• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

SELAM arkadaşlar.....kahvaltımı yaptım geldim kızımı da uyuttum...hemen kalkmasa bari:)
evim çok dagınıktı bugün sabah..dün hiç ilgilenememiştim ..ancak topaladım ama daha çok iş vaar....nankör ev işleri:)
kahvaltım...1 domates,1 salatalık,1 yumurtadan omlet,5 zeytin,ve 1 dilim beyaz ekmek..
kızlar benim en büyük sorunum ekmek..ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmalımıyım acaba?yoksa günde 2 dilim falan tam bugday ekmeği mi yemeliyim?
canim eger senin icin zor oluyorsa,tamamen cikarmamamalisin daha sonra patlama yasarsin ,beyaz ekmek yerine tam bugday ekmegi yersin bende ekmeksiz kahvalti yapamam kesinlikle
süper valla bende biraz daha geç kalkmak için neler vermezdim . sabahları yataktan zar zor kalkıyorum :16:

güzelim cok sükür biz o günleri atlattik benimde 2 tane oglum var biri 6 biri 3.5 yasinda :)

edit:ben naza nur-kelebek diye cevap yazmisim hahha

Son düzenleme:
günaydın canım...spor olarak ne yapıyorsun?

günaydın semacım...ben de çay keyfi yapıyorum şu anda....tabi kişekersiz:)))

çok geçmiş olsun T N cim...evet iyi ki alerjin yokmuş...

canim bilmem duydunmu jilian diye bir bayan var onun cdsi ile calisiyorum 1 aylik bir program 3 levelden olusuyor ilk level 10 gün diygerleri de 10 ar gün olmak süreyle 1 ay sürüyor ve kkdada paylaismi var yapanlar gayet memnun cok güzel incelenler var

BU sabah itibariyle diete sağlıklı beslenmeye stat vermişken mutlaka sporla desteklemek istiyorum ama...evde kızımdan fırsat olmuyor ....akşameşim gelip yemek sonrası derken de yorgunluktan geçmiş oluyorum.....ama bu bahane olmamalı değil mi...aslında akşama kadar kızımın boşaltıgı öekmceleri toplamakla çok spor yapmış oluyorum ama banamısın demiyor kilolar yağlarrr:1:

slm eda eee nasıl gidiyomu kilocuklar sevgılı rakıbem :9:cuma yada bışey kalmadı , bakalım neler olacak ben şimdilik ıyı gıdıyor ama adet oldum olucam şişerim diyede korkuyorum hadi hayırlısı:34:

walla ne bileyim iyi mi... sabah tartıldım 87.5 çıktım terazide 3-4 kere indim çıktım birşey değişmedi. ne zaman sıkı diyete niyetlensem böyle alırım bundan öncede yediklerim ne aşırısıydı ne azıydı neden illa artıya geçiyorum hayret ya... birde akşam yarım saat müzikle dans ettim (eşimde yok, şehir dışında) moralimi bozmayacağım kalori hesabınıda yapıyorum artık, çikolataya da elveda dedim dur bakalım nolacak...

benimde belara dün bitti 2-3 gün içinde regl olmayı bekliyorum ama hadi hayırlısı... kesin cumaya olurum ben :)))))))))

BU sabah itibariyle diete sağlıklı beslenmeye stat vermişken mutlaka sporla desteklemek istiyorum ama...evde kızımdan fırsat olmuyor ....akşameşim gelip yemek sonrası derken de yorgunluktan geçmiş oluyorum.....ama bu bahane olmamalı değil mi...aslında akşama kadar kızımın boşaltıgı öekmceleri toplamakla çok spor yapmış oluyorum ama banamısın demiyor kilolar yağlarrr:1:

kac aylik kizn canim,evde yapabilecegin cok güzel sporlar var aslinda ama bilirim kücük cocukla zor oluyor benim oglumda kücükken yere yattgimim zaman üstüm cikiyordu :1:

walla ne bileyim iyi mi... sabah tartıldım 87.5 çıktım terazide 3-4 kere indim çıktım birşey değişmedi. ne zaman sıkı diyete niyetlensem böyle alırım bundan öncede yediklerim ne aşırısıydı ne azıydı neden illa artıya geçiyorum hayret ya... birde akşam yarım saat müzikle dans ettim (eşimde yok, şehir dışında) moralimi bozmayacağım kalori hesabınıda yapıyorum artık, çikolataya da elveda dedim dur bakalım nolacak...

benimde belara dün bitti 2-3 gün içinde regl olmayı bekliyorum ama hadi hayırlısı... kesin cumaya olurum ben :)))))))))

canim sen ilacini iciyromusun?

kac aylik kizn canim,evde yapabilecegin cok güzel sporlar var aslinda ama bilirim kücük cocukla zor oluyor benim oglumda kücükken yere yattgimim zaman üstüm cikiyordu :1:

kızım 16 aylık canım...benim niyetim aslında koşu bandında en azından yarım saat sauna eşofmanla yürüyebilmek..ama çok yrgun oluyorum akşam yemeğiimizi yiyip kızı uyutup mutfagı toparlayıncaya kadar ama bahane etmemliyim...bazı işleri ihmal edip kendimi ön plana almalıyım...
evet ben,m kız da koşu bandına çıkınca anne ben de bninicem die ağlıyor twist yapıcam zaman twistin tepesine çıkıyorr

kızım 16 aylık canım...benim niyetim aslında koşu bandında en azından yarım saat sauna eşofmanla yürüyebilmek..ama çok yrgun oluyorum akşam yemeğiimizi yiyip kızı uyutup mutfagı toparlayıncaya kadar ama bahane etmemliyim...bazı işleri ihmal edip kendimi ön plana almalıyım...
evet ben,m kız da koşu bandına çıkınca anne ben de bninicem die ağlıyor twist yapıcam zaman twistin tepesine çıkıyorr

kizin uyudugu zaman yapamazmisin canim,isleri bitiricem diye ugrasma bosuna ,sen bitersin ama isler bitmez :)

canım regl yaklaştıgı için artıdasındır...çok etkisi oluyor ..en az 1.5 kilo...ödem... ben de bir kaç güne olucam..tartı uçuşlardaa....

SELAM arkadaşlar.....kahvaltımı yaptım geldim kızımı da uyuttum...hemen kalkmasa bari:)
evim çok dagınıktı bugün sabah..dün hiç ilgilenememiştim ..ancak topaladım ama daha çok iş vaar....nankör ev işleri:)
kahvaltım...1 domates,1 salatalık,1 yumurtadan omlet,5 zeytin,ve 1 dilim beyaz ekmek..
kızlar benim en büyük sorunum ekmek..ekmeği tamamen hayatımdan çıkarmalımıyım acaba?yoksa günde 2 dilim falan tam bugday ekmeği mi yemeliyim?

ben baya bir süre karatay denedim, bende ekmek bağımlısıyım, tam oh artık kurtuldum dedim. ekmeği tamamen sildim. kabızlık problemim başladı gerçi meyveye büyük ölçüde veda etmiştim. sonra ikisinide az az geri kattım düzeldim. herkeste yaratır mı bilmem de bende oldu.... ayrıca kabızlık problemi için doktora da gittim. ekmek ve meyve yemediğimi de söyledim. hemen diyetisyene gönderdi. birde bunları çıkarmanı uygun bulmuyorum dedi. diyetisyende aynı yöndeydi günde 2 dilim yiyeceksin ister bulgur pilavı olarak ister galeta olarak ister de tam buğday yada çavdar olarak ye dedi... hazır bırakmışken başlamamak için ben yinede olabildiğince az yiyorum... öğle iş yerinde yemeklerde o beyaz ekmeğe nasıl içim gidiyor sanki o an dünyanın en güzel yiyeceği o... ekmeği hayatından çıkar çıkardığında bile 1-2 dilimi yersin :)))

ben camasirlarimi katlamaya gidiyorum kizlar,size iyi sohbetler..

T_N gelmedin bacim,biseymi olmadi ins

kizin uyudugu zaman yapamazmisin canim,isleri bitiricem diye ugrasma bosuna ,sen bitersin ama isler bitmez :)

ne güzel demişsin canım yaa biz biteriz işler bitmeeez:))
günde 1 defa uyuyor kızım 1 saat..o zaman da ancak evi topluyorum...sana söz veriyorum ne kadar yorgun olursam olayım yarım saat yürüycem akşamları....
ayrıca erkekler bal dök yala tertemiz bir evden ziyade yanlarında zayıf bayan istiyorlar değil mi...ev temiz olmuş dört dörtlük olmuş çok da önemli diil onlar için:)))

günde 1 defa uyuyor kızım 1 saat..o zaman da ancak evi topluyorum...sana söz veriyorum ne kadar yorgun olursam olayım yarım saat yürüycem akşamları....
ayrıca erkekler bal dök yala tertemiz bir evden ziyade yanlarında zayıf bayan istiyorlar değil mi...ev temiz olmuş dört dörtlük olmuş çok da önemli diil onlar için:)))

canim hepsi icin ayni söylememiz pek dogru olmaz mesela benim esim ikisni biarda istiyor he buluyormu o ayri mesele :1::1: ama hayatimizada sürekli onlara göre idame ettiremeyiz sen önce bi kendine bak istedigin kiloya gel ondan sonra hem evin temiz olur hemde sen kendini daha iyi hissedersin,o süre icindede biraz idare etsinle bi zamet ,her zaman 4 4lük olmayiz yani bizde insaniz demi :27:

canim sen ilacini iciyromusun?

evet güzelimmm insülin direnci için glifor içiyorum sonunda alıştı bünyem artık 2ye bölmeden akşam 1 tane içiyorum. onu birde sabah akşam 1 tane içebilirsem çok faydası olacakmış... birde adet düzenleme için belara kullandık 6 ay, bu son ayımdı. bitti artık bakıcaz kendi kendine olabilecek mi??? yada olmayıp bana süpriz yapıp bebiş olacakmı??? :))) sonuç olarak doğum kontrol habına veda ettiğime göre inşallah kilo verebilirim yaaa

ben baya bir süre karatay denedim, bende ekmek bağımlısıyım, tam oh artık kurtuldum dedim. ekmeği tamamen sildim. kabızlık problemim başladı gerçi meyveye büyük ölçüde veda etmiştim. sonra ikisinide az az geri kattım düzeldim. herkeste yaratır mı bilmem de bende oldu.... ayrıca kabızlık problemi için doktora da gittim. ekmek ve meyve yemediğimi de söyledim. hemen diyetisyene gönderdi. birde bunları çıkarmanı uygun bulmuyorum dedi. diyetisyende aynı yöndeydi günde 2 dilim yiyeceksin ister bulgur pilavı olarak ister galeta olarak ister de tam buğday yada çavdar olarak ye dedi... hazır bırakmışken başlamamak için ben yinede olabildiğince az yiyorum... öğle iş yerinde yemeklerde o beyaz ekmeğe nasıl içim gidiyor sanki o an dünyanın en güzel yiyeceği o... ekmeği hayatından çıkar çıkardığında bile 1-2 dilimi yersin :)))

ahhh ekmek ahhh...çok severim yaa...ama artık sevmiycem...çünkü mutsuz şişman olmaktansa ekmeksiz olmalıyım:14:
canım bu arada ben de 3 ay önce filan 89 dan 76 ya düştüm karatayla..tam uymadıgım halde çok etkili olmuştu karatay...en önemli etkeni 8 den sonra bişiy yememek...sütle dygunlugu sağlamak falan...ama bırakınca geri aldım patır patır...birz düzenimi kurayım gene uygulayabilirim karatyı...

istekleri mi bitiyor ki... temizlik yaparken müzik açıyorum (sesi biraz yüksek:) hem daha çok efor harcayayım diye... hemen bağırıyor müziğin sesini kıs... kulağıma takıyorum. bu seferde beyefendiyi sallamıyoruz oluyor... çok terlemişken heryeri yapıyorum daha çok terleyeyim diye. kendiyle ilgilenilmiyor oluyor... oturup kendiyle ilgilenince de 'ya sen biraz kilo mu almışsın ne?' diye bir soru geliyor... çıldırtacak beni...

daha bitmedi... yemeği diyet yaparsam hiç tadı tuzu yok diyor... ona ayrı bana ayrı yaparsam benimkinden yiyor... istediği gibi yaparsam senin diyete noldu diyor... yemiycem diye inat edersem bugüne kadar hiç yemedin benim yedirdiğimle kilo alacaksın sanki diye küsüyor... hepsi bir yana ben bunca mücadeleye kilo vermiyorum adam böyle ufak tartışmalarla morali bozulup kilo veriyor faturası yine bana çıkıyor pasta börek yapıp kilo almasını sağlıyoruz :(

ekmeği tamamen hayatından çıkarmana gerek yok sadece sabah kahvaltıısnda tam buğday ekmeği yiyebilirsin ben o şekilde yapıyorum ve diğer öğünlerde ekmek , makarna , pilav hiç biri yok

Back
X