Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben bişey sormak istiyorum yoğurt ķürü uygulamak istiyorum da nekadar zaman yapabiliyoruz bilgisi olan var mı?

tebrikler canım ya bence iyi yapmışsın bir kere evet diyince birdaha durduramıyorsun kendini ya ben bu hatayı çok yaptım ondan çok yavaş kilo verdim başlarda

Ben bişey sormak istiyorum yoğurt ķürü uygulamak istiyorum da nekadar zaman yapabiliyoruz bilgisi olan var mı?
o hangi yoğurt kürü canım birka farklı şekilde duydum yapılışını limonlu olan mı bence bir süresi yoktur yoğurt sonuçta sağlıklı birşey ama bilmiyorum bilmeden yanlış yönlerdirmiyim

jillianımı yaptım geldim ay canım şimdi bir türk kahvesi çekti ki ama midemde fena bir ağrı var kahve içip arttırmıyım ya zencefilli birşey mi içsem acaba kuşburnu ve zencefilli çay mideme dokunurmu acaba birde kuru elma atsam içine yada bir önerisi olan var mı bana kızlar

Geçmiş olsun canım mideye nane iyi geliyor diye biliyorum ama yine araştır istersen

Evet Yoğurt limon pul biber li kür yapmayı düşündüm de nezaman a kadar yapıcam onu bilmiyorum

Geçmiş olsun canım mideye nane iyi geliyor diye biliyorum ama yine araştır istersen
canım nane limon aslında mideye iyi geliyor ama benim bir anım var nane limonla kokusu bile midemi bulandırıyor ya normalde naneyi çok severim ama çayda hiç hoşuma gitmiyor

Evet Yoğurt limon pul biber li kür yapmayı düşündüm de nezaman a kadar yapıcam onu bilmiyorum
dediğim gibi bence bir süre kullan sıkıntı olmaz ama bununla ilgili bir konu vardı bir yerde oraya sorabilirsin bulursam sana link atarım bir bak oraya gece yatmadan yeniyor galiba

konuyu tam bulamadım ya ama en az 2 hafta uygulanması gerekir iyi br sonuç elde etmek için demiş bazı sitelerde üst bir sınır vermemiş canım yapacaksan bile en az 2 hafta uygularsın zaten sonrasını da duruma göre bakarsın

Tamam canım çok teşekkürler ben 2 hafta deniycem hadi hayırlısı

Tamam canım çok teşekkürler ben 2 hafta deniycem hadi hayırlısı
ya benim diyetisyene giden bir komşumuz demişti o son ara öğün olarak 22 de 1 çay bardağı yoğurt yiyordu diyetisyen kesinlikle bu ara öğünü atlama yoğurt ye demiş yoğurdun zaten kendisi karın yağlarını yakıcı özellikteymiş ki bence nedeni protein içeren bir madde olması birde bu kürün yan etkisi ishal yapıyormuş limon kırmızı biber falan bağırsakları çalıştırıyormuş haberin olsun

Sağol canım teşekkür ederim inşaallah çalıştırır bağırsakları ihtiyacım var zaten

Benim yarın yolculuk var kilo bildirimi ne zaman yapılacak ti
yarın canım kilo bildirimi sabah aç karnına tartıl yaz buraya evden çıkmadan uygun olursa senin için cuma öğlen 12 ye kadar da yapabilirsin ama yarın yapman daha iyi zorunlu hallerde cumaya sarkıyoruz

Canım soylemistim ya 4 gunluk şehir disina ciktim internetten uzak yerlere o yuzden giremedim

Sağol canım teşekkür ederim inşaallah çalıştırır bağırsakları ihtiyacım var zaten
benimde ihtiyacım var ya sorunlu bağırsaklarım bende mi yapsam bir kaç gün inşallah işe yarar sende bakalım içinde limon olmasa deneyebilirim ama midem ağrırsa diye bulaşmıyorum ben

yarın canım kilo bildirimi sabah aç karnına tartıl yaz buraya evden çıkmadan uygun olursa senin için cuma öğlen 12 ye kadar da yapabilirsin ama yarın yapman daha iyi zorunlu hallerde cumaya sarkıyoruz
Yarın sabah bildirimi yapar listemi yazarım ondan sonra Abbas yolcu

Canım soylemistim ya 4 gunluk şehir disina ciktim internetten uzak yerlere o yuzden giremedim
benim o mesaj yarım kalmış ya net gitmişti orda nasılsın bayadır gelmedin bizi bıraktın mı kız daha kilo vercez olacaktı o mesajın devamı ya telden o kadar olmuş kusura bakma naptın oralarda zararlı yiyeceklerden uzak dursaydın yasak bize

benimde ihtiyacım var ya sorunlu bağırsaklarım bende mi yapsam bir kaç gün inşallah işe yarar sende bakalım içinde limon olmasa deneyebilirim ama midem ağrırsa diye bulaşmıyorum ben
Yine sen bilirsin ama limon mideyi agritmaz diye biliyorum ben bir ara her sabah limonlu şu iciyordum bana bayağı iyi geliyordu tabi her mide aynı değil limonlu ılık suyunda inceltme etkisi iyiydi

Yine sen bilirsin ama limon mideyi agritmaz diye biliyorum ben bir ara her sabah limonlu şu iciyordum bana bayağı iyi geliyordu tabi her mide aynı değil limonlu ılık suyunda inceltme etkisi iyiydi
şimdi mide ağrım geçsin de iyileşince denerim biraz limonu seviyorum baya

Elimden geldigince yememeye calistim ama kiloda veremedim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…