genelde nakit verilmez, daire verilir diye biliyorum.kentsel dönüşümde evlerinin arazisine verilen para sanırım
başakşehir de 3+1 sıfır evler 500 binden başlıyor. kimse 30 yıllık eve o kadar vermez ya.ama yalan da değil işte
avcılar da 30 senelik mutfağı dökülen 3+1 eve 420 bin isteyip alıcı buluyorlarsa cidden fiyatlar uçmuş demek
öyle çok da merkezi bir yerde de değil üstelik
yani elbette ev alır hatta üç evde alır ama eskisi gibi trilyon bana çıksa gider 10 tane ev alırım hayatım boyunca da çalışmam gibi de olmaz
Para olsa güzel yalıdan alırım mis gibi kokusuzKız para olsa da Bostanlıdan alsak. Orası da kokuyor ama, sen sevmezsin.
Amasya'da bu paraya sadece 3 tane lüks ev alabilirsin. :)Vay anasinı konu 1.5 milyonun iyi para olduğundan başlayıp, aslında hicte iyi para olmadığına ve neredeyse istanbulda ev bile alinamayacağına gelmiş. Korkarım 5 sayfa sonra konu sahibi fakirler sinıfına dikey geçiş yapacak ve istanbul'dan 5 10 kümes alayım bari diyerek konu kapanacak.
Ya bi akrabam bakirköyde 15 yillik bi ev aldı 500 bine ve 2 bine kiraya verdi. Beylikdüzunde yine 400 bine ev alıp 1500 e kiraya veren var. Spartakule'de yine aynı. Ben anlamadım 1.5 milyon ne zaman bu hale düştü? Milyon olsam utanırım milyon olduğuma, toplarım banknot arkadaslarimı terk ederim ulkeyi, o derece.
Ay cnm eşimin şubesinin mevduata hedefi var onlara götürmerahaba hanımlar faize yatırmak istiyorum parayı fakat hayalimde galericilik yapmak var eşi bu işle ilgilenen bana akıl verebilicek biri varmı bankacıların yardımını bekliyorum faiz içinde iyi günler
Bibi aydin diyorum 1milyon 500 bine burda 5 ev alınır dublex hemde :)Bence deçıkın çıkın izmire gelin bacım yazık size
Babam bebek hediyesi ev verdi bana, beylikdüzünde hoş bir sitede, 150 metrekare, deniz görüyor. 15 yıllık falan bina. Satsak ne eder dedik, en fazla 400 dediler. Kirasi da 1500. Bence 3 ev alsanız güzel yatırım olur. Kisa vadede kira getirir, uzun vadede degeri dusecek bir yer değil beylikdüzübende istanbulda böyle bir semte yaşıyorum 500 bin liradan 3 ev al diyorlar ama ta beylikdüzü istanbul dışında anca 500 bin liralık evler bizim burdada eski yapılar 700 bin lira
Semt farkliligidir.ben dogma buyume besiktastayim.bahcesehirde ev aldim gecen yil.lanet olsun trafige diyip gidip besiktasta bi daha aldim.başakşehir de 3+1 sıfır evler 500 binden başlıyor. kimse 30 yıllık eve o kadar vermez ya.
verirse de saftır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?