Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dün ne yediiiimmm

[1] Süt 0.1 LİTRE 68
[2] Kıvırcık Salata 1 PORSİYON 84
[3] Ezogelin Çorbası 0.5 PORSİYON 70
[4] Tavuk But (derisiz) 100 GRAM 128
[5] Leblebi Beyaz 1 AVUÇ 20
[6] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[7] Dondurma 50 GRAM 96.5
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Yoğurt Çorbası 1 PORSİYON 250
[10] Bulgur Pilavı 0.25 PORSİYON 72.75
[11] İmambayıldı 0.5 PORSİYON 97
[12] jacobs 2 in 1 1 paket 56
[13] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[14] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[15] Labne Peyniri 10 GRAM 20
Toplam : 1083.25 kal.

hergün sabahımı 9 lu çayla açıyorum. bal+çörekotu yiyip işe geliyorum. gün boyu çaya devam max. 3 oluyor. akşamları insülin direnci için gliforumuzuda atıyoruz. hangisi işe yarıyor bilmiyorum ama gayet az yiyorum hatta şu an midem gurulduyor. 3 gündür bariz açım ama ne ellerim aşırı titriyor, ne dengemi kaybediyorum, ne kontrolümü, ne başım ağrıyor birisinden biri yarıyor belkide iyi bir kombin yapmışımdır

yağmurlu vede gri bir çorum sabahından hepinize günaydınnn

keyifler iyidir umarım...bugün benim diyetisyen günüm,bakalım varmı bir eksilme.:26:..

nedense ordaki tartıyla benimki tutmuyo...orda hep daha eksik çıkıyorum,üstelik öğleden sonra ve kıyafetli olmama rağmen

Son düzenleme:

jadi bakalim canim ins güzel sonuclarla gelirsin..

hepinize günaydin,cayimi demledim sogumaisni bekliyorum ondan sonra spor zamani..

jadi bakalim canim ins güzel sonuclarla gelirsin..

hepinize günaydin,cayimi demledim sogumaisni bekliyorum ondan sonra spor zamani..

günaydın canım dilerim guzel bir gün olur sizler için, ben güne kötü başladım bugun adet oldum ve karnım davul gıbı şiş baskule bir çıktım sonuç vahım biliyorum ki bu şişlik ama yarın cuma oldugu için şimdiden sonuncu oldugumu ılan edebılırım saglık olsun ...troid hastası olmak böyle bişey işte bazen haftada 3 kilo oynadıgı oluyor , bende leslımı yapıp 1 buyuk bardak maydanoz suyumu içeceğim belki iyi gelir suyu atıyor vücuttan .

günaydın canım umarım guzel haberlerle gelirsin

kahvaltım....

2012-10-04 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Sucuk 20 GRAM 90
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Kayısı reçeli 30 GRAM 86.1
[4] Domates 1 ADET 14
[5] çeçil peyniri 0.50 100 gr 71.5

Toplam : 316.6 kal.

günaydıııın canım...umarım diyetisyenden olumlu sonuçlarla dönersin...

günaydın kızlar dünkü menümü yazayım hemencik

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
zeytin

öğlen
taze fasülye
yoğurt
siyah üzüm

ara
1 adet elma

akşam
çok az sucuklu yumurta
domates
peynir

gunaydın kısceler

1.öğün :07.00

patateslı yumurtma 1 mandalına

olsun canim,sende haftaya iki kati vermis olursun :) bende reglyim suan ama cok sükür bana sislik konusnda etki etmiyor,ben her sabah sis uyaniyorum ama bi yarim saat sonra filan iniyor ,buinuda parmagimdaki yüzükten anliyorum,sabah kalktigimda dönmüyor bile parmaginda ne zaman oynamaya basliyor bende ozaman tartiliyorum :)

ayy kizlar bidaha kahvaktdan önce spor yapmam fena oldum ya,bas dönmesi migde bulantisi bidahami tövbeee ama böylede iyi oluyodu yemek yedikten sornada canim sitemiyo 1 saat beklemek gerekiyor 1 saatten sonrada üseniyom iste :)

kızlar sporumu yaptım 60 dak. 8 mil leslı 25 mekik ve egzersız yaptım inşlh gider bu ödem offfsalı 81 i gördüm bugun aynı kiloda görunuyorum bakalım yarın sabah kaç çıkacak oyy sabahta olmaz bana :93:

saol canım inşlh diyorum bende eskıden şişmezdim son 3 yıldır böyle oluyor hipotroidin etkisi , o kadar spor yuruyuş aynı kilodayım ona üzüldüm 1200 kl.de aşmıyorum dediğin gibi inşlh haftaya :13: aslında sevınmem gerek en azından almamışım kilo :))

evet canim oda önemli ,ben aliyorum hemen pazartesi 75 tim anca bugün gelebildim cuma günkü kiloma bakalim yarina kadar bi 300 500 gitse -de olurum :)

tabiki spor yapacam jiliana başlıyorum bugün kadınlar kulübnde resmi gördükten sonra spor yapmamak saçma olur.bir kilo vermesine rağmen jilianla bir incelmişki sanki 15 kilo vermiş gibi duruyorzaten fazla kilomda yok bu jilianı yapayım ben en iyisi hemde gözle görülür bir fark olur ne güzel. :))

neslihancım özel mesaj kutun dolmus .msj atamıyorum sana sillllllllllllllll kuzummm hepsını ,iletişim kopmasın :) :) bişi anlatıcam arayamıyorum ofısteyım

selam kızlar..kızımın dişçıkarma dönemi...zor bir gece geçirdim..akaşm mutfagı bile toplaryamadım..acaba eşim bana süpriz yaparda toplar mı diye ümit ettim ama ümidim boşa çıktı...o yüzden ancak gelebildim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…