yok kız çirkin falan değil.. ben sapıkımdır birazcık .. kimsenin düşünmeyeceği şeyler gelir aklıma..
canın sağolsun kuzumm haftaya olur o zaman..ben regl olacagım ondan da biraz ümitsizim acıkcası
Tamam canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman yapapril şu gramlar gitse valla cok sevincem bildirimi cuma yapcam zaten biraz daha dikkat etmek amacıyla yani birde tuvalet sorunum var kac gündür cumaya bomba gibi gelsemiyi olacak
neden 22 april bir özelliği var mı ? bende de wc problemi var kuru kayısı da pek fayda etmiyor. sabahları önce ılık su sonra kayısı sonra tekrar su içersem belki. garantisi yokTamam canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman yaphergün akşam 22:00 de kuru kayısı ye ozaman 5 tane
heee uyudular.. çağrışım olmuşken kocamı uyandırsammı acabaaa ..heheh. simdi tekrar baktım da öyle bir cagrısım var gercekten. bir dahakine ıslık sesi yaparım
herkesi uyuttun galiba ispanyol
ben de burdayım kuslar
canın sağolsun kuzumm haftaya olur o zaman..
ben de regl olmak istiyorum yaaa
heee uyudular.. çağrışım olmuşken kocamı uyandırsammı acabaaa ..
heheh. simdi tekrar baktım da öyle bir cagrısım var gercekten. bir dahakine ıslık sesi yaparım
herkesi uyuttun galiba ispanyol
bacilar ne diyonuz siz ne kafasi bu yacanın sağolsun kuzumm haftaya olur o zaman..
ben de regl olmak istiyorum yaaa
tamam april ben yarın da tartilayim en uygun olan kilo bildirimini yapcamTamam canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman yaphergün akşam 22:00 de kuru kayısı ye ozaman 5 tane
Canım oda diyetisyen önerisi 22:00 demişti.zaten kızlar diyet yaptığımız için kabızlık oluyor tabi herkes kendi vücudunu tanıyıp bilecekki çözumünü bulacak yada bir ilaç var ama tabi çok zor durumlarda yönelmek lazım...neden 22 april bir özelliği var mı ? bende de wc problemi var kuru kayısı da pek fayda etmiyor. sabahları önce ılık su sonra kayısı sonra tekrar su içersem belki. garantisi yok
ben baktım buraya da onlar lesliedışında herşeyi yapıyorlar.. hiç dymadığım egzersizlerfalan varhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...in-spor-leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/
burayı gördün mü ispanyol? leslie yapanlar var
Canım oda diyetisyen önerisi 22:00 demişti.zaten kızlar diyet yaptığımız için kabızlık oluyor tabi herkes kendi vücudunu tanıyıp bilecekki çözumünü bulacak yada bir ilaç var ama tabi çok zor durumlarda yönelmek lazım...
ben baktım buraya da onlar lesliedışında herşeyi yapıyorlar.. hiç dymadığım egzersizlerfalan var
yaprak kayısı nedir.. ben günkurusu yiyormay ben de deneyeyim april. kayısılarımı bugun bitirmemiş olsam hemen denerdim. yarın alıp deneyeyim. ben su yaprak kayısıdan kullanıyorum ama normal kayısı mı alayım ?
bacilar ne diyonuz siz ne kafasi bu ya
tamam april ben yarın da tartilayim en uygun olan kilo bildirimini yapcamya ama gittim dolaştım takımları şimdiden yuzdesi 2 olduğunu iddia eden arkidesler var tespit ettim onu napcaz ki
çook sevinirim. ben bu sabah 5 mil yaptım çok yorucydu.. bir de 14 gibi 1 mil daha yaptımyaa, neyse ben iyi olayım eslik edecegim sananiyetim var yani
napayim ya anlamadığım yogunluk hakim bende bir insan nasıl başkent bu kadar ygun olabilirtestindeyim galibadeadline ya biz seninle epeydir karsılasmamıstııık. napıyosuuuun
cok zor ya, hemencecik olursun umarım.
benim telefon yavaş gonderdiginden oyle bir sorunum yokbenimki de toplantıda gelemedi bir türlü :
not : bazen kk uyarı veriyor cok hızlısın 12 sn beklemeden bu mesajı atamazsın falan filan
açık sakin ol dostum anca yaziyom burdahep beraber nereye kayboldunuz ? gelmeyecekseniz kitap okumaya gidiyorum ...
hani su ince eksi olan. ay foto ekleyemedimyaprak kayısı nedir.. ben günkurusu yiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?