- 27 Ekim 2022
- 5.218
- En iyi cevaplar
- 1
- 14.921
- 178
Mahkemede eskiyi niye arastirsinlar sacmalamis. Siz hala nicin gorusmeye devam ediyorsunuz onu da anlamadim bitiremediniz mi kendi icinizde bu iliskiyi? Olurunuz yok bence gorusmeyi birakin. Manipule etmeye calisiyor sizi.Dün konuştuk arkadaşımla buluşmuştum sonra beni aldı. Arabada konuştuk. Çiçek almış. Bende ben senden çiçek istemedim ama neden aldın dedim. Zorla verdi bana çiçeği arabadan inerken. Neyse biraz konuştuk arabada ellerimi öptü özürler diledi ben seni çok seviyorum bak araya soğukluk girmesin senin de benimde ailem üzülüyor. Yaptıklarımdan çok pişmanım bir sinirle yaptım söyledim beni affet lütfen bütün eşyaları yakmadım sadece yeleği yaktım o da yanlış yıkandığı için kabarmıştı dedi. Bende hiç hoş değil ne o ergen gibi kıyafet yakmalar sen daha öncesinden de yaptın aynı şeyi. Bana aldığın oyuncakları çiçekleri vs sana geri verince hepsini sobada yaktın. Bir de çocukları çok seviyorum derdin sokağa çıkıp dağıtsaydın madem bir işe yararlardı çocuk sevindirirdin dedim. O da çok kızmıştım doğru haklısın dedi.
Ben yok bizim olmaz seninle farklıyız tip vs değil sadece sana her şey zor geliyor çok fevri hareketler yapıyorsun bir zaman vermiyorsun insana düşünmesi için daha bir gün olmadan eşyaları yakmalar beddualar etmeler hiç hoş değil dedim. Biz anlaşamayız aynı değiliz dedim. Kitap okumak bile zor geldi dedim. Değişeceğim bak kitap fuarı olacakmış yakınlarda birlikte gidelim falan diyor. Dedim sen daha oturup bir kitap okuyamıyorsun zor geliyor göz boyamaya mı götüreceksin dedim. Yok öyle değil dedi... İşte pişman oluruz bak yapma etme çok seviyorum seni nasıl anlaşamıyoruz biz gayet de dedi. Ben ilk defa seninle öpüştüm seninle yaşadım her şeyi sana adadım kendimi dedi. Kimseyi öpmek istemedim falan dedi. Dedim kaç yaşında insansın hoşlandıklarında olmuş nasıl yani dedim. Yok ben sana sakladım öyle hiçbir şey istemedim falan diyor.
Bana birde şöyle bir şey dedi benim etkimde kalmadan bir yorum yapabilir misiniz rica etsem? Dedi ki; Yarın bir gün evlensen sonra anlaşamasanız boşanmaya kalksanız mahkemede her şeyi araştırıyorlar seninle benim otele gittiğimiz çıkarsa sorarlarsa kim bu diye ne olur gibilerinden bana bir şeyler dedi. Bende ne olmuş yani dedim ondan önce olan bir şey birde boşanıyorsak ne önemi var bilip bilmemesinin dedim. Bana aşırı tuhaf geldi. Sizin aklınıza ne gelirdi böyle bir söylemden?