• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Hyır

benim kararımdı. Eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyordum bana çok haksızlk yapılıodu eşim çok anneci biriydi eski konularıma bakarsanız eğer bana hak verirsnz
Bir karar veriyorsanız arkasında durun. Adam sizi küfür edip kovuyor siz iki lafına geri kanmayın. Göreceğiniz zulüm artar dönerseniz ben diyeyim.

iki ay boyunca eşimin bize tek bir kuruş para bile göndermesine izin vermeyen
Sizden ayrıyken annesinin lafıyla size para yollamamış. Aileniz size bakmış sağolsunlar ama mecbur da değillerdi. Nasıl baba bu adam? Bugün sizle barışmak için ailesini takmıyor görünür 2 ay sonra eskiye dönmeyeceğinin garantisi var mı? Annesi, babası bir anda huy mu değiştirecek ya da koskoca adam eşiniz onları bir kalemde silip atacak mı?

Haklı olabilirsiniz
kayınpederim bana hakaret ettiği için ben yukarıya kv çıkmıyorum artık. Hamileliğimin başından beri benı çok strese soktular çok üzdüler beni. Onlar yüzünden sürekli eşimle tartışıyoruz.

Kendimi çok yalnız hissediyorum kimim kimsem yok gibi. Eşim çalışır sonra eve gelir saatlerce telefon dışarıya çıkar okey ve arkadaşları. O kendi dünyasında yaşıyor bende kendi dünyamda yaşamaya çalışıyorum. Günlerce bu evin içinden dışarıya çıkamıyorum o kadar çok bunaldm ki gidecek bir yer de yok eşime bazen çok ihtiyacım oluyor ama onun tek derdi anası babası kahvesi telefonu söyleyince de ben dırdırcı oluyorum kavgacı oluyorum.

İki aydır babamgildeyim kendi evladının hiç bir masrafını karşılamıyor 1 lira bile göndermedi ben bu çocugu tek başıma yapmadım ki.

Kızımn masasını bezini annem babam alıyor.
Kendi yazdıklarınızı buldum. Denenmişi denemeyin.

Bir de neler yaşadınız bilmiyorum ama eşinize kanıp döndüğünüzde adamın kaybetme korkusu da azalacak. 2 ay arama sorma, para yollama, ailesi iletişime geçmesin sonra kadın alsın çocuğu paşa paşa dönsün? Yarın öbür gün der ki Burcu gene gider sonra geri gelir...

Sadece bunlar da değil mutsuzum orda. Eşimle tek başımıza olduğumuzda herşey çok güzel fakat orda yaşamak istemiyorum kızımı da orda büyütmek istemiyorum
Eşinizle tek başına da mutlu değildiniz. Eşiniz sizi evde bırakıp bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyordu. Eşiniz sizi sevmiyor maalesef. Öyle herkes evleniyor diye evlenmiş.

Kayınpederinizin hakaret ettiği konuyu hatırlıyorum ama bulamadım şu an. Bu herif değişmez. Eğer gidip geri gelirseniz bu boşanamaz diye bir iki rol yapıp eski haline döner. Yapmayın. Kızınızı babayla büyütmek istiyorsunuz da adam bebek bezi parası bile yollamamış yahu...

Tamam da eşinizle boşanma sebebiniz ne. Yani eşiniz ne yapıyor da boşanmaya karar verdiniz?

Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi

B

Evi terk ettim..​

Takip Et
•••
B Burcu ozturk

B Burcu ozturk

Üye​

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Beni az çok tanıyanınız tanıyor aranızda. Bir hafta önce evi terk ettim. Şöyle anlatayım biz zaten aile binasında oturuyoruz alt kat biraz rutubet kokuyor üstelik ev çok küçük bebek de olunca artık yetmemeye başladı. Üstelik içi soğuk bir ev. Kapıları eski altından rüzgar giriyor vs derken geçen hafta evimde iki tane fareye rastladım ve eşime mesaj attm bir çözüm bulmasını istedim evimi taşı burdan dedim. Çünkü zaten üst kattakilerle de anlaşamıyoruz hem ev de iyi değil kendi de sürekli ya işte boş vakitlernde de bizimle değil yukarıya çıkıyor annesiyle babasıyla beraber ya da kahvede eve geldiği vakit geç oluyor ondan sonra da uyuyor zaten.Bende mesaj çektm ev bul bize dedm taşınalm burdan ben bebeğimi burda büyütmek istemiyorum hastalanacak dedm. (Bebeğim o sırada zaten hastalanmıştı bile öksürüyordu) eşimle mesajda birz tartıştık ardından bu eve geldi konuyu açtı bende anlatmaya çalışıyorum ısrarla yok diyor bahaneler uyduruyor bana sırf taşınmamak için şuan için taşınamam durumum yok diyor bunu diyen adamın maaşı da gayet yüksek elime beş kuruş para verdiği yok üstüme başima bir şey aldıgım yok hani harcasam tm dicm. Gerçekten kendi kök ailesi istediğinde hemen verir olmasa bile bulur. Ama bi bana ve kızıma yok. Neyse o konuşma tartışmaya döndü yine. Bana yine S*** G (Defol) dedi ve üstüne de ben seni artık karım olarak görmüyorum dedi bana. Çok zoruma gtti çok sinirlendm hiç bir şey demedim sabah oldu önce kızımı hazırladm sonra eşyalarımızı geceden de kız kardeşime mesaj çektm bize iki koltuk ayarla dedm. Sabah eşyalarımızı hazrladıgımı görünce anladı ne kadar ciddi oldugumu. Geldi bu kızımı vermem sana deyince kes sesini buraya polis yığarım git demedn mi al işte gidiyoruz dedm. Kızı kucagıma aldm çıktm kırkı yeni çıkmış bebeğim ile 😔 çıkarken de babası balkonda beni izliyordu agzında sigara ayak üstüne ayak atmş bana bakıyordu sanki zafer benmmiş dercesine. Hiç unutmicam o bakışını. Sabah bndm otobüse yolda da annem babamı aradım babam iyi yapmişsn kızım gelmekle dedi o küçücük bebekle 9 saat yol çektm. Geldm bir haftadır annemgildeym bezinden tutun mamasına kadar her şeyini alıyorlar bu arada emziriyordum üzüntüden olsa gerek sütüm de kesildi mecburen mamaya başladık. Ailesi herkese burcu gezmeye gtmş demişler utanmadan. Benim ailemden de kimse aramadı onları babam aramayacagız orta yolu bulmak gibi bir amacımız da olmayacak dedi Madem ki seni kıznla birlkte sokağa attılar asla oraya dönmüyorsn dediler bana. Anlayacağınız ailem bize sahip çıktı. (Birde ben ordan gelirken eşim demez mi size bakmazlar diye). Onun ailesinden de sadece abisi aradı beni onun dışında ne annesi ne babası birde namusları olcm utanmıyorlar halen hiç bir şey umurlarında değilmişler gibi davranıyorlar. Bu arada eşim arayıp duruyor sürekli bende kartlarımı söyledm ya evimi ordan tamamen taşıyacaksn dedm beni ve kızımı para konusunda mağdur etmeyeceksn dedm ya da bu iş bitti dedm. Bana da zaten Haziran'da tayinciyz başka yere gidip boşuna kira vermeyelm burda biraz daha sabredelim Haziran'da söz gideceğiz dedi. Ben yine de inanmadm tabi Ay başı geldi geçti bir ihtiyacnız var mı diye sormadı bize. Biliyorum annesi müsade etmiyor hakkım helal değil hiç birine bana ve kızıma bunları yaşattıkları için sırf annesinden babasından ayrı kalmamak için biz kızımla o acıları çekiyordk. Terk ettm arkadaşlar sonunda yapabldm bunu. Şimdi de yalvarıyor yakarıyor söz veriyorum tayin zamanı gitcz diye ama artık neye yarar tüm umutlarımı yıktı psikolojimi bozdular benm şimdi de kızım için ayakta durmaya çalışıyorm. P. Tesi günü gidip boşanma davası açmayı düşünüyorum sizce bunu yapmalı miyim arkadaşlar bir yanım onu halen çok seviyor ama diğer yanım da çok kırgın 😞

Merhaba hanımlar. Ben eşimle boşanma aşamasındayım fakat eşim geçen hafta benle kızıma geri döndü. Pişman olduğunu bir daha bize aynı şeyleri yaşatmayacagına söz verip evimizi de ordan taşıyacagını söyledi. Haziran'da tayinciyiz bende kartlarımı söyledim ailesi ile görüşmek istemediğimi beni ve kızımı istemeyenleri benimde istemediğimi tayin belli olmadan oraya dönmeyeceğimi de belirttm çünkü ben şuan annem ve babamın yanındayım ve bebeğim burda çok mutlu. Ailem kızımın her ihtiyacını karşıladılar saolsunlar arkamda çok durdular. Bu süreçte eşimin ne annesi ne de babası hiç bir şekilde bizi aramadı. 3 ay oldu bir şeylerini görmedik. Ailemde bu duruma çok öfkeli. Ben eşime önce şans vermemeye kararlıydm fakat dört gün önce eşim babamı arayıp müsadeniz varsa eğer ben gelip karım ile kızımı görmek istiyorum demiş. Babam da buyur gel biz misafiri kapımızdan geri çevirmeyz geldin de kovduk mu oğlum demiş. Eşim ardından bana mesaj atmış. Burcu seni ve kızımı gerçekten hayatmda istiyorum bize bir şans ver diye. Bende son bir kez şans vermek istedm bunu da kızım içn yapıyorum dedim. Yalnız arkadaşlar tabi bende bir soğukluk var asla eskisi gibi değilim çünkü bana yapılanları unutamıyorum sürekli aklımda. Elime nasıl ısınacagım tekrardan bilmiyorum. Neyse iki gün önce eşim bana mesaj çekmiş annem telefon numaranı istiyor seninle konuşmak istiyormuş sana söylemeden vermek istemedim demiş bende hayır kesinlkle ben konuşmak istemiyorum dedm. O da tm deyip konu kapandı. Yalnız mesele şu ki eşim her arayışında sürekli annem şöyle babam böyle diye diye onları övüyor bana. Sanırım eşim arayı düzeltmek için bir yapıyor fakat ben istemiyorum. Biraz önce bana bir fotoğraf göndermiş fotoğraf ta bir tane süveter annem bunu kızımıza yapmş diye. Bende açıkçası ne cevap verecegimi bilemedim. Sanırım kaynanam bilerek yapıyor çünkü benim kaynanam önce mağdura oynayıp ardından beni suçlu duruma düşürmek istiyor. Öyle bir insan çünkü. Bu zamana kadar da hep eşimi bana karşı doldurup ondan sonra mağdura oynayan bir kadındı. Ben asla giydirmicem onu kızıma. Doğumda yanımda olmayan insanlar ben hamileyken kapımı çalmayan lohusa iken benden bir tabak yemeği esirgeyen ve ben evi terk etmek zorunda kaldıgımda bile beni ve torunlarını asla merak etmeyen insanlar. Tüm bunların üzerine benim arkamdan eşimi kışkırtıp iki ay boyunca eşimin bize tek bir kuruş para bile göndermesine izin vermeyen insanlar. Velhasıl arkadaşlar zaten saysam bitmez kısacası ben o kadına ait hiç bir şeyi kızıma giydirmicem. Sizce bunu eşime nasıl açıklayabilirim. Nasl bir mesaj göndereyim. Bu arada davamız devam ediyor fakat henüz mahkeme görülmedi avukatım biraz uzun sürer dedi. Ben de bu sürecte eşimi izliyorum gerçekten de bir değişme var mı diye. Zaten dediği gibi pişmansa tayinle berâber evi taşır gideriz değilse de mahkemede görüşürz artık onunla boşarm kızımla önüme bakarım. Şimdiden çok tşk ederim
Boşanmaya karar vermissiniz, aileniz de yanınızda bence bosanin uzatmayın.

Anladım siz barışacaksınız bu adamla , ama unutmayın ki bundan sonra yaşayacağınız her şeyin sorumlusu da sizsiniz.

Eşiniz ,yalnız başınızayken de iyi bir eş ve baba değil , şu an verdiği sözlerin hiçbirini de tutmayacak.

Kendinizi ve kızınızı tekrar bu cehennemin içine çekmeyin, aileniz de gayet iyi arkanızdalar kendinizi sığıntı, fazlalık hissettirecek bir şeyde yapmıyorlar.

Kızının büyüyünce işe de girersiniz , su akar yolunu bulur, dönmeyin geri.

Sozlerine inanmak istiyorsunuz, ama ben hic iyi seyler hissetmedim anlattiklarinizdan. Bebeginiz de var, lutfen duygusal yaklasmayin olaylara. Bebegine babalik yapmak isteyen, her sekilde yapar, evli olup olmadiginizin bir onemi yok.

Ama o iki aylik surecte 1 lira bile gondermeyen adam bence su an cok iyi rol kesiyor. Annesiyle gorusmemenize de ilerde razi gelmeyecek. Su an razi olmus gibi geziyor ama siz de biliyorsunuz yalan bu.

Anneniz babaniz arkanizda durmus, bu iki ayda esiniz bakmis ki, siz elden gidiyorsunuz, is ciddiye binmis, o zaman kapiniza gelmis. Hic para vermeyerek de burnunuz surtsun istemis. Ne koca ne baba olur bundan

Merhaba hanımlar. Ben eşimle boşanma aşamasındayım fakat eşim geçen hafta benle kızıma geri döndü. Pişman olduğunu bir daha bize aynı şeyleri yaşatmayacagına söz verip evimizi de ordan taşıyacagını söyledi. Haziran'da tayinciyiz bende kartlarımı söyledim ailesi ile görüşmek istemediğimi beni ve kızımı istemeyenleri benimde istemediğimi tayin belli olmadan oraya dönmeyeceğimi de belirttm çünkü ben şuan annem ve babamın yanındayım ve bebeğim burda çok mutlu. Ailem kızımın her ihtiyacını karşıladılar saolsunlar arkamda çok durdular. Bu süreçte eşimin ne annesi ne de babası hiç bir şekilde bizi aramadı. 3 ay oldu bir şeylerini görmedik. Ailemde bu duruma çok öfkeli. Ben eşime önce şans vermemeye kararlıydm fakat dört gün önce eşim babamı arayıp müsadeniz varsa eğer ben gelip karım ile kızımı görmek istiyorum demiş. Babam da buyur gel biz misafiri kapımızdan geri çevirmeyz geldin de kovduk mu oğlum demiş. Eşim ardından bana mesaj atmış. Burcu seni ve kızımı gerçekten hayatmda istiyorum bize bir şans ver diye. Bende son bir kez şans vermek istedm bunu da kızım içn yapıyorum dedim. Yalnız arkadaşlar tabi bende bir soğukluk var asla eskisi gibi değilim çünkü bana yapılanları unutamıyorum sürekli aklımda. Elime nasıl ısınacagım tekrardan bilmiyorum. Neyse iki gün önce eşim bana mesaj çekmiş annem telefon numaranı istiyor seninle konuşmak istiyormuş sana söylemeden vermek istemedim demiş bende hayır kesinlkle ben konuşmak istemiyorum dedm. O da tm deyip konu kapandı. Yalnız mesele şu ki eşim her arayışında sürekli annem şöyle babam böyle diye diye onları övüyor bana. Sanırım eşim arayı düzeltmek için bir yapıyor fakat ben istemiyorum. Biraz önce bana bir fotoğraf göndermiş fotoğraf ta bir tane süveter annem bunu kızımıza yapmş diye. Bende açıkçası ne cevap verecegimi bilemedim. Sanırım kaynanam bilerek yapıyor çünkü benim kaynanam önce mağdura oynayıp ardından beni suçlu duruma düşürmek istiyor. Öyle bir insan çünkü. Bu zamana kadar da hep eşimi bana karşı doldurup ondan sonra mağdura oynayan bir kadındı. Ben asla giydirmicem onu kızıma. Doğumda yanımda olmayan insanlar ben hamileyken kapımı çalmayan lohusa iken benden bir tabak yemeği esirgeyen ve ben evi terk etmek zorunda kaldıgımda bile beni ve torunlarını asla merak etmeyen insanlar. Tüm bunların üzerine benim arkamdan eşimi kışkırtıp iki ay boyunca eşimin bize tek bir kuruş para bile göndermesine izin vermeyen insanlar. Velhasıl arkadaşlar zaten saysam bitmez kısacası ben o kadına ait hiç bir şeyi kızıma giydirmicem. Sizce bunu eşime nasıl açıklayabilirim. Nasl bir mesaj göndereyim. Bu arada davamız devam ediyor fakat henüz mahkeme görülmedi avukatım biraz uzun sürer dedi. Ben de bu sürecte eşimi izliyorum gerçekten de bir değişme var mı diye. Zaten dediği gibi pişmansa tayinle berâber evi taşır gideriz değilse de mahkemede görüşürz artık onunla boşarm kızımla önüme bakarım. Şimdiden çok tşk

Merhaba hanımlar. Ben eşimle boşanma aşamasındayım fakat eşim geçen hafta benle kızıma geri döndü. Pişman olduğunu bir daha bize aynı şeyleri yaşatmayacagına söz verip evimizi de ordan taşıyacagını söyledi. Haziran'da tayinciyiz bende kartlarımı söyledim ailesi ile görüşmek istemediğimi beni ve kızımı istemeyenleri benimde istemediğimi tayin belli olmadan oraya dönmeyeceğimi de belirttm çünkü ben şuan annem ve babamın yanındayım ve bebeğim burda çok mutlu. Ailem kızımın her ihtiyacını karşıladılar saolsunlar arkamda çok durdular. Bu süreçte eşimin ne annesi ne de babası hiç bir şekilde bizi aramadı. 3 ay oldu bir şeylerini görmedik. Ailemde bu duruma çok öfkeli. Ben eşime önce şans vermemeye kararlıydm fakat dört gün önce eşim babamı arayıp müsadeniz varsa eğer ben gelip karım ile kızımı görmek istiyorum demiş. Babam da buyur gel biz misafiri kapımızdan geri çevirmeyz geldin de kovduk mu oğlum demiş. Eşim ardından bana mesaj atmış. Burcu seni ve kızımı gerçekten hayatmda istiyorum bize bir şans ver diye. Bende son bir kez şans vermek istedm bunu da kızım içn yapıyorum dedim. Yalnız arkadaşlar tabi bende bir soğukluk var asla eskisi gibi değilim çünkü bana yapılanları unutamıyorum sürekli aklımda. Elime nasıl ısınacagım tekrardan bilmiyorum. Neyse iki gün önce eşim bana mesaj çekmiş annem telefon numaranı istiyor seninle konuşmak istiyormuş sana söylemeden vermek istemedim demiş bende hayır kesinlkle ben konuşmak istemiyorum dedm. O da tm deyip konu kapandı. Yalnız mesele şu ki eşim her arayışında sürekli annem şöyle babam böyle diye diye onları övüyor bana. Sanırım eşim arayı düzeltmek için bir yapıyor fakat ben istemiyorum. Biraz önce bana bir fotoğraf göndermiş fotoğraf ta bir tane süveter annem bunu kızımıza yapmş diye. Bende açıkçası ne cevap verecegimi bilemedim. Sanırım kaynanam bilerek yapıyor çünkü benim kaynanam önce mağdura oynayıp ardından beni suçlu duruma düşürmek istiyor. Öyle bir insan çünkü. Bu zamana kadar da hep eşimi bana karşı doldurup ondan sonra mağdura oynayan bir kadındı. Ben asla giydirmicem onu kızıma. Doğumda yanımda olmayan insanlar ben hamileyken kapımı çalmayan lohusa iken benden bir tabak yemeği esirgeyen ve ben evi terk etmek zorunda kaldıgımda bile beni ve torunlarını asla merak etmeyen insanlar. Tüm bunların üzerine benim arkamdan eşimi kışkırtıp iki ay boyunca eşimin bize tek bir kuruş para bile göndermesine izin vermeyen insanlar. Velhasıl arkadaşlar zaten saysam bitmez kısacası ben o kadına ait hiç bir şeyi kızıma giydirmicem. Sizce bunu eşime nasıl açıklayabilirim. Nasl bir mesaj göndereyim. Bu arada davamız devam ediyor fakat henüz mahkeme görülmedi avukatım biraz uzun sürer dedi. Ben de bu sürecte eşimi izliyorum gerçekten de bir değişme var mı diye. Zaten dediği gibi pişmansa tayinle berâber evi taşır gideriz değilse de mahkemede görüşürz artık onunla boşarm kızımla önüme bakarım. Şimdiden çok tşk ederim
su açıdan düşünün barıştığıniz eşiniz ailesini silcek mi ( şuan için sen ve cocugum önemli dcek sonra siz ailesiyle gorusmuyorsunuz dye başınızın etini yicek ) ailesiyle ilgili travmalarinizi bi kenara koyabilcekmisiniz (yani onlarla ilgili eşinizle tartışma kavgaya girmemeniz lazım onlar yokmus gbi yasayabilcekmisiniz buda çok zor) ben açıkçası şuan boşanmasaniz bile sonradan bosancaksiniz gibime geldi bu aile konuları yüzünden çok evlilik bitiyor allah yardimciniz olsun

Karşılıklı konuşmanızda....Neden bu duruma geldik iyice düşündüğünü ve tüm geçmişi değerlendirdiğini düşünerek bunları konuşmak istiyorum.Senin şu aşamada ailenle bozuk olan ilişkimizi toparlamaya çalıştığının farkındayım.Sen onların oğlusun onların etkisinde kalabilirsin.Fakat şunu unutma.Sonuçta evlendik artık yeni bir ailen var.Çocuğun var.Benim bildiğim artık öncelik kendi ailendedir.Önceliğin eşi ve çocuktur.Bunu kime sorarsan sor böyledir.Bu değildir ki seni ailenden kop onları hayatından çıkart elbette öyle bir şey olamaz.Ancak bizde bazı erkek aileleri erkek çocukları ile bağlarını nedense hiç koparamıyor onun artık bir ailesi olduğunu hiç bilmek kabullenmek istemiyor.Ve bizde pek çok evlilik bu nedenle son buluyor.Bununla ilgili sen de çok hata yaptın bunları göremedin ve düşün yuvan yıkılıyor.
Şayet aynı şeyleri tekrar yaşayacaksak hiç tekrar başlayıp ikimizi ve çocuğumuzu mutsuz etmeyelim.Bu konuyu, neden bu duruma geldiğimizi iyice düşünüp tarttın mı yoksa sadece bir kere daha deneyelim mi diye düşünüyorsun.Elbette benim de bu geçen sürede düşündüğüm acaba hatalı mıyım diye çok düşündüğüm çok şey oldu.Artık tekrardan geçmiş gibi yaşamak öyle bir evlilik hayatım olsun istemiyorum.
Son olarak şu aşamada sadece seninle iletişimim olacak böyle olması daha doğru önce kendimizi görelim senin de böyle düşündüğünü görmek isterim....

Konuşmanın direk sen şunu yaptın o böyle bana yaptı diye sert kırıcı cümlelerle olmasının doğru olmadığı kanaatindeyim ben.

Sizde neler oldu bilmeden bunu sonu yazacağım çok tepki gösteren olacak ama diye başlayan yorumlar yapılacak eminim...
Son olarak her ne kadar bizde bazı aileleler çocuklarının evliliklerine çok müdahil oluyorlarsa da gençlerinde tamamen suçsuz olduğunu düşünmüyorum.

Karşılıklı konuşmanızda....Neden bu duruma geldik iyice düşündüğünü ve tüm geçmişi değerlendirdiğini düşünerek bunları konuşmak istiyorum.Senin şu aşamada ailenle bozuk olan ilişkimizi toparlamaya çalıştığının farkındayım.Sen onların oğlusun onların etkisinde kalabilirsin.Fakat şunu unutma.Sonuçta evlendik artık yeni bir ailen var.Çocuğun var.Benim bildiğim artık öncelik kendi ailendedir.Önceliğin eşi ve çocuktur.Bunu kime sorarsan sor böyledir.Bu değildir ki seni ailenden kop onları hayatından çıkart elbette öyle bir şey olamaz.Ancak bizde bazı erkek aileleri erkek çocukları ile bağlarını nedense hiç koparamıyor onun artık bir ailesi olduğunu hiç bilmek kabullenmek istemiyor.Ve bizde pek çok evlilik bu nedenle son buluyor.Bununla ilgili sen de çok hata yaptın bunları göremedin ve düşün yuvan yıkılıyor.
Şayet aynı şeyleri tekrar yaşayacaksak hiç tekrar başlayıp ikimizi ve çocuğumuzu mutsuz etmeyelim.Bu konuyu, neden bu duruma geldiğimizi iyice düşünüp tarttın mı yoksa sadece bir kere daha deneyelim mi diye düşünüyorsun.Elbette benim de bu geçen sürede düşündüğüm acaba hatalı mıyım diye çok düşündüğüm çok şey oldu.Artık tekrardan geçmiş gibi yaşamak öyle bir evlilik hayatım olsun istemiyorum.
Son olarak şu aşamada sadece seninle iletişimim olacak böyle olması daha doğru önce kendimizi görelim senin de böyle düşündüğünü görmek isterim....

Konuşmanın direk sen şunu yaptın o böyle bana yaptı diye sert kırıcı cümlelerle olmasının doğru olmadığı kanaatindeyim ben.

Sizde neler oldu bilmeden bunu sonu yazacağım çok tepki gösteren olacak ama diye başlayan yorumlar yapılacak eminim...
Son olarak her ne kadar bizde bazı aileleler çocuklarının evliliklerine çok müdahil oluyorlarsa da gençlerinde tamamen suçsuz olduğunu düşünmüyorum.
İnanın bunu zamanında çok denedim hepsi boş çıktı

Kayınpederinizin hakaret ettiği konuyu hatırlıyorum ama bulamadım şu an. Bu herif değişmez. Eğer gidip geri gelirseniz bu boşanamaz diye bir iki rol yapıp eski haline döner. Yapmayın. Kızınızı babayla büyütmek istiyorsunuz da adam bebek bezi parası bile yollamamış yahu...
O konu aklıma geldikçe öfkem daha da katlanıyor zaten 😔

Burcu senin evden cikisina kadar hatirliyorum. Ailen bu kadar arkandayken donme. Ayni donemlerde hemen hemen ayni seyleri yasadik ama sana o zmaanda yazmistim esim maddi destegini asla esirgemedi herseyi ona odettim ona aldirdim. Gecen ayda tum ailesi altinlara bebegin tum esyalarina kadae aldilar. Bunlar cocuklari onlaein mecbur bakacaklar. Bunlar seni uc ay aramadilae bezleri bile baban aldi. Bak kaynanan ayak yapiyor.esin baktiki onlarla yapamiyor kaynananda esinin derdiyle yemeğiyle camasiriyla ugrasamadi gelsin dedim muhteneken millettende cekindiler hani gelini babasina mi gonderdiniz falan diye. Cunku ben oyle uaptim tum akrabalarinin kulagina su kacirdim ailesi yuzunden evden gittim diye. Tum köy bunlara laf etmis kiz dogum yapacak neden babasinin evinde diye. Yani sen donmek istersende biraz surundur derim

Eşinizin nesi değişmiş ki, siz görüşmek istemiyorum demenize rağmen, onlarla ilgili size baskı kurmaya devam ediyor, resim atıyor vs. Yani durumu kabullenmiş değil.
Açık açık ben görüşmek istemediğim halde neden resim attığını ve beklentisini karşılayamayacağınızı söyleyin bakalım ne yapacak, çirkinleşecek mi?
Barışın ya da barışmayın diyemem ama acele karar vermeyin, emin olun .

Back