yağmurlu vede gri bir çorum sabahından hepinize günaydınnn
keyifler iyidir umarım...bugün benim diyetisyen günüm,bakalım varmı bir eksilme.:26:..
nedense ordaki tartıyla benimki tutmuyo...orda hep daha eksik çıkıyorum,üstelik öğleden sonra ve kıyafetli olmama rağmen
jadi bakalim canim ins güzel sonuclarla gelirsin..
hepinize günaydin,cayimi demledim sogumaisni bekliyorum ondan sonra spor zamani..
keyifler iyidir umarım...bugün benim diyetisyen günüm,bakalım varmı bir eksilme.:26:..
nedense ordaki tartıyla benimki tutmuyo...orda hep daha eksik çıkıyorum,üstelik öğleden sonra ve kıyafetli olmama rağmen
günaydıııınnn şekerler.....
günaydın canım dilerim guzel bir gün olur sizler için, ben güne kötü başladım bugun adet oldum ve karnım davul gıbı şiş baskule bir çıktım sonuç vahım biliyorum ki bu şişlik ama yarın cuma oldugu için şimdiden sonuncu oldugumu ılan edebılırımsaglık olsun ...troid hastası olmak böyle bişey işte bazen haftada 3 kilo oynadıgı oluyor , bende leslımı yapıp 1 buyuk bardak maydanoz suyumu içeceğim belki iyi gelir suyu atıyor vücuttan .
olsun canim,sende haftaya iki kati vermis olursun :) bende reglyim suan ama cok sükür bana sislik konusnda etki etmiyor,ben her sabah sis uyaniyorum ama bi yarim saat sonra filan iniyor ,buinuda parmagimdaki yüzükten anliyorum,sabah kalktigimda dönmüyor bile parmaginda ne zaman oynamaya basliyor bende ozaman tartiliyorum :)
ayy kizlar bidaha kahvaktdan önce spor yapmam fena oldum ya,bas dönmesi migde bulantisi bidahami tövbeee ama böylede iyi oluyodu yemek yedikten sornada canim sitemiyo 1 saat beklemek gerekiyor 1 saatten sonrada üseniyom iste :)
saol canım inşlh diyorum bende eskıden şişmezdim son 3 yıldır böyle oluyor hipotroidin etkisi , o kadar spor yuruyuş aynı kilodayım ona üzüldüm 1200 kl.de aşmıyorum dediğin gibi inşlh haftaya :13: aslında sevınmem gerek en azından almamışım kilo :))
bu arada cansuuu spor falan yapp kesinliklee cumayı bombalayalımm =) ama hafta sonu fena dağıtıcam gibi arkadaşlarım geldi izmirden Allaahh istanbul kazan biz kepçe şimdi tabii her şeyy dışardan yemece olucakkama hafta içi onu telafi edicemm
günaydın canım hoşgeldin aramıza bol iradeli günller diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?