geldim kızçelerhepinize teşekkür ederim... işler birden yoğunlaştı bakamadım...ay bi taraftan göğsümün acısı bi taraftan yoğunluk aha böle oldum
hala arada zonkluyo...bide ben acıya çok dayanıklı değilimdir,küçük çocuk gibi annemi aradım hemen,oda korktu tabi...neyseki şimdilik bişi yok...ayy ne kadar büyüttüm dimi
bu arada nurkelebek hoşgeldin tatlım,neslihan ben,azmin daim olur inş.
edacımm sanada çok güldüm yaaeşinle ilgili söylediklerine...işte onları memnun etmek biraz zor,gerçi benimkisi allahtan bana çok destek oluyo,tabi arada dondurma,tatlı ikram etmesini saymıyorum akşamları genelde sebze pişiriyorum,oda sen hep diyette ol,sayende sağlıklı besleniyoruz diyo
bende kabak yemegini sveerim canim ama kiymali hosuma gitmedi zorla yedim :) öteki türlüde yogurtsuz güzel olmuyor bendede yogurt yok yani varda koyun olcak soya olcak onlarida ben sevemedim
Afiyet olsun nazlım
yanlız dikatimi çekti üzüm montide yasak değilmiydi:26:benmi yanlış hatılıyorum
afiyet olsun canımohh menülerimiz düzene girdi ne güzel...ımmm ayrıca kabağıda pek severim,haftada 1 kez bizdede mutlaka pişer
bende yeşil çayıma hergün 1 çubuk tarçın atıyorum,tatlı isteğini azalttığı söylenir,sanırım doğru,şimdiye kadar canım hiç tatlı istemedi
iyi eglenceler güzelimSelam kızlar kıbrısa gitmeden bir görüneyim dedim sizlere :)) izinliyim mağlum tatile gidiyorum. Ne var ne yok sizlerde... Özledim sizleri şimdiden. Kendinize güzel bakın kaçamak yapmayın uleeeyn
ne olacagi varmi,birinci belli ikinci kimMerhaba kizlar.. Bugun iki yumurtali omlet, peynir, dort kasik yogurt, domates-salatalik sogus, birazda aci yesil biber yedim. Oglen icin kiymali barbunya yapiyorum buyuk ihtimal aksamada yogurt ve salata esliginde aynisini yicem. Cumaya az kaldi yaris yapanlari merakla bekliyorum simdiden nolcak diye:))
he siz benim daha inatci yönümü tanimiyonuz ,yaparim tbi benGecmis olsun canim.
Hosgeldin takima nurkelebek insallah istedigin motivasyonu burda bulursun ve elveda drtsin kilocuklara.
Ay ayy ayyy mumu sporda yaparmis koca birbenden. Bu yaris olayi takima ayri bir hava ekledi sankim:))
Sen yine iyisin canim ben birhafta onceden davul oluyorum resmen herseye care buldumda buna care bulamadim.
Boyle kocalar kaldimiydi ya. Sen sebze yap saglikli besleniyoruz diyen?? Bence neslihan sen salonun ortasina kocisinin heykelini dik haketti bence
güzel fikir kaptanım...ben de deniyciiimmm
canim salata ve süt iyi fikir,arkadaşlar öğleyin ani misafirim geldii...misafirim gidince eve elektirik servisi geldiii...ancak açabildim pc yi aklım sizde kaldı:))şimdi de yemek hazırlama telaşı...koçişe yemeğini yedireyim gelicem....ben yemesem diyorum bu akşam yemek...yaa da sadece patlıcan salatası yesem..zaten geç oldu...sonra da bir büyük kupa tarçınlı süt içsemm....
benim kocacım sözde destekçi tabiki sebze yiyelim diyor sorduğumda o gün ya eve gelmiyor ya benide alıp nedense rastlantı eseriymiş gibi dışarda yiyoruz... dondurma ve tatlı ikramları hele alkış tutulacak cinsten akşam 22-23 bana tatlı getirir saolsun oda genelde baklavadır
günaydın kızlar....çok fenayımm şu anda...yolda gelirken arı soktu beni
hayatımda ilk defa diyebilirim,nasıl oldu anlamadım,yürürken birden boynuma çarptı ordanda hoppp içeri,göğsümden soktucan havliyle nasıl çıkarttım bilmiyorum,panik oldum yaa
gelene kadar nasıl ağrıdı,şimdide orayı iyice sıktım,buz koydum ama çok fena yanıyo:18::18:
canim bilmem duydunmu jilian diye bir bayan var onun cdsi ile calisiyorum 1 aylik bir program 3 levelden olusuyor ilk level 10 gün diygerleri de 10 ar gün olmak süreyle 1 ay sürüyor ve kkdada paylaismi var yapanlar gayet memnun cok güzel incelenler var
mumucuğum bu jilianın linkini bende istiyorum yaa ben hiç spor yapmıyorum pekde kilo veremiyorum gözle görülür. ama pes etmek yok koydum bu yola baş
oy oy ooyyyyyişte bugün yediklerim sağlıksız biliyorum ama en azından fazla kalorili olmamış diyerek kendimi avutuyorum ne diyelim.
[1] Çay 1 ADET 5
[2] Lokum-sade 3 ADET 45
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[4] Pepsi Light, Küçük 1 ADET 0
[5] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206
[6] Ketçap 1 ADET 26
[7] Mayonez 1 ADET 103
[8] King Delight Chicken (Yoğurt soslu) 1 ADET 266
[9] yarım yağlı süt 250ml 1 bardak 120
[10] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[11] Ekmek 1 DİLİM 65
[12] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[13] Omlet 60 GRAM 114.6
Toplam : 1048.1 kal.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...-michaels-30-day-shred-egzersiz-programi.html buyur canim
oy oy ooyyyyy
Gecmis olsun canim.
Hosgeldin takima nurkelebek insallah istedigin motivasyonu burda bulursun ve elveda drtsin kilocuklara.
Ay ayy ayyy mumu sporda yaparmis koca birbenden. Bu yaris olayi takima ayri bir hava ekledi sankim:))
Sen yine iyisin canim ben birhafta onceden davul oluyorum resmen herseye care buldumda buna care bulamadim.
Boyle kocalar kaldimiydi ya. Sen sebze yap saglikli besleniyoruz diyen?? Bence neslihan sen salonun ortasina kocisinin heykelini dik haketti bence
Tn resimler hangi albumde canim biz gorebiliyormuyuz? Haklisin bende de birkac resim var dogum sonrasi bazen bakiyorum cok cirkinmisim. Kilo bazi insanlar yakisiyor gercekten ama bende cok kotu durmus zaten boyda kisa birazdaha alsaymisim nolurmusum bilmiyorum gercekten.
T.N cim hoşgeldin Neslihancım....
mumucuğum jilian için teşekkür ederim.yediklerime gelince inan bende kendime çok kızıyorum ve diyete baslayalı neredeyse 2 hafta oldu ama diyet diye bi şey yok bende sanırım her gün kaçamak yaptım ve kilo olarakta yerimde sayıyorum sanırım
canim bu hafta listeye gireceksin hatilatiriim
nurkelebek güzelim bizim üye ortalikda yok,sen bu haftayla birlikte deneme süresindesin haftaya cuma paylaismin iyi olursa listeye girebilrisin.böyleiklede kosucukkamplumbaga hakkini kaybetmis oldu malesef
ben bu lahmacunu yeni keşfettim bu kadarda düşük kalorili olduğunu bilmezdim dışarıda illaki yemek yemek zorunda kalıyorum ve bir kurtarıcıdır lahmacunslm kızlar bugun oglen bır çıktım topikten ancak şimdi girme fırsatım oldu offffff hiçmi bitmez bu dünya işleri yaaa ....
menüm
[TABLE="class: table_hesap, width: 677"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-10-03 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Coco Star[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PAKET(28GR)[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]148[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Zeytin[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]30 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]75[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]110[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ayran[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Lahmacun[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]250[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Domates[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Patates Kavurma[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.25 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]42.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Zeytinyağlı Dolma(küçük)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]140[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Tarhana Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.50 KASE[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]145[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1030.5 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bol su. 30 dak yürüyüş
bu arada cansuuu spor falan yapp kesinliklee cumayı bombalayalımm =) ama hafta sonu fena dağıtıcam gibi arkadaşlarım geldi izmirden Allaahh istanbul kazan biz kepçe şimdi tabii her şeyy dışardan yemece olucakkunuturmuyum hiç :)
ben bu lahmacunu yeni keşfettim bu kadarda düşük kalorili olduğunu bilmezdim dışarıda illaki yemek yemek zorunda kalıyorum ve bir kurtarıcıdır lahmacun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?