• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mlyt (79\\\%) takıma giriş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef 60

şimdi listede adın böyle olacak benim paylaştığım kısmın Qotelerini sileceksin yarınki lstede:KK19: şu// arasına yarınki kilonu verdiğin kilonu yüzdenin yanına da hesapladığın yüzdeyi yazacaksın
mesela
mlty(79/78.2/0.8/%1) böyle olacak yaniburası liste olacak birazdan getircem ben buraya onun üstünde değiştireceksin:KK66:

tabiki canım yaz menülerini yine hem sorumluluk olur değil mi bence çok iyi bir çözüm :KK19:
Tamam o zaman canim yarin basliyoum yazmaya bugun misafirlkteydim hamur isi yedimm:( yemesem annem biliyor zorla sokacak agzima canin ceker deyip durdu.. Sislik zaten var hic bisey yemesem de hep sis karnim

***1.TAKIM 397. ETAP***

ApriL_2007 (88.9///%)
jasmine53 (75.3///%)
ispanyol (75.2///%)
dagatesi(62.5///%)
deadline(65///%)

1. Takım Ortalaması:

sosyal bilgiler (57.6///%) takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 58 hedef kilo 54
cemre cemre (68///%)takıma geliş tarihi 5 ocak kayıt kilosu 68.4 hedef kilo 63
mlyt (79///%) takıma geliş tarihi 16 ocak kayıt kilosu 79 hedef kilo 60

Son düzenleme:
Tamam o zaman canim yarin basliyoum yazmaya bugun misafirlkteydim hamur isi yedimm:KK43: yemesem annem biliyor zorla sokacak agzima canin ceker deyip durdu.. Sislik zaten var hic bisey yemesem de hep sis karnim
evet afrodit kesinlikle menü bldir sen sabote ediyorlar seni :KK53: tabiki canın çeker ama öyle deli gibi yiyerek olamz tadına bak ama zorlama illa yememem lazım diye çok yeme:KK54:

hoşgeldin april nasılsın ya bende spor yapıp geldim çay içmeye gidicem şimdi tele geçerim sen geldiysen sorunu çözmüşsün ama sonuçta:KK55: bu arada karne notumuz 28 takım içi birincimiz de sendin kilo verme konusunda tebrik ederiz seni:cool::KK60:
iyi olmaya çalışıyorum canım işte devammo_Oteşekkürler canım notumuzsa hiç iyi değilmiş o_O

ispanyol ispanyol sporun çok iyi böyle devamm:nazar:
dagatesi dagatesi canım geçmiş olsun ozaman sen sabit kal o da bize yeter diyelim evet çok dengesiz olmuş menülerin:KK1:hepp hastalıktan oldu
cemre cemre cemre cemre he şöyleee gel canım özletme kendini bakk bağımlılık yaparız biz:KK19:
jasmine53 jasmine53 canım çok iyi gidiyorsun motivasyonun tam seninde senden güzel kayıplar bekliyorum:KK68:
mlyt mlyt canım iyi gidiyorsun tabi bu hafta da önemli kg vermende ama diğer hafta dahada önemli hesaplamalar ozaman asıl başlıyor kolay gelsin sanada:KK68:
A afrodit26 kuzum sen uzak kalma buralardan amann sakın hamileyim diye çok yeme ne alaka ya:KK67:sana bişey diyenlerin kafasına indir bitane:KK67:menü paylaş tabi yoruma açarız.
deadline deadline canım senin de menülerin gayet iyi birazcık gramlar giderse çok sevineceğim:confused::KK68:
loyalty88 loyalty88 canım iş evet yorucu oluyor malesef bazen sen yinede kendini çok yıpratma:KK68:kolaylıklar dilerim...

iyi olmaya çalışıyorum canım işte devammo_Oteşekkürler canım notumuzsa hiç iyi değilmiş o_O
evet ispanyolun deyimiyle sınıfta kaldik bu dönem :( cok calismamiz lazım ben mezun olanlara baktım bugün ayda 3 4kilo vermişler hep o kadar ugrasmiyormusum demekki onlar veriyorsa bende verebilirim diye düşündüm kendi adima en kısa sürede kilolarimdan kurtulmak istiyorum bunun icin cabaliycam artık daha cok;)

evet ispanyolun deyimiyle sınıfta kaldik bu dönem :KK43: cok calismamiz lazım ben mezun olanlara baktım bugün ayda 3 4kilo vermişler hep o kadar ugrasmiyormusum demekki onlar veriyorsa bende verebilirim diye düşündüm kendi adima en kısa sürede kilolarimdan kurtulmak istiyorum bunun icin cabaliycam artık daha cok:KK66:
canım aslında sağlık açısından sanki ayda üç yada dört zararlı gibi geliyor kulağa ben diyetisyene gitmiştim ilk ay 5/7 arası vereceksin sonraki aylar ayda en fazla 2 demişti...boşver canım verelimde biz iki verelim sağlık gitmesin :KK66::KK66:

dagatesi dagatesi canım geçmiş olsun ozaman sen sabit kal o da bize yeter diyelim evet çok dengesiz olmuş menülerin:KK1:hepp hastalıktan oldu
cemre cemre cemre cemre he şöyleee gel canım özletme kendini bakk bağımlılık yaparız biz:KK19:
jasmine53 jasmine53 canım çok iyi gidiyorsun motivasyonun tam seninde senden güzel kayıplar bekliyorum:KK68:
mlyt mlyt canım iyi gidiyorsun tabi bu hafta da önemli kg vermende ama diğer hafta dahada önemli hesaplamalar ozaman asıl başlıyor kolay gelsin sanada:KK68:
A afrodit26 kuzum sen uzak kalma buralardan amann sakın hamileyim diye çok yeme ne alaka ya:KK67:sana bişey diyenlerin kafasına indir bitane:KK67:menü paylaş tabi yoruma açarız.
deadline deadline canım senin de menülerin gayet iyi birazcık gramlar giderse çok sevineceğim:confused::KK68:
loyalty88 loyalty88 canım iş evet yorucu oluyor malesef bazen sen yinede kendini çok yıpratma:KK68:kolaylıklar dilerim...
april şu gramlar gitse valla cok sevincem bildirimi cuma yapcam zaten biraz daha dikkat etmek amacıyla yani birde tuvalet sorunum var kac gündür cumaya bomba gibi gelsemiyi olacak

canım aslında sağlık açısından sanki ayda üç yada dört zararlı gibi geliyor kulağa ben diyetisyene gitmiştim ilk ay 5/7 arası vereceksin sonraki aylar ayda en fazla 2 demişti...boşver canım verelimde biz iki verelim sağlık gitmesin :KK66::KK66:
ya april zaten ben bir hafta kilo verip bir hafta sabit kalıyorum genelde kilom oturuyor böylece haftaya da iyi kilo verip bir sonraki hafta korumayı planlıyorum spor yapıldığı zaman daha cok gidiyor ama jillian yapıyorum ya bir etkisi olsun:)

Evet canım ben diyetisyene gidiyorum. hatta bu cuma kontrolüm var.. bakalım akıbetim ne olmuş 1 ayda :KK66:

canım inşallah güzel sonuclar alırsın.

Tünaydınlar olsun kızlar..
Hemmen dünkü menümü paylaşıyorum:
sabah(08:30): kepekli tost, 1 şkersiz çay,
ara(11:00) : 3 tane ceviz
öğle(1:30) : tavuk ızgara , çok az salata
ara(16:00) : 3 tane ceviz
akşam(19:30) : 5 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek kadar mısır ekmeği.
1 saat spor, 1.5 lt su.

tartılma anlarına sayılı zamanlar kala, tutuyoruz kendimizi kızlar.. pes etmek yok :KK5:

evet bugun umarım herkes dikkat etmiştir menülerine

oyyy kıyamam sana düzel biran önce

yemedim.. sabah eşim işe giderken uyandım sonra kzıım uyandı , onu uyuttuktan sonra oğluşumu kaldırıp okula yolladım,, spor yaptım duş aldım derken ooo çok zaman geçiyor yaa

canımmmm beni unutmamışsın..ben zaten çok sulugözüm hemen çeşmeler açıldı.. hele o ilk kez duyan bebek var ya çok ağladım onda

aaa hiçbirşey yememişsin diyecektim kii akşam menün iyi olmuş..

güzel olmuş ama ekmeği akşam daha az yeseymişsin keşke.. yine de çok beğendim

ben de cok agladım ya. hepsi insanın kalbine dokunuyor.

huuuuuu tombul kuşlaaaaarrrrrrr nerdesiniz sınıfta kaldıııkkk 28 notumuz ..
toparlanmamız lazım biran önce..
deadline deadline ApriL_2007 ApriL_2007 @sosyestetik kzılar takıma yeni kan lazımm davet edelim mi yeni arkadaşlar..
buarada deadline ve april takımızın 1. ve 2. olmuşsunuz tebrikler.. ben de 3. yüm

cok fena kalmısız sınıfta :D ben neredeyse hiç vermemişim yaaa!

Aynen canım banada uğraş oluyor .
Aynı konuyu bugün bizim kızlarla konuştuk diyet değil sağlıklı yaşam için çaba sarfetmeliyiz diye .tabi onlar ısrar edince bende böyle söyledim annemlere yarın gidiyorum ama psikolojimi 1 haftadır hazırlıyorum bugün de benim için deneyim oldu Hayır diyebiliyor musum ilk defa Guru duydum kendimle önceden hadi bugün ödül günü hadi bir defadan bir şey olmaz bugün ye yarın aç kal gibi şeyler var di amaaaa ben bugün Hayır dedim:KK71:

Ben bişey sormak istiyorum yoğurt ķürü uygulamak istiyorum da nekadar zaman yapabiliyoruz bilgisi olan var mı?

yogurt kürü hakkında hiç bir fikrim yok. hayır diyebilmek süper! tebrikler!

jillianımı yaptım geldim:cool: ay canım şimdi bir türk kahvesi çekti ki ama midemde fena bir ağrı var kahve içip arttırmıyım ya zencefilli birşey mi içsem acaba kuşburnu ve zencefilli çay mideme dokunurmu acaba birde kuru elma atsam içine yada bir önerisi olan var mı bana kızlar:KK60:

aslında kahve iyi gelir deadline mideye. ama mesela ılık süt için de aynı seyi diyorlar ama bana cok fena dokunuyor. hiç rahatlatmıyor.

kızlar malesef şarjım gitti püff diye söndü dün akşam bugün oyüzden giremedim telden şarjı yoktu çünkü azcıktı:KK58:ama tabi iş çıkışı hemen gittim aldım telsizlikk çok kötü bişey nasılsınız güzeller?

yorguuun, hastaaa :D ama iyiyim ;)

almisim canm hem de 1 kilooo :KK43: yaa ben daha 1. Ayda bslarsam bunun sonu nasil gelir

Deadline ve diger kizlar ben yineyemek listemi yazsam da siz yorumlasaniz boyle olmayacak ben simsiden kilo almak istemiyorumm:KK43:

canım ya menülerini paylas diyecektim bende kilo aldım deyince. belki sadee vucudun su toplamıstır bozma hemen moralini ;)

bu sabah tartıldım sabitim. en azından artıda değilim. inşallah yarın daha iyi bir sonuc alırım ;)

A afrodit26 canım muhtmelen ödem olmuştur.. ilk haftalar oluyor.. ama sen yinede yaz menülerini ki sağlıklı beslenip bebişine bol bol vitamin protein gönder
mlyt mlyt yoğurt kürünü ben e denemek istiyorum ama bol acılı olduğu için süte geçer diye korkumdan yapmaıyorum..
deadline deadline dagatesi dagatesi nolr cumaya ekside çıııkkkkıınnnn yoksa cezalıyız

A afrodit26 canım muhtmelen ödem olmuştur.. ilk haftalar oluyor.. ama sen yinede yaz menülerini ki sağlıklı beslenip bebişine bol bol vitamin protein gönder
mlyt mlyt yoğurt kürünü ben e denemek istiyorum ama bol acılı olduğu için süte geçer diye korkumdan yapmaıyorum..
deadline deadline dagatesi dagatesi nolr cumaya ekside çıııkkkkıınnnn yoksa cezalıyız
ben regl olacagım ondan da biraz ümitsizim acıkcası

ya. kusura bakma. hani laf atarlar ya güzel kız görünce :D biraz öyle olsun istemiştim ama cirkin oldu sanırım
yok kız çirkin falan değil.. ben sapıkımdır birazcık .. kimsenin düşünmeyeceği şeyler gelir aklıma..

Back
X