canim afiyet olsun,kaloriyi gecmemisisn ama menün karbonhidrat agirlikli olmus,kaloriinin yainda dengede önemli biliyorsun ve kilo vermek icn protein sart yoksa kaybettigin yag degil su ve kas oluyor maelsef
ben size GÜNAYDIIIIIIIIINNNN dememişim.....günaydııııınn... az kalorili bir gün olsun...bol hareketli olsunnn.....
ahh mumucum bir yedimki o karpuzu anlatamam hala gözümün önünden gitmiyor iyiki 1 dilim yemişim zaten 1 dilim karpuz 132 kaloriymiş :))
günaydın kızlar....çok fenayımm şu anda...yolda gelirken arı soktu beni
hayatımda ilk defa diyebilirim,nasıl oldu anlamadım,yürürken birden boynuma çarptı ordanda hoppp içeri,göğsümden soktucan havliyle nasıl çıkarttım bilmiyorum,panik oldum yaa
gelene kadar nasıl ağrıdı,şimdide orayı iyice sıktım,buz koydum ama çok fena yanıyo:18::18:
hayatımda ilk defa diyebilirim,nasıl oldu anlamadım,yürürken birden boynuma çarptı ordanda hoppp içeri,göğsümden soktucan havliyle nasıl çıkarttım bilmiyorum,panik oldum yaa
gelene kadar nasıl ağrıdı,şimdide orayı iyice sıktım,buz koydum ama çok fena yanıyo:18::18:
bu ara baya yazı okudum iyi yağ yakmak için 35 g proteine çıkmak lazımmış (yuhhh)
yani karatay teyzemin sabah 2 yumurtayla beslemesini saygıyla karşıladımproteinlerin sindirimini uzun sürmesini hesaba katarsak akşam protein ağırlıklı beslenmek bana ağır gelirdi gelmemesi lazımmış çünkü uzun sürdüğünden acıkmıyorsun tam yatarken extralara gitmiyorsun ama hesaplıyorum hesaplıyorum eti sevmeyen bir insan olarak peynir yumurta karışımıyla bu işi nasıl halledeceğimi bulamıyorum kuru fasülye ve nohut yiyeyim bari :S
Bu sabah ki kilom 84.5....oysaki 2 ay önce 76 ya düşmüştüm....olsun zararın neresinden dönülse kardır değil mi....
hemen şimdi 2 bardak ılık su içip yeşil çayımı demleyerek dietime başlamak istiyorum...
günaydin kizlar,sabah sporumu yaptim kahvaltimi ettim geldim,simdi bi gecmise bakayim
oh masallah kilolar gitmeis giyecek bisey kalmamis :)Kizlar saat aksam onbucuk burda ve ben yeni girebiliyorum.kusura bakmayin. Cok isim vardi bugun. Kisliklari cikarttim, yazlkiari ayiardim nerdeyse pantolonlarimin iki tanesi disindakileri yardim kutusuna ayirdim. Sanirim yarinda alisverise cikarim:)) ayirdigim iki pantolonda zayif oldugum donemde almistim. Diyetime uygun beslendim bugun sadece kendi yaptigim ekmekten yemeyi saymazsam( su, spor, iki fincan yesil cay vardi listemde bugun.
yok canim sorun degil,kendi isteginle ayrildiysan daha iyi geri dönmek ü+zere ayrilan üyeler 6 ay gectikten sonra diskalifiye oluyor cünküMUMU cum çok teşekkür ederim..egoistlik yapmış olucam ama umarım diğer deneme sürsinden olan arkadaş gelmezgelmiş olsa da ben gene de yazayım o zaman cnm sizle çünkü,,,motive ışığını yakaladım muhabbetlerinizde...
canım bu arada ben daha önce takımda yer aldım..sonra kendi isyteğimle ayrıldım 1 yıl olmuştur sanırım...takım da ki kopukluk yüzünden ayrılmıştım bu arada...umarım sorun olmaz..
o hepimizn hatasi canim bende 2 kez 60 lara düsüp geri aldim malesefBu sabah ki kilom 84.5....oysaki 2 ay önce 76 ya düşmüştüm....olsun zararın neresinden dönülse kardır değil mi....
hemen şimdi 2 bardak ılık su içip yeşil çayımı demleyerek dietime başlamak istiyorum...
canim hic bir et türününümü sevmiyorsun tavuk,balikdamibu ara baya yazı okudum iyi yağ yakmak için 35 g proteine çıkmak lazımmış (yuhhh)
yani karatay teyzemin sabah 2 yumurtayla beslemesini saygıyla karşıladımproteinlerin sindirimini uzun sürmesini hesaba katarsak akşam protein ağırlıklı beslenmek bana ağır gelirdi gelmemesi lazımmış çünkü uzun sürdüğünden acıkmıyorsun tam yatarken extralara gitmiyorsun ama hesaplıyorum hesaplıyorum eti sevmeyen bir insan olarak peynir yumurta karışımıyla bu işi nasıl halledeceğimi bulamıyorum kuru fasülye ve nohut yiyeyim bari :S
Allah zihin acikligi versin canimkızlarrr günaydın hepinizee ama ben kaçıyorum okul için hazırlanmam gerek yoksa geç kalacağım yemeğinize dikkat edin hepiniz öpüldünüz. :)
oyy gecmis olsun güzelim,ALlahtan alerjin yokmusgünaydın kızlar....çok fenayımm şu anda...yolda gelirken arı soktu beni
evet monti glisemik endekse dayali bir diyet oldugu icin yasak kapruz kavun cünkü onlarin glisemik endeksi cok yüksekkızzz montide okuduydum sanırsam karpuz kavunu kötü meyve olarak nitelendirmiş, Allahtan yazın başında okumadım o yazıyı eminim sallamazdımşimdi bana yasaaak ne karpuzu o neeee
günaydın mumucuğum . Afiyet olsun bende öğlen yemeğini bekliyorum menümü yarın yazarım tam anlamıyla akşam doktora gideceğim akşam menüm belli değil daha
günaydın kızlar dün menümü yazamadım yazım şimdi hepcini
sabah
3 dilim ekmek :)
1 tatlı kaşığı çokokrem
eccicik peynir
3 dilim salam
öğlen
dışardaydım döner ayran
akşam
yarım pors erişte pilavı
yarım porsiyon alinazik
eve geldim hemen yemek yapmaya başladım çok acıkmıştım bu kadar yemem bile mucize ama4 saat hiç durmadan yürüdük nerdeyse
buğün
sabah
1 dilim ekmek
domates salata
1 kk kutusu peynir
3 zeytin
3 dilim salam
öğlen 3 de
çoban salat ayran
akşam
yarım pors pilav
1kase çorba
4 tavuk köftesi
salata
siz calisitigniz iicn erkenden kahvalti ediyosunuz tabi :) bide orayla bura arasinda 1 saat var bizim burda daha 10.30 bide bizim burda tatil,berlin duvarinin yikilma gününymüs :) kisacasi ge kalktik
günaydın canım...spor olarak ne yapıyorsun?günaydin kizlar,sabah sporumu yaptim kahvaltimi ettim geldim,simdi bi gecmise bakayim
günaydın semacım...ben de çay keyfi yapıyorum şu anda....tabi kişekersiz:)))günaydınnngüzel takımın güzel insanları ,güneşli huzurlu sağlıklı güzel bir gün diliyorum ,7 de uyandım çocuklarımı okula gönderdim arkadaslarlla biraz sohbet bıraz yuruyuş derken bu saat oldu çayımı içerken bakayım topikte kimler var......geçmişi okuyayım bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?