benimde canim cok tatlidir :)geldim kızçelerhepinize teşekkür ederim... işler birden yoğunlaştı bakamadım...ay bi taraftan göğsümün acısı bi taraftan yoğunluk aha böle oldum
hala arada zonkluyo...bide ben acıya çok dayanıklı değilimdir,küçük çocuk gibi annemi aradım hemen,oda korktu tabi...neyseki şimdilik bişi yok...ayy ne kadar büyüttüm dimi
bu arada nurkelebek hoşgeldin tatlım,neslihan ben,azmin daim olur inş.
edacımm sanada çok güldüm yaaeşinle ilgili söylediklerine...işte onları memnun etmek biraz zor,gerçi benimkisi allahtan bana çok destek oluyo,tabi arada dondurma,tatlı ikram etmesini saymıyorum akşamları genelde sebze pişiriyorum,oda sen hep diyette ol,sayende sağlıklı besleniyoruz diyo
bende cekmistim en son 60 la begenmiyodum zamainda simdi bakip bakip ic cekiyorum :)bu arada kızlar bu ara bol bol fotoğraf çekinin...hatta her kg verdiğinizde çekinin...sonra değişim albümü yapın
ben geçen sene yapmıştım...hala pc de kayıtlı,şimdi onlara bakıp dahada hırslanıyorum...burdaki albümümdede var,10 kg luk serüvenimbakabilirsiniz
hoş şimdi geçen seneki başlangıç kilomun bile çok çok üstündeyimama oldu bikere,azimle tekrar dönücem 70 li hallerime
bende bugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim tambuğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet zeytin
öğlen
1 kase yoğurt
taze fasülye
siyah üzüm
ara
elma ( şuanda kemriyorym :)
benimde canim cok tatlidir :)
bende cekmistim en son 60 la begenmiyodum zamainda simdi bakip bakip ic cekiyorum :)
bugünkü menüm
sabah
1 gevrek
peynir
yesil zeytin
biber
1 elma
ögle
kiymali kabak
2 ince dilim cavdar
mango
aksam
tavuk,salata
bu arada suyuma 2 cubuk tarcin attim öyle iciyorum,niyeyse durup dururken aklima geldi :)
Afiyet olsun nazlım
yanlız dikatimi çekti üzüm montide yasak değilmiydi:26:benmi yanlış hatılıyorum
afiyet olsun canımohh menülerimiz düzene girdi ne güzel...ımmm ayrıca kabağıda pek severim,haftada 1 kez bizdede mutlaka pişer
bende yeşil çayıma hergün 1 çubuk tarçın atıyorum,tatlı isteğini azalttığı söylenir,sanırım doğru,şimdiye kadar canım hiç tatlı istemedi
doğru canım yasak ama bir ara aeben abla üzüm yenebilir yemeklerle beraber demişti sanki aeben ablayada sordum bakalım cevap bekliyorum bende
günaydın kızlar....çok fenayımm şu anda...yolda gelirken arı soktu beni
hayatımda ilk defa diyebilirim,nasıl oldu anlamadım,yürürken birden boynuma çarptı ordanda hoppp içeri,göğsümden soktucan havliyle nasıl çıkarttım bilmiyorum,panik oldum yaa
gelene kadar nasıl ağrıdı,şimdide orayı iyice sıktım,buz koydum ama çok fena yanıyo:18::18:
ben size GÜNAYDIIIIIIIIINNNN dememişim.....günaydııııınn... az kalorili bir gün olsun...bol hareketli olsunnn.....
günaydin kizlar,sabah sporumu yaptim kahvaltimi ettim geldim,simdi bi gecmise bakayim
walla ne bileyim iyi mi... sabah tartıldım 87.5 çıktım terazide 3-4 kere indim çıktım birşey değişmedi. ne zaman sıkı diyete niyetlensem böyle alırım bundan öncede yediklerim ne aşırısıydı ne azıydı neden illa artıya geçiyorum hayret ya... birde akşam yarım saat müzikle dans ettim (eşimde yok, şehir dışında) moralimi bozmayacağım kalori hesabınıda yapıyorum artık, çikolataya da elveda dedim dur bakalım nolacak...
benimde belara dün bitti 2-3 gün içinde regl olmayı bekliyorum ama hadi hayırlısı... kesin cumaya olurum ben :)))))))))
geldim kızçelerhepinize teşekkür ederim... işler birden yoğunlaştı bakamadım...ay bi taraftan göğsümün acısı bi taraftan yoğunluk aha böle oldum
hala arada zonkluyo...bide ben acıya çok dayanıklı değilimdir,küçük çocuk gibi annemi aradım hemen,oda korktu tabi...neyseki şimdilik bişi yok...ayy ne kadar büyüttüm dimi
bu arada nurkelebek hoşgeldin tatlım,neslihan ben,azmin daim olur inş.
edacımm sanada çok güldüm yaaeşinle ilgili söylediklerine...işte onları memnun etmek biraz zor,gerçi benimkisi allahtan bana çok destek oluyo,tabi arada dondurma,tatlı ikram etmesini saymıyorum akşamları genelde sebze pişiriyorum,oda sen hep diyette ol,sayende sağlıklı besleniyoruz diyo
bu arada kızlar bu ara bol bol fotoğraf çekinin...hatta her kg verdiğinizde çekinin...sonra değişim albümü yapın
ben geçen sene yapmıştım...hala pc de kayıtlı,şimdi onlara bakıp dahada hırslanıyorum...burdaki albümümdede var,10 kg luk serüvenimbakabilirsiniz
hoş şimdi geçen seneki başlangıç kilomun bile çok çok üstündeyimama oldu bikere,azimle tekrar dönücem 70 li hallerime
bu arada suyuma 2 cubuk tarcin attim öyle iciyorum,niyeyse durup dururken aklima geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?