• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

april şu gramlar gitse valla cok sevincem bildirimi cuma yapcam zaten biraz daha dikkat etmek amacıyla yani birde tuvalet sorunum var kac gündür cumaya bomba gibi gelsemiyi olacak
Tamam canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman yap ;) hergün akşam 22:00 de kuru kayısı ye ozaman 5 tane ;)

Tamam canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman yap :KK66: hergün akşam 22:00 de kuru kayısı ye ozaman 5 tane :KK66:
neden 22 april bir özelliği var mı ? bende de wc problemi var kuru kayısı da pek fayda etmiyor. sabahları önce ılık su sonra kayısı sonra tekrar su içersem belki. garantisi yok

heheh. simdi tekrar baktım da öyle bir cagrısım var gercekten. bir dahakine ıslık sesi yaparım :D

herkesi uyuttun galiba ispanyol

canın sağolsun kuzumm haftaya olur o zaman..
ben de regl olmak istiyorum yaaa
bacilar ne diyonuz siz ne kafasi bu ya:-)
Tamam canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman yap ;) hergün akşam 22:00 de kuru kayısı ye ozaman 5 tane ;)
tamam april ben yarın da tartilayim en uygun olan kilo bildirimini yapcam:-) ya ama gittim dolaştım takımları şimdiden yuzdesi 2 olduğunu iddia eden arkidesler var tespit ettim onu napcaz ki :(

neden 22 april bir özelliği var mı ? bende de wc problemi var kuru kayısı da pek fayda etmiyor. sabahları önce ılık su sonra kayısı sonra tekrar su içersem belki. garantisi yok
Canım oda diyetisyen önerisi 22:00 demişti.zaten kızlar diyet yaptığımız için kabızlık oluyor tabi herkes kendi vücudunu tanıyıp bilecekki çözumünü bulacak yada bir ilaç var ama tabi çok zor durumlarda yönelmek lazım...

Canım oda diyetisyen önerisi 22:00 demişti.zaten kızlar diyet yaptığımız için kabızlık oluyor tabi herkes kendi vücudunu tanıyıp bilecekki çözumünü bulacak yada bir ilaç var ama tabi çok zor durumlarda yönelmek lazım...

ay ben de deneyeyim april. kayısılarımı bugun bitirmemiş olsam hemen denerdim. yarın alıp deneyeyim. ben su yaprak kayısıdan kullanıyorum ama normal kayısı mı alayım ?

ay ben de deneyeyim april. kayısılarımı bugun bitirmemiş olsam hemen denerdim. yarın alıp deneyeyim. ben su yaprak kayısıdan kullanıyorum ama normal kayısı mı alayım ?
yaprak kayısı nedir.. ben günkurusu yiyorm

bacilar ne diyonuz siz ne kafasi bu ya:-)

tamam april ben yarın da tartilayim en uygun olan kilo bildirimini yapcam:-) ya ama gittim dolaştım takımları şimdiden yuzdesi 2 olduğunu iddia eden arkidesler var tespit ettim onu napcaz ki :KK43:

neeeyy yüzde 2 mi :D amaniiinn , bnde cuma sabahına bırakayım yarın yemek yemeyeyim :D

deadline ya biz seninle epeydir karsılasmamıstııık. napıyosuuuun :D

cok zor ya, hemencecik olursun umarım.
napayim ya anlamadığım yogunluk hakim bende bir insan nasıl başkent bu kadar ygun olabilirtestindeyim galiba ;) sen nasilsin
benimki de toplantıda gelemedi bir türlü :

not : bazen kk uyarı veriyor cok hızlısın 12 sn beklemeden bu mesajı atamazsın falan filan :D
benim telefon yavaş gonderdiginden oyle bir sorunum yok:-)

hep beraber nereye kayboldunuz ? gelmeyecekseniz kitap okumaya gidiyorum ...
açık sakin ol dostum anca yaziyom burda:-)

Back
X