gibi erkenden yatıyor yaa.. birliktehiçbirşey yapamıyoruz.. insanlar çocuklardan dert yanar.. ben çocukları uyutuyorum diyorum ki film izleyelim fln.. nerdeee ya cocuklardan da önce uyuyor ya da filmin ilk 5 dakikasnda
sabah 6 da kalkıyor ama onun stili bu.. babası da öyle ..çok seviyorlar uykuyu.. tatil kelimesi bütün gün yatmak uyumk demek..bende de tam tersi.. 5-6 saat uyurum ben..o yüzden ne çocuklarda zorlandım ne de nöbetlerde..yorucu bir işi varsa ondan da olabilir. ben eskiden bankacıydım. eve gelip yemeği zor yiyordum. sonra oturdugum yerde cok uyumusumdur
kız 1 mil 18 dk falan hiç birşey değil süresi yaparız onu da araya sıkıştırıpevet baslamak zaten önemli olan . 1 mil ne kadar sürüyor?
ay kesin foto yüklemeliyim
eveeet :)
sabah 6 da kalkıyor ama onun stili bu.. babası da öyle ..çok seviyorlar uykuyu.. tatil kelimesi bütün gün yatmak uyumk demek..bende de tam tersi.. 5-6 saat uyurum ben..o yüzden ne çocuklarda zorlandım ne de nöbetlerde..
1 mil 15 dk sürüyor , bir de 500 steps var leslienin 5 dk ..evet baslamak zaten önemli olan . 1 mil ne kadar sürüyor?
ay kesin foto yüklemeliyim
eveeet :)
amaaannn boşverdim artık ben de..yaz gelince tepesine binerim artık,evet dagatesi iyiles sen haftayaki menumuzle sporumuzla bomba gibi duseriz listelere bak demedi deme sonra koruruz onu bir hafta
adama da yazık ıspanyol demek nasıl yoruluyor ama tabi arada senle ilgilense fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?