Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Evet canım ben diyetisyene gidiyorum. hatta bu cuma kontrolüm var.. bakalım akıbetim ne olmuş 1 ayda

Tünaydınlar olsun kızlar..
Hemmen dünkü menümü paylaşıyorum:
sabah(08:30): kepekli tost, 1 şkersiz çay,
ara(11:00) : 3 tane ceviz
öğle(1:30) : tavuk ızgara , çok az salata
ara(16:00) : 3 tane ceviz
akşam(19:30) : 5 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek kadar mısır ekmeği.
1 saat spor, 1.5 lt su.

tartılma anlarına sayılı zamanlar kala, tutuyoruz kendimizi kızlar.. pes etmek yok

Herkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum
oyyy kıyamam sana düzel biran önce
1.5 litre su içiyorum busefer bende kendimden umutluyum
Bu esnada 6 dan beri hiçbir şey yemedin mi
yemedim.. sabah eşim işe giderken uyandım sonra kzıım uyandı , onu uyuttuktan sonra oğluşumu kaldırıp okula yolladım,, spor yaptım duş aldım derken ooo çok zaman geçiyor yaa
ya ben cok duygusal bir günümdeyim ya da bu video gercekten duygusal. izleyin kızlar

ispanyol senin için youtube adı :
2014: Year in emotions (First edition) - Zapatou
canımmmm beni unutmamışsın..ben zaten çok sulugözüm hemen çeşmeler açıldı.. hele o ilk kez duyan bebek var ya çok ağladım onda
aaa hiçbirşey yememişsin diyecektim kii akşam menün iyi olmuş..
güzel olmuş ama ekmeği akşam daha az yeseymişsin keşke.. yine de çok beğendim

huuuuuu tombul kuşlaaaaarrrrrrr nerdesiniz sınıfta kaldıııkkk 28 notumuz ..
toparlanmamız lazım biran önce..
deadline ApriL_2007 sosyestetik kzılar takıma yeni kan lazımm davet edelim mi yeni arkadaşlar..
buarada deadline ve april takımızın 1. ve 2. olmuşsunuz tebrikler.. ben de 3. yüm

yaaa kızlar nerdesiniz.. saat kaç olmuş bak kimse yok burdaa.. sonra ben gidince geliyorsunuz bir muhabbet bir muhabbet..
kıskanıyorum amaaa

tam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesef birden azaldık.. yeni arkadaşlarla , çok güzeş sonuçlar alıcaz.. güveniyorum topiğimize

tam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesef birden azaldık.. yeni arkadaşlarla , çok güzeş sonuçlar alıcaz.. güveniyorum topiğimize
gittin mi jasmine , burda mısın..
umarım bu hafta ceza almayız yaa

gittin mi jasmine , burda mısın..
umarım bu hafta ceza almayız yaa
inşaAllah almayız canım ya.. bu akşam normalimden daha da az yicem.. ekmek desen asla.. iş çıkışı spora gidiom zate.. yatmadan önce de bi yarım saat kendimi zorlasam.. sabaha belki biraz far eder

ya ben cok duygusal bir günümdeyim ya da bu video gercekten duygusal. izleyin kızlar

ispanyol senin için youtube adı :
2014: Year in emotions (First edition) - Zapatou
dagatesi bu video çok duygusalmış ben o çizgifilme ağlayan çocuk varya onu daha önce görmüştüm ne kadar masum ya ilk kez gören ve duyan çocukarda da çok hoş oldu içim

ay sınıfta kaldık biz galiba notumuzda çok fena 28 almışız napsak ki toparlamamız lazım dimi aprilciğim açık ara farkla birinci oldu doğal olarak ama ben sen daha yukarda olursun diye düşüünmüştüm ispanyol yüzdeden dolayı sanırım önemli olan takım içi değilde kilo veriyor olmamız ama çok çalışmalıyız çok

yaaa kızlar nerdesiniz.. saat kaç olmuş bak kimse yok burdaa.. sonra ben gidince geliyorsunuz bir muhabbet bir muhabbet..
kıskanıyorum amaaa
kız ben anca geldim ya spor yapcam birazdan gerçi bir uğrayım ddim benim midem çok kötü ya nefes alamıyorum sanki midemde ağrıyor patlayacakmışım gibi hissediyorum şişimde zaten off çok kötü yani bende durumlar
tam tobul kuşuz zaten notumuzda düşük gelmiş çalışmamız lazım bizim çok
inşaAllah almayız canım ya.. bu akşam normalimden daha da az yicem.. ekmek desen asla.. iş çıkışı spora gidiom zate.. yatmadan önce de bi yarım saat kendimi zorlasam.. sabaha belki biraz far eder
bende akşam yemeğimi hafif geçircem zaten mide ağrım var açlığımı pek hissetmiyorum birşey yiyince daha çok ağrıyor ama yemeyince de ağrıyor garip bir döngüdeyim bakalım hiç sevmiyorum mide ağrısını hatta hiç bir hastalığı sevmiyorum allah kimseye hastalık vermesin

Bende yeni geldim bilmiyorum ki
nasılsın bakalım madem karşılaştık çalışmıyorsun değil mi bir yerde evdesin sanırım sen miydin ki birisi evde birşeyler yapıp satıyordu ama nerdeydi o kimdi tam çıkaramadım arada uğrayınca geçen hafta herkesin ne yaptığını karıştırmaya başladım

Ben bugün bir ilki daha basardim tabi buna başarı denirse günümüz vardı bugün Sağol sunlar bizim kızlar yine dokturmuslerdi ama ben eskiden tabagimi doldurup üstüne bir daha alırken bugün sadece tabagimin yarısını doldurdum zafer benimdiiiiir

Evet benim. mantı yapıyorum ama şimdi tatilde annemler gidicem okul açılınca tekrar başlarım

Evet benim. mantı yapıyorum ama şimdi tatilde annemler gidicem okul açılınca tekrar başlarım
evet doğru hatırlamışım o zaman çalışman çok güzel canım ya boş durmaktansa hem kafan dağılır gerçi çocuklarala da zor olur arada değil mi annene ne zaman gidiyorsun bizi bırakmayacaksın değil mi hem bizi hem de menülerine dikkat etmeyi yani orda fazla kaçırıpta kilo alma sonra üstüne bak

Aynen canım banada uğraş oluyor .
Aynı konuyu bugün bizim kızlarla konuştuk diyet değil sağlıklı yaşam için çaba sarfetmeliyiz diye .tabi onlar ısrar edince bende böyle söyledim annemlere yarın gidiyorum ama psikolojimi 1 haftadır hazırlıyorum bugün de benim için deneyim oldu Hayır diyebiliyor musum ilk defa Guru duydum kendimle önceden hadi bugün ödül günü hadi bir defadan bir şey olmaz bugün ye yarın aç kal gibi şeyler var di amaaaa ben bugün Hayır dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…