Evet canım ben diyetisyene gidiyorum. hatta bu cuma kontrolüm var.. bakalım akıbetim ne olmuş 1 aydaTek tek alintilayamadim kizlar.
@ april canim 3 gundur cok afedersin ama istifra etmekten icim disima cikti. Dogru duzgun bisi de yiyemiyorum ama tartida artiyim. O yuzden arti olacak gibi diyorum. Regl siskinligi de var. Bugun felaketti tum gun js yerinde wcden cikamadim resmen. Eve geldm kesin gitmistir diye nerdeeee. O yuzdeb hedefim sabit kalmak
deadline planlarimizi acik etmeyeydin iyiydi be kuzu :d
mlyt miydi ay kusura bakma senin nicki ezberleyemedim bir turlu. Bugun cok az gorundun hayurdir
@ loyalty canimcim bozma moralini. Bizim insanlar evde kavga edip disatidaki insanlara catmayi pek seviyor. Insanin cani sıkılıyor ama takilmamaya calis. Bazi insanlar iletisim kurmayi bilmiyor bu ulkede. Eski bankaci olarak seni cok iyi anliyorum. Bankada da uc kurus parasi olan her lafi edebilme hakki oldugunu sanirdi
ispanyol ben de mi leslieye baslasam ya. Bu hastalik beni manyak etti iyice
@ afrodit canim nasil gidiyor ? Dikkat et kilo almaaaa smdiden
@kaptan ozledik seni gel artiiiiik
@ jasmine sen sanki diyetisyene gidiyordun demi yanlis mi hatirladim yoksa?
sosyal bilgiler ve cemre yine firarda mi bana mj oyle geliyor. Kizlar daha yazacaktm amaa uyusam iyi olacak belki midem kendine gelir... iyi geceler
oyyy kıyamam sana düzel biran önceHerkes iyi mi kızlar?Ben aptal gibiyim uykusuz olunca insan çok sakar oluyo her tarafa çarpıp duruyorum
yemedim.. sabah eşim işe giderken uyandım sonra kzıım uyandı , onu uyuttuktan sonra oğluşumu kaldırıp okula yolladım,, spor yaptım duş aldım derken ooo çok zaman geçiyor yaa1.5 litre su içiyorum busefer bende kendimden umutluyum
Bu esnada 6 dan beri hiçbir şey yemedin mi
canımmmm beni unutmamışsın..ben zaten çok sulugözüm hemen çeşmeler açıldı.. hele o ilk kez duyan bebek var ya çok ağladım ondaya ben cok duygusal bir günümdeyim ya da bu video gercekten duygusal. izleyin kızlar
ispanyol senin için youtube adı :
2014: Year in emotions (First edition) - Zapatou
aaa hiçbirşey yememişsin diyecektim kii akşam menün iyi olmuş..benim dünkü menüm de söyle
8.30
10 cig badem
10.30
1 dilim ekmek 1 kk peynir
13.30 1 yesil elma
21.00 a kadar hiç bişey yiyemedim, dün midem cok kötüydü21 de 1 kase corba, 2 köfte,3 kasık pilav ve 1 dolma yedim. salata da yedim. biraz fazla oldu gece için ama gün içinde o kadar cok istifra ettim ki midem ancak kendine geldi
1,5 litre su içtim cünkü gün içinde içemedim hiç, bulantılarımı arttırdı. spor maalesef yok
güzel olmuş ama ekmeği akşam daha az yeseymişsin keşke.. yine de çok beğendimTünaydınlar olsun kızlar..
Hemmen dünkü menümü paylaşıyorum:
sabah(08:30): kepekli tost, 1 şkersiz çay,
ara(11:00) : 3 tane ceviz
öğle(1:30) : tavuk ızgara , çok az salata
ara(16:00) : 3 tane ceviz
akşam(19:30) : 5 kaşık lahana yemeği, 1 kase yoğurt, 3 dilim ekmek kadar mısır ekmeği.
1 saat spor, 1.5 lt su.
tartılma anlarına sayılı zamanlar kala, tutuyoruz kendimizi kızlar.. pes etmek yok
ellerine sağlık canım.. sınıfta kalmışız ama söz ikinci dönem düzelteceğiz..Merhaba 1. takımcım,
Son iki ayı kapsayan takım analiz raporunuz hazır.. Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-30#post-38996876
tam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesefhuuuuuu tombul kuşlaaaaarrrrrrr nerdesiniz sınıfta kaldıııkkk 28 notumuz ..
toparlanmamız lazım biran önce..
deadline ApriL_2007 sosyestetik kzılar takıma yeni kan lazımm davet edelim mi yeni arkadaşlar..
buarada deadline ve april takımızın 1. ve 2. olmuşsunuz tebrikler.. ben de 3. yüm
gittin mi jasmine , burda mısın..tam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesefbirden azaldık.. yeni arkadaşlarla , çok güzeş sonuçlar alıcaz.. güveniyorum topiğimize
gittin mi jasmine , burda mısın..
umarım bu hafta ceza almayız yaa
dagatesi bu video çok duygusalmış ben o çizgifilme ağlayan çocuk varya onu daha önce görmüştüm ne kadar masum ya ilk kez gören ve duyan çocukarda da çok hoş oldu içimya ben cok duygusal bir günümdeyim ya da bu video gercekten duygusal. izleyin kızlar
ispanyol senin için youtube adı :
2014: Year in emotions (First edition) - Zapatou
huuuuuu tombul kuşlaaaaarrrrrrr nerdesiniz sınıfta kaldıııkkk 28 notumuz ..
toparlanmamız lazım biran önce..
deadline ApriL_2007 sosyestetik kzılar takıma yeni kan lazımm davet edelim mi yeni arkadaşlar..
buarada deadline ve april takımızın 1. ve 2. olmuşsunuz tebrikler.. ben de 3. yüm
kız ben anca geldim ya spor yapcam birazdan gerçi bir uğrayım ddim benim midem çok kötü ya nefes alamıyorum sanki midemde ağrıyor patlayacakmışım gibi hissediyorum şişimde zaten off çok kötü yani bende durumlaryaaa kızlar nerdesiniz.. saat kaç olmuş bak kimse yok burdaa.. sonra ben gidince geliyorsunuz bir muhabbet bir muhabbet..
kıskanıyorum amaaa
tam tobul kuşuz zaten notumuzda düşük gelmiş çalışmamız lazım bizim çoktam manasıyla tombul kuşlar biz oluyoruz maalesefbirden azaldık.. yeni arkadaşlarla , çok güzeş sonuçlar alıcaz.. güveniyorum topiğimize
bende akşam yemeğimi hafif geçircem zaten mide ağrım var açlığımı pek hissetmiyorum birşey yiyince daha çok ağrıyor ama yemeyince de ağrıyor garip bir döngüdeyim bakalım hiç sevmiyorum mide ağrısını hatta hiç bir hastalığı sevmiyorum allah kimseye hastalık vermesininşaAllah almayız canım ya.. bu akşam normalimden daha da az yicem.. ekmek desen asla.. iş çıkışı spora gidiom zate.. yatmadan önce de bi yarım saat kendimi zorlasam.. sabaha belki biraz far eder
ben burdayım yeni geldimKızlar ben geldim kim var kim yok
nasılsın bakalım madem karşılaştıkBende yeni geldim bilmiyorum ki
Evet benim. mantı yapıyorum ama şimdi tatilde annemler gidicem okul açılınca tekrar başlarımnasılsın bakalım madem karşılaştıkçalışmıyorsun değil mi bir yerde evdesin sanırım sen miydin ki birisi evde birşeyler yapıp satıyordu ama nerdeydi o kimdi tam çıkaramadım arada uğrayınca geçen hafta herkesin ne yaptığını karıştırmaya başladım
evet doğru hatırlamışım o zamanEvet benim. mantı yapıyorum ama şimdi tatilde annemler gidicem okul açılınca tekrar başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?