Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canım ya bence iyi yapmışsın bir kere evet diyince birdaha durduramıyorsun kendini ya ben bu hatayı çok yaptım ondan çok yavaş kilo verdim başlardaAynen canım banada uğraş oluyor .
Aynı konuyu bugün bizim kızlarla konuştuk diyet değil sağlıklı yaşam için çaba sarfetmeliyiz diye .tabi onlar ısrar edince bende böyle söyledim annemlere yarın gidiyorum ama psikolojimi 1 haftadır hazırlıyorum bugün de benim için deneyim oldu Hayır diyebiliyor musum ilk defa Guru duydum kendimle önceden hadi bugün ödül günü hadi bir defadan bir şey olmaz bugün ye yarın aç kal gibi şeyler var di amaaaa ben bugün Hayır dedim![]()
o hangi yoğurt kürü canım birka farklı şekilde duydum yapılışını limonlu olan mıBen bişey sormak istiyorum yoğurt ķürü uygulamak istiyorum da nekadar zaman yapabiliyoruz bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım mideye nane iyi geliyor diye biliyorum ama yine araştır istersenjillianımı yaptım geldimay canım şimdi bir türk kahvesi çekti ki ama midemde fena bir ağrı var kahve içip arttırmıyım ya zencefilli birşey mi içsem acaba kuşburnu ve zencefilli çay mideme dokunurmu acaba birde kuru elma atsam içine yada bir önerisi olan var mı bana kızlar
![]()
Evet Yoğurt limon pul biber li kür yapmayı düşündüm de nezaman a kadar yapıcam onu bilmiyorumtebrikler canım ya bence iyi yapmışsın bir kere evet diyince birdaha durduramıyorsun kendini ya ben bu hatayı çok yaptım ondan çok yavaş kilo verdim başlarda
o hangi yoğurt kürü canım birka farklı şekilde duydum yapılışını limonlu olan mıbence bir süresi yoktur yoğurt sonuçta sağlıklı birşey ama bilmiyorum bilmeden yanlış yönlerdirmiyim
![]()
canım nane limon aslında mideye iyi geliyor ama benim bir anım var nane limonla kokusu bile midemi bulandırıyor ya normalde naneyi çok severim ama çayda hiç hoşuma gitmiyorGeçmiş olsun canım mideye nane iyi geliyor diye biliyorum ama yine araştır istersen
dediğim gibi bence bir süre kullan sıkıntı olmaz ama bununla ilgili bir konu vardı bir yerde oraya sorabilirsin bulursam sana link atarım bir bak oraya gece yatmadan yeniyor galibaEvet Yoğurt limon pul biber li kür yapmayı düşündüm de nezaman a kadar yapıcam onu bilmiyorum![]()
konuyu tam bulamadım ya ama en az 2 hafta uygulanması gerekir iyi br sonuç elde etmek için demiş bazı sitelerde üst bir sınır vermemiş canımcanım nane limon aslında mideye iyi geliyor ama benim bir anım var nane limonla kokusu bile midemi bulandırıyor ya normalde naneyi çok severim ama çayda hiç hoşuma gitmiyor
dediğim gibi bence bir süre kullan sıkıntı olmaz ama bununla ilgili bir konu vardı bir yerde oraya sorabilirsin bulursam sana link atarım bir bak oraya gece yatmadan yeniyor galiba![]()
Tamam canım çok teşekkürler ben 2 hafta deniycem hadi hayırlısıkonuyu tam bulamadım ya ama en az 2 hafta uygulanması gerekir iyi br sonuç elde etmek için demiş bazı sitelerde üst bir sınır vermemiş canımyapacaksan bile en az 2 hafta uygularsın zaten sonrasını da duruma göre bakarsın
![]()
ya benim diyetisyene giden bir komşumuz demişti o son ara öğün olarak 22 de 1 çay bardağı yoğurt yiyordu diyetisyen kesinlikle bu ara öğünü atlama yoğurt ye demiş yoğurdun zaten kendisi karın yağlarını yakıcı özellikteymiş ki bence nedeni protein içeren bir madde olmasıTamam canım çok teşekkürler ben 2 hafta deniycem hadi hayırlısı
Sağol canım teşekkür ederim inşaallah çalıştırır bağırsakları ihtiyacım var zatenya benim diyetisyene giden bir komşumuz demişti o son ara öğün olarak 22 de 1 çay bardağı yoğurt yiyordu diyetisyen kesinlikle bu ara öğünü atlama yoğurt ye demiş yoğurdun zaten kendisi karın yağlarını yakıcı özellikteymiş ki bence nedeni protein içeren bir madde olmasıbirde bu kürün yan etkisi ishal yapıyormuş limon kırmızı biber falan bağırsakları çalıştırıyormuş haberin olsun
![]()
yarın canım kilo bildirimi sabah aç karnına tartıl yaz buraya evden çıkmadan uygun olursa senin içinBenim yarın yolculuk var kilo bildirimi ne zaman yapılacak ti![]()
Canım soylemistim ya 4 gunluk şehir disina ciktim internetten uzak yerlere o yuzden giremedimselam kızlar alıntı yapmıştım ama gitti ya @dagatesi planlari açık ettim dimi ben
@ispanyol menü süper spor dahada süper bu hafta cok cok iyisin:)mlyt bu perşembe gorucez bakalım ne durumdasin
cemre cemre bayadir yoktun yoktur
benimde ihtiyacım var ya sorunlu bağırsaklarım bende mi yapsam bir kaç günSağol canım teşekkür ederim inşaallah çalıştırır bağırsakları ihtiyacım var zaten![]()
Yarın sabah bildirimi yapar listemi yazarım ondan sonra Abbas yolcuyarın canım kilo bildirimi sabah aç karnına tartıl yaz buraya evden çıkmadan uygun olursa senin içincuma öğlen 12 ye kadar da yapabilirsin ama yarın yapman daha iyi zorunlu hallerde cumaya sarkıyoruz
![]()
benim o mesaj yarım kalmış ya net gitmişti ordaCanım soylemistim ya 4 gunluk şehir disina ciktim internetten uzak yerlere o yuzden giremedim
tamam yaz unutma bakYarın sabah bildirimi yapar listemi yazarım ondan sonra Abbas yolcu![]()
Yine sen bilirsin ama limon mideyi agritmaz diye biliyorum ben bir ara her sabah limonlu şu iciyordum bana bayağı iyi geliyordu tabi her mide aynı değil limonlu ılık suyunda inceltme etkisi iyiydibenimde ihtiyacım var ya sorunlu bağırsaklarım bende mi yapsam bir kaç güninşallah işe yarar sende bakalım içinde limon olmasa deneyebilirim ama midem ağrırsa diye bulaşmıyorum ben
![]()
şimdi mide ağrım geçsin de iyileşince denerim biraz limonu seviyorum bayaYine sen bilirsin ama limon mideyi agritmaz diye biliyorum ben bir ara her sabah limonlu şu iciyordum bana bayağı iyi geliyordu tabi her mide aynı değil limonlu ılık suyunda inceltme etkisi iyiydi
Elimden geldigince yememeye calistim ama kiloda veremedim gibibenim o mesaj yarım kalmış ya net gitmişti ordanasılsın bayadır gelmedin bizi bıraktın mı kız daha kilo vercez olacaktı o mesajın devamı ya telden o kadar olmuş kusura bakma
naptın oralarda zararlı yiyeceklerden uzak dursaydın yasak bize
![]()