Öncelikle merhaba,
Bilenler vardır belki özet geçicem. 18 yaşındayım. 3 yıl önce bir erkekle tanıştım 3 yıl konuştum aldatmaları felan olmuştu affetmiştim yinede geçen sene yaz bir gece onun arabasında kalma planı yapmıştık ve saat 8 de yaşım küçük olduğu için polisler emniyete götürmüştü aileler felan geldi tabi benmkiler gelmedi
annemgil ayrı sanıyordu ama olaydan sonra 1 yıl daha konuştuk biz sürekli hataları oluyordu bana karşı kendimi değersiz hissettiriyordu ve o yaşımda onunla anal ilişki yaşadım ve çok pişmanım bir sürü takıntı yapmıştım bir çokta konu açtım buraya hamilik adı altında. Tabiki hamile feln değilmişim. 2024 eylül ayında ara verme kararı aldım yks çalışmak için oda tamam dedi sürekli konuşmaya çalıştı arada yazdı ben ona çok kötü davrandım hep çünkü aklım çok karışıktı bir yandan dersler bir yandan ailem bu kararımdan 1 hafta sonra sevgili bulmuş kendine
hâlâ konuşuyorlar whatsappta birlikte profil fotoğrafı koymuş benden gizlemeemiş bile hâlâ kayıtlıyım onda sevgilisi varken de yazdı hep yılbaşında tekrar başlayalm dedi ama ben arttık soğumuştum araya o kız girince
en son 11 ocakta yazdı ağladı tekrar deneyelim dedi hatta annesine de söylemiş anne sen konuş lütfen diye bnde reddettim hafta sonu müsait olmadığımı söyledim o zaman hafta içi ararm dedi ve ondan sonra ne aradı ne de sordu sen gel her şey çok farklı olacak o kızı hayatımdan çıkarırım sen yeterki dön demişti şimdi onu o kadar çok özledim ki 3 yıl boyunca bana çektirmediği dert kalmadı ama onu o kadar çok seviyorum ki 1 hafta önce profil fotoğrafıını görünce beynimden vurulmuşa döndüm adeta şimdi ona AYRIL ONDAN YA DA ONUNLA EVELENECEK MİSN
yazmak istiyorum ne yapim aklım çok karşılık 1 haftadır derslere de odaklanamıyorum profili gördükten sonra her gece ağlıyorum hâlâ geçerli midir teklifi ama 6 ay boyunca ya her şeyi yaptılarsa yakın mesafeyse ya her gün buluştular sa her anıyı biriktirdilerse biz uzak mesafeydik ve toplasan 10 kere buluşmuşuzdur cinsellikte yaşadığım için psikolojim çok bozuldu o benimle evlenmek zorunda sırf güvendirmişti kendine bana akıl verin nolur