Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hiç unuturmuyum tartı da var nette var takipteyim benden kurtuluş yok
tamam tartı varsa sıkıntı yok ama her tartı farklı tartabilir sen cuma da ordaki tartıyla tartıl haber ver gram farkı yapıyor ondan dedim ona göre devam ederiz olmadı

Kaç kilo versek iyidir 1 hafta da. zor tutuyorum kendimi tartilmamak için neyse az kaldı sabaha

Kaç kilo versek iyidir 1 hafta da. zor tutuyorum kendimi tartilmamak için neyse az kaldı sabaha
şimdi ideal kilona yakın olmana göre değişiyor bu miktar mesela ben 500 gr anca verebiliyorum çok çok dikkat etsemde en fazla 700 gr verdim ispanyol ve april 1.5 kiloya yakın verebiliyor sende 800 900 versen olur yüzde hesaplıyoruz mesela yüzdeni 1 e yakın olacak şekilde yapan kilo senin için mükemmel olur hesaplayıp geleyim bakayım kaç gr mış

kızlar malesef şarjım gitti püff diye söndü dün akşam bugün oyüzden giremedim telden şarjı yoktu çünkü azcıktıama tabi iş çıkışı hemen gittim aldım telsizlikk çok kötü bişey nasılsınız güzeller?

bu hafta 800 gr vermiş olursan yüzden tam 1 oluyor şimdi yarın bildirim yaparken şöyle birşey yapıyoruz mesela 900 gr verdin ya 0.9 kg oluyor ya o 0.9 u geçen haftaki kilona bölüyorsun ve yüzle çarpıyorsun yani 0.9\79*100 çıkan sonuç vermiş olduğun yüzden oluyor geçen haftaki kilonu bu haftaki kilonu kaç kg verdiğini ve yüzdeni yazıyorsun bu akşam liste paylaşıcam ben listenin üstünde değiştirebilirsin onuda cevaplaya basıyorsun başlarda ve sonda [QUOTE ] yazanları sileceksin öyle cevaplayacaksın tamam mı yarın çok vaktin olmazsa yada yapamazsan sen verdiğin kiloyu yaz sonra öğrenirsin yavaş yavaş

almisim canm hem de 1 kilooo yaa ben daha 1. Ayda bslarsam bunun sonu nasil gelir

hoşgeldin april nasılsın ya bende spor yapıp geldim çay içmeye gidicem şimdi tele geçerim sen geldiysen sorunu çözmüşsün ama sonuçta bu arada karne notumuz 28 takım içi birincimiz de sendin kilo verme konusunda tebrik ederiz seni

Deadline ve diger kizlar ben yineyemek listemi yazsam da siz yorumlasaniz boyle olmayacak ben simsiden kilo almak istemiyorumm

almisim canm hem de 1 kilooo yaa ben daha 1. Ayda bslarsam bunun sonu nasil gelir
olabilir canım o kilo olmayablir şişlikte olabilir yalnız su içmeye devam et havalar biraz düzelince de kocanı koluna tak azıcık yürüyüş yap iyi gelir takip edelim bakalım çok kilo alacak gibi oluyorsan ne yiyorsun gözden geçirelim kilo aldıracak şeyler yiyormusun diye bakalım

Nasıl yani ben şimdiye kadar yanlış mı cevapladim herseyi ( QUOTE ] yazısı silinecegini bilmiyordum pardon

mlyt şimdi değil canım liste üzerinde değişiklik yaparken sileceksin hem baştaki hem sondakileri senin normade yaptığın doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…